Party Party!



Ikväll så blir det fest. Pato fyller 21 år idag, grattis till dig min vän! Så ikväll ska han firas. Ska bli trevligt tycker jag. Känns som om jag inte har druckit på jättelänge men ikväll är det dags.

Gårdagens händelser. Var med Christian och Solle. Vi åkte till Nacksta och var med Jasmine och Simon. Var där ett tag sen åkte vi och hämtade Emma sen for vi tillbaka till Nacksta. Och världens vurpa gjorde jag igår också, har sjukt ont överallt nu. Blåmärken har jag överallt också. Fy! Sen så åkte jag och Christian och träffade Pato och hela gänget. Sen blev det big boy en sväng innan det blev att vi skjutsade lite folk. Senare skulle jag åka hem men åkte ner till Matilda och prata ett tag först. Kom hem runt halv fem. Nu ska jag bara äta sen ska jag börja dricka. Uppdaterar när jag har tid. Hej!

Peace!


Har inget annat för mig så skriver några rader. Idag vart det skola och äntligen fick vi studentmössorna och kläderna. Samt det andra jag hade beställt så som champagne glas, tuta och guldpenna. Tur var de att inte det var fel stavat på mössan iallafall. Happy face! Igår som sagt så var jag på Birsta med Sebbe. Vi åt först på donken sen for vi på toys r us. Skjutsade sen hem han och jag begav mig till Gångviken. Chillade där ett tag innan det var hemfärd. Nu sitter jag och väntar på Matilda som jag har gjort i några timmar, segaste av dem segaste iallafall. Men nu ska jag göra någonting annat medans jag väntar på kvinnan. Hejhej!

I don't wanna lose!



Nu var det ett tag sen. Tänkte skriva lite om dem senaste dagarna och vad jag har haft för mig. Eftersom jag inte har bloggat på några dagar så kanske ni är lite intresserad av att veta, inte vet jag? Men vare sig ni är det eller inte så skriver jag om dagarna som har gått.

Fredag. Var jag med Krille, Alex, Elin W och Matilda. Gjorde väl inte allt för mycket. En helt okej kväll. Har inget mer att berätta om denna dag.

Lördag. Var jag med Matilda, Christian, Solle och alla dem. Chillade och gjorde väl inte så mycket. Soft kväll.

Söndag. Så kom Christian och Macke hit och träffa mig sen åkte vi in mot Birsta. Handlade hem lite saker till pappa. Jag, Matilda, Christian och Solle gick på Birsta ett tag sen så åkte vi hem till Matilda en sväng. Åkte senare hem för att äta senare var vi med grabbarna igen.

Måndag. Skolan drog igång igen efter helgen. Men nu är det inte länge kvar i skolan, skönt. Var på stan också. Träffade Christian x2. Sen träffade jag Matilda. Hon, jag, Evelina och David var ute och gled lite sen fick jag skjuts hem. Var hemma och åt och sådär sen åkte jag ner till Matilda där hon och David var. Vi drog vidare. Sen så åkte jag och Matilda till Gångviken och chillade lite.

Det var mina dagar det. Idag får jag se vad som sker. Fint väder är det iallafall, otroligt skönt. Imorgon är det skola igen och efter det så blir det att åka hem och äta senare ska jag åka på Birsta med Sebbe. Roligt. Han ringde mig förut och frågade om jag ville följa med på Birsta imorgon. Sötpojk!

Nu är det dags!



Tyckte att det var läge för ett inlägg. Var ju några dagar sen jag skrev så tog mig tid nu att uppdatera. Idag har jag städat lägenheten. Duktigt av mig. Nu är det fint igen. Garderoben är fin den med. Har städat den och rensat bort kläder jag inte använder, vill inte ta bort dem men måste inse att dem bara ta onödig plats i garderoben. Dammsugit har jag gjort och vattnat blommorna, samt hängt tvätten och gått ut med soporna. Bäddat rent i sängen har jag gjort också. Ska ta mig en dusch nu snart hade jag tänkt. Sen ska jag väl äta och senare får jag se vad det blir för påhitt. Vet iallafall att jag ska vara chaufför till Tommy. Även att det är helg imorgon, hur skönt som helst.

Sportlovet. Det var otroligt skönt att ha lov må jag säga. Inte för att jag gjorde allt för mycket men hade roligt ändå. Umgicks ju med skönt folk hela lovet. Hängde mest i Gångviken. Vart mycket att man sov där och bland annat hos Elin också. Har inge mer att berätta om lovet och nu som sagt ska jag ta en dusch och sen koppla av efter allt spring fram och tillbaka och vika kläder hit och dit. Har ingen lust eller ork att uppdatera bloggen så ofta längre men ska försöka slänga in ett inlägg lite då och då. Men tills vidare så får ni ha det så bra, hejhej!

