Det kanske kommer en förändring!



Jag har inte direkt mycket att skriva om men jag skriver väl någonting ändå. Har jobbat idag iallafall, alla var griniga och dagen gick långsamt. Så otroligt less nu, deprimerad är jag också. Ingenting verkar gå som jag vill. Allting bara faller isär och det verkar aldrig bli bättre. Det enda jag behöver nu är en vändpunkt som vänder mitt liv till det bättre. Vill inte fastna i depression. Jag vill kunna må bra och inte må dåligt dag in och dag ut. Varför ska allting jämt vara så jobbigt och svårt? En människa klarar inte av hur mycket som helst. Jag bryter snart ihop, klarar verkligen inge mer. Jag har lust att skrika högt, slå hål i väggen och riva upp och ner på allt. Ni kanske tycker att fan vad jag är negativ, men tyck det då. Men jag mår verkligen skit dåligt. Visst ska man inte klaga, det finns dem som har det sämre. Men denna smärta gör verkligen ont och jag kan inte ta mig ur det här. Och det finns en person som jag skulle vilja träffa nu, för jag saknar dig.

Tomt på nikotin, hur sämst kan det bli egentligen?

Tänker på dig!



Ny vecka, nya barn. Idag kom det nya barn och dem var ju en hel del men det var lite äldre barn från skillnad ifrån förra veckan iallafall. Sebbe min sötis är med den här veckan, han är så go lillpojken. Åkte till han imorse och då hade han redan hunnit fikat och sådär. Sen gick vi till bussen. Idag var det inte så mycket att göra, mest sola och bada. Fick leta efter fisk till Sebbe i vattnet så fick gå långt ut vid vassen för att hitta några. Haha, men vad gör man inte för barnens skull? Åkte med Sebbe hem en sväng sen, han skulle visa mig något spel som han brukar spela. Sen åkte jag hem och åt. Efter maten åkte jag och pappa ut till Alnö för att köpa en aircondition sen åkte vi till farmor för det var hon som skulle få den ut i stugan. Sen blev det en sväng till Mcdonals och köpa glass. Sen bar det hemöver. Hann inte vara hemma så länge innan Emma skickade sms om att jag skulle komma till Timrå. Så jag åkte till Timrå, vi gick en sväng sen så köpte vi glass. Efter det så gick vi och mötte Joel, Rickard, Linus, Emil och Davve och då gick vi ner till framnäskajen och satt oss en sväng. Sen gick Emma hem till sig och jag åkte hem. Och nu är man hemma, ska plocka redan på kläderna på rummet och ta mig en dusch hade jag tänkt.

Jag har beställt en ny bikini, kanske inte världens snyggaste men jag behöver verkligen en och den får duga. Sen en tröja, bara för att ha. Haha!


Sebbe - "Åker mamma bort imorgon?"
Sussane - "Ja hon jobbar hela veckan."
Sebbe - "Ja men då ligger jag och väntar på dig imorgon då."


Haha, det lät så roligt när han sa det så var bara tvungen.



The award for the best lie goes to you!



Har nyss kommit hem från en sväng till Alnö med Pappa, Lisa och Anna. Vi köpte rökt sik och åkte ut och satt oss vid klipporna ett tag. Hälsa på farmor en sväng också. Sen åkte vi runt och kollade lite. Nu när jag är hemma så ska jag passa på att fixa lite på rummet och ta fram saker tills imorgon, så jag inte glömmer något som vanligt. Ska ju till Sebbe imorgon bitti och göra frukost till honom och sådär. Sen åker vi till Tolvösand. Bara en vecka kvar att jobba då.

Sebbe, min lilla sötunge!  (mycket dålig kvalite på bilderna)


Trött på allt, precis allt. Vill bara sticka härifrån, långt ifrånt allt och alla. Varför måste man såra varandra? Varför säger man så jävla hårda ord? Jag förstår inte varför man måste bråka och skrika på varandra. Det tjänar ju ingenting till. Man blir bara ledsen och sårad. Varför måste du ljuga för mig? Jag orkar inte höra dina lögner dag in och dag ut. Jag är så otroligt less på det nu. Jag tänker inte ta mer skit ifrån dig, jag mår mycket bättre utan dig och dina lögner. Varför har man vänner som egentligen inte är ens vänner? Det är bara fejk. Trött på att folk pratar bakom ryggen på en. Om ni tycker någonting om mig, säg det direkt till mig istället. Jag får ju veta det vilket fall som helst men det är bättre att det kommer från den som har sagt det isåfall. Och att säga saker som inte är sant om mig, vad tjänar det till? Jag vet vad jag har gjort och det är de enda som krävs för att jag ska må bra och för att jag ska kunna skita i vad alla andra säger men det är fortfarande så jävla jobbigt att ni änns orkar lägga ner tid. Sköt erat istället!




Give up the fight!



Igår var det inte en bra dag, mådde verkligen skit på kvällen. Kunde inte somna heller. Låg bara och tänkte, grät, tänkte och grät. Allt faller isär känns det som. Ingenting blir som det borde. Jag känner mig så jävla ensam och förstörd. Jag orkar inte ha det såhär dag in och dag ut. Jag mår fan inte bra. Jag klarar inte av det här. Jag vill bar glömma och gå vidare, men det går verkligen inte.

En sak är klart iallafall, jag klarar mig bra utan idioter som er. Ni fattar ju förfan ingenting, ni är så jävla dum i huvudet och jag är så trött på er. Kan ni inte bara försvinna härifrån. Jag tål fan inte er. Ni förstör mer än vad ni tycks förstå. Jag vill helt enkelt inte ha något med er att göra för ni är så jävla störd. Så låt mig och mitt liv vara.





Greenday - 21guns
Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for? Does it take your breath away and you feel yourself suffocating? Does the pain weigh out the pride and you look for a place to hide? Did someone break your heart inside? You're in ruins. One, 21 guns. Lay down your arms, give up the fight. One, 21 guns. Throw up your arms into the sky, you and I. When you're at the end of the road and you lost all sense of control and your thoughts have taken their toll. When your mind breaks the spirit of your soul. Your faith walks on broken glass and the hangover doesn't pass. Nothing's ever built to last. You're in ruins. One, 21 guns. Lay down your arms, give up the fight. One, 21 guns. Throw up your arms into the sky, you and I. Did you try to live on your own, when you burned down the house and home? Did you stand too close to the fire, like a liar looking for forgiveness from a stone? When it's time to live and let die and you can't get another try. Something inside this heart has died. You're in ruins. One, 21 guns. Lay down your arms, give up the fight. One, 21 guns. Throw up your arms into the sky. One, 21 guns. Lay down your arms, give up the fight. One, 21 guns. Throw up your arms into the sky, you and I.


