Måndag igen då!




God eftermiddag allihopa. Då startade ännu en ny vecka igen och dagarna blir allt mindre och mindre och snart är vi framme vid jul. Men julkänslan har inte riktigt funnit mig än, den kommer väl när snön kommer men allra helst när julgranen är på sin plats. Hoppas bara ekonomin håller i sig. För det är lite för många utgifter just nu känner jag. Det är till företaget och det är julklappar sen måste jag införskaffa mig lite nya kläder till min allt för stökiga garderob som måste städas inom kort. Måste ta tag i det snart, det har gått allt för lång tid. Men även om jag städar så ser den lika förjävlig ut inom bara några dagar, illa. Det gäller att skärpa sig och hålla det rent och snyggt. Nog pratat om detta.

Dagen har varit lite sisådär, trött och sliten har jag väl varit för det mesta.
Jag tog iallafall bilen i morse i det tråkiga regnvädret. Den skulle in på verkstaden så jag tog på mig den uppgiften att åka in med den till Berners i Birsta men jag fick sällskap av Emma. Sen tog vi bussen ifrån Birsta till stan. När vi kom till skolan var det bara att sätta igång med lektionen eftersom vi var ungefär en halvtimma sen. Men jag och Jennifer vandrade till Castor där hennes mor jobbar, för vi skulle skapa visitkort. Vart en aning tjusiga då, inte färglösa och tråkiga som innan. Efter det så gick vi tillbaka till skolan och åt lite mat sen vart det Religion kunskap på GA-skolan men efter det så åkte jag, Jennifer och Emma hem. Jag var trött och hade mensvärk så jag orkade verkligen inte med sista lektionen. När jag kom hem så satt jag mig här men det är ju inget ovanligt. Ska väl äta om ett tag. Även att jag vill åka in på Birsta och julhandla idag men vet inte om min mensvärk tillåter det, sen har jag ingen bil och det är drygt att åka buss till Birsta nu förtiden eftersom man måste gå ifrån motorvägen. Inte för att det är långt, men man blir blöt om fötterna. Måste börja använda mina andra skor. Men nu ska jag nog ta och vila lite. Uppdaterar senare.


Första advent!




Nu är det dags att tända första ljuset på advents ljusstaken. Inte långt kvar till jul nu, men man kan ju börja fundera på vart snön är!? Vill ha snö så det blir ljusare på kvällarna och så man får lite mer julkänsla. Vi kan ju inte ha en jul utan snö, det går bara inte. Men man kan ju hoppas att det kommer snö till jul.




Gårdagens historia.
Var chaufför igår. Började med att jag åkte och hämtade Patrik i Timrå sen så hämtade vi Rickard i Bandsjön ungefär och sen Erik i Bosvedjan, skjutsade dem till stan. Sen åkte jag till Forsmon och hämtade Tommy och Annika, skjutsade dem hem till pappa och då satt jag där med dem tills de skulle ha skjuts till Timrå. Efter det så åkte jag iväg, träffade på Emma och Jennifer. Senare åkte jag till Bosvedjan igen, hämtade upp Matilda och Angelika och vi åkte in på Mcdonalds. Skjutsade sedan dem tillbaka till Bosvedjan och jag åkte hem en sväng. Senare åkte jag tillbaka till stan och hämtade Patrik, vi åkte till Max sen vidare till Timrå och hämta Pierre sen lämna av dem hos Patrik. Hämtade pappa, Tommy, Annika och två till tjejer. En till Tallnäs, Tommy och Annika till Forsmon sen den andra tjejen långt ut i Ljustorp sen hem igen. Äntligen, ni märker ju vad jag fick åka fram och tillbaka hela tiden. Ganska drygt men hade ändå inget för mig. Sen somnade jag på en gång.

Denna dag såhär långt. Imorse när jag klev upp och gjorde mig klar så åkte jag och pappa till lokalen en sväng och kikade lite. Träffade Matilda och Angelika. Vi åkte till Coop konsum en sväng sen tillbaka. Senare åkte jag och pappa och hämtade Emma i Skönsberg, då åkte vi till julskyltningen i stan. Gick och tittade lite sen så åkte jag och pappa hemöver. Vi stanna en sväng på Timrå julskyltning sen åkte vi och hämtade mat, vart kina mat. Åkte hem och åt och nu sitter jag här. Tänkte byta dator och lägga mig i sängen istället för jag har så mensvärk så kan inte sitta eller stå, bara ligga. Så ska byta nu. Uppdaterar kanske senare.


Parody!


Haha, Herregud!




Chaufför!




Nu har jag fått order. Tommy ringde mig nyss och frågade vad jag skulle göra ikväll och jag har ju lovat pappa att jag ska skjutsa honom på party och då sa han att jag skulle skjutsa honom också sen blir det väl antagligen Annika också. Så jag fick order att vara nykter och köra ikväll. Haha. Men det är ju de jag hade tänkt eftersom annars hade jag inte kunnat skjutsat pappa. Även att han hade varit i tidningen idag och då berättade jag det och han frågade vad det stod. Så jag berättade men svaret som stod i tidningen var inte det han svarade för han hade sagt att det skiter han i. Haha, han är rolig han. Nu är pappa ute och handla lite mat så när han kommer hem så ska jag börja laga mat sen måste jag börja göra mig klar. Kan uppdatera senare.


Dagen efter!




Här är jag, pigg och glad. Kom hem runt halv fyra igår och somnade vid fyra ungefär. Hade väl rätt så okej kväll igår trots allt. Jag kan egentligen inte säga något mer, jag skrattar bara åt vissa saker. Men som sagt, helt okej kväll. Det var inge fel på den så vitt jag vet. Vaknade flera gånger imorse var ovanligt pigg men jag somnade om iallafall. Klev upp vid kvart i tolv och fikade lite. Sen nu så har jag suttit här sen dess. Ska väl kanske ta en dusch så man känner sig som en människa igen. Haha. Ikväll blir det en ganska så lugn kväll, ska nog skjutsa pappa. För ikväll är det han som ska ut och jag ska vara hemma. Haha. Men jag uppdaterar mer senare.


Utgång!

Nu är man på G. Sitter hemma hos Emma och dricker lite, det blir utgång senare. Nu har jag inge mer att skriva så uppdaterar imorgon istället. Hej!

 


Skönt med helg nu!




