Allt faller isär!




Har inte haft tid till att uppdatera. Nu tänker jag göra en uppdatering för jag har inte haft tid med det innan. Igår så fick jag äntligen träffa min bror, det var hur underbart som helst eftersom jag har saknat han så otroligt mycket. Först var vi på lokalen sen så hämtade vi upp Rosen sen åkte vi och hämta bror min. Sen åkte vi hem och åt, jag fick presenter av bror min, visar det senare. Sen vart det lokalen igen sen åkte jag ut till Timrå. Var inte där så länge för jag och Millan åkte ut, på lång tur. Haha. Sen vart det en jävla massa bråk, varken jag eller Millan orkar fan med detta. Fyfan, säger jag bara. Sen var jago ch pappa ute och åkte bara. Åkte senare hem och kollade på tv sen så sov jag. Idag har jag varit på loppisen och hjälpt till, tjänat lite pengar. Nu sitter jag här och fundera om vi ska äta snart fast jag är inte speciellt hungrig men jag vill dra ut någon gång. Måste göra några ärenden. Nu orkar jag inte skriva mer för jag är så in i helvete jävla förbannad. Hej!



Väntan är över snart!




Då var man tillbaka här igen då. Det är en dyster dag idag förutom att älsklings Niklas kommer hem idag, gud vad jag ska krama han. Han har varit borta ifrån mig i två månader, fyfan vad hemskt. Har saknat han enormt mycket. Men nu är väntan snart över, måste bara vänta i ungefär en timma till tills jag får träffa honom, ska åka och hämta han sen när han anländer till Sundsvall. Jag längtar efter honom så otroligt jävla mycket. Justja, igår var jag och hämta ut mitt körkort, jag ser förjävlig ut på det. Idag har jag städat och så sen så kom pappa och farmor då åkte vi till mamma och tända ljus. Nu sitter jag åter här igen och väntar på att få åka och hämta Niklas sen blir det middag. Ikväll får jag se vad som sker, tänkte köra om det är någon som behöver skjuts iallafall. Men nu har jag inge mer att skriva. Hej på er!



Detta är så fuckt up!




Har helt enkelt inte haft tid att uppdatera. Tänkte skriva några rader nu när jag har fått tid över. Igår så gjorde jag väl inte så mycket. Jag hämtade Millan sen for vi till sjukhuset och hämtade hennes mamma och skjutsade hem henne sen så skjutsade jag Millan till Jocke och jag åkte hem. När jag kom hem så gick jag bort till mamma med pappa och tände ljus, det var ju hennes födelsedag igår. Efter det så åkte jag ut. När jag kom hem så kollade jag och pappa på film. Idag så skjutsade jag Frida och Erika till deras jobb sen åkte jag till Birsta och köpte en sak till pappa och sen på Ica maxi och köpte massa godis till pappa. Haha. När jag kom hem så att jag mig här och här har jag suttit. Har kollat runt lite på mobiler för jag tänkte nog köpa en ny till pappa, han fick ju en mobil av mig i julas men vill köpa en ny åt han. För den han har nu har inte bluethooth så ska köpa en som har det till han. Men då hittade jag plötsligt en mobil som jag verkligen vill ha, nu när jag har en jättefin mobil och som funkar hur bra som helst, då hittar jag en mobil som jag också vill ha. Det är så jävla typiskt.

Lägger upp en bild på mobilen jag vill ha.



Ed Hardy mobil, hur snyggt är inte det då? Jo det är så jävla snyggt.


Det är din dag idag mamma!




Känner mig alldeles för trött för det här. Egentligen orkar jag inte uppdatera men jag gör det ändå för jag har inget bättre för mig. Sov bra länge idag, skönt men det gör så att jag bara blir ännu tröttare eftersom jag sover så länge. Går och lägger mig sent och sover länge, inge bra. Ska väl snart ta en dusch så jag kanske piggnar till lite iallafall.

Senare idag så ska jag och pappa gå bort till mamma.
Vi ska tända ett ljus, det är ju hennes födelsedag idag. Hon skulle fylla 46 år idag, det är elva år sen du gick bort ifrån oss och saknaden är enorm. Tänker på dig ofta och undrar hur det hade varit om du fanns kvar hos oss. Du var så fin och du var så underbar. Jag var liten men visst minns jag dig ändå mamma. Att titta på bilderna på dig är väldigt jobbigt, men det är de enda jag har kvar av dig nu. Varför skulle detta hända? Varför kunde inte du få leva kvar med oss? Jag önskar mer än allt att ha dig kvar här hos oss.

Jag älskar dig!



Det är tomt när ingen vet!




Gör en snabb uppdatering innan jag stänger av datorn. Kom nästan nyss hem efter ha varit ute i Timrå och yrat på, egentligen inte bara Timrå. For ut till Timrå förut, hämtade upp Millan också gjorde jag. Sen gjorde vi inte så mycket. Sen åkte jag, Millan och Kim till Ljusta för jag skulle skjutsa Kim hem sen åkte jag och Millan till Ica Maxi och yrade på där. Haha. Senare åkte vi in mot Timrå och jag skjutsade hem henne till Jocke sen åkte jag hem. Nu tänkte jag titta på tv/film med pappa sen ska jag väl sova hade jag tänkt. Äta ska jag också göra, hungrig är jag. Haha. Så ska kila vidare nu. Hej på er alla.

Jag tycker synd om min vän, ingen ska behöva bli sådär utsatt. Fyfan för dem som gjorde det där, de är riktigt störd i huvudet. Det är dem som borde få uppleva en sån där sak, idioter hela jävla högen. Jag blir riktig förbannad. För jag vet hur det känns och det är inget man mår bra av. Man mår riktigt jävla dåligt av det om man vill helst inte prata om det och då går man runt med det där inom sig och mår så mycket sämre. Vissa klarar av att prata om det, andra inte. Tycker det är starkt av dig att kunna berätta vad som hände, det kunde ha varit värre. Men det var hemskt ändå det som hände, det förstår jag. Hur fan tänker folk egentligen? De tänker inte alls, blir fan förbannad nu när jag tänker på det du har sagt och när jag vet hur det känns. Fyfan, idioter!


Man ska inte klaga!




Gör en uppdatering innan jag måste gå. Ska till polisen om ett tag sen ska jag på banken och göra några ärenden. Min bil är nu på verkstaden, de ska bara ställa in lamporna och fixa blinkersen. När jag kommer hem måste jag städa på mitt rum, trodde jag skulle hinna det nu innan jag åkte men det hinner jag inte. Det är ingen bra dag idag iallafall, jag mår skit dåligt. Känns som om spyan är påväg upp när som helst, ingen höjdare kan jag lova. Uscha! Nu måste jag faktist sätta fart om jag ska hinna med mig själv. Uppdaterar senare. Hej.



Klarar inte av mer!