Gnarp!



Idag har jag varit i Gnarp med pappa, Lisa och Anna. Vi var där och kollade på bilmarknaden och på bilarna. Kollade på bilutställning och mopedrace dessutom på alla bilar som var där. Rätt så mycket folk faktist och många man kände. Och en sak säger bara jag, olalala. Haha! Och ikväll är det cruising där men man lär väl inte kunna komma dit på något sätt, för det är väl inte så många som ska dit kanske. Vad vet jag. Efter vi hade varit i Gnarp så åkte vi hemöver och sen käkade vi tacos buffe på Bite line. Sen åkte vi hem. När jag kom hem så gick jag ut på balkongen och stekte. Ikväll har jag ingen aning om vad som sker. Någonting kanske. Men nu ska jag iallafall städa mitt rum.




Safari!



Jag åkte till Härnösand en sväng med pappa. Vi skulle kolla på några sommarstugor och sådär. Och när vi åkte runt där i trakterna så såg vi alla möjliga djur, men dem konstigaste var väl ändå lamor? Men söt var dem, det var flera stycken. Det var ju rena rama safari. Haha. Igår mådde jag verkligen skit dåligt. Hade feber och allting bara snurrade runt i huvudet på mig. Kändes som om jag skulle svimma i vilket sekund som helst och jag bara låg i min säng från halv sju till klockan tio. När jag väl la mig och blunda så somnade jag på en gång, jag var helt slut. Idag innan jag åkte till Härnösand satt jag och stekte lite ute på balkongen, måste fixa på brännan mer. Haha. Nu är det inte långt kvar tills min bror kommer hem heller, ska bli så skönt att han kommer hem och att jag får träffa honom. Men nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska sova, är en aning trött. Så på återseende!

Pengarna rullar in som dem ska, det går bra nu, kompis det går bra nu.
Haha, var bara tvungen.




King of pop!



Nu är första jobb veckan avklarad och den har väl gått bra tycker jag. Mycket bra väder. Nästa vecka så får jag åka till Forsmon varje dag och vara med Sebbe ett tag innan bussen kommer. Sötisen min. Idag har det varit en ganska lugn dag. Vi har inte gjort så mycket. Vi har mest legat på stranden och så. Lunch blev det ju, sen frågeslinga för barnen, fika och sen låg vi på stranden och lyssnade på när Fredrik och Uffe spelade lite gitarr och sjöng. Lite underhållning sådär. Och Niklas drog mig i en kärra som han gjorde med Emma häromdan. Jag trodde jag skulle flyga ut den och slå ihjäl mig. Haha. Vad som sker i helgen, det vet jag inte. Får se vad som sker. Nu ska jag ut i solen.





King of pop, död!

Michael Jackson drabbades vid lunchtid lokal tid på torsdagen av hjärtstillestånd. Klockan 12.21 lokal tid inkom larmet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles. Då ambulanspersonalen kom till hans hem fann de att han inte andades. Hjärt-lungräddning utfördes av familjemedlemmar innan han fördes till sjukhus. Polis och livvakter blockerade snabbt entrén till akuten på sjukhuset där Jacksons vårdades. Fans strömmade till platsen. Stjärnans familj uppges har varit hos honom. King of Pop tros ha fått hjärtstillestånd men orsaken till hans död kan inte fastställas innan obduktionen är klar, förklarade Jermaine Jackson, Michael Jacksons bror och familjens talesperson, på en känsloladdad presskonferens några timmar efter bekräftelsen att hans bror avlidit i en ålder av 50 år. Hans personliga läkare var med honom då och försökte med återupplivande insatser. Det samma gjorde sjukvårdare som förde honom till Ronald Reagan UCLA medical center. Efter att ha anlänt till sjukhuset, ungefär fjorton minuter över ett på eftermiddagen (22,14 svensk tid) försökte en grupp läkare, inklusive akutläkare och hjärtläkare, med återupplivning. De försökte i över en timme. De lyckades inte. Händelsen inträffar just inför världsstjärnans omtalade comeback. Spekulationerna om hans hälsa har varit många, åtskilliga har också befarat att han inte skulle orka med den kraftansträngning som en comeback innebär.

Poplegenden hade planerat att den 13 juli inleda en serie konserter som skulle pågå ända till våren 2010 i London. Biljetterna sålde slut inom loppet av några timmar när de släpptes i mars. Michael Jackson lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael och dottern Paris Katherine med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har ytterligare en son, Prince Michael II, kallad "Blanket". Vem som är moder till honom är okänt. Michael Joseph Jackson föddes den 29 augusti 1958 i Gary i delstaten Indiana. Han kom till världen som nummer fem i en syskonskara på nio. Pappa Joe är stålarbetare och mamma Katherine affärsbiträde. Bara fem år gammal stod han på scen första gången tillsammans med sina äldre bröder i Jackson Five. Snart blev han gruppens stjärna. Jacksons album "Thriller" som kom 1982 är världens mest sålda album. Det uppges ha sålt över 100 miljoner exemplar världen över. Michael Jackson har även omtalats för andra saker än sin musik. Det har bland annat handlat om anklagelser om sexuella övergrepp, hudsjukdomen Vitiligo och ekonomiska bekymmer.

Michael Jackson - King of pop




Ont, det gör ont!



Här sitter man och plågas av att man är så otroligt jävla bränd. Jag har extremt ont så att jag har lust att slå till något/någon, jag skämtar verkligen inte vilken smärta jag har. Har bränt mig precis överallt på kroppen. Jag åkte på Birsta med pappa för jag skulle köpa kläder men det blev inte långvarigt. Kunde knappt prova kläder pga min smärta. Men jag köpte två tröjor och ett par shorts iallafall. Och nu när jag har kommit hem så har jag smörjt in mig med kylbalsam. Jag får helt enkelt skylla mig själv faktist. Tänkte snart gå och dö, jag är så jävla less på den här smärtan. Så tjingeling!

Jag tejpade lite tejp på Niklas rygg sen när vi tog bort det vart det såhär, om ni tittar på första bilden. Haha! Sen på andra bilden så är det Niklas som skjutsar runt Emma på en kärra. Såg så otroligt roligt ut. Emma verkade tycka det hon också, allra mest Niklas. Haha.