Nu fick jag tid över att prata med en god vän. Har nyss pratat med min vän Ronja. Det var ju evigheter känns det som sen sist vi pratade och träffades. Så tyckte det var dags, man har ju glömt bort det varje gång man har tänkt att ringt. Var roligt att höra att det var bra och sådär. Nu har dem flyttat själv och allt, så glad för hennes skull. Så måste åka och hälsa på dem någonting, se hur dem har det. Hon berättade ju att Kevin har blivit så stor nu. Och imorgon var det dop. Tiden går så fort. Känns ändå som det var nyss man satt på BB och höll om lillen, eller han var ju rätt så stor redan då. Det är så roligt att det går så bra för henne, min barndomskamrat.

Det blir en powernap nu. Tänkte vila ett tag nu och efter det ska jag ta och städa på rummet, duscha och peppa inför kvällen. Hoppas det blir en rolig kväll så den inte blir sämre än förra gången. För då hade jag riktigt skojj men mina grabbar jag var med. Haha. Uppdaterar antingen senare eller imorgon. Får se om får tid senare. Hej


Då var det dags för sängen!




Härligt med en seger till Timrå. 0-2 slutade det mot HV71. Lindbäck, han är bra han. Har pluggat också, för det är ju så roligt med andra världskriget, menar ju de. Så himla intressant så jag skulle kunna läsa den här boken dag in och dag ut (NOT!) Ironi i det hela, hoppas ni förstår det. Vi har seminarium på religionen imorgon, så otroligt roligt va? Ja hua. Sen har vi ju prov eller läxförhör eller vad vi har imorgon i historia om andra världskriget som jag har nämnt nu några antal gånger. Sen slutar vi och det är de som är det bästa på hela dagen och kvällen, utgång. Ska ta bilen imorgon och Emma ska lifta. Skönare det när man slutar så tidigt, då kommer man hem fortare och kan göra det man ska göra. Ta en power nap, duscha och sånna saker. Men nu ska jag sova så jag är pigg tills imorgon för jag är en aning trött, men ska väl kika lite på tv först. God natt på er alla.


I want your love!




Snart är det äntligen helg igen. Ska bli så otroligt skönt med helg. Blir utgång imorgon, blir nog roligt de. Mina sista slantar går väl åt där men det var så längesen jag gjorde någonting känns det som om nu är det dags att jag tar mig ut i civilisationen. Idag på skolan hjälpte jag Anna med hennes bloggdesign, hon ville ha en likadan som min så visst fick hon det. Man vill ju egentligen vara lite unik men whatever. Skoldagen idag var kort för min del. Hade två lektion och klassråd sen tog jag mig en promenad till polisstationen och väl där fick jag vänta i en halva timma sen så satt jag och prata med en polis lite mer än en halv timma ungefär. Sen så skulle jag gå till Navet och ta bussen men då var bussen så försenad så tog H-sands bussen istället och pappa hämtade mig i Timrå sen åkte vi till Birsta. Jag och pappa kollade runt på olika butiker och pappa var frivillig att köpa kläder åt mig men jag kände mig så dum om han skulle göra det eftersom häromdan hade vi en diskussion när det senaste var han köpte kläder åt mig och när jag köpte något senast så då kände jag mig dum. Visst ville jag handla kläder men vill inte vara en sån som tänker "pappa betalar" för jag vill kunna betala för min egna saker också. Vill inte bara leva på pappa, måste kunna ta mitt ansvar också annars lär man sig aldrig. Men vi åkte hem iallafall och jag började med maten för jag var utsvulten. Efter maten ville pappa få mig på en promenad men jag var alldeles för trött för det så jag satt mig vid datorn och här har jag suttit. Ska snart se på hockeyn, Timrå möter HV71. Timrå kommer nog att förlora. Jag blir förvånad om dem vinner denna match. Måste läsa i historia boken också för jag har ju som sagt prov i Andra världskriget imorgon, suck för det. Nu ska jag tända belysningen på rummet mitt så det blir lite mysstämning, varför det vet jag inte. Uppdaterar kanske någonting senare!


You know that I want you.
and you know that I need you
.

 


Allting har ett slut!




Mitt liv är så intressant. Jag hoppas ni förstod ironin i det hela!? Jag har bara varit hemma och kikat på tv med pappa min. Vi har kollat på lite allt möjligt. Och en sak som gjorde mig extra glad denna kväll när jag har varit så förbannad var samtalet från Niklas. Vart så himla glad över att höra honom och att allt var bra. Men vill att han kommer hem till mig nu. Saknar han så mycket, vill bara krama om honom. Efter det så satt jag och pappa prata om hur vi ska göra på jul eftersom det blir bara han och jag. Vi kanske ska åka utomlands, men inget bestämt. Men nu måste jag lägga mig i sängen och titta på tv så jag hinner bli lite trött. Skriver imorgon. Hej!


Vissa är ju bara riktiga idioter!




Mina humörsvägningar är inget att leka med. Dagen har varit bra faktisk tills jag kom hem. Allt började ju med att jag klev upp som vanligt imorse, hade ju sovmorgon. Tog bilen till skolan idag och när jag väl kom till skolan så var det först inga där och jag skulle ju inte vara med på gympa, är lite hängig. Så var bra onödigt att jag änns åkte dit imorse. Men jag tog bilen och åkte iväg, hälsa på en vän. Sen åkte jag tillbaka till skolan när nästa lektion började sen efter den lektionen så hade jag bara en till men det visade sig att vi inte hade den lektionen. Bra onödig dag må jag säga. Hade kunnat stannat hemma och sovit hela dagen, det hade varit hur skönt som helst. Sen så skjutsade jag hem Jennifer och Emma. Sedan åkte jag till lokalen där pappa och Sandra va för jag skulle hämta pappa. Vi åkte på Birsta en sväng sen åkte vi och åt lite mat.

När jag kom hem, det var då aggressionerna kom. Då brast ilskan ut. Att man kan vara så jävla dum. Jag är helt galen, imorgon ska jag ta ett snack med den/dem för att få svar och för att säga vad jag tycker och tänker. För såhär kan dem bara inte göra. Blir så förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Fyfan, det är så jävla dåligt. Ibland kan man undra vad fan dem håller på med och hur de tänker. Har lugnat ner mig en aning, var tvungen för pappa tyckte det inte var bra för min hälsa att bli så arg som jag blev. Haha. Herregud. Ska iallafall koppla av nu, tänkte plugga men det skiter jag i nu eftersom jag är så jävla less. Får ta en titt i boken imorgon istället. Har ju prov i Historia på fredag om första världskriget, andra kanske det var. Det har varit så mycket surr på lektionerna om allt möjligt så jag blir yr. Nu vart det mycket skrivet. Uppdaterar kanske senare!