Jag trodde jag var starkare än såhär. De senaste dagarna har jag varit så otroligt känslig, jag reagerar snett på allting och jag gråta för egentligen ingenting. Förstår inte riktigt vad det är med mig, jag sitter och tänker på saker jag egentligen borde glömma bort. Jag förstör för mig själv, för allt detta tär på mitt psyke. Jag kan inte hålla på såhär, jag vill inte må såhär.

Denna dag har varit en aning jobbigt hitills. Var otrolig trött imorse när jag vaknade, vill inte kliva upp men pappa tjata så hemskt. Klev upp iallafall och åt lite frukost sen så tog jag mig en dusch. Var så trött så att det bara snurrade i huvudet på mig. Gjorde mig klar iallafall eftersom vi skulle åka till polisen sen till försäkringsbolaget, trafikskolan och verkstaden. Är hemma nu och ska snart göra lite mat tänkte jag, wok blir det idag. Sen ska jag till Birsta sen måste jag till Timrå. Uppdaterar senare när jag kommer hem, om det inte blir allt för sent.


Närheten från dig!




Då var man tillbaka efter en kort tystnad. Har inte hunnit med att uppdatera något så tänkte ta mig tid nu. Igår var det full rulle iallafall. Skjutsade bror min och hans kompis till Timrå sen var jag kvar där ett tag men inte så länge. Senare åkte jag och hämtade Matilda, vi var bara ute och åkte. Skjutsade Frida och Anja till Matthias. Skjutsade hem Matilda för att sedan hämta upp min bror och hans kompisar, full var dem allihopa. Skjutsade dem till Sallyhill sen åkte jag och min bror på Max, han skulle äta lite. Och han höll på att sjuka sig hela tiden, jag bara skratta jag. Haha. När jag hade skjutsat hem honom och jag är i Timrå då ringer min brors tjej, Melinda, och frågar om jag kan skjutsa henne och hennes kompis in till stan och klart jag kunde det. Så det var bara att vända och åka tillbaka till Sörberge. Gick upp ett tag och umgicks med bror tills dem var klar. När jag hade skjutsat dem till stan så åkte jag till Ljusta, var inte där så länge. Lämna en sak och så. Sen vart det hemfärd för mig, var väldigt trött. Idag har jag och pappa varit på Birsta och köpt skivor så jag kan bränna ut lite nya musik skivor då och då för dem jag har fått låna av Frida och Matildas mamma är ganska så sönder spelade så det var skönt med lite nya låtar att lyssna på medans man kör. Sen har jag varit ute och åkt, skjutsat folk sen åkte jag till Timrå och träffade några vänner och nu sitter jag här hemma och tänkte äta chockladpudding och kolla på tv med pappa och bara ta det lugnt. Har en massa saker att göra imorgon. Polisen, verkstaden, trafikskolan och försäkringskassan. Senare på kvällen måste jag åka och hämta en katalog, som jag har glömt bort totalt. Känner mig stressad när jag tänker på morgon dagen, hua! Nej nu har jag inge mer att skriva, kanske uppdaterar senare. Hej så länge.


Du är så konstig emot mig, men jag saknar dig ändå!



Nu är jag less!




Att jag ska råka ut för allt, hela tiden. Fick körkortet igår, fick en ny bil av pappa och krockade. Vilken tajming va? Är väldigt less över det men pappa han bara skratta åt mig. Men jag tycker inte det är minsta roligt. Menmen. Någon gång måste man väl krocka också. Men det var inte änns mitt fel, det var gubbens fel eftersom det var han som körde in i mig. Jaja. Även att det snöade igår, lite roligt, men hemskt ändå. Idag sov jag länge iallafall, hur skönt som helst sen så åkte jag och pappa och handlade sen åkte vi hem och åt kina mat samtidigt som vi kollade på hockey men nu har han åkt iväg en sväng. Ska fortsätta kolla på hockeyn nu och när den är slut så ska jag åka ut iallafall, idag ska jag inte krocka en gång till. Haha. Uppdaterar senare om det inte blir allt för sent. Hej!


Min bil!



Tänkte bara göra en kort uppdatering. Tänkte lägga in en bild på min bil som pappa har varit i Gävle och köpt. Han är så snäll pappa min, jag älskar honom!


Snart är denna bil hemma hos mig, det blir ut och åka ikväll. Haha
Ska nog skjutsa Matilda och Lisa till Kvissleby.


KÖRKORT!




Äntligen så har man nått fram till det man har längtat efter. Körkortet är avklarat, äntligen säger bara jag. Vilken lättnad det är nu alltså. Pappa är även nere i Gävle och ska köpa en bil åt mig, jippi, snäll han är. Hoppas bara att den är bra då, så att han köper den så det inte är så mycket fel på den. När pappa kommer hem så blir det mat sen ska jag ut och åka, förvånat va? Haha. Har inte så mycket mer att skriva nu. Uppdaterar senare.





De här köpte jag för någon dag sen, efter jag hade fyllt år och fått pengar.


Örhängen och klockan från Glitter


Långt linne från Gina Tricot



Vi tar för lätt på saker och ting!




Vi människor verkar inte förstå vad som kan hända. Jag blir riktigt förbannad när jag tänker på hur barn tänker när dem går över vägen, människor över huvudtaget men vuxna vet riskerna mer än vad barn gör. De tänker inte änns. De bara springer rakt ut i vägen och förväntar sig att vi som kör ska se dem och reagera. Men ibland märker man inte förrän det är för sent. En sån sak höll på att hända idag. Tur att den som körde hann bromsa men det var i sista sekunden. Jag märkte det inte änns förrän jag märkte att vi bromsade kraftigt. Men det gick bra. Men vi alla borde förstå riskerna över det här. Man kan inte bara springa över vägen, något hemskt kan hända. Tänk på hur ni beter i trafiken och vad som kan hända. Det kan hända när som helst, var som helst.

Skönt att få vila sig ibland också. Idag så hade vi tydligen inga vanliga lektioner på skolan. Vi skulle på föreläsningar på västermalm, tonhallen och hedbergska så då vart det en dag hemma. Måste ändå plugga sen har jag städat mitt rum, det var ju trots allt dags för det tyckte jag. Var skönt att få sova lite extra länge idag. När jag klev upp, död som jag var trots att jag fick sova längre. Så gjorde jag fika sen satt jag mig vid datorn, inget ovanligt. Gjorde lite teori sen städade jag rummet sen har jag pluggat mer på teorin. Tog en dusch gjorde jag innan allt detta också. Senare så kom Micke och hämtade mig och pappa. Vi for iväg och kolla på två bilar, men det var inget att ha. Sen gick jag och pappa på affärn och handlade lite och när vi kom hem så satt jag mig vid datorn. Ska väl snart äta sen blir det mer plugg, pluggning för hela slanten. Nästa vecka är det lov också, hua vad skönt. Hade t.o.m glömt bort att det var lov. Haha. Har haft så mycket annat att tänka på dem senaste dagarna. Men det ska bli jävligt skönt med lov, det behövs verkligen. Nej nu ska jag kolla om maten är klar, är väldigt hungrig. Uppdaterar senare!