Problem försvinner inte, de byter form!



Nu har man nyss kommit hem från jobbet. Har varit en ganska så bra dag. Bortsett från att scouterna var där och det var tråkigt. Hade olika stationer som vi skulle gå med barnen. Skulle tälja sälgpippa, skattjack och lite annat. Sen fick vi sola och bada. Det har varit väldigt skönt väder idag, igen. Nu har man ont i huvudet också bara för att jag har druckit för lite vatten, bra jävla dumt gjort. Svider på axlarna gör det också, måste ta en dusch och sen smörja in mig. Det svider i ansikte också. Ojojoj! Får se vad som sker sen om jag änns orkar göra något. Ska iallafall göra några ärenden. Men nu tänkte jag ta en powernap. Hej!


Det var en station som var deckar stationen och där skulle man gå en slinga och hitta
ledtrådar i skogen och sen skulle man hitta en av ledarna som var utklädd till en gubbe.
Men vi gick inte hela slingan för det var alldeles för mycket brännesslor. Men när vi gick
ner mot stranden för att hitta gubben så när vi väl hittade honom så tog barnen ett rep
och knöt fast honom vid en pinne och där fick han stå ett tag. Haha. Det såg ganska
dumt ut. Tyckte det var ganska roligt när han fick stå där. Haha!




You just don´t realize!



Godkväll allihopa. Nu har jag nästan nyss kommit hem från en lång promenad med Matilda. Vi gick till Bergeforsen en sväng och träffa Alex och Krille sen gick vi tillbaka. Har ganska ont i fötterna av mina skor nu. Måste köpa nya och det är snarast. Men enligt pappa så måste dem ju vara "funktions dugliga" haha. Jaja. Nu ska jag kolla på tv nu sen är det natti för min del, för man ska ju upp tidigt imorgon. Så natti på er gott folk!

Här nedan om ni kollar så får ni se några bilder från Ikea invigningen när vi dansade där hela dagarna för allt folk. Jag står längst bak och försöker att gömma mig, så jag syns nog inte så bra. Men det var lika bra det. Haha!

Gamla bilder, jag vet, men jag har ändå inte knäppt några nya bilder så det fick bli dem här.




En gnutta galenskap!



Idag var det andra dagen på jobbet och det var otroligt härligt. Har inte gjort mycket alls. Har legat nere vid stranden och solat hela dagen. Jag tog mig ner i vattnet ett tag också men då började Emma, Niklas, Linnéa och några av barnen ha vatten krig så jag gick tillbaka till sol platsen. Haha. Det har varit riktigt bra väder idag, skönt! Och jag har ju som sagt bränt mig på axlarna och det svider inte lite heller, det svider otroligt jävla mycket. Sen har jag bränt mig i ansikte också. Jag har ju inte direkt smörjt in mig med solskydd förutom lite på axlarna idag för det brändes så mycket. Måste nog smörja in mig mer innan hela jag ser ut som en tomat. Inte tjusigt! Är lite slut nu, har ont i huvudet och är trött. Man har ju suttit ute i solen hela dagen utan att druckit något, dumt dumt! Ätit vattenmelon har jag också gjort idag och det var väldigt gott. Nu funderar jag på om jag ska lägga mig och vila ett tag eller om jag ska åka på Birsta en sväng med pappa och handla något. Vill förnya min garderob, men jag vet att jag nog inte kommer hitta något och då kommer jag bli less. Men jag har ju ändå så mycket kläder. Måste isåfall göra plats för dem nya kläderna, om jag nu ska köpa några nya kläder eller om jag hellre spar dem till något som jag behöver eller något som jag verkligen vill ha. Nu ska jag prata med pappa hur det blir. Så hej!


Varför visar dem bara reklam för att gå ner i vikt? Varför inte gå upp i vikt? Det är säkert många som vill gå ner i vikt men tänkt dem som vill gå upp i vikt då, som jag. Hur ska vi göra då? Det är inte så att jag äter dåligt, jag äter väldigt bra. Det är inte därför jag är smal. Men jag har försökt länge att gå upp i vikt men verkar aldrig lyckas. Jag skäms över att visa min kropp tillexempel när jag ska bada och så. Jag har så extremt smala ben och armar. Vill verkligen inte visa min kropp. Jag blir otroligt irriterad över att det bara visas reklam och sånt skit för dem som vill gå upp i vikt. Det stör mig nåjävulst. Alla vill kanske inte gå ner i vikt, det finns säkert fler än jag som vill gå upp i vikt och som skäms över att visa sin kropp och som känner att dem inte passar i några kläder alls. Som måste ha nästan den minsta storleken och kanske till och med då passar inte kläderna. Jag har börjat tänkt mer och mer på det här på senaste tiden. Att alla kläder jag he på mig trivs jag inte med, för det visar bara hur smal jag är. Jag trivs verkligen inte att vara såhär. Och till alla er som läser det här nu och tänker, men hon har ju anorexia, nej det har jag inte och jag har aldrig haft det eller. Jag är ingen anorektiker, jag är bara smal. Det är många som säger, men gud vad smal du är, ja men tack men nu är det såhär att jag tittar mig själv i spegeln varje dag och ser det. Ni behöver inte påpeka det för jag vet redan om det, gott och väl.

Inte allt för nya bilder. Haha!




Between love and hate!




Har nästan nyss kommit hem från en sväng på Birsta. Åkte först in till Timrå därifrån åkte jag med Emma och Anna in till Birsta. Jag och Emma gick runt och kollade lite men hittade dock inget som jag hoppades på att göra. Får åka in någon annan dag när det inte bränns så jävla mycket på mina axlar och när jag är lite piggare än idag. Mina axlar ser verkligen ut som stoppljus, skulle jag visa mina axlar för allmänheten så skulle dem stanna upp och tro att det var ett blinkljus som blev rött. Så hemskt är det. Jag måste verkligen smörja in mig ikväll annars kommer jag inte sova gott inatt. Bikinin ska med imorgon, måste bara testa vilken av alla jag kan ha. Jobbigt! Måste köpa mig en ny, men alla är konstruerat på ett helt fel än vad jag tycker dem ska vara. Det är ingen som faller mig i smaken och det är betungande för min del. Men som sagt, svängen till Birsta var ju, hm, skrattretande. Haha. Det var iallafall roligt på Mcdonals. Anna och Julia skulle äta, jag och Emma skulle inte. Men Emma åt lite strips av Anna. Efter ett tag så ser Anna att det är ett hårstrå på ett av stripsen så hon la det på sidan sen var det inget mer med det. Efter ett tag när dem börjat ätit upp och Emma har ätit av Anna. Då upptäcker Anna att Emma har ätit upp stripset med hårstrået på. Hahaha. Herregud vad vi skrattade. Tårarna rann på mig där ett tag. Haha. Jag vart äcklad för tänkt om det hade varit jag, usch, vad hemskt. Tycker synd om Emma där. Nu när jag är hemma och sådär så tänkte jag faktist ta tag i min klädhög som fyller upp min säng. Måste verkligen göra något åt det här. Sen blir det bikiniprovning. Får se hur det slutar. Kanske slutar det bra, eller så slutar det med ett raseriutbrott och allt åker i soporna. Kanske, kanske inte. Får se om jag har turen med mig och om jag trivs i någon av mina fula bikinisar som jag verkligen är så less på. Hua! Nej men på återseende då.