Desperata hemmafruar!




Nu är det dags att bänka sig vid tvn. Ja nu börjar desperata hemmafruar och jag ska titta. Förut kollade jag även på Andra avenyn, vilket kaos säger jag bara. Men jag tar en paus från detta och återkommer senare.

Paket ifrån posten. Som jag sa tidigare i ett inlägg så skulle jag till posten och hämta ut något roligt och det var nämligen mina nya linser jag beställde igår eller om det var i förrgår. Mina gamla är ju alldeles för gamla för att använda dessutom är ena trasig så var tvungen, lite av mina spar pengar fick gå åt men får återställa det när jag får pengar nästa gång. Sen kommer lite pengar gå åt på fredag när det är utgång!

 

 


Ändringar på bloggen!




Julpyntning här på bloggen. Som ni alla ser så har jag bytt design på bloggen. Nu när vi vandrar mot jul och allt så är det dags att bloggen får lite pyntning också. Skulle egentligen bytt på söndag då det är första advent men jag vet att det inte kommer bli så, för jag kanske inte hinner med det då så passade på ikväll när jag har tid över. Hoppas ni tycker det ser bra ut men ska fixa till lite små saker nu så allt är på sin plats. Men dessutom är det ju exakt en månad kvar nu tills det är jul. Ska försöka handla mina julklappar nu snart så jag slipper vara ute i julstressen där folk är som galnast. Det är en jobbig tid de. Nej nu ska jag ta och fortsätta med bloggen. Skriver nog ett till inlägg senare. Trevlig kväll.


I'm gonna be stronger now!




Äntligen så är man hemma igen. Väldigt dryg skoldag har det varit och jag var otroligt trött, ville bara hem och sova men nu när jag är väl hemma så kan jag ju inte lägga mig och sova för då kommer jag verkligen inte kunna somna inatt och jag som har sådana svårigheter med att somna på kvällarna. Men jag är väldigt trött, kanske blir lite piggare senare när jag har ätit och tagit mig en dusch. Måste även städa på rummet mitt, det ser hemskt ut. Sen måste jag bort på posten och hämta ut ett paket,  får väl se vad jag har beställt. Nu måste jag gå och laga mat så att det blir gjort någon gång för magen skriker efter mat just nu. Så uppdaterar senare.


Bad romance!




En väldigt seg och dryg dag.
Skolan idag var väldigt mesig. Höll på och somna för allt för så himla tråkigt. Efter skolan så hämtade pappa upp mig i Birsta för vi skulle ta en snabb middag på Max sen åkte vi till lokalen och skulle se vad vi skulle ta oss till med allt och hur framtiden för oss där ser ut. Men vi har inte kommit fram till något beslut än. Måste vela i några dagar. Senare så åkte jag och hämtade upp Emma och vi åkte in mot Birsta och jag köpte lite små saker bara. Sen var vi ute och virrade runt lite varstans. Sen släppte jag av henne och åkte hem och när jag kom hem så kollade jag på tv med pappa och det ska jag fortsätta med nu. Så uppdaterar mer imorgon!


Det finns fördelar och nackdelar att bo i lägenhet!




Otroligt trött är vad jag är idag. Det var en lång kväll igår trots allt. Satt hemma ett bra tag in på kvällen tills pappa sa att vi skulle ut och åka så vi åkte till Timrå först och tankade bilen sen hämtade vi även upp Emma. Åkte en sväng till stan där vi var och virrade runt sen skjutsade vi hem pappa. Jag och Emma åkte in mot stan igen och då ringde Viktor och ville ha skjuts så hämtade upp honom i Granloholm för han skulle till Skönsmon men det blev några stopp innan vi åkte dit sen så skjutsade jag tillbaka honom till Granloholm senare vart det en sväng till stan igen sen hem. När jag kom hem så skulle jag sova för jag var en aning trött men grannarna lyssnade på musik och spikade upp saker på väggarna så det hördes ganska bra men tillslut så somnade jag och imorse eller ja, vid tolv ungefär så kunde jag inte sova mer för grannarna spelade hög musik, så det var bara att kliva upp fast jag var hur trött som helst. Ska börja sova på soffan i vardagsrummet. Eftersom jag sover i ett rum som är ut mot vägen så hör jag fan allt, alla folk som går utanför och prata och lägenheterna som är mitt emot dem hör jag också när de spelar musik och så. Väldigt irriterande. Men nu ska jag duscha och göra mig klar. För om ett tag så ska jag med pappa på julskylting i Skönsberg. Får se om jag och Emma ska på Ica Maxi sen en sväng och handla lite. Haha. Uppdaterar senare!


Då var det lördag igen!




Vilken otrolig seg dag det har varit. Vaknade vid ett ungefär och då klev jag upp och fikade lite sen satt jag mig vid datorn senare vid tre tiden gjorde jag mig klar och for in till stan med pappa. Vi kollade när dem tände ljusen i stan, det var ju lyslördag efter det åkte vi hemöver och åt på Sibylla och nu sitter jag här, tänkte kolla på hockeyn av det som är kvar sen kanske jag ska åka ut om det finns något att göra annars blir jag bara sittandes hemma. Tråkigt. Uppdaterar sen kanske, om inte, så uppdaterar jag imorgon.





Jag behöver kärlek!




Då var det roliga över då. Förut så for jag och hämtade Millan för att dra till stan. När vi kom till stan var det bara parkeringsplats som var problemet men hittade en tillslut, nära och bra vid OkQ8. Haha. Träffade på Frida, Erika och Jennifer. Trevlig trevligt! Filmen var väldigt bra men så jävla dåligt slut, fy, men det kommer en tre iallafall om man ska utgå ifrån slutet så. Vi åkte till Timrå ett tag men där sög det ju och bråk som vanligt mellan mig och en person, orkar inte. Det är samma sak dag in och dag ut. Lägger mig ner och dör snart, helt allvarligt för jag orkar inge mer. Tänker fan inte ta skit men det är ju de jag får göra fan varje dag. Så jag åkte hem iallafall så nu sitter jag här och tänkte kolla på tv med pappa. Tror jag ska stilla ropet från magen också, tror att min mage är riktigt hungrig på något smarrigt så måste gå och göra iordning någonting nu. Sista uppdatering för denna dag, återkommer imorgon.

