Kyligt höst väder!

Precis kommit in efter en promenad med bebisen. Nu känner man riktigt att det börjar bli höst. Det är riktigt höst väder, kyligt och blåsigt. Snart har väl alla träd blivit gula och alla löv fallit till marken. Så otroligt trist med höst men en positiv sak är ju att jag fyller år. Haha. Men hade gärnat velat haft värme och sol.

Igår skrev jag inget, hade inte så vidare mycket att skriva om. Jag for med pappa på Boom där det var rökskaderea men det var så himla lång kö så man orkade inte ens engagera sig ungefär. Senare for vi på Kina och käkade lite. Resterande av kvällen tog jag det lugnt med älsklingen bara.
Idag är det fredag och jag har ingen aning om vad som skall ske men jag vet iallafall nu att jag ska ta någonting att äta. Måste även städa här eftersom det blev inte så mycket gjort häromdan. Får se om det finns någon ork till det även fast det måste göras.
Jaja, nu får det vara slut för mig. Hej!

Dåligt minne!

Oj här var det ett tag sen jag skrev något även fast jag sa till mig själv att jag skulle försöka skriva mer i bloggen. Men det har varit lite saker som har gått före sen har jag bara en dåligt minne att komma ihåg att sätta mig ner och skriva några rader.

Kan ju börja med att berätta att helgen innan den som var så fick jag och älsklingen Stockholms besök utav Stefan. Vi satt här och drack några öl/cider och umgicks med varandra bara. Helt enkelt en soft helg. Denna helg som var vart det väl inte så mycket gjort, vi har varit i Granloholm och fixat och donat i lägenheten där för att den skulle bli klar tills idag. Har nämligen varit besiktning där idag, var dessutom där igår och stor städade. Vilket var väldigt jobbigt och det blev en tidig kväll igår.
I måndags så var jag som vanligt his Miroi sen for jag vidare till Bauhuas där jag var på inventerings utbildning. Igår var jag hos sjukgymnasten då jag har fått börjat gått där för min smärta i rygg och nacke. Så igår fick jag testa på akupunktur för att se om det är någonting, men jag vet inte jag. Sträckte även ut benet eftersom mitt högre ben är tydligen kortare. Vilket jag inte har vetat förut eller har lagt märket till. Inget som direkt har stört mig på något vis. Haha. Och som sagt senare så åkte vi och städade lägenheten. Skönt att allt med den lägenheten är slut nu så man slipper tänkte på den någonting mer.
Idag kände jag mig rätt så utvilad när jag vaknade eftersom jag somnade före tolv igår och det är någonting nytt för mig. Brukar inte somna förre två tiden iallafall så det var skönt att somna tidigt. Så idag har det väl inte hunnit hänt så mycket mer än att man har varit ut med bebisen på promenad sen vart det en dusch. Har även varit och pantat alla flaskor och burkar man hade hemma så man handlade lite på samma gång. Ska väl försöka få kraft till att städa undan lite. Har precis hängt upp tvätt och sådär.
Man kanske skulle sätta på potatis snart så det blir klart tills älsklingen kommer hem då vi ska äta laxfile idag, gott. Blir nog inte så mycket mer idag. Nästa vecka därimot händer det saker.
Måndag som vanligt som sagt så ska jag till Miroi. Tisdag har jag en ledig dag sen på onsdag en tripp till sjukgymnasten igen för akupunktur, på torsdag är det jobb på Bauhaus från klockan tio på morgon till sju på kvällen. Blir en lång pass där. Sen på fredag drar vi till Norge och ser på Snoop Dogg och sist men inte minst på lördag fyller jag äntligen år. JIPPI! Haha.
Nej men nu har jag skrivit ett långt inglägg om egentligen ingenting så ska väl göra någon nytta här hemma istället. Men ska försöka skriva lite oftare här så slipper ni dem här långe inläggen.
Tänkte också meddela att det är någonting fel med bloggen, varje gång jag gör så att det blir ett nytt stycka. Alltså när jag hoppar ner så det ska blir mellanrum mellan det jag skriver så blir det inte de när jag publicerar inlägget. Kanske irriterande är det faktiskt men just nu har jag ingen lust att fixa det. Får ta det någonting framöver istället.
Hare bra!