Sex, drugs & rock n roll!



Onsdag. Kom inte ihåg så mycket vad jag gjorde denna dag, det är ju ett tag sen. Haha. Men jag var med Elin iallafall. Skjutsade lite folk och sådär.

Torsdag. Var med Elin, Mika och Jimmy. Kollade på film. Kom inte ihåg så mycket vad vi gjorde.

Fredag.
Var med Elin, Mika och Jimmy. Tog det bara lugnt i Gångviken samt färgade utväxten på Elin också. Sen låg vi bara och kollade på film och sådär.

Lördag.
Var bara hemma och tog det lugnt sen så vid tre tiden så började min och Elins resa mot Övik. Stanna en snabbis på Dollar Store. Sen vart det raka spåret till Övik. När vi väl var där så åkte vi och käkade på Burger king. Senare var vi ute och utforskade Övik på väntan på bror och hans kompisar. Vi åkte till det ställe där dem skulle spela. Stod där vid scenen när dem höll på att soundchecka. Var något psyk där också, jag och Elin höll på att bli tokig. Haha. Bra spelning iallafall. Efteråt så när vi skulle åka hem så åkte bror med oss. Tog en timma och en kvart hem, bra där. Efter det så åkte vi en sväng till Rickard och satt där ett tag innan vi gled vidare. Skjutsade lite folk innan vi åkte till Nobodys mc och umgicks med bror och hans kompisar. Var där ett bra tag. Kom hem vid halv fem ungefär så somnade inte förrän vid fem, ganska död.

Söndag. Vaknade vid halv två idag och var hur trött som helst. Klev upp iallafall och duschade och gjorde mig klar. Pappa kom och hämtade mig och vi åkte till mamma och satt några blommor såhär på morsdag, grattis! Sen en sväng till Tommy och Annika. Efter det så åkte vi till Timrå på Kina och åt lite mat. Nu sitter jag här och ska väl snart bege mig ut. Jag och Elin ska ta en solning hade vi tänkt oss. Ikväll vet jag inte alls vad som sker. Men nu ska jag fixa lite innan jag ska åka. Hej!



Dirty Dixxx

Gör inget idag som du kan göra imorgon!

 

Torsdag. Denna dag var en chill dag, tog det bara lugnt. Träffade Elin en sväng sen vart det en sväng på Birsta också.

Fredag.
Sista dagen på praktiken. Lite sorligt ändå. Var och käkade lunch med Anna och Jennifer sen gick vi och inhandlade en present till våran praktikplats. Jag gjorde ett litet blomarrengemang. Var tråkigt att säga adjö, men återkommer nog någonting framöver. Senare på kvällen så åkte jag med Evelina in till stan. Vi käkade på kina. Gott var det. Surrade om massa gamla goa minnen och skratta åt en massa saker. Var väldigt roligt att träffas och göra någonting eftersom det var väldigt länge sen sist. Senare på kvällen gjorde jag inte så mycket, var hemma rätt så tidigt faktist. Skönt det också!

Lördag. Skjutsade lite folk hit och dit var även en sväng till Elin och chillade med folket innan jag och Elin åkte iväg för att skjutsa pappa. Mer gjorde vi väl inte denna kväll.

Söndag. Var med Matilda bara sen åkte vi och mötte upp Sebbe på flygplatsen. Hände inte så mycket denna dag.

Måndag. Denna dag var jag med Elin. Vi gick på Birsta och shoppade lite eftersom vi har fått 6ooo kronor och det sitter ju aldrig fel med pengar. Haha. Vi for även och hälsade på hos Rickard i hans nya boning. En aning skön lägenhet ändå. Senare for vi ut och chillade lite. Träffade Jimmy en sväng innan vi softade med Pato. Satt ute på hans bro och bara prata om allt och ingenting. Satt ute i en och en halv timma. Så man var ju en aning frusen av sig. Skönt det var att komma hem till en varm och skön säng iallafall.