Jag orkar inte att du ska sitta och skrika åt mig och säga en jävla massa kränkande ord, då kan du dra så jävla långt åt helvete som du kan komma. För då vill jag aldrig mer se ditt ansikte och aldrig mer prata med dig. För jag tänker inte ta skit från någon som inte är bättre själv. En person som ljuger och tror att man kommer långt i livet med det, tänk om det säger jag bara. Att ljuga är det sämsta man kan göra, man förlorar verkligen all tillit till människor. Vill du ha ett liv fullt med lögner, så visst. Its your choice! Det är bara du själv som kan bestämma hur du ska leva ditt liv. Inte jag, inte någon annan, bara du! Men en sak borde du veta nu, låt mig vara om du bara är ute för att såra mig hela tiden. Jag klarar mig bättre utan att gråta över dig varje jävla dag. Så tack och hej!

Förlåt för ego bilderna, men jag hade inga bättre bilder. Haha!



Första dagen!



Idag var det första dagen på sommarjobbet. Vi hade väldigt fint väder, varmt! Men det var otroligt mycket mygg som surrade runt en hela tiden fast inte vid stranden och där spenderade jag mest min tid förutom när vi skulle åka och hämta mat och när vi skulle äta. Annars var jag bara nere vid stranden. Jag byggde sandslott. Haha. Sen hade jag och Niklas sandkrig. Så när jag kom hem var det bara att ta en dusch. Hade sand överallt. I håret, bhn och byxorna. Eftersom Niklas hällde några liter sand i mina byxor, jätteskönt eller så inte. Men han fick tillbaka och mer därtill. Några barn var iallafall på min sida och hjälpte mig att kasta sand på honom också. Haha. Det har varit en ganska bra dag, men det vart en anning långtråkigt. Hoppas att det finns mer att göra dem andra dagarna. Snart ska jag väl äta sen ska jag på Birsta med Emma.





Its better to burn out than fade away!



Dagen har varit bra, med ett väldigt varmt väder. Ett stort plus till det iallafall. Och det är sagt att det ska fortsätta såhär en vecka framåt, otroligt skönt. Idag har jag och pappa varit och handlat en hel del. Sen har vi varit ute och åkt, kollat på stugor eftersom vi ska köpa någon sommarstuga någonstans.


Förlåt! Jag är ledsen om jag inte alltid finns till när du behöver mig,jag är ledsen om jag inte alltid visar att jag bryr mig om dig och vill ditt bästa. Jag är ledsen om jag inte alltid visar vilken jävulskt underbar jävla människa du är,och jag är ledsen om jag inte visar hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag uppskattar allt du gjort för mig under åren. Men du ska veta att du är den bästa jag har och jag vill dig allt gott. Jag älskar dig,för du har alltid funnits där för mig,du har alltid ställt upp för mig och alltid visat att du brytt dig om mig. Du har hjälpt mig genom allt svårt jag har gott igenom,du fanns där när jag hade en svår tid. Du ställde upp för mig då jag hade problem. Du lyssnade på mig när jag behövde någon att prata med,du har hjälpt mig genom allt! Om du bara kunde förstå hur mycket jag uppskattar det. För du vet själv,att hade du inte funnits där för mig dom 9 månaderna jag bodde borta hade jag inte stått här idag och varit den personen jag är nu. För du har hjälpt mig att växa upp och blivit en bättre människa. Fan,om du bara kunde förstå hur jävla glad jag är att jag har dig. Jag tänker tillbaka på tiden då vi umgicks som mest,allt vi har gått igenom tillsammans,allting vi har gjort tillsammans. Alla minnen finns kvar i mig och dom får mig att stå på benen idag. Det är nånting som alltid kommer finnas kvar i mig,dom får mig att leva. Kommer du ihåg när vi var i Spanien i två veckor,kommer du ihåg hur kul vi hade? Men sen när vi kom tillbaka hem till Sverige igen var det nånting som gick snett och vi var ovänner i 4 månader. Och sen vi blev vänner igen har det blivit så jävla konstigt. Det känns verkligen inte som innan. Ibland känns det som att det förstörde den vänskapen vi en gång hade,men jag vet att om vi vill kan vi hitta tillbaka till den igen. Du är den absolut bästa vän jag nånsin har haft. Alla skulle behöva någon som dig. Och jag tänker inte förlora dig,aldrig nånsin. Du är stark,och jag vet att din mamma kollar ner på dig från himlen varje dag. Hon går med dig varje steg,det vet jag. Hon är stolt över dig,det är jag med. Så in i helvetes jävla stolt! Hon har skapat världens finaste dotter,och jag lovar henne att jag ska ta hand om dig till den dagen du dör,till den dagen vi dör. Jag älskar dig elma maria sussane tingström det är vi två mot världen idag,imorgon och för all framtid / Matilda Nordlander.

Tack Matilda, du betyder mycket för mig också. Det vet du!


Jag var bara tvungen att ta bort mitt ansikte på bilderna,
för jag gör dem groteskaste minerna iallafall.                 




Midsommardagen!




Ja som sagt hade jag det ganska så roligt igår. Och idag ska jag åka dit igen, tror jag nog. Ska bara städa sen igår, lite stökigt bara. Sen ska jag göra mig klar. Ska väl gå iväg på affärn och handla lite tror jag också. Tur att det har slutat och regnat och att solen har kommit fram istället. Och på måndag börjar man och jobba då. Men det är sagt att det ska vara fint väder iallafall. Först åker man till Sebastian på morgonen, varje dag, och gör frukost och sådär till han sen går vi till bussen och åker till Tolvösand där vi ska vara, där jag ska jobba! Hoppas att vi får vara utan regn eftersom vi ska vara ute, vi hoppas bara på fint väder.