Ett litet gott råd!




Min dag började inte bra men det vände. Självklart försov jag mig idag, tur att Linus ändå skulle skjutsa mig till stan. Han är min räddare i nöden. För vad fan hade jag gjort om inte han skulle skjutsa mig? Hade fått sprungit in till stan, hm? Allt gick bra idag iallafall. Har suttit på körskolan idag och pluggat och pluggat. Vart en Mcdonalds till lunch iallafall. Eftersom jag inte hann fika något imorse så var jag otroligt hungrig, fick sällskap så slapp gå själv. Senare åkte jag hem och när jag kom hem fick jag en ros av pappa för att jag är så duktig. Haha. Han är så snäll med mig. Tänkte röja undan på mitt rum, tänkte ta fram grävskopan, det behövs? Nej men skämt och sido, måste faktist ta och städa. Sen blir det något gott till middag. Ska vara hemma idag och plugga, inget ovanligt för min del nu förtiden, men jag känner mig riktigt duktig så som jag anstränger mig. Jag måste ju. Bäst att jag sätter igång med städningen nu så jag har det gjort någon gång. Uppdaterar senare!

Ett gott råd till er alla som ska börja ta körkort, börja på Mtrafikskola och ha Fredrik. Han är trevlig och rolig på samma gång. Glad att jag fick en sån bra körlärare. Alla på körskolan är ju trevliga och jättesnälla och det är en fin körskolan. Så det är mitt råd till er alla som ska börja ta och körkortet och vet inte vilken körskola ni ska gå på, Mtrafikskola är ett säkert val (trust me)!

Skillnaderna!



Vad är egentligen skillnaden mellan lycka och depression? När egentligen kan man veta att man är lycklig och när kan man veta när man är i en depression? Är man lycklig när man är glad? Är man i en depression när man är ledsen? Lyckan är nog mer när man uppskattar livet som det är, man mår bra och man har folk i sin omgivning som bryr sig om en. Man har familj, man har mat och boende. Då borde man vara lycklig. Det är inte alla som har det så bra om man skulle jämföra med andra länder, det finns människor i Sverige också som har det svårt. Vissa har inte ett boende som man vet att man kan gå hem till när det är kallt ute och man har mat och en säng att sova i. Nej, alla får inte känna på den lyckan. Och här sitter vi som har allt det där som inte dem har och känner sorg för att vi inte får dem sakerna vi vill ha. Vi har så fel syn på livet om man tänker efter. Man behöver inte ha den där nyaste mobilen eller en massa dyra kläder för att känna lycka, vissa kanske känner att dem blir glad av det. Men det är inte lycka, saker är inte lycka. Kärlek och trygghet, är lycka. Depression däremot är när man inte har boende, mat och när man inte har någon trygghet alls. Vi uppskattar saker helt fel. En människa som inte har dem här sakerna och skulle helt plötsligt få en mobil som tillexempel, och den här personen har bara drömt tidigare om att ha en mobil. Skulle le som den aldrig gjort för.


Vad är skillnaderna för er?


Man kan få sig en tankeställare om man inte är allt för egoistisk. Människor borde uppskatta saker och ting mer än vad man gör. Man tar allt för givet eftersom vi vet inte bättre. Men tänk själv, hur det skulle vara om man alltid var tvungen att leta efter ett ställa att söka sin trygghet och alltid få försöka kämpa för att få mat i magen varje dag. Vi förstår inte oss på sånna saker, för vi har aldrig varit med om detta. Det är som att vi blundar för det, pga att vi inte vill se. Men vi borde öppna våra ögon och titta i ett annat perspektiv, då skulle vi få en annan syn på livet. Jag säger bara en sak till er alla, uppskatta livet och uppskatta varandra mer.

Inte har jag gjort mer än vanligt idag, lite bara. For ut en sväng förut för jag tänkte att det var dags att visa sig allmänheten efter att jag har varit hemma ett bra tag. Måste visa att jag lever. Haha. Men var inte ute så länge så tog nio bussen hem och när jag hoppade av vid mig så pratade jag lite med Matilda och Jim, sen gick jag hem till mig. Kollade på tv med pappa och nu har jag nyss kollat klart på Andra Avenyn. Ska ta och sova nu snart, blir en ganska tidig morgon imorgon. Linus, en av dem bästa, ska skjutsa mig in till stan imorgon. Han är så snäll. Har körlektion imorgon sen måste jag plugga på teorin. Jag har verkligen ångest över skolan just nu. Har varit borta igår, ja idag sen blir det imorgon också. Måste verkligen gå på torsdag och fredag. Hoppas inget annat dyker upp.  Nej nu måste jag verkligen gå till sängs. Uppdaterar imorgon!



Tankarna snurrar!




Ibland känns det så om allting går emot en. Allting känns så meninglöst och jag känner mig värdelös, varför ska man behöva känna att man inte räcker till? Jag är den jag är och kommer inte ändra på mig bara för att någon annan tycker så, det är bara att gilla läget gott folk. Visst, alla personer i denna värld tycker inte om mig och jag tycker inte om dem, fine, thats the way it is. Jag behöver inte att alla ska tycka om, alla har olika tycke och åsikter. Om man inte skulle få säga och tycka som man vill, hur skulle det se ut då? Man skulle må dåligt tror jag, för man måste kunna få säga precis som man känner och tycker, man måste helt enkelt få säga sin åsikt.

Jag kan känna att ensamheten är värst. Ensamheten och sorgen, varför kan man inte få leva utan de? Måste man alltid sörja något i livet? Kan man inte få glädja sig av att man har dem man har vid sin sida och att man lever ett nogolunda bra liv utan all sorg? Nej, det går nog inte. Livet är uppbyggt på att man ska sörja, man ska glädja sig åt vissa saker men som sagt, det blir de vi gör det till. Därför ska man göra det bästa av situationen.

En hektisk dag?
Nej inte speciellt, har varit ganska lugnt. Har suttit på körskolan och gjort lite teori sen hade jag körlektion. Åkte hem senare. När jag väl satt på bussen fick jag otroligt svårt att andas och det gjorde nå jävulst ont när jag andades så fick ta små andetag, vart yr och hade jätteont i revbena och sen hade jag ont i buken där jag har opererat mig en gång i tiden. Det är en vana nu förtiden att det blir så, inget jag blir förvånad över. Pappa vill däremot att vi ska kolla upp de där, men dem på sjukhuset kommer bara ge mig något dumt svar som alla andra gånger.