Tisdag. Idag har jag inte gjort så vidare mycket. Städat och lagat mat som en vuxen människa. Duktig jag är! Haha. Senare for jag till Pato, vi åkte och hämtade Elin och sen var vi ute och gled lite varstans. Kom hem rätt tidigt idag så jag la mig i sängen med min bebis men tänkte ta och sova nu, är en aning trött. Det är ju en dag imorgon också trots allt. Funderar på om jag ska träna imorgon, men får se om jag orkar det  när jag vaknar. Haha lat tjej. Längtar till helgen iallafall, för jag och Elin drar ifrån Timrå kommun då. Härligt härligt, men farligt farligt. Ska bli skönt att slippa allt för en stund. Nej nu måste jag nog lägga mig så jag kommer upp imorgon. God natt på er!


Mösspåtagning!



Onsdag. Ja idag så sov jag över lite men det gjorde inte så mycket. Tog bussen in till stan där jag mötte upp Lina och en till tjej. Vi började röra oss mot busbacken där hela våran klass var. Satt där och hade det allmänt trevligt, drack lite och sådär. Sen skulle vi vandra ner över till Hedbergska för att hämta ballonger. Tror nästan våran klass hördes mest för vi gick och sjöng hela vägen och levde om. Haha. Sen vart det ner på torget för mösspåtagningen. Hur mycket folk som helst och där stod vi och dansade lite men sen gick jag och Emma på donken och käkade lite. Senare skulle alla hem så väntade in att Pato, Lajo och Linda skulle komma. Åkte till Mika, Micke och alla dem. Så jag följde med dem. De skulle äta så vi vandra en sväng sen så gick vi en sväng på stan. Jag och Philip gick och shoppade lite kläder till honom innan vi drog till Pierre. Var inte där så länge innan Pato och dem kom och hämtade mig. När jag kom hem så bytte jag om och åt lite. Sen så skjutsade pappa mig till stan. Mötte upp Mika, Erik och Micke där sen vandrade vi till stadsparken en sväng sen till Ga parken. Där satt vi och drack ett tag tills polisen kom och förstörde stämningen. Hälde ut lite sprit och sådär och Adam fick åka med dem. När dem hade åkt så vandrade vi ner till stads och ställde oss i kö. Stod där över en timma för att vänta på att komma in. När vi kom in så tog vi oss en stämpel sen gick vi ner mot bilen och drack lite. Sen var vi inne på stads hela kvällen. Vart väl lite knas här och där. Men en helt okej kväll faktist. Senare så satt vi nere vid hamnen innan min bror kom och hämtade mig. For hem och slocknade på en gång.

Torsdag. Vaknade vid ett idag, en aning trött. Sen har jag bara suttit här men ska väl snart ta en dusch och äta lite mat. Får se hur det blir idag, kanske bara blir hemma. Skulle vara skönast så om man ska tänka på vad det är för tråkigt väder idag. Imorgon är det praktik igen, tog ju ledig idag för att kunna gå ut igår. Men imorgon är det sista dagen på praktiken. Skönt men ändå inte. Nej nu ska jag gå. Hej!



Dagbladet - bilder ifrån dagbladet.se


Inte min dag men ändå min dag!


Onsdag. Sista dagen på praktiken innan det vart långhelg. Var med Elin denna kväll, vi chillade nog. Kom inte ihåg ritkigt i detalj vad vi gjorde. Haha.

Torsdag. Äntligen fick jag sova ut lite iaf. Åkte senare till Tommy och Annika för att fixa lite med bilen. Vart riktigt bra faktist. Senare vart det lite käk där och senare gled jag ut och umgicks med vännerna.

Fredag.
Var ute med Sandra och Matilda. Gled lite och sådär. Skjutsade folk, vart en sen kväll. Vid halv fem somnade jag ungefär.