Jag vill ha kärlek, jag behöver kärlek. Vill inte vara ensam, behöver närhet. Behöver någon som uppskattar mig och någon som jag duger för, någon som jag är bra nog för. Jag väljer alltid fel väg när det handlar om kärlek och allt som det innebär. Varför ska jag alltid välja fel? Får jag aldrig komma in på rätt spår när det gäller kärlek? Det kanske inte finns något sådant utan i mitt liv kanske det är meningen att jag inte ska få uppleva den där äkta känslan av att vara kär. Kärlek är inte en dans på rosor, det har jag nog allt märkt flera gånger om. Just nu existerar bara idioter i min värld och jag ser alla killar som idioter som bara utnyttjar och är helt jävla dum i huvudet. Varför finns det ingen kille där ute som inte ingår i gruppen Idioter? Jag säger bara en sak, man ska fan inte tro på äkta kärlek för man blir bara besviken. Tro mig, jag vet!



Veckan har gått snabbt!




Nu har ännu en vecka blivit avklarad och det är en helg. Det är så skönt att det äntligen är helg igen och ikväll ska jag gå på bio med Millan, gud vad jag har längtat efter den här dagen och att få gå på New moon. Skolan dagen var ganska så kort idag. Så jag tog bilen imorse, hämtade upp Emma. Första lektionen hade vi Religon sen åkte jag och Emma på Mcdonals och åt lite, mums. Haha. Sen hade vi Historia, inget ansträngande direkt för vi gjorde ingenting förutom att sitta och lyssna. Nu snart tänkte jag ta en dusch och sen fixa lite på rummet mitt. Senare blir det middag och sen som sagt blir det bio. Den börjar klockan 18.00 så behöver inte vara där så jättetidigt eftersom vi redan har biljetterna, skönt att slippa stå i kö. Men nu måste jag sätta igång. Hej!

Äntligen!

 


Keep moving!




Inte en allt för bra dag. Allt fler dagar mår jag illa och får knappt i mig mat och om jag får det så mår jag illa efteråt (nej jag har inte anorexia). Huvudvärken har bombat mitt huvud hela dagen idag. Har mått skit idag men allting beror på dålig sömn, bråk och att jag mår dåligt inom mig. När jag kom hem så blev det middag men som jag nämnde tidigare i texten så fick jag knappt i mig någon mat, kände mig mätt på en gång och mådde illa. Sen har jag feber, vilket klagande det känns som det är just nu. Tänkte bara kolla lite på hockeyn med pappa sen ska jag sova. Ska fan lägga mig tidigt idag, är helt slut och kan somna vilken sekund som helst. Så blir inge mer uppdatering ikväll. Uppdaterar någonting imorgon istället.


Bed of roses!




Dålig uppdatering idag, har egentligen ingen lust men skriver några rader ändå. Idag tog jag bilen till skolan så jag hämtade upp Emma på vägen. Vi hade ju nationella prov i svenska idag det var därför jag tog bilen för jag visste att jag inte skulle sitta och skriva så värst länge. Så det hade bara varit drygt att tagit bussen fram och tillbaka så det kändes bekvämare att ta bilen. När vi var klar både jag och Emma så åkte vi först till Timrå för Emma skulle göra lite bankärenden sen åkte vi till Sörberge skolan och hälsade på. Där blev vi intervjuade av någon snubbe från radion jag hoppas att det inte var direkt sänt för då gjorde han bort sig lite. Han sa till mig, du måste ju gå sista året här och då sa jag att jag inte änns gick där utan jag gick på gymnasium. Och då började han skratta och sa att han skulle gå och fråga några som gick på skolan istället. Pinsam kille. Efter vi hade varit där så skjutsade jag hem Emma och jag åkte hem till mig. När jag kom hem så började jag och städa. Vart fint fint. Kopplade även i skrivaren för den ska ju tydligen stå på mitt rum, men det är ganska skönt också utifall jag skulle behöva skriva ut något skolarbete eller någonting annat. Senare så åkte jag och pappa och käkade lite mat, hamburgare igen. Sedan åkte vi och handlade lite dricka sen så bytte vi av och jag tog bilen och åkte ut. Jag säger bara en sak, varför ska man bråka om man inte änns är tillsammans? Det är så meningslöst. Kan man inte vara vänner och va glad på varandra istället för att bråka, livet är för kort för att hela tiden bråka. Speciellt om små saker och när man inte är tillsammans. Men nu är jag hemma iallfall och nu tänkte jag ta en dusch sen kolla på tv, sist men inte minst, sova!


När problemen kommer ikapp!




En uppdatering innan sängdags.
Idag fick jag sova ett bra tag, hur skönt som helst. Började ju inte förrän vid tio över tio. Pappa kom och hämtade mig efter skolan då slapp jag åka seg buss. Sen blev det middag och lite senare sov jag i två timmar för jag hade så otroligt ont i huvudet. Så det var skönt, hade kunnat sovit vidare men jag klev upp. Åkte på Ica maxi och handlade lite. Sen åkte jag till en vän, vi pratade lite och sådär sen fick jag en present. Tack! När jag kom hem kollade jag på tv med pappa och nyss kollade jag på Andra avenyn och nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv innan jag ska sova. Så god natt på er.


Tankarna är hos dig!




Mitt humör just nu är i väldigt dåligt skik. Jag har nästan ingen röst, är väldigt hes. Hoppas det går över tills imorgon. Det är inte bra för min hals att jag skriker sådär mycket, men vad fan, jag blir så arg. Och idag har det inte varit en sån bra dag, inte en enda stund. För det första sov jag ingenting inatt så jag har mått illa och haft ont i huvudet hela dagen och griniga folk på det, ojoj. Det går inte ihop med mig. Sen så slutade kvällen med ett enormt jävla bråk. Fy! Måste verkligen komma bort från detta skit. Måste krypa ner i min säng och stanna där. Ska hålla mig inne ända tills på fredag tror jag. För då ska jag äntligen får göra någonting roligt med en bra person, nämligen Millan. Vi ska ju gå på bio, vi ska se på New Moon. Jag längtar. Nu är jag hemma och kan andas ut fast jag är fortfarande extremt less så jag vill bara dö, dö helst. Men ska försöka koppla bort detta nu genom att sätta mig och kolla på tv med pappa för om inte allt för länge ska jag sova.

Det är dig jag tänker på!


Din berättelse har fler hål än ett durkslag!