Även att det alltid ska vara något tjafs när jag ska åka buss. Som idag så skulle jag ta bussen som gick 14:25 från stan men den kom inte förrän 14:50 ungefär för det hade blivit fel på den, det var ju inge drygt, nej inte alls. När jag kom hem så la jag mig och vila ett tag sen blev det middag och nu sitter jag här. Ska snart (kanske) åka ut, om jag orkar. Jag skulle föredra att lägga mig i min sköna säng och bara sova, men då kommer jag vakna senare ikväll och då kommer jag inte kunna somna om pga att jag är för pigg. Så inte ska jag sova nu inte, fast det är frestande. Nej nu måste jag slita mig härifrån så jag inte blir sittandes kvar här. Tjingeling!


Dagens sista!




Tänkte bara uppdatera lite kort för detta blir dagens sista inlägg för mig. Gick till Affärn förut med pappa och köpte lite gott gott sen gick jag till Matilda och hon var tvungen att panta lite burkar för att få ihop sin budget till hennes gott gott, det slutade med att de blev tretton kronor. Haha. Senare gick vi till caféet och båda köpte lite gott gott. Haha. Senare gick vi till Jim, Matilda skulle prata lite med honom sen satt vi och prata lite om smått och gott. Fan vad jag använder ordet gott, men det är bara för att jag är på bra humör idag då blir allt, gott gott! Nej nu lägger jag av. Gick hem efter det iallafall sen nyss tog jag mig en dusch, måste ju trots allt se bra ut imorgon. Haha. Nu ska jag göra lite dipp med chips och läsa i min röda bok, måste ju. Sen blir det lite tv tittande och sist men inte minst, sängdags. Skriver mer imorgon när jag har kommit hem från allt jag ska göra. God natt på er alla.


Plugg!




Då var jag tillbaka här igen då och jag tänkte väl att jag ska skriva några rader så ni vet att jag lever. Haha. Idag åkte jag in till körskolan satt och gjorde prov där konstant i fyra timmar innan jag hade körlektion. Gick väldigt bra sen efter körlektionen gjorde jag lite mer prov sen åkte jag hem. Var hungrig som bara den, hade inte ätit något på hela dagen bara en drickyoughurt och det mättade ju inte magen nå vidare bra direkt. Så när jag kom hem så vart det mat, åt så fort att jag gick ont i magen. Hua. Tänkte väl kanske åka ut en sväng? Får se om jag orkar, om jag inte måste plugga vidare med teorin eller någon annan läxa kanske!? Måste fundera, sen bestämmer jag mig. Ni får väl se hur det slutade i min uppdatering senare. Tills dess, hej!


Orden har tagit slut!



Finns inget att säga om hur jag känner mig just nu, för allting känns värdelöst och jag finner inga ord till att beskriva mina känslor. Jag känner ingen glädje alls just nu och jag finner ingen energi till att fortsätta. Vad är det för mening egentligen? Jag vill kunna vara glad över det jag har och kunnat känna mig lycklig, men det är någonting som saknas i mitt liv för att jag ska kunna känna mig hel. Det hål jag har inom mig verkar inte gå att fylla igen, jag vet inte riktigt vad det är som saknas för att jag ska kunna känna glädjen igen, men någonting är det. Jag försöker vara glad så gott det går men när jag är själv det är då jag känner hur ensam jag egentligen är och hur jag förstör för mig själv genom att låtsas vara något jag inte är, glad. Varför kan inte jag finna min inre tröst och leva det liv jag vill leva?

Jag behöver någon som förstår mig, någon som kan tala om för mig att någon dag kommer alltid att bli bra. Fast iofs så skulle jag inte tro på dem orden, försöker tro, men det är inte så lätt längre. Nu för tiden så tror jag inte på ord, det är som om man säger det bara för att lindra situationen men det hjälper inte ett dugg. Varför ska man säga någonting som inte stämmer, någonting som inte kommer att hända? Varför änns säga någonting alls? Jag känner mig negativ till allt, fast jag egentligen inte borde. Visst har jag varit med om motgångar också, det har väl alla någon gång men felet med mig är att jag aldrig kommer över dem. Jag går runt och tänker på saker som har hänt för ett bra tag sen och funderar på hur det skulle vara om det aldrig hade ägt rum. Undra hur saker och ting hade sett ut då. Jag hade kanske mått bättre och det där hålet kanske inte hade varit så stort som det är idag. Kanske hade jag uppskattat saker och ting mer då än vad jag gör nu. Kanske hade jag inte varit så negativ till allt. Kanske hade jag helt enkelt varit lyckligare.

Jag uppskattar verkligen det jag har men jag vill må bättre. Glad över att jag har min familj och jag hoppas dem alltid stannar kvar hos mig. Visst har jag fått veta saker jag inte vetat innan som jag aldrig trodde var sant, men det förändrar ingenting. Förutom att man blev ledsen från början när man fick veta det, men som sagt, det förändrar ingenting. Saker och ting kommer vara som jag alltid trott det har varit. Du är ingen annan person för mig bara för att jag har fått veta detta. Det var väl lite jobbigt från början, men inte på ett dåligt sätt. Du betyder lika mycket för mig som du gjorde innan detta besked.

Jag vill finna någon jag känner mig trygg med.
Någon som jag kan lita på och någon som jag kan prata med allting om, det spelar liksom ingen roll vad det är, jag ska alltid kunna prata med den personen. Jag vill kunna känna lyckan och glädjen att vara med denna person samt kärleken. Varför kan inte jag få känna på hur det är att man duger för någon? Att man betyder någonting för en annan person? Allt jag behöver är kärlek, det är tydligen för mycket begärt. Ensamheten är den värsta och sorgen är som stryptag till allt positivt, man kan inte gå runt och vara glad när man inte är det. Man mår så mycket sämre med tiden.


Ibland mår man inte allt för bra!



Godkväll på er, har inte uppdaterat något idag så tänkte att det var på tiden nu. Igår så åkte jag ju till Timrå. Satt där ett tag sen så tog vi bussen in till stan. Vi hamnade på Bk. Jag bjöd Jocke och Jerry på inträde då sen öl. Haha. Senare så gick vi till Larssons, irish senare tillbaka till Bk. Sen var det någon som bjöd oss på öl, mycket snällt. Senare så vart det tjafs utanför med Jerry och någon annan kille som påstod massa saker. Det slutade med att Jerry fick åka polisbil därifrån. Sen var det bara jag, Jocke och Kristian kvar eftersom Jerry åkte då. Bjöd Jocke på öl igen för jag tyckte det var så tråkigt. Haha. Snäll jag är. Träffade mycket roligt folk men även dem man inte ville träffa också. Jockes pappa kom iallafall och hämta oss, så fick skjuts hem. Snällt! Har inte varit på topp humör idag inte, menmen. Har inte änns orkat gjort någonting och pappa han tjatar på mig, jag får göra dem sakerna imorgon istället. Nu ska jag göra något annat än att sitta här. Hejhej!


Utgång!