Lördag. Gjorde väl inte så vidare mycket. For en sväng på Birsta med Elin, men det blev inte långvarit. Gled hemöver för att börja dona lite inför kvällen. Senare så åkte jag till Elin. Där kom Pato och gänget och hämtade oss och då åkte vi till Solle. Där började vi dricka lite smått och sådär. Hade det ganska trevlig kväll ändå. Slutade sent även denna kväll, vid halv fem. Så dan efter så var man ganska så död. Vaknade på morgon utav att Micke kommer in så går ut och sätter mig på balkongen en stund eftersom det först var sol men sen började det regna. Gick och la mig och sov igen. Vid halv tre kom pappa min och hämtade mig. Kom hem och satt mig vid datorn en sväng, tog mig en dusch och la mig i sängen. Där låg jag ända tills klockan blev nio och sen somnade jag. Skönt att somna ovanligt tidigt för en gångs skull.

Söndag. Så idag var man ganska så död. Vaknade utav att Micke kommer in, så går ut och sätter mig på balkongen en stund eftersom det först var sol men sen började det regna. Gick och la mig och sov igen. Vid halv tre kom pappa min och hämtade mig. Kom hem och satt mig vid datorn en sväng, tog mig en dusch och la mig i sängen. Där låg jag ända tills klockan blev nio och sen somnade jag. Skönt att somna ovanligt tidigt för en gångs skull.

Måndag.
Var en aning död idag, fast jag hade sovit så ganska mycket. Men jobbigt att kliva upp tidigt. Ganska så dryg dag faktist. Men skönt att komma hem sen. Var bara hemma denna dag och tog det lugnt, skönt det också.

Tisdag. Idag var det som vanligt praktik. Ännu en dryg dag men det gick bra. När jag kom hem gjorde jag väl inte så mycket, tog en dusch. Senare blev det lite mat och jag gjorde mig redo för att åka ut. Åkte till Matilda, gled lite. Sen när jag skulle tanka, alltså detta är inte min dag känns det som. Först ställde jag mig på fel sida, alltså inte med tanklocket vid pumpen. Sen så funkade inte sedelautomaten och när jag kommer till nästa pump så funkar det inte att he in pengarna. Less jag var. Men gud vad jag och Matilda skrattade. Haha! Träffade Pato och Lajo senare skjutsade vi Davve och Linus. Senare vart det att åka hem, lämna bilen. Åka med bror min till Granlo för att hämta min bil. Skjutsade hem Matilda sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och ska stänga av datorn och krypa ner i sängen för att försöka få så mycket sömn jag kan tills imorgon. För imorgon är det mösspåtagning men först är det förkrök. Haha. Ska bli trevligt. Nej nu ska jag sluta. Hejhej!

Feels good!



Måndag.
Ja idag försov jag mig lite så kom lite försent till praktiken, fem minuter men ändå. En otroligt jobbig dag var det. Var så himla trött ville bara spy och jag höll på att somna i stående position. När jag kom hem så sov jag i ungefär två timmar, hur skönt som helst. Senare for jag ut och umgick med Elin och Mika ett tag sen hem. Somnade rätt tidigt faktist.

Tisdag. Idag har det varit en bra dag. Satt i kassan idag och tiden gick så himla snabbt. När jag kom hem så gjorde jag inte så värst mycket. Tog mig en dusch sen blev det lite mat. For ut och träffade Matilda, Sandra, Sebbe och Adam. Vi gjorde inte så mycket. Hämtade dessutom lite varor till Sirre när jag ändå var i stan. Sen när jag gled hemöver så träffade jag Jimmy en sväng. Nu sitter jag bara bänkad framför datorn och har inget bättre för mig. Funderar på att lägga mig i soffan och glo tv. Känner mig en aning trött så ska försöka lägga mig tidigt ikväll också. Ledig torsdag och fredag och det är ju skönt, så sista dagen imorgon på denna vecka och nästa vecka börjar jag jobba åtta timmar. Undra hur trött jag kommer vara efter dem arbetsdagarna. Nu när man har haft hyfsade tider så ska jag börja jobba som ett normalt pass. Hua, vill inte änns tänka tanken. Nej nu ska jag slita mig härifrån.