Nej nu ska jag ta och sätta igång med mitt så att jag kommer iväg någongång. Hej!


Tack så mycket för rosorna, jättefina!





Du är saknad!




Har haft en väldigt bra midsommar, nykter, men roligt har det varit. Jag hamnade på en fest med 60+. Haha! Jävulst roligt folk ändå. Det var fullt ös iaf. Förutom några saker som jag vart lite små irriterad över men den personen bad så mycket om ursäkt för det.

B - "Var vinet gott?"
S - "Nej!"
B - "Vill du ha en öl istället?"
S - "Nej det är bra, tack ändå"
K - "Men jag kan ta en"
B - "Nej du får ingen"

B - "Vill du ha en grogg?"
S - "Nej tack"
K - "Jag kan ta en"
B - "Nej du får ingen"

B - "Kom och festa här med oss imorgon"
S - "Javisst"
K - "Får vi en grogg då?"
B - "Du får en, Sussane får tre"

B - "Sussane, vi fyller gubbjävlarna imorgon sen går vi ut och letar grabbar"
S - "Hahaha, ja"

B - "Vet du inte vad en dildo är?"
KE - "Nej"
B - "Vet du inte?"
KE - "Jo jag vet men jag svarar bara dumt"
B - "Köp en dildo åt mig, jag måste ha en"
B - "Jag köper en lös fitta åt dig"

osv. bla bla bla!


Haha. Ni förstår nog inte det roliga i det hela. Men fan vad det var roligt. Jag skrattade så mycket så jag fick ont i magen. Ska dit imorgon igen och grilla och sådär. Fick dessutom lite presenter idag, tack så mycket för omtanken. Fick rosor och lite annat. Ja ska man summera kvällen så har jag verkligen haft en rolig kväll.


Det blir en ego bild för jag hittade ingen annan bild.


Jag saknar dig!

Glad midsommar!




Idag är det midsommar och jag ska snart ut. Ska bara se till så att pappa åker han också så att han inte behöver vara hemma själv ikväll. Igår var jag bara hemma och tog det lugnt, skönt. Ska snart bädda sängen och fixa till lite här hemma först. Sen ska jag ut. Imorgon är det ganska full fart för min del. Är bjuden på inflyttningsfest hos några kompisar i Ljustadalen sen är jag bjuden till Alnö på fest också. Få se vart man hamnar i slutändan. Men det blir nog bra vilket som.


Shit vad jag saknar min bror nu. Längtar verkligen tills han kommer hem. Då ska jag krama om han och säga hur mycket han betyder för mig. Han är verkligen långt bort ifrån mig nu och det känns väldigt jobbigt. Min andra bror kan jag bara gå över vägen så är jag hos honom. Men så är det inte med Niklas. Då måste jag åka långt för att vara hos honom. Men det är ju bara sådär två veckor kvar tills han kommer hem. Hua! Gubben min.






If I can turn back time!



Igår vart det inget bloggande för min del. Jag hade lite att stå i, både det ena och de andra. Men sen hade jag ändå inte så mycket att skriva om ändå, ni hade blivit uttråkad. Haha! Inget intressant har hänt, inget jag har lust att skriva om iaf. Men nu ska jag iaf ta och fixa lite hemma och sen blir det en dusch och göra sig klar. Inte för att jag tror att jag ska göra så mycket ikväll men ändå, man vet aldrig. Ciao!


Varför ska alla behöva bli grinig på mig när jag inte änns har gjort någonting? Och varför får jag inte bestämma över mitt liv själv för? Måste alla andra lägga sig i och säga hur jag ska leva och hur jag ska göra? Nej det är mitt liv och jag bestämmer själv, thats it! Inse det någon gång. Ingen kommer någonsin kunna säga åt mig vilka vägar jag ska ta och vilka beslut jag ska ta i vissa lägen. Låt mig göra misstag då, men då kan jag iaf stå för det. För då är det jag själv som har gjort det misstaget och inte fått hjälp av någon annan. Livet är för kort för att gräva ner sig över saker och att vara sur på varandra. Men visst vill vissa vara idioter, så va det då. Jag bestämmer inte över er. Men det är så jävla dålig stil. Jag orkar inte änns med er för jag klarar mig bra utan idioter.

Någonting som stör mig otroligt mycket det är dem nya busstiderna, dem är så jävla fuckt up så det är hemskt. Som på vardagar och helger så går sista bussen från stan 22.15 och på fredagar 23.25. Det går en 23.15 på helgerna men den går bara till Timrå. Tiderna som var innan var så mycket bättre än dem nu. Att dem ska ändra så jävla dåligt hela tiden. Det stör mig nåjävulst!



Turkiet med Pappa, Monica och Martin.



What goes around comes around!



Har nyss kommit hem från Birsta. Var där och kikade på bland annat bärbaradatorer, tvättmaskin/torktummlare och duschdörrar. Sen åkte vi och åt på popgrillen i Timrå. Jag som sa till mig själv igår att jag skulle gå och lägga mig tidigt. Men det blev inte riktigt så. Jag stängde av tvn vid halv ett sen somnade jag inte förrän tre. Jag var så pigg så jag kunde inte somna. och inte har jag orkat städat så måste göra det nu. Ciao!


Niklas har äntligen hört av sig, jag blev otroligt glad över att höra att allting  var bra med honom. Han hade det otroligt bra, han och hans kompis hade det varmt och skönt, surfat hade dem också gjort. Herregud vad jag längtar tills jag också ska åka utomlands. Vill till värmen nu!


Lite bilder på Spanien, rolig tid.




Livet är en livsstil, men inte förevigt!



Vart en sväng till Birsta igen idag med pappa, vi köpte några små saker som vanligt. Nu blir det bara ta det lugnt as usual. Ska väl se på någon film med pappa kanske. Tror det blir en tidig kväll för mig iaf, för jag är så otroligt trött och imorgon ska jag nog åka ut till Alnö till farmors stuga och hjälpa henne att klippa gräsmattan. Sen ska jag övertala pappa att vi ska åka till min gamla praktik plats rättare sagt Dollar Store och titta lite. Bara för att ha något att göra. Inte har jag orkat städat så mycket heller. Men det ska jag nog ta och göra också. Så måste nog sätta igång nu. Ciao!