Hej alla glada, jag har egentligen inte tid med detta. Måste snart ta bussen till Timrå. Ska till Jocke och dricka lite sen blir det väl utgång för mig, Jocke och Jerry. Uppdaterar imorgon.


Snart är dagen över!



Nu har jag kommit hem igen efter middag med pappa, Linus, Annika,  Tommy och söt Sebbe. Vi åkte in till stan och åt på Jop´s. Efter det så åkte vi hem över. Fick massa presenter av Tommy, Annika och Sebbe. Av min gos Sebbe fick jag iallafall presentkort på Birsta på 200:-, snäll han är. Haha. Sen fick jag smoothiesar, grogg blandare typ. Haha. Sen fick jag smootihes bok och wok bok, glas och lite andra prylar. Av min bror Linus och hans tjej Melinda fick jag pengar och av pappa fick jag rosor, jättefina. Sen fick jag pengar. Sen betalar han Englands resan när jag åker dit. Nu tänkte jag koppla av framför tvn. Imorgon blir det nog för fest hos Jocke sen blir det kanske utgång med grabbarna. Haha. Min bror Niklas ringde mig idag från Island, saknar han så otroligt mycket. Men han ringde och sa grattis till mig och han ska fira mig när han kommer hem i slutet av denna månad. Då ska jag och hann ta några öl. Haha. Kanske uppdaterar senare!


Lina och Erika och grädden som vi färgade rosa
(Från igår)


Tårtan (Bröstcancer tema)


Rosorna jag fick av pappa idag (Formade som ett hjärta, syns inte så bra)



18 år idag!



Ja då var man ett år äldre och lite mer mognare och kanske klokare? Nej jag har alltid varit mogen och klok, haha, Nej men skämt och sido. Känns ingen skillnad alls men det blir väl mer att man känner sig arton när man har fått körkortet. Det är då den riktiga friheten kommer. Haha.

Vart ingen uppdatering igår för att jag hann inte med det helt enkelt, ni får ursäkta mig. Men igår var en ganska stressig dag må jag säga. När jag slutade skolan kom pappa och hämtade upp mig i Timrå och vi åkte hem en sväng sen till Mcdonalds senare åkte vi hem en sväng efter det blev det till Careta och hämta en bil. Pappa skjutsade sen bort mig till Jennifer för vi skulle till Erika och göra tårta inför tårtävlingen idag. Men efter några timmar började jag känna mig skakis och svimfärdig och mådde jättedåligt, var nära på att spy där ett tag. Men gick ut och tog lite luft men det hjälpte inte så pappa fick komma och hämta mig. Kom hem och la mig i sängen och kollade på tv men somnade vid tio. Idag har jag haft körlektion och det gick bra, alltid lika roligt tycker jag. Haha. Hade inte bara med mig en körlärare idag utan en till körlärare följde med och hade det allämnt trevligt. Haha. Har nyss duschat, innan det var jag bort med pappa till mamma och tände ljus. Nu ska jag göra mig klar. Sen så åker jag, pappa, Linus, Annika och Tommy iväg på någon krog och äter. Ska bli trevligt. Måste skynda mig nu. Kanske blir en till uppdatering senare. Hej då!


Äkta vänner!



Vänner kommer och går men dem äkta består, ja så vilka kan jag då kalla mina äkta vänner? Där kan jag inte uttala mig så mycket. De personer jag trodde var mina äkta vänner, var trots allt inte det. Så jävla dålig stil. Ibland duger man skit bra men helt plötsligt duger man inte alls. Less på falska människor samt dem som säger en sak och gör en annan.  Jag bryr mig inte om ni inte frågar mig om jag vill vara med, om jag vill följa med. Men visst hade det var en bra tanke att om man frågar alla andra kan man fråga den som inte ni har frågat. Jag skiter totalt er just nu, är så jävla förbannad. Men jag blir mest förbannad på dem som man umgicks mycket med förut bara skiter i en. Men visst, behöver inte ni mig så behöver inte jag er.

Kanske har jag blivit en pluggis för en gångs skull? Idag har jag varit hemma och pluggat, vuxenpoäng till mig. Haha. Nej men det behövdes. Har ju som sagt naturkunskaps prov på fredag och sen är det snart skrivning till körkortet så man måste ligga i med pluggandet. Vill inte kugga mig direkt. Men nu ska jag koppla av framför tvn med pappa tills jag ska sova. Vet inte om det blir mer uppdatering denna kväll, men annars hör ni mer av mig imorgon. Ciao!


Orkar inte detta!



När ska det hända något intressant så jag har något att skriva om? Skriver om vad jag har gjort, dag in och dag ut. Inge vidare intressant att läsa precis. Men det är många som läser ändå så jag och mitt liv måste ändå intressera er eftersom ni läser men det är ju roligt åtminstonde. Dagens roligaste var väl ändå när jag och Jennifer ska gå in på Ica esplanaden och köpa oss gotta, då ska jag ge Jennifer en tjuga så jag tar fram den och just då skulle det blåsa till så tjugan den flög iväg den. "Nej, Jennifer, min tjuga".  Haha. Det måste ha sett ganska fult ut när jag sprang där och jagade den. Vilket idiot jag är, herregud! Är hemma nu iallafall och ska snart äta sen blir det pluggning för hela slanten. Vill egentligen inte sitta hemma en dag till, men jag måste. Har inte tid att plugga mer denna vecka än idag. För imorgon kväll är det tårtbakning med klassen hos Erika. På torsdag fyller jag år, och då har jag verkligen inte tid för någon pluggning. Haha. Och på fredag är det prov på naturkunskapen, döden. Sen måste jag plugga på teorin, inte långt kvar nu snart. Har körlektion imorgon och på torsdag, var ju trots allt ett bra tag sen. Nej nu måste jag sätta igång med det jag ska göra. Uppdaterar senare!


All out of love!



 

I'm lying alone with my head on the phone 
Thinking of you till it hurts
I know you hurt too but what else can we do
Tormented and torn apart
I wish I could carry your smile and my heart
For times when my life feels so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know

[Chorus:]
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

[Delta Goodrem]
I want you to come back and carry me home
Away from this long lonely nights
I'm reaching for you, are you feeling it too
Does the feeling seem oh so right

[Delta Goodrem & Westlife]
And what would you say if I called on you now
And said that I can't hold on
There's no easy way, it gets harder each day
Please love me or I'll be gone, I'll be gone

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

Oh, what are you thinking of?
What are you thinking of?
What are you thinking of?
What are you thinking of?

[Delta Goodrem]
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long

[Delta Goodrem & Westlife]
I'm all out of love, I'm so lost without you (Ohh)
I know you were right believing for so long (Believing for so long)
I'm all out of love (all out of love), what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong (So wrong)

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you (Ohh)
I can't be too late to say that I was so wrong

I can't be too late to say that I was so wrong



Nej nu jävlar!