Haha skön ju!




Skriver någon annan dag om det senaste som har hänt. Inte för att det är speciellt mycket men har inte tid att skriva nu. Ska bänka mig framför tvn innan det är dags att dejta kudden och få besök av john blund. Så nästa gång jag har tid, imorgon kanske, så skriver jag mer. Tills dess, hej då!

Bryter tystnaden!



Det var nu ett tag sen jag skrev.
Men jag har haft andra saker för mig och jag har inte haft tid till att uppdatera. Så tänkte att jag skulle ta och skriva några rader nu. Lever gör jag iallafall och dem senaste dagarna har jag haft det trevligt med trevligt sällskap av mina vänner. Inte för att vi har gjort så mycket men umgänget har varit trevligt som sagt. Sportlov har jag också, hur underbart som helst. Ledighet var precis vad jag behövde. Dessutom börjar det gå mot plusgrader ute och allting ser ut att börja smälta ute nu, sakta men säkert. Känns väldigt skönt. Har egentligen inge mer att skriva så jag avbryter här. Som sagt så tänkte jag ju bara uppdatera några rader så ni vet att jag lever men inte haft så vidare mycket tid. Men uppdaterar så fort jag har tid igen. Hej så länge.

Behöver värme!



Idag har det bara varit en hemma dag. Har varit så trött så har inte haft ork till att göra någonting. Ovanligt att jag inte är med Elin. Men jag har ju pratat med henne i telefon och vi hade ju våra konstiga samtalsämnen. Haha. Hon är ju knäpp men rolig. Kollat på andra avenyn har jag gjort också. Inte så bra som jag trodde det skulle vara. Nu när man har väntat så länge för att få se det så hände de ju knappt någonting. Nu får man vänta yttligare en vecka. Hoppas det händer mer då.

Gårdagen var en lugn dag också. Jag och Elin åkte och handlade lite go saker sen åkte vi till henne och kollade på tv med trevligt sällskap. Senare åkte jag hem och gjorde inte mycket. Sov typ.

Morgondagen är en kort dag. Imorgon har jag bara svenska och då ska vi på kulturmagasinet. Sen så slutar jag, otroligt skönt. Börjar klockan ett och slutar vid halv tre tror jag. Inte säker. Dessutom imorgon så funderar jag och Elin på att klä oss varmt, ta med oss lite varmchoklad och kanske något gott att tugga på och fara iväg någonstans och göra en liten picknik. Haha. Bara ta det lugnt sådär, härligt.

Snart är det lov också.
Hur skönt är inte det? Känner att jag behöver lite ledighet just nu. Skulle vara ännu bättre med värme och att man få slippa denna kyla. Vill åka utomlands nu, vill verkligen ha värme. Avis på bror min som steker i thailand.

Nu tänkte jag dra mig ifrån datorn.
Har ju trots allt suttit här i flera timmar. Förutom min power nap på två och en halv timma. Så känner att det är dags att slita sig härifrån och göra någonting annat, titta på tv tillexempel. Hejhej!



Vill tillbaka till värmen!

Ett tag sen!


Dålig uppdatering. Känner bara att jag inte har haft tid eller ork till att skriva något inlägg dem senaste dagarna. Har haft så mycket annat för mig känns det som.

Fredag. Då som sagt vart jag och pappa bjuden på tårta hos min bror eftersom han fyllde år. Så vi gick dit och åt lite sen var vi där ett tag och bara surrade på. Senare skjutsade han mig till Elin. Där var Elin och Niklas. Började dricka lite smått innan min bror och hans tjej kom och hämta mig och Elin. Då for vi till Ljusta. Där Christian och Solle var. Drack lite och umgicks. Bosse kom hem och några till kom förbi men dem drog. Senare in på kvällen/natten så somnade vi allihopa. På morgonen så tog vi det lugnt innan jag och Elin fick skjuts hem.

Lördag. När jag kom hem så duschade jag och när pappa kom hem blev det mat. Senare på kvällen var jag med Elin. Var en helt okej kväll. Träffade trevligt folk sen var det inge mer med det. Åkte hem och sov.

Söndag. Var med Elin, var inne i stan en sväng också. Sen åkte jag hem och tittade på en väldigt bra film sen sov jag.

Måndag. Idag har det inte hänt mycket. Skolan börjar igen, inga konstigheter. Nu sitter jag här och funderar på att fixa en ny skiva till bilen. Men ska snart åka och hämta pappa. Sen senare blir det väl mat och jag ska väl till Elin. Men först och främst ska jag göra klart några uppgifter jag har kvar i Historia, ska vara inlämnat imorgon. Mer än såhär har jag inte att säga. Hejhej!