Då var det dags för en uppdatering. Har inte tagit tid att skriva något idag fast jag har suttit här vid datorn hela dagen. Fast jag vaknade ju runt två så var ganska så trött även fast jag inte gjorde något speciellt igår. Var bara ute i Timrå ett tag sen var jag och min vän ute och åkte sen åkte jag hem. När jag kom hem fick pappa för sig att vi skulle ut och åka. Så det var bara att åka ut igen då. Vi var ute och åkte lite överallt, for in till stan och så. När vi åkte hem så hamnade vi bakom två epatraktorer och pappa ville att vi skulle följa efter så körde efter dem från Bydalen till Timrå. Haha. Ganska fult. För först så låg vi ganska långt bakom sen tyckte pappa att jag skulle gasa på och ligga tätt intill dem så jag gjorde de, haha. Sen åkte vi hem iallafall. Kollade på tv ett tag sen gick jag och la mig. Nu tänkte jag iallafall slita mig härifrån och kollade på tv med pappa. Hej!



Kärlek ska inte vara så himla svårt, det ska inte finnas så många tänk om. Älskar du mig, var med mig, bara mig, var min. Låt mig vara din, låt mig överösa dig med kärlek, låt mig kyssa dig när jag vill. Älska mig och visa det varje dag. Sluta vela, börja veta.


I never meant to start a war!




Det har varit en lång dag. Klev upp vid halv tio idag för att hinna fika och sådär på morgonen innan vi skulle åka till loppisen och jobba. Bilen hade väldigt mycket snö på sig idag så det var bara att sopa bort det, kall var den också så jag frös om händerna eftersom ratten var kall. Måste börja ha den i motorvärmaren. Idag har det väl varit sådär med folk, lite långtråkigt men skönt att tjäna ihop lite pengar. Det blir klirr i kassan. Haha. Nej men jag har lagt undan ganska mycket pengar också, känns skönt att stoppa undan lite pengar så man har. Man måste ju inte handla upp alla pengar man har. Vad ska man då göra när man verkligen behöver pengar? Det mesta av mina pengar går åt att tanka bilen med, fast pappa tankar ju den också så det går ju inte åt hur mycket som helst. Men jag kör ju en hel del så det blir till att tanka ganska ofta. Haha. Vart snabbmat idag, vi åt hamburgare. Lite less på skräpmat nu känner jag. Det står upp i halsen på mig, fy. Ska fixa lite saker nu sen bär det av ut ett tag. Får se hur länge jag blir ute idag, vart inte så länge igår för det var så tråkigt så jag orkade inte. Kanske blir en uppdatering när jag kommer hem, annars blir det imorgon. Hej!


Sjuk!




Vart ingen uppdatering igår, dåligt.
Men jag sov så länge igår sen satt jag bara och nörda mina spel på Facebook. Hade ingen ork att skriva något igår och det hände ju inte speciellt mycket så det skulle bara varit ett tråkigt inlägg typ som hej, hej då! Nej men alla mina inlägg är ju inget att hurra för men jag skriver ändå och fast jag inte har en intressant blogg så är det många som fortfarande läser den, vissa kan väl inte slita sig ifrån att läsa. De tror väl att något intressant ska dyka upp. Vem vet? Var hemma ifrån skolan både igår och idag. Är ju förskyld och mensvärk som aldrig verkar gå över. Åkte iallafall ut en sväng igår, ville inte sitta hemma, då hade jag blivit galen. Sen när jag kom hem så tittade jag och pappa på åter en Johan Falk film. Idag sov jag bra länge också. Sen var det bara att kliva upp och göra sig klar. Pappa skulle ha med mig och handla sen till lokalen. Niklas kom även hem idag, kramat om honom har jag gjort. Saknat han så otroligt mycket. Han kommer väl förbi imorgon eller något också. Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan ta bilen och åka ut ett tag. Vill inte sitta inne, vill göra någonting. Får se om jag uppdaterar senare, men det är ganska så tveksamt. Ni får helt enkelt stå ut tills imorgon. Hej!


Börjar nog bli sjuk!




Hinner med en snabb uppdatering nu.
Började tio över tio idag på skolan med gympa sen så skulle vi ha föreläsningar så jag tog bilen till skolan, hämtade även upp Jennifer och Erika. Gympalärare jag och några till har var inte där så vi gjorde inte så mycket, gick efter ett tag, vid kvart över elva typ. Föreläsningen vi skulle på började ju inte förrän vid ett. Så det var bara att vänta. Sen kom Jennifer och Erika och dem ville inte heller vara kvar på skolan så då tog vi bilen och åkte hem över. Skönt det var att komma hem. Satt en stund vid datorn sen gick jag och la mig, somnade i två timmar och nu har jag nästan nyss ätit. Jag har nysit hela dagen idag, det brukar vara ett tecken för mig att jag börjar blir sjuk och jag är alldeles tjock i halsen på morgonen. Och sen mensvärk på det, great! Jag måste plugga ikväll, jobbigt. Uppdaterar något senare kanske.


I need you!




Det jag vill allra helst nu är att träffa dig. Det är inte så många dagar kvar, på fredag får jag träffa dig igen. Ska krama om dig så mycket. Får bara umgås med dig i några dagar sen åker du igen, förstår du inte hur mycket jag saknar dig? Har varit deppig i flera dagar, enda sen du åkte har jag varit ledsen. Har gråtit sen den dagen, fredags med andra ord. Ingenting har gjort saken bättre. För det har varit bråk här och där. Jag vill bara träffa dig just nu. Jag saknar och älskar dig Niklas. Du är en av mina bästa.

Dagen har inte varit så händelserik. For till skolan, som alla andra veckodagar ungefär. Gick hela skoldagen ut, bra kämpat där Sussane. Men första lektionen var ju ganska onödig ändå. Kom till Hedbergska och skulle ha affärsjuridik men jag satt själv där men tänkte väl att det skulle komma fler, visste ju att Egor skulle komma iallafall. Sen kom läraren och sa att det var en fri lektion eftersom vi skulle läsa på till provet tills på torsdag. Inte visste jag det, jag visste om provet men inte att det var en fri lektion, med andra ord så var det frivilligt att gå dit man kunde lika gärna sitta någon annanstans och läsa eller som jag tänkte, ligga hemma och sova en till två timmar mer. Så jag satt där i klassrummet själv tills Egor kom sen kom det ju mer folk men då åkte vi tillbaka till skolan istället. Sen har det väl inte varit så mycket mer. Ganska så soft dag ändå. Imorgon tar jag bilen till skolan eftersom vi har gympa första timmen sen har vi massa föreläsningar men vi skulle nog bara gå på första tror jag. Ska även hämta upp Jennifer, Frida och Erika. Har nyss kollat på Andra avenyn och nu ska jag väl ta och väcka pappa sen ska jag bara fixa några saker sen ska jag åka ut. Uppdaterar någonting senare.