Bio imorgon?



Så jävla less på falska människor som säger en sak men inte menar det, vad fan är det för mening? Lek för helvete inte med mina känslor helt i onödan. Blir så jävla arg på allt folk, kan ingen bete sig nu förtiden?


Inget bättre för mig!



Jag har så otroligt tråkigt så jag har lust att ut och springa eller något, detta är döden alltså. Nästa vecka ska jag tvinga med mig matilda eller hon har redan gått med på att följa med mig när jag ska ta hål i tungan. Haha. Föresten så gjorde Jennifer ett nytt pass idag eftersom jag, Frida, Erika och Jennifer kanske åker till London på lovet. Det är nice.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, detta är döden. Fyfan vad tråkigt man kan ha. Det enda jag tänker på just nu är, Dig! Nej nu ska jag se på film tror jag. Bye bye baby!



Jordin Sparks - Battlefield!





Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute, it's love
And, suddenly, it's like a battlefield

One word turns into war
Why is it the smallest things that tear us down
My world's nothing when you're gone
I'm out here without a shield - can't go back, now

Both hands tied behind my back for nothing, oh, no
These times when we climb so fast to fall, again
Why we gotta fall for it, now...

I never meant to start a war
You know, I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for
Why does love always feel like a battlefield, a battlefield, a battlefield
Why does love always feel like a battlefield, a battlefield, a battlefield
Why does love always feel like

Can't swallow our pride
Neither of us wanna raise that flag, mmm
If we can't surrender
Then, we're both gonna lose what we have, oh, no

Both hands tied behind my back for nothing (nothing), oh, no
These times when we climb so fast to fall, again
I don't wanna fall for it, now...

I never meant to start a war
You know, I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for
Why does love always feel like a battlefield, a battlefield, a battlefield
Why does love always feel like a battlefield, a battlefield, a battlefield
Better go and get your armor (get your armor),
get your armor (get your armor)
I guess you better go and get your armor
(get your armor), get your armor (get your armor)
I guess you better go and get your

We could pretend that we are friends, tonight (oh)
And, in the morning, we wake up, and we'd be alright
'Cause, baby, we don't have to fight
And I don't want this love to feel like a battlefield, a battlefield,
a battlefield
Why does love always feel like a battlefield, a battlefield, a battlefield
I guess you better go and get your armor...

I never meant to start a war
You know, I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for
Why does love always feel like a battlefield, a battlefield, a battlefield
Why does love always feel like a battlefield, a battlefield, a battlefield
I guess you better go and get your armor
(get your armor), get your armor (get your armor)
I guess you better go and get your armor
(get your armor), get your armor (get your armor)
Why does love always feel like (oh, oh)
Why does love always feel like a battlefield, a battlefield

I never meant to start a war
Don't even know what we're fighting for
I never meant to start a war
Don't even know what we're fighting for...


Sjukt less!



Då var jag tillbaka här igen då även fast jag inte känner någon lust att skriva eller egentligen har något att skriva. Men gör väl ett inlägg ändå. Dryg skoldag var det idag, men har egentligen inte gjort så mycket. Haft nå jävulst ont i huvudet så jag halv sov på svenska lektionen. Kom hem och det vart middag på en gång och nu sitter jag här och har nyss gjort teori. Blir inte borgvattnet på torsdag, så blir hemma på min födelsedag så jag får väl se vad som sker då. Ska nog vara hemma idag, ville gå på bio så jag frågade Matilda men hon hade inga pengar. Suck, jag som vill gå på bio för det var så länge sen. Får väl se om det finns någon att gå med i veckan kanske? Vill egentligen göra något idag men finns inget att göra, det är döden. Har lust att gå och lägga mig nu! Men ska nog göra lite teori, se på en film sen sova. Så hej!


Kan alla som jag inte känner bara sluta och ringa mig, byter helt seriöst nummer snart.
Personer som inte har ett skit med mig att göra kan sluta och bli vän med mig på bilddagboken också.

Tråkigt!



Gamla låtar..










Grattis till er!



Måste bara säga grattis! Jag är så glad för din skulle gumman, glad för bådas skull. Ni är så söt tillsammans och jag hoppas det kommer vara ni. Ni hittade varandra och fick barn tillsammans och nu har ni förlovat er, ett bevis på att kärlek kanske finns trots allt. Önskar att jag också kunde hitta en kille som jag kunde vara lycklig med. Med detta inlägg ville jag bara säga grattis till förlovningen och att jag är glad för din skull Ronja. Detta trodde jag inte när vi byggde snökojor och när vi lekte i din lekstuga, haha. Jag älskar dig gumman, du är en sån otroligt bra vän. <3

Ronjas blogg - http://rnew.blogg.se


Förlåt att jag snodde bilden, men ni är så söt.


Känner ingen glädje!



Egentligen hade jag ingen lust
att uppdatera idag men gör det iallafall så ni vet att jag lever. Haha. Skämt och sido. Jag är inte på bra humör idag, är väldigt nerstämd och känner inge glädje till någonting. Vill bara lägga mig i sängen och stanna där. Känner bara att allting faller isär och att jag faller bakåt. Men men, har inte gjort speciellt mycket idag suttit här sen jag vaknade ungefär och det var väl runt ett tiden. Hua! Ska väl ta och kika på någon film om ett tag, duscha ska jag göra också. Imorgon är det skola igen, suck! Jag orkar inte med skolan mer eller orkar inte med någonting alls mer. Men man kan inte fly från sina problem, man måste ta tag i dem och fixa till det. Jag hoppas att jag mår bättre om några dagar och att jag får en bra födelsedag, fyller trots allt år på torsdag. Men som det känns just nu så kan jag lika gärna hoppa över det. Men det hinner väl ordna upp sig innan dess. Ska inte dra några snabba slutsatser här inte. Nej nu har jag faktist inge mer att skriva. Har ju inte direkt skrivit om något intressant därför slutar jag här och nu.

Det är massa folk som ringer till mig jag inte känner och ibland med konstiga nummer. Kan alla bara sluta ringa mig som inte har någonting alls med mig att göra.

Ingen bra dag!



Åkte ut förut för att jag skulle lämna en tröja och träffa Millan. Vi gjorde inte så speciellt mycket. Men senare vart allt kaos, bråk och skit. Jag mådde skit och grät pga vissa omständigheter. Tog första bästa buss som kom och åkte hem. När jag kom hem så kollade jag på Death race med pappa, en ganska så bra film faktist. Nu har vi nyss sett klart på den, så tänkte väl ta och kolla på någon annan film nu sen sova.

Skada, idiot, blondinjävel..
Jag fattar ingenting.
Lägger skit på alla andra.
Ligger med allt och alla.
Så jävla genom falsk.
Så jävla stor i käften.
Patetisk.
Löjlig.

OSV!!!!!