Jag är otroligt tacksam över allting jag har, jag har absolut ingenting att klaga över. Men det finns vissa personer som klagar på allt dem har. Och tycker att allting är orättvist bara för att dem inte får som dem vill. Men tänk på allt positivt istället. Som era föräldrar, dem gör allt för att ni ska ha det bra. De gör allt för er. Ändå är ni så jävla otacksamma. Ni tar allting förgivet och ni vill ha allting ni pekar på. Tänk på dem som inte får någonting som kanske inte har någon förälder som gör allt för dem som era föräldrar gör. Ni lever ett så jävla bra liv jämfört med så många andra. Att bara säga tack för allt ni får, gör saken så mycket bättre. Och att hjälpa till hemma och försöka kanske tjäna ihop era egna pengar istället för att springa till era föräldrar så fort ni har hittat något ni vill ha. Det är så många som är så jävla bortskämda men ni märker det inte själv. Ni skriker åt era föräldrar att ni hatar dem och att dem är så jävla dum i huvudet. Fattar ni inte hur mycket det sårar egentligen? Ord kan såra mer än vad ni tycks förstå. Visa eran kärlek till era föräldrar som har haft svåra tider. Eftersom dem har levt längre än ni så har dem upplevt mycket mer än vad ni har gjort. Ändå tror ni att det är ni som mår sämst. Men så är det inte. Era föräldrar kan må så jävla dåligt utan att dem visar det för er för dem vill inte visa er att dem mår dåligt. För dem vill bara erat bästa därför tar dem sig själv i andra hand. Tänk på det istället innan ni skriker att dem kan dra åt helvete.

Jag har verkligen insett att jag har ett så jävla bra liv, fast jag har haft mina motgångar. Jag har en underbar familj, även fast den inte är hel. Men dem har gjort allt för mig. Precis allt. De gör allt för att jag ska må bra och dem bryr sig verkligen. Visst, man bråkar men det går över. Men man måste bara våga ta första steget att säga förlåt även fast det kanske inte var ens fel. Man måste visa att man är mogen. Jag är sjutton år, fyller snart artton. Och jag har verkligen lärt mig att uppskatta det jag har. För man vet aldrig när det tas ifrån en. Jag har redan förlorat en kärlek och jag tänker inte förlora fler. Därför gör jag allt för att inte förlora dem jag älskar. Jag bryr mig inte om jag inte får det jag vill ha. Bara jag har min familj så är jag så otroligt nöjd. Pengar och saker kan inte ersätta sin familj. Det går inte. Och sorgen över någon man har förlorat kommer aldrig att försvinna. Minnerna finns alltid där. Man minns den personen varje dag. Jag säger bara en sak, tänk en gång till innan ni skriker på era föräldrar. För dem kommer inte alltid finnas där för er, så ta vara på tiden ni har tillsammans. Det är bara ni som kan ändra på er, eran inställning till livet. Livet blir det ni själv gör de till. Tänk på det!



Dagens outfit: Linne med text, gula jeans.


Antingen skall du hålla dig lugn, eller också skall du slå så det känns.




Långa nätter!


Jag är så förvirrad. Jag vet inte vilka val jag ska välja, vet inte vilken väg jag ska gå.  Vet inte hur jag ska säga utan att såra. Tankarna bara snurrar i mitt huvud och jag vet verkligen inte hur jag ska göra. För såsom det är nu, så kan jag inte ha det. Jag måste göra någonting åt saken. Men jag vet att jag kommer ångra mig, vilket val jag än väljer. Det känns jobbigt att stå såhär utan att veta hur man ska göra. Det är de värsta jag vet. Jag vill bara springa härifrån. Jag vill inte det här, jag vill verkligen inte det här. Varför måste allt vara så komplicerat och jobbigt? Ingenting är lätt, allt ska vara så otroligt svårt. Jag hoppas att hur jag än väljer, att det blir bra vilket som. Men jag vet att det kommer bli sjukt jobbigt. Men jag måste försöka ändå. Jag kan inte sluta och leva pga en sånhär sak. Men det gör verkligen ont, så jävla ont.


Det blev ännu en sen natt för mig, somnade inte förrän tre igen. Det blir så långa nätter nuförtiden. Måste sluta för jag sover bort halva dagarna och det är ju inge bra. Nu ska jag väl städa hade jag tänkt om jag inte ska åka in till Birsta med pappa och köpa lite saker. Vi får se hur det blir.

Idag 15 juni är det fyra månade kvar tills jag fyller 18. Haha!




Niklas, vart är du? Har du det bra? Det enda vi vill här hemma Niklas det är att du hör av dig så vi vet att allting är bra. Förstår du inte att vi blir oroliga? Och vi saknar dig otroligt mycket. Tre veckor utan att träffa dig, utan att prata med dig och utan att veta hur du mår. Det är verkligen jobbigt kan jag lova. Snälla, jag vill bara höra din röst och veta att allting är bra med dig. Vi saknar dig och vi älskar dig jättemkt!

Birsta City!



Vart ganska sent inatt igen, somnade inte förrän tre. Såg på en ganska bra film till halv tre. Sen ringde min telefon hela tiden och jag fick aldrig sova. Tills sist så somnade jag ändå. Vaknade ganska tidigt imorse av en orkester som spelade och hade sig, otroligt irriterande. Somnade om och vaknade två, då klev jag upp. Pappa sa att vi skulle åka till Birsta och shoppa för det var en sån dag idag. Men det blev inte så mycket shoppande. Köpte bara lite små saker. Sen åkte vi på Mcdonalds och åt. Nu sitter jag bara här och är jävligt förbannad på en viss person som inte kan låta mig vara. Ska bråka med mig varje dag. Och ska sitta och säga massa jävla saker, dessutom säga att han ska ringa min pappa osv. Jag blir så irriterad. Menmen. Det blir väl en hemma dag idag också eftersom det är så dåligt väder och det finns inget att göra, roligt. Nu har jag inge mer att skriva. Hej!




Jag och Ronja, snygga brudar! Haha



Loppis!



Har nyss kommit hem från loppisen. Jag gick ju till Timrå förut för att jag skulle till loppisen och hjälpa pappa och sådär. Så nu har man äntligen pengar igen, skönt. Det är ganska roligt att vara där faktist, för det är så roligt folk som är där. Haha! Nu ska jag väl snart duscha sen ska jag som vanligt städa lite och ikväll blir det väl bara att sitta hemma, har inget bättre för mig. Allt är ju så otroligt roligt. Tvätta ska jag nog också göra. Det kanske blir ett träningspass om jag inte får något annat att göra. Ska gå till Fagervik någon dag här iallafall och hämta några kvar glömda saker. Tycker det är dags att hämta dem nu.