Energin är på noll!



Jag har inge kraft kvar. Egentligen har jag ingen lust att uppdatera nu förtiden, jag mår inge bra och det beror på många olika saker men mest på en. Jag kommer uppdatera så ofta jag orkar och så. Men det kommer nog bli att jag uppdaterar ganska lite och korta inlägg, men jag kommer ta upp bloggandet mer när jag har kommit upp lite mer på fötterna. Det är så mycket som händer runt omkring mig just nu så jag hinner inte med allting. Måste prioritera min hälsa och mitt psyke. Mer av mig hör ni så småningom när jag uppdatera, håll utkick efter nya inlägg, det kommer alltid komma in något inlägg ska ni se. Hej så länge!



Ny vecka!




Nu är jag tillbaka för en uppdatering. Idag drog en ny skolvecka igång. Har väl egentligen inte gjort så mycket på skolan idag. Jag, Frida, Jennifer och Erika for iväg till Birsta idag när vi inte hade någonting att göra. Såg lite kläder jag vill ha. Funderar på att åka in till Birsta om ett tag, får se. Har nyss ätit och ska nu städa lite. Uppdaterar senare.


Fars dag!




Grattis pappa på farsdag!



Jag älskar dig!


Allt blir fel!




En sista uppdatering. Tänkte göra en snabb uppdatering. Idag så har jag varit i Timrå ett tag sen så åkte jag hem och då satt jag vid datorn ett tag sen så gick jag ner och tränade i över en timma ungefär. Började ju blö näsblod, bara lite, så jag gick upp och duschade och så. Sen åt jag mat, var ju hungrig. Sover på soffan, gjorde det igår också. Vi har främmnade. Så har tagit ut min lill dator hit så jag har något att sysselsätta mig med när jag inte ska sova, för jag är inte speciellt trött. Men jag uppdaterar imorgon.

 


Im in the band!




Uppdatera snabbt nu. Har inte gjort mycket alls idag. Har nyss suttit och spelat GH med Valeria men ska snart åka iväg hade jag tänkt. Så ska bara fixa några saker sen åker jag ut. Så uppdaterar senare kankse, annars imorgon.


Ja saknar dig redan!




Att tårarna alltid ska behöva komma fram varje dag. Idag är ännu en dag jag har gråtit. Skoldagen har varit bra och väldigt kort. Men när jag kom hem och öppnade dörren så stod Niklas där. Han packade det sista och jag frågade vad han gjorde, då sa han att han skulle åka till Gävle, det är där han ska bo. Pappa skulle komma och hämta honom och skjutsa honom till tågstationen. Fick en kram av honom och så. Ville inte följa med för det hade varit jobbigare att se han kliva på tåget. Då hade jag gråtit där istället för hemma. Men han kommer hit igen om en vecka ungefär. Grät fan en halv timma om inte mer. Är så jävla ledsen, detta är så jobbigt. Har varit uppe i honom ungefär en vecka och nu åkte han. Det är så otroligt jobbigt. Längtar redan tills han kommer hit igen. Har nästan nyss städat och sådär, ska väl snart äta senare ska jag väl kanske ut. Kör ikväll också utifall det är någon som behöver skjuts. Uppdaterar senare!


Smärtan tar över!




När man inte orkar med vad gör man då? Jag klarar inte av mer. Vill bort härifrån, långt härifrån. Vill inte bli kränk dag in och dag ut. Idiot, skadad, alltid mitt fel, jag förstör allt hela tiden. Tydligen så förstör jag för alla och jag är så jävla värdelös och allt möjligt. När till och med andra säger att dem ser att jag mår dåligt och att dem ser att jag mår dåligt var dag. Det är inte roligt när personer kommer fram och säger det till mig. Har så många tankar som snurrar i mitt huvud just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara bort.

Man är tydligen löjlig när man gråter. Åkte till Timrå förut för att ta ett deeptalk med en viss person men det slutade i tårar, och då var jag löjlig. Förlåt mig då för att jag visar känslor och för att jag inte är lika iskall som dig. Jag har åtminstonde känslor och blir sårad av vissa saker. Sen så skjutsade jag hem denna person sen åkte jag och hämtade Millan. Skönt att ha någon som verkligen förstår vad jag har gått igenom och vad jag går igenom. Det finns ingen som förstår mig så jävla mycket som Millan gör, tacksam över att ha henne som vän. Sen när jag hade skjutsat hem henne så åkte jag hem och nu tänkte jag kolla på tv med pappa och bror. Hej!


Smärtan tar över!




När man inte orkar med vad gör man då? Jag klarar inte av mer. Vill bort härifrån, långt härifrån. Vill inte bli kränk dag in och dag ut. Idiot, skadad, alltid mitt fel, jag förstör allt hela tiden. Tydligen så förstör jag för alla och jag är så jävla värdelös och allt möjligt. När till och med andra säger att dem ser att jag mår dåligt och att dem ser att jag mår dåligt var dag. Det är inte roligt när personer kommer fram och säger det till mig. Har så många tankar som snurrar i mitt huvud just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara bort.

Man är tydligen löjlig när man gråter. Åkte till Timrå förut för att ta ett deeptalk med en viss person men det slutade i tårar, och då var jag löjlig. Förlåt mig då för att jag visar känslor och för att jag inte är lika iskall som dig. Jag har åtminstonde känslor och blir sårad av vissa saker. Sen så skjutsade jag hem denna person sen åkte jag och hämtade Millan. Skönt att ha någon som verkligen förstår vad jag har gått igenom och vad jag går igenom. Det finns ingen som förstår mig så jävla mycket som Millan gör, tacksam över att ha henne som vän. Sen när jag hade skjutsat hem henne så åkte jag hem och nu tänkte jag kolla på tv med pappa och bror. Hej!


Jag ser det snöa!