Trött på att få skit av dig och att du säger saker om mig som inte alls stämmer, som att jag ligger med allt och alla. Haha, jo där var ju du rolig. Visst jag är blond, men tror du att det sitter i hårfärgen så är det fan du som är blond.

Mår bara dåligt av detta, vill inte bli mer sårad. Nu tänker jag skita i allt, lägger inte mer energi på att försöka vara snäll emot dig, aldrig. Tänker gå min egna väg och försöka hitta lyckan igen. Jag mår inte bra, men du ska inte få förstöra. Jag ska må bra igen, för det förtjänar jag. Det spelar ingen roll vad du säger.

Ska börja om mitt liv, bygga upp det igen. Ska må bra och klara mina mål. Ingen ska någonsin få förstöra för mig igen. Jag måste komma ut ur denna skit annars kommer jag inte klara detta. Men jag vet att jag kan, bara jag vill. Så nu ska jag göra allt för att få tillbaka min lycka, det kommer alltid finnas ett svart hål inom mig som jag aldrig kommer kunna laga men jag vet att jag kan må mycket bättre än vad jag gör nu. Ingen förtjänar att må såhär.

Over and out, skriver imorgon!


Timrå - Linköping!



Vart en tidig morgon för mig idag även fast jag egentligen ville ligga kvar i sängen och sova för jag sov så skönt bortsett från dem hemska drömmarna jag hade. Haha. Men har hjälpt till på loppisen idag, det gick väl bra. Var väldigt mycket folk. När det var stängningsdags så åkte vi hemöver. Pappa gick och köpte mat till han och mig medans jag gick upp till lägenheten. Sen satt vi oss framför tvn och åt till hockeyn. För tillfälle så leder Timrå men måste skynda mig till tvn nu och fortsätta kolla på matchen. Blir väl bara hemma ikväll, rolig kväll.


En tidig kväll!



Ja då var det dags igen att uppdatera men kvällens sista inlägg må jag säga. Åkte ju ut som sagt förut, åkte till Timrå, kollade på tv och åt popcorn med mysen. Var inte där så länge utan tog bussen hem vid sjugio i tio. När jag kom hem så kollade jag på tv med pappa och pratade lite. Ska snart fixa till på mitt rum sen tv med pappa igen men sen blir det sängen. Det blir tidigt imorgon för mig, ska ju jobba. Och jag är otroligt trött, det har jag varit hela dagen men vart mest trött när jag var i Timrå förut och kollade på tv. Men inte långt kvar tills jag dejtar kudden iallafall. Så mer av mig hör ni imorgon!


Då var det helg igen då!



Jag måste bara få säga att det är jävligt skönt med helg. Denna vecka har gått så otroligt fort men det beror väl mest på att man inte var i skolan i måndags och tisdags, samt onsdag för mig då eftersom jag inte mådde något vidare den dagen. Idag har skolan varit ganska seg. Ont i magen och huvudet, inget ovanligt för mig. Är rätt så van vid det här laget. Fick skjuts av Jennifer hem idag också, hon är så snäll. När jag kom hem så satt jag mig vid datorn som vanligt och gjorde teori. För nu är det inte långt kvar och allt måste vara glasklart! Har nyss ätit och ska väl göra lite mer teori nu snart sen blir det utgång. Så uppdaterar senare om det inte blir allt för sent ikväll. Hej så länge!


Vill ha dig i mörkret hos mig!



Tillbaka här igen då för att
uppdatera på nytt och skriva om vad som har hänt denna dag. Har egentligen inte hänt så mycket. Men kan skriva ändå. Skoldagen idag var tung pga min huvudvärk. Men kämpade vidare ändå. Jag och mina vänner åkte ut för att göra några ärenden med vårat företag. Så vi åkte till en av våra rådgivare och pratade lite sådär. Sen åkte vi till Skvadern för att prata med Markus och ge han lite ideér så han kan börja skissa. Efter det åkte vi tillbaka till skolan. Fick skjuts av Jennifer hem idag från skolan, söt tjej. När jag kom hem så vart det mat och efter det gjorde jag teori. Senare åkte jag och pappa till lokalen för att fixa lite inför lördagen. Sedan skjutsade han mig till Timrå och där gjorde jag väl inte så jättemycket. Tog bussen hem senare och då satt jag mig och kollade på tv med pappa. Nu ska jag städa på mitt rum och sen ta en dusch för sen blir de tvn en stund sen sova. Nu är det exakt en vecka kvar tills jag fyller år, jippi. Haha!

Här kommer några bilder från Stockholm, inte alla, men fler kommer inom kort!


Erika, jag, Jennifer, Erika, Ida, Frida, Elin, Lina och Anna


Anna, jag och Carro (ser ut som ett fuckface, men jag är trött) Haha.


Frida, Erica, Jag och Egor (jag är väldigt trött)


Huvudet sprängs!



Har egentligen inte tid med detta men jag uppdaterar lite kort. Är hemma nu iallafall eller har varit hemma ett bra tag men ska snart ut på ärenden och åka bort sen, så uppdaterar mer när jag kommer hem. Huvudet mitt är som en tickande bomb, ont i huvudet nå jävulst har jag. Men som sagt, uppdaterar senare!


Bil jackt!



Hej allesammans nu är jag tillbaka igen
och jag har egentligen inte så mycket att skriva om men skriver ändå. Har inte uppdaterar sen igår så tyckte det var dags för det nu då. Idag gick jag inte på skolan pga att jag var så otroligt trött, hade ont i huvudet och en jävla mensvärk. Så jag sov istället men jag är fortfarande trött, så tänkte snart kolla på andra avenyn sen ska jag sova. Skola imorgon så måste vara utvilad. For till Timrå en sväng förut, gjorde inte så mycket. Nu sitter jag och letar efter en bil som pappa kan köpa åt mig, haha. Och han behöver en ny bil han också. Eftersom vi sålde våran för ett tag sen och då fick vi låna min bror Niklas bil när han åkte till Island men nu är den också såld. Så här står vi utan bil så nu måste jag ta tag i detta och leta reda på ett vrål åk. Haha. Men som sagt ska kolla på andra avenyn nu och sen sova. Så god natt på er!

Bilder från Stockholms resan kommer inom kort..


Äntligen hemma!



Skönt att vara hemma efter denna jätte "roliga" resan. Har varit hemma ett bra tag men orkade inte sätta mig vid datorn det första jag gjorde. Så uppdaterar imorgon för nu ska jag fika sen sova, är så otroligt trött. Hej!


Sista inlägget!



Detta är nu mitt sista inlägg
tills på tisdag, då återkommer jag. Åker ju som sagt till Stockholm imorgon. Har varit nere i källarn med pappa och letat reda på lite saker. Bland annat lite skor och halsdukar. Samt andra små prylar. När jag kom upp igen så började jag packa väskan inför imorgon. Sen har jag städat bort mina sommarskor och sommarjackor för att göra plats åt vinterskor och vinterjackor. Haha. Nu ska jag gå och duscha sen ska jag titta på tv en liten stund sen blir det sängen för mig, måste sova tidigt om jag ska upp klockan fyra. Så god natt på er alla, jag återkommer på tisdag som sagt. Hej då!