Bjuder på några gamla och några verkligen gamla sommarbilder. Enjoy!






Ny vaken!




Igår så vart man helt ensam och det var en aning tråkigt. Men tur att Emma ringde mig då så jag fick skratta åt henne. Hon är så jävla rolig. Haha. "Emma vill ha mat" ,, Hon ställde sig och lagade tacos halv ett igår, själv gjorde jag bara några varma mackor i mikron. Fastnade vid tvn till halv tre sen bestämde jag mig att jag var tvungen att sova. Vaknade bara för ett tag sen så ska fika och sådär nu. Sen tänkte jag ta mig en promenad till Timrå. Det blev varken någon promenad eller träning igår, jag orkade inte. Jag var så less. Men nu när jag ska gå till Timrå, så får jag ju mig en promenad.








Uppdatering!



Jag hatar folk som ljuger och som bara tänker på sig själv hela tiden. Att ljuga är bland det värsta man kan göra, men varför gör man då det? Man borde lära sig att sluta och ljuga, man kommer längre i livet om man talar sanning. Jag hatar dessutom bortförklaringar för det är nästan som en lögn. Säg som det är på en gång istället för att komma med massa bortförklaringar och undanflykter. Så jävla trött på folk som säger en sak och gör en annan. Bestäm er någon gång. Folk som utnyttjar en annan det är så störande också. Jag känner att jag är på ett ganska irriterande humör. För jag har nyss bråkat med en person som påstår att jag har varit med den personens kompis och att jag tycker om han. Men det har jag inte gjort och jag tycker inte om han, bara som kompis. Jag blir så irriterad när folk går runt och snackar skit. De har ju inget bättre för sig än att slösa tid på andra. Men den personen bad iallafall om ursäkt efter ett tag när han fick veta att det inte stämde, men jag stör mig fortfarande på det.

Jag har verkligen förändras tycker jag själv. Förut var jag alltid ute och gjorde något, hade allting någonting för mig. Nu förtiden sitter jag bara hemma här vid datorn eller vid tv och inte gör ett skit. Jätteroligt! Men det är ganska skönt att sitta hemma och bara ta det lugnt också. Men inte nu när det är sommarlov och allt. Men alla dricker ju bara och jag är inte så pepp på att dricka så då blir det bara att vara hemma.

Nu ska jag nog göra något, ut och gå eller gå ner i träningslokalen och träna ett tag. Så jag har något för mig.






Vilken tjusig bild jag har lagt ut, va?
Haha. Jag hittade ingen bild jag ville lägga ut.



Sundsvall!



Tog en sväng till stan för att göra några ärenden. Sen åkte alla stunderna förbi och gud vad man börjar längta tills nästa år då man själv tar studenten. Men tiden går fort hoppas jag. Jag blir galen på polisen som ringer mig hela tiden. Speciellt på morgonen när man ligger och sover. Jag ringer väl upp när jag har tid och när jag är vaken. Nu ska jag snart städa lite och sen äta. Ikväll har jag inga planer alls, tråkigt. Men jag har inga pengar att dricka för heller. Eftersom jag aldrig får mina pengar av folk som är skyldig mig. Men jag orkar snart inte bry mig. För det är bortförklaringar på bort förklaringar hela tiden. Min bror åkte igår och jag saknar han redan, saknar han som fan. Vill bara att han ska komma hem så att jag kan kramas med han. Men det är ju bara sådär tre veckor kvar tills jag får träffa han då. Hua! Nu när man väl har sommarlov så känns det verkligen inte som om man har det. Vädret är inte alls bra. Vart tog solen och värmen vägen egentligen? Funderar starkt på att ta en sista minuten snart. Men det kan jag ju dock inte heller göra. För nästa vecka måste jag göra lite saker sen börjar jag och jobba. En aning jobbigt, ja. Men huvudsaken är att jag ska åka till Gotland. Något mer kommer jag väl inte göra på det här sommarlovet känns det som. Menmen. Nu ska jag börja städa så jag kommer någon vart.



Sundsvall!



Jag och Emma tog bussen in till stan för vi hade inte så vidare mycket för oss. Så vi satt och bara tog det lugnt. Sen vandrade vi bort till Mcdonals borta vid Tågstationen för att den andra i stan hade redan stäng. Vi köpte oss en varsin glass. Sen satt vi bara och tog det lugnt ett tag innan vi vandrade tillbaka ner mot stan för att ta bussen hem. Jag kan ju säga att det var ett äventyr i säg. Ganska roligt hade vi ju iallafall. Det var ett stort pådrag av polisen på stan ikväll. Min far har varit väldigt snäll och köpt en Gatufest biljett till mig eftersom jag bara ska gå på onsdag, gratisdagen och lördag. Inga tredagarsbiljetter som förra året iallafall. För förra året var det knappt värt det. Så tänker inte lägga ut onödiga pengar för att gå runt och vandra omkring där helt i onödan. Sen har han varit och hämta ut mitt överkast som vi har beställt. Det var rätt så bra med det, förutom att det kanske var lite för långt men det vart bra ändå.

Imorgon måste jag åka in till stan för att göra några saker sen måste jag komma ihåg att ringa ungdomsmottagningen och ringa polisen. Viktiga saker att komma ihåg!

Nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig och kolla på tv.






Jag saknar dig redan!




Nu har min bror på börjat sin resa till Bali.
Han åkte klockan sju imorse och nu kommer han vara borta i tre veckor.
Jag kommer sakna honom otroligt mycket.






Som vanligt när jag ska göra något, som att kliva upp på morgonen för att åka in till skolan. Så försover jag mig självklart. Men jag vart väckt av ett samtal från polisen. Men då var det bara fem minuter kvar tills bussen skulle gå, så då somnade om och vaknade bara för ett tag sen. Mår inge vidare idag. Det är pågrund av att jag inte har ätit något. Men jag ska äta något snart så jag inte ramlar ihop och svimmar. Efter det så ska jag städa på mitt rum och sen ska väl bara ta det lugnt. Får se vad som sker senare.



Timrå!