Då var ännu en dag i skolan avklarad. Nu har jag nästan nyss kommit hem, efter inte en allt för ansträngande dag. Humöret har varit ganska bra, har inte mått dåligt eller något sånt. Försov mig imorse, jag som skulle åka med Jennifer men jag tog bussen istället. Missade första lektionen. Sen har jag bara haft två lektioner. Och vi var även bort och pratade med Erik, hämtade våra prov tröjor sen åkte vi tillbaka till skolan för att fortsätta på våran affärsplan. Jag hade inte så mycket att göra då eftersom mina andra vänner gjorde det. Den sista lektionen så gjorde jag inte speciellt mycket heller för den uppgiften jag skulle göra, gör jag hemma i helgen istället. Då jag kan sitta i lugn och ro och skriva för mig själv. Det är bäst. Idag var det vaccinering också, men jag tog den inte. Kände att jag inte ville. Jag är inte sprut rädd men kände bara att jag inte ville ta den, för allt man har hört om sprutan är inte positivt så nej tack. Nu sitter jag här och väntar på att pappa och Niklas ska komma hem så det blir mat någon gång. Ikväll ska jag väl ut, ska ta deeptalk med en person iallafall. För nu är jag riktigt jävla förbannad. Ångrar vissa saker nu iallafall, kan jag lova. Imorgon är det en soft dag på skolan. Har först prov sen ska vi se på film på den andra lektionen sen slutar jag vid tolv. Så det är en skön dag imorgon sådär innan helgen. Nu har snön anlänt till Sundsvalls stad också. Men jag tycker att det ska vara riktig snö, inge jävla slask. Har inge mer att skriva nu så jag uppdaterar senare!


Hur fort allt kan vända!




Då tänkte jag uppdatera mitt sista för kvällen.
Tog bilnycklarna och gick till bilen för att åka iväg. Precis när jag ska starta bilen så ringer min bror mig och säger att han och pappa ska ha bilen. Jag blir arg, eftersom jag nu förtiden aldrig kan bilen. Eftersom dem hela tiden ska åka och kolla på bilar. Så jag vart less jag upp igen och lämnade nycklarna sen satt jag mig på busshållsplatsen sen pratade jag med pappa i telefon och han sa att han kunde skjutsa mig istället. Då satt jag och vänta i ungefär sju minuter kanske. Och då ringde jag upp, nej då hade dem inte änns pratat med killen som hade bilen som dem sa att de skulle åka och titta på. Så han sa att dem skulle göra det. Då blev jag mer tokig. Sen när jag väl ha klivit på bussen och när bussen ska åka ut på motorvägen då ringer pappa igen och säger att han har pratat med killen, då tänkte dem liksom åka. Galen jag blir. Sen vart jag förbannad på en annan person också. Så när jag kom till Timrå så var jag så less. Sen vart det ännu mer bråk med denna person så jag gick iväg. Ringde pappa och frågade om dem var ute och åkte men det var dem inte men min bror kom och hämtade mig vilket fall som helst. Sen tog jag bilen när vi hade kommit hem, åkte till Timrå igen. Sen var jag bara ute och åkte. Nu ska jag se på tv med pappa och min bror. Så god natt på er gott folk.


En bra dag!




Jag är väldigt förvånad över denna dag och mig själv. Idag har det varit en ganska så bra dag. Har väl haft lite ont i magen av slutet på dagen, men inget mer. Sov till halv nio idag fast jag hade ställt klockan på åtta, men jag var i en djup sömn och hörde därför inte klockan. Men inte orsakade det några problem inte. Hade det inget stressigt idag, tog det lungt och duschade samt åt frukost i lung och ro. Sen kom Jennifer och hämtade mig. Hade gympa första timmen och då hade jag lite spinning, cyklade i 20 minuter sen fick jag sluta. Väldigt chill lektion sen hade jag bara två lektioner till och sista lektionen var prov så slutade extra tidigt. Jennifer skjutsade även hem mig. När jag kom hem så startade jag datorn, som jag alltid börjar med när jag kommer hem efter skolan. Sen satt jag på potatis. Senare kom pappa och bror hem och då började vi med maten så har nästan nyss ätit. Snart ska jag väl åka ut tror jag väl. Om jag får ta bilen rättare sagt, så drygt att åka buss. Plus att jag isåfall måste fylla på busskortet annars blir det så mycket dyrare. Men jag känner att det är lite onödigt att fylla på busskortet när jag ändå inte åker så ofta nu förtiden när man har körkort och bil, det är bara i dem här stunderna isåfall. Och en sak som jag är väldigt glad över, det är att min bror inte åker idag. Jippi! Får umgås med han ännu mer. Vad glad jag blir. Hoppas det dröjer ett bra tag tills han ska flytta. Nu måste jag fixa lite saker innan jag drar ut. Så uppdaterar väl senare när jag kommer hem. Hej på er!

Slänger in en bild eftersom mina inlägg på den senaste tiden har varit bildlös.

Det var ett tag sen denna bild togs, men det är en bild iallafall.

Ska lägga in bilder oftare så det inte blir så tomt och tråkigt.

 


Detta är allt för jobbigt!




Jag börjar känna ångesten inom mig. Jag har så mycket saker som kommer ikapp mig nu. Det är prov, det är företaget, det är skolan, det är liksom allt. Jag vet inte hur jag ska hinna med mig själv. Allting känns så stressigt och min bror ska flytta. Jag mår inte bra av all denna stress och att knappt få träffa min bror framöver. Nu förtiden är jag alltid så otroligt trött, orkar inte med någonting. Sen mår jag illa och det känns som om jag kan spy vilken sekund som helst. Morgonen är värst sen mitt på dagen ungefär. Allt är förjävligt just nu. Samt att det är bråk här och där. Jag klarar inte av mycket mer, jag gör verkligen inte det.

En present har inhandlas. Tog bilen förut idag och hämtade Millan för hon skulle följa med mig till Birsta när jag skulle kika ut en present till pappa. Vart ju som sagt en mobil, men inte den mobilen jag hade tänkt mig och den blev lite dyrare. Men vad gör man inte för sin snälla pappa egentligen? Den mobilen jag köpte i julas till han var inte så bra, eller rättare sagt så fanns det ingen bluetooth på den och han vill ju ha det. Så nu köpte jag en mobil med det och en mobil med bättre kamra så han kan ta bättre bilder eftersom kamran på denna mobil han har nu är otroligt sämst och man ser skit dåligt på bilderna. Jag hoppas han blir riktigt nöjd, men det tror jag. Han kommer nog blir lite galen på mig att jag köpte ett till mobil åt han och lite dyrare. Men va fan, för mig spelar inte pengar någon roll. Min familj är trots allt viktigare. Men när vi var på Media Mark så ringde min bror och sa att jag var tvungen att komma hem med bilen för dem skulle åka till H-sand och kolla på en bil, så det var bara att stressa hem. Skjutsade först Millan till Timrå sen ringde pappa och stressade mig ännu mer. Sen när jag kom hem fick pappa och Niklas skjutsa mig till Timrå. Har nyss kollat på Andra Avenyn och nu ska jag umgås med pappa och Niklas. Det kanske är det sista jag får umgås med min bror på ett bra tag. Jobbigt som fan är det. Men nu ska jag gå. God natt på er alla.