I break the rules so I don't care


Då var det söndag igen!



Här sitter jag
och ska snart börja städa mitt rum och packa inför imorgon. Sen ska jag göra lite teori. Åker ju till Stockholm imorgon, fast egentligen orkar jag inte. Menmen. Ska upp fyra imorgon bitti för bussen går fem i fem och ska vara på skolan kvart i sex och bussen går sex. Inge drygt alls, inte alls. Men har inge mer att skriva nu. Ska städa. Hej!


Vilken pajas!



Ibland så förstår jag mig inte på folk och ibland blir jag så jävla irriterad. Åkte ute förut som sakt. Träffade mina vänner och sådär. Kollade på en kille som trollade. Självklart så fick jag gå upp på scen, haha. Sen vart jag irriterad på en kille från Piteå som påstod massa saker och säger att han ska göra anmälan för ingenting. Vilken jävla dåre. Hualigen. Regnar gör det ute också, som fan. Men nu är jag hemma iallafall och tänkte lägga mig och kolla på tv nu sen sova. Så god natt på er!


Vilken kväll!



Herregud är de enda jag kommer på att säga om jag ska kommentera gårdagen. Det började väl ganska så bra, kom till hem till Jocke och började dricka. Hade rätt roligt faktist. Sen var det inte så roligt, vart bråk och tårar. Men sen kom Millan och började prata om annat så då fick jag bort dem dåliga tankarna. Senare var det snack om att vi skulle dra på en fest men blev inget av så vi stannade kvar, hade roligt. Drack och umgicks, lyssnade på musik. Senare gick jag och Millan ut för hon skulle köpa cola. Den promenaden kan jag bara skratta åt, haha. Så jävla fult. Haha. När vi kom inte igen så var vi väl inte där så jättelänge innan vi gick ut igen, allihopa denna gång. Vi gick bort på någon fest men jag och Millan ville helst inte gå in dit så dem andra sket i det också. Senare blev det ännu mer bråk och jag vart irriterad som fan, både jag och Millan var på så jävla dåligt humör pga vissa omständigheter. Var ute fan i flera timmar tror jag och jag höll på att frysa ihjäl. Skulle ta bussen som jag trodde gick kvart över ett men det var ju från stan, den skulle komma till Timrå sjugio i två. Sen vart det ännu mer bråk så då blev jag så less och började gå hem men Jocke fick mig att ändra mig pga att jag fick tankarna på en sak om har hänt en gång och då tog jag bussen. När jag kom hem la jag mig och sov på en gång.

Idag så har inte mått så vidare. Men jag klev upp och fikade och gjorde mig klar iallafall för pappa skulle komma och hämta mig för vi skulle åka och kolla om vi hittade någon vinterjacka till mig och jag hittade en, köpte en likadan som jag hade förra året fast svart för förra året hade jag en röd. Men den jackan var så skönt så köpte en likadan. Haha. Sen åkte vi till Coop och handlade lite. När vi kom hem så vart det mat och nu sitter jag här och kollar på hockeyn och skriver detta inlägg då. Men ska städa nu. Skriver mer senare!

 

Såhär såg jag ut igår. Haha.


Party!



Nu så drar jag till mina vänner. Det är party och vi ska dricka och ha roligt. Tänker inte låta någon förstöra denna kväll för mig iallafall. Men nu måste jag kila iväg till bussen. Tänkte bara uppdatera lite snabbt såhär. Så ha en trevlig kväll allihopa. Hej!


Utvilad!



Idag så har det varit en ganska så dryg dag på skolan. Efter skolan gick jag och Jennifer ner till stan. Drack champagne, haha. Sen så följde jag med henne när hon skulle klippa sig, det blev jättefint. Sen tog vi bussen hemöver. När jag kom hem så gick jag och la mig och sov ett tag för jag hade(har) en sån jävla magvärk så jag kunde knappt gå, fyfan. Det kändes snarlikt när jag fick åka in på akuten, hoppas det inte händer ikväll. Har nyss ätit och ska nu göra mig klar sen ska jag till Timrå. Ska dricka med Millan. Det ska bli skojj de. Så ha en rolig kväll allihopa!


Rosa månad!



Ja då var jag här igen efter att jag har varit på hockey. Timrå vann ju, härligt det. Två snygga mål efter varandra också. Gick dit till hockeyn och lite mer än halva vägen hem för sen kom Millan och dem tutandes bakom mig så jag fick åka en bit, snällt. Haha. När jag kom hem så satt jag och kolla på tv med pappa. Funderar på om jag ska ta en dusch nu och sen sova. Kan inte försova mig imorgon också, inte bra. Imorgon blir det party med vännerna, det ser jag fram emot. Men nu ska jag duscha och göra mig klar för sängen. Så god natt på er!


Oktober är rosa månaden (bröstcancerfonden)


Bild tagen av: karlssonida.blogg.se


Stöd bröstcancerfonden och gö en god gärning, precis som jag ska göra så fort som möjligt!
Vem som helst kan drabbas. Du eller någon av dina nära och kära så se till att stödja bröstcancerfonden.


Hockey!



Jag kom iväg förut imorse iallafall. Hann gå lite på en lektion, typ fem minuter sen så hade vi lång rast och då gick jag och Jennifer på stan ett tag. Sen var det svenska och vi gjorde väl inte direkt så jättemycket på den lektionen. Sista lektionen gick jag inte på, dum jag är. Måste börja sköta skolan. Men tog bussen hemöver iallafall men då hoppade jag av vid skogsvägen, jag och Jennifer. För därifrån åkte vi med pappa. För vi skulle äta på popgrillen och Jennifer bor åt det hållet så hon fick lite skjuts så hon slapp gå så jättelångt. Efter det så åkte jag och pappa hem men pappa har åkt igen så här sitter jag och dunkar musik och städar lite. Ska om ett tag börja gå mot Eon arena för jag ska på hockey med Millan och Jocke. Så nu har jag inge mer att skriva. Skriver när jag kommer hem. Hej!


Började inte bra!



Godmorgon på er alla. Här sitter jag när jag egentligen borde vara på skolan, men jag sov över imorse. Typiskt. Sen har jag inte stressat heller utan tagit det i min takt. Bussen går sjugio över tio, så ska väl ta den då. Efter skolan så får jag se vad det blir, har inget planerat. Jag blir kanske bara hemma eller nåt sånt där. Imorgon är det helg, gud vad skönt det ska bli med helg. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, uppdaterar mer när jag kommer hem. Hej så länge!

Idag är det två veckor kvar tills jag fyller år! Haha