Tog tio i sju bussen till Timrå och gick till gården en sväng bara för att träffa Emma och för att ha något att göra. Jag har inte varit där på evigheter för det är så otroligt tråkigt där och det är bara småingar som håller på att tönta sig. Jag Emma och Linda cykla iaf iväg till Ica för att köpa cigg och snus. Sen cyklade vi vidare för jag och Emma skulle till Okq8 och pumpa hennes däck på cykeln och Linda skulle hem. När jag och Emma börjar närma oss Okq8 såg vi att det brann vid ett hus så vi åkte dit och kollade lite. Sen åkte vi och pumpade hennes däck sen åkte vi tillbaka dit. Vi stod där ett tag och kolla sen kom brandkåren och Emma hon fick panik och visste inte vart hon skulle ta vägen. Haha. Det brann jättemycket och det small lite då och då. Sen kom polisen dit också. Men det vart så tråkigt att kolla så vi cyklade därifrån. Vi åkte hem till Emma ett tag och tog det lugnt sen gick jag till bussen. Så nu har jag nästan nyss kommit hem. Ska snart lägga mig och titta på tv för jag och Emma ska upp en aning tidigt imorgon och åka in till skolan. Vi ska lämna in några böcker så vi inte måste betala för dem. Sen ska vi kolla lite på guldtrofén innan Emma ska guida. Förut när jag skulle göra mat så hade jag ingen lust, jag orkade helt enkelt inte. Men jag känner mig inte direkt hungrig men dumt av mig att inte äta. Men jag måste göra något nu, det blir nudlar, lättast så sen får väl äta mig en redig frukost imorgon då. Haha! Nu ska jag tvätta av mig sminket och kolla på någon bra film.





Om någon är intresserad, så kommer det bilder på branden. Haha
Emma vart så fascinerad av allt så hon knäppte några bilder.




Uppdatering!



Vilket dåligt väder det är idag, trist! Det finns inget att göra när det är dåligt väder för man blir bara negativt till allting. Då blir det ju att man bara sitter hemma hela kvällen. Nu när vi har flyttat till lägenhet så hittar jag inte mina kläder, jag blir irriterad på mig själv. Ett par byxor och några tröjor är helt borta. Jag hittar dem ingenstans, jag har letat precis överallt. Jag blir tokig snart på det här. Fast jag trivs i lägenheten jättebra det enda störande det är att allting verkar bara försvinna för mig. Nej nu ska jag ta och laga lite mat. Åt inget igår pga vissa omständigheter. Sen har jag inte ätit något idag så jag borde äta något nu, inte för att jag är så vidare hungrig men jag måste äta ändå. Men det blir bara något lätt såsom nudlar kanske.





Inte så långt kvar nu.
Det är sagt att lill pojken ska komma den 12 Juli.


Ny vaken!



Nu har man nyss tagit sig upp ur sängen. Min älskade bror var här och väckte mig två gånger också. Jag är så otroligt trött och ont i huvudet. Det verkar inte bli en sån bra dag idag. Men det blir ju de jag gör det till. Egentligen skulle jag vara hos polisen klockan ett. Men eftersom jag nyss vaknade så hinner jag inte. För jag måste duscha och göra mig klar och sen ta en buss in till Timrå. Får åka in en annan dag istället, inget mer med det. Igår var jag med några vänner, vi åkte lite hit och dit. När jag kom hem så la jag mig och kolla på tv ett bra tag. Gick inte och la mig förrän vid två någon gång.

Nu ska jag göra mig klar och sen får jag se vad jag hittar på!





Köpte en ny mascara igår som sagt.
Den är ganska så okej, men den är inte så
överdrivet bra som dem påstår på reklamen.
Men det är aldrig något som stämmer på reklamerna.
Mascaran är helt okej iaf.




Sommarlov!




Vilken underbar dag, sol och värme som har varit så efterlängtat.
Jag blir alltid på så bra humör när det är bra väder.

De kommande dagarna har fått några ändringar:

Först och främst idag så blev det ingen rättegång, den blev inställd.
Imorgon är jag ledig
Torsdag är jag ledig
Fredag är jag ledig.

Jag har med andra ord sommarlov nu. YES!

Dagen började med att jag trodde att jag försov mig eftersom jag aldrig har koll på när vi börjar så därför fick jag för mig det. Tur att Emma har koll på det mesta. När vi kom till skolan så hade vi bara svenska och då hade våran klass knytkalas. Efter vi hade varit på skolan så gick jag och Emma ner mot stan, gick och köpte mig en mascara och några andra små saker. Vi kände oss lite hungriga så vi gick på Mcdonalds. När vi var mätt och belåtna så gick vi ner mot ån och satt oss vid ån kanten och bara tog det lugnt. Nu har man kommit hem och nu ska man lägga sig ute på balkongen ett tag och njuta av solen.

Jag och Emma har dessutom pratat om Gotlands resan nu och båda är verkligen taggade att åka. Så det blir väl kanske slutet av vecka 29 då det är Stockholmsveckan där och är borta ett tag, hur länge det har vi inte kommit fram till än.




Dagens outfit: lång blå kortärmad kofta, leggings med hål.

Det finns några som tycker att man ser ut som en slampa med leggings med hål i.
Men jag är den jag är och jag använder dem kläderna som jag trivs med.
Alla får ha sina åsikter och alla har olika klädsmak.



Uppdatering!



Tänkte bara göra en liten uppdatering om dem kommande dagarna och att det inte är så långt kvar tills det efterlängtade sommarlovet infaller.

Imorgon har jag bara en lektion som är svenska och då ska vi fika, sen ska jag på rättegång.
Onsdag har vi väl inte så många lektioner heller.
Torsdag har vi ingen lektion eftersom vi ska kolla på 3:ornas guldtrofé.
Fredag, avslutning men då ska vi bara vara i kyrkan och i aulan så då blir det inget för mig.

Sen är det äntligen sommarlov. Har ledigt en vecka sen börjar jag och jobba i två veckor sen drar jag nog till Gotland, till värmen rättare sagt. Ska bli otroligt skönt att komma bort ifrån allt ett tag.



Gotland 2007


Välkomna till min blogg!



Hej allihopa


Tänkte att jag skulle vara lite som alla andra och skaffa mig en blogg där jag kan skriva om vad jag har för mig för vissa verkar så intresserad av mitt liv, inte så speciellt med just mitt liv men vissa verkar tycka det. Så detta är bland annat för min skull men också för er som är så intresserad.

Eftersom detta är första inlägget tänker jag inte skriva mer än såhär, ni får vänta tills nästa inlägg då jag kanske har något som kan intressera er.


B
loggen är dessutom under konstruktion!