Varje gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann!




Hej hopp, då var jag tillbaka för en uppdatering. Har mått lite bättre idag, men inte på topp. Niklas sov här igår, busade med honom och han puttade ner mig på golvet hela tiden. Haha. Jag och Niklas skrattade jättemycket förut så jag började gråta, as usual. Han åker nog imorgon, det kommer blir otroligt jobbigt. Vill att han ska stanna hemma. Nu har jag nyss ätit, ska väl snart åka ut. Om jag får bilen rättare sagt för det fick jag inte igår eftersom pappa och Niklas skulle åka och kolla på en bil. Men hoppas jag kan ta den idag, måste ju trots allt åka till Birsta. Måste fixa lite saker nu innan jag drar ut. Mer av mig hör ni senare, hej!


NEJ!




Du får inte lämna mig, du får inte lämna oss. Min bror ska flytta till Gävle på onsdag. Jag mår väldigt dåligt över det. Fyfan vad jobbigt det är och kommer att bli. Han kom hem från Island i fredags och hade varit borta i två månader och nu flyttar han snart. Fan vad jag kommer sakna honom. Det går inte att beskriva. Jag vill inte att han ska flytta, jag försöker övertala honom att inte göra det. Men han verkar ha bestämt sig. Fan vad detta är jobbigt, jag vill inte. Kommer ju inte kunna träffa honom på hur länge som helst. Tyckte det var jobbigt när han åkte till Island och var borta i två månader, nu flyttar han ifrån mig/oss. Jag kommer inte klara det. Jag älskar min bror jättemycket, vill inte att han ska flytta.

Jag älskar dig min bror Niklas!

Kommer bli jobbigt när du flyttar,

jag kommer sakna dig enormt mycket.

 


Dåligt jag mår!




Ännu en dålig dag för mig, inte bra. Kunde knappt somna igår eftersom jag hade tagit en timmas power nap ett tag innan, så låg och vred mig fram och tillbaka i sängen hela tiden. Somnade runt ett kanske. Det vart en tidig morgon idag, suck, väldigt jobbigt. Mådde väldigt illa imorse också. Spyan satt i halsen på mig och en sekund där trodde jag att den skulle komma upp. Som vanligt får jag kasta i mig frukosten för att hinna med bussen. Bytte även buss i Timrå.

Skoldagen idag var väldigt jobbig. Mådde skit dåligt och var helt slut. Gjorde inte så mycket på lektionerna idag, sov, sen gick jag hem. När jag kom hem så såg jag att jag hade fått en massa brev. För det första så hade jag fått mitt nya bankomat kort, visa kort, sen hade jag fått brev från polisen och sen en kartong med några intressanta saker i. Haha. Min bror är här också, han ska flytta till Gävle, han åker på onsdag. Saknaden kommer bli enorm. Men nu ska jag umgås med pappa och bror, vi ska äta tacos. Sen blir det Birsta för min del. Måste köpa pappas present. Uppdaterar senare!



Vad roligt att se att det är så många som läser min blogg, keep up the good work people!

Det är inte bra!




Detta är absolut ingen bra dag måste jag säga. Är hur trött som helst och mår skit illa. Har nyss vaknat, la mig och sov en timma. Det var skönt men skulle kunna gå och lägga mig nu och sova tills imorgon. Vart inge Birsta förut iallafall, får bli imorgon. Nu ska jag titta på tv med pappa. Hej!


Fyllechaffis!





Igår var det en ganska stressig kväll. Hade verkligen fullt upp igår känns det som. Åkte iallafall ut till Timrå sen ringde bror min och ville ha skjuts så jag åkte till Haga och hämtade upp honom sen så åkte vi till Korsta till Isac där vi gick upp ett tag, det var fest där så Niklas skulle dit och umgås ett tag med sina kompisar eftersom han inte hade träffat dem på två månader. Han presenterade mig som sin flickvän, haha. Men sen så sa vi ju att jag var han syster. Visste inte först att Niklas hade sagt så. Haha. Var inte där så länge sen skjutsade jag honom till Sallyhill sen åkte jag tillbaka till Timrå sen ville Matilda ha skjuts till Södermalm så åkte och hämtade henne sen hämtade jag pappa. Skjutsade Matilda till Södermalm sen skjutsade jag pappa sen ville Kim ha skjuts till en mack så skjutsade honom. Sen åkte jag till Gökböle och hämtade min bror Linus, hans tjej Melinda, Sofie, Marie och Mackan sen skjutsade jag dem till stan. Då träffade jag även på min andra bror Niklas. Roligt att vara med båda mina bröder. Sen gjorde jag lite andra saker.

Senare så åkte jag in till stan igen. Hämtade upp pappa, Beate, Christina, en till tjej och Ante. Skjutsade ena tjejen till Skönsberg sen dem andra tjejerna till Timrå. Sen åkte vi och hämtade upp Albin sen skjutsade jag Ante och Albin till Sörberge sen skjutsade jag hem pappa. Jag åkte in mot stan igen. vid halv fyra tiden hämtade jag upp Linus och company. Fick bjuda nästan hela bilen på snus. Haha. Först frågar Mackan om jag har snus så då får han av mig och jag säger åt han, säg inget till Linus han blir så arg på mig. Eftersom jag trodde att min bror inte skulle tycka om det. Och Mackan säger att han inte ska göra det. Men sen när Linus hoppar in i bilen så säger han till mackan, ge mig snus! Och det första Mackan säger då är, fråga syster din. Haha, han som inte skulle säga något. Sen så kommer Melinda och vill ha snus. Måste köpa en ny dosa idag.

Skjutsade dem iallafall tillbaka till Gökböle sen for jag hem. Kom inte hem förrän halv fem så jag somnade vid kvart i fem kanske. Tung kväll/natt. Men det var ju roligt. Tjänade ju över 1000:- så det var ju inge fel. Vaknade runt ett tiden och nu sitter jag här. Men ska snart ta mig en dusch och sen ska jag kanske åka till Birsta. Ska köpa present till pappa. Så nu ska jag ta en dusch, har inte tid att skriva mer. Hej!