När det känns bra!


Dags för en uppdatering.


Måndag.
Praktik som vanligt. Sen vart det hem och käka senare var jag ute och åkte lite. Träffade Pato och Christian innan jag drog mig in mot stan för att hämta upp kära Elin som kom hem.

Tisdag. Dagen började som vanligt med praktik. Solade med Elin lite senare sen så gjorde vi inte så värst mycket.

Onsdag. Samma visa här också sen så samma här också, kom inte riktigt ihåg vad jag gjorde.

Torsdag. Lika dant här också. Har så dåligt minne men en sak är klart att jag var med Matilda och vi gjorde inte så jättemycket vad jag kan komma ihåg.

Fredag. Idag så kom min bror hem och jag var överlycklig. Han och pappa kom och hälsade på mig när pappa hade hämtat han från tåget. Skönt att ha han hemma. Fick ett par solglasögon av honom, en palestinesjal och en gucciklocka. Ska visa bilder på dem någon dag. Senare på kvällen var jag med Elin. Vi skjutsade lite folk och sådär. Sen så när jag hade skjutsat henne till Mika så åkte jag och var med Emma ett tag sen hämtade jag Solle. Sen vart det hemgång och somnade på en gång.

Lördag. Vart lite knas denna dag men det ordnade sig. Skjutsade lite folk och sen hämtade jag Elin. Vi var ute och gled lite. For till Gångviken och chillade där ett tag tills det blev att skjutsa lite mer folk. For på crusingen i Timrå en sväng också sen tillbaka till Gångviken. Senare vart det crusingen igen och jag körde Mustang. Haha. Senare vart det Gångviken en sväng till. Innan det blev hemgång. Och somnade på en gång, var hur trött som helst.

Söndag. Idag vaknade jag runt sjugio i två, trött tjej. Sen har jag bara suttit här. Ska väl byta om och sådär nu sen åka ut med Matilda en sväng. Senare ikväll blir det nog bara lugnt.


Denna Mustang gled vi i, tog oss en tjejrunda. Haha.


Bright side of life!


Då är helgen påväg att lida mot sitt slut.

Fredag. Hade praktik först och främst sen åkte jag hemöver och började dona lite hit och dit. Sen när jag var klar så väntade jag på Christian. Han och Matilda kom hit för Christian skulle ha min bil för han skulle vara min chaufför. Vi åkte till Sandra i Granloholm. Var där i några timmar innan Christian fick hämta mig, orkade inte vara kvar där. Vi var ute och gled. Skjutsade lite folk och sådär. Vart mycket där ett tag. Hade en bra kväll iallafall. Kom hem runt fyra, halv fem och somnade på en gång. Var så himla trött.

Lördag. Vaknade upp och mådde bra men var hur trött som helst. Låg i sängen ett bra tag innan jag orkade kliva upp och börja fixa lite saker. Gled ut en sväng sen for jag hem och åt sen ut lika fort igen. Var med Christian och Macke. Skjutsade lite folk senare på kvällen. Kom hem ganska sent även denna kväll, runt halv fyra tror jag.

Söndag.
Inte gjort så jättemycket idag. Sov till två tiden sen så har jag suttit vid datorn tills jag och pappa åkte ut. Käkade på donken sen så var vi ute och gled lite. For hem en sväng sen for jag ut i fin vädret och gled lite. Träffade Solle en sväng sen så gled jag lite till och nu är jag hemma. Ska ta en dusch sen titta på tv med pappa. Imorgon drar praktiken igång igen.


Jennifer, Jag, Matilda och Sandra. Jag ser så ihop tryckt ut, liten med andra ord. Haha!