Helgen lider mot sitt slut!



Då var det roliga slut och skolan drar igång igen efter en skön helg. Eller ja, skön och skön? Den var mest trött, jag var trött med andra ord. Igår somnade jag inte förrän vid fyra och dagen innan det sju på morgon. Härligt. Var ju med Elin like always, behöver knappast skriva det för vi sitter ju mer eller mindre ihop snart. Siemesiska tvillingar kanske? Haha. Saksamma så skjutsade vi folk igår. Sen var Christian med oss ett tag sen så var jag och Elin med the gang. Vart grymt trött så åkte hemöver. Somnade på en gång, sjukt skönt. Idag så for jag till Hsand med pappa min. Gick på Dollar store och sen vart det en Donken. Inget ovanligt det heller. Nu är jag hemma och tänkte ta mig en dusch sen chilla vid tvn innan jag ska lägga mig för att komma upp imorgon. Hoppas denna vecka går fort iallafall. Men nu ska jag kila iväg. Hejdå!


Jävulst seg tjej iallafall!


Är man trött så är man. Jag är helt slut efter gårdagen, även fast jag inte drack så känns det som så idag. Gick inte och la mig förrän vid sju imorse, helt död. Var iallafall i Gångviken med Elin och folk. Roligt men knas. Kan inte göra något annat än att skratta åt gårdagens händelser. Åkte senare till Bosvedjan och var med Madde och andra folk, var där ett bra tag tills jag och Madde var ute och snurrade på. Åkte hem sen och sov. Vaknade imorse av att den största av dem största sneakersna ringde och väckte mig. Då klev jag upp och gjorde lite mat och sen har jag dampat på min andra dator som inte vill fungera som jag vill så nu sitter jag på min bärbara framför tvn och bläddra runt på kanalerna för att hitta något bra att kolla på. Men tänkte väl snart ta en dusch så man känner sig som en människa igen. Känner mig så sliten. Ikväll vet jag inte vad som sker. Lust att dricka men nu har jag lovat att jag ska köra folk så det är väl bara att hålla det då. Känner mig egentligen inte så pepp på att dricka, men tänkte liksom bara för att. Bara för att jag känner för det. Nej nu måste jag ta mig en dusch om jag ska kunna bli hel igen. Så hej på er.


Underbart med helg igen!



Nu inväntas det att maten ska bli klar. Efter att jag har ätit ska jag dra mig vidare till Elin. Kvällens påhitt blir väl att åka till festen som det har tjatas om hela veckan. Idag iallafall vart det en kort dag på skolan. Hade en lektion sen gick jag för på den andra skulle vi ha prov och jag hade inte pluggat. Dåligt av mig. Men jag orkar inte. Sen så åkte jag till Birsta, mötte upp Elin och Zandra. De handlade lite saker men själv så handlade jag ingenting. Hittade liksom inget, trött blev jag. Sen for vi hem och jag har städat lite på rummet och så. Men nu ska jag fortsätta städa mitt rum. Hejsvejs!


Hemmakväll!



Vart en hemmakväll för mig idag, fanns inte så mycket annat att göra.
Lika bra att man vilar upp sig till helgen utifall det skulle ske något roligt. Man måste ju vara pigg och alert. Skönt att man inte går så länge imorgon på skolan iallafall, slutar kvart över tolv ungefär. Det är grymt skönt. Nu ska jag plocka fram godsaker och sätta mig framför en film och bara chilla. Så hörs


Detta väder ställer till med kaos!



Här sitter jag och lyssnar på musik och tittar på snöflingorna som kommer från skyn. Kan inte påstå att det är de roligaste jag har gjort men vad ska man egentligen göra en sån här dag då? Det är ju inte så att man är så sugen på att gå utanför dörren direkt. Men man vill ju dock inte sitta hemma hela dagen heller. Får se om det finns något att göra senare. Vart iallafall en hemma dag för mig. För jag hade gjort mig klar och var beredd på att åka till skolan. Gick ut till bussen och väntade. Visste att den skulle vara sen så jag förväntade mig ingenting annat heller men efter sjugio minuters vänta så gav jag upp. Tänkte att det var ingen mening med det hela. Så gick tillbaka till min boning och här har jag suttit sen dess. Nördat facebook spel och ätit nudlar. Haha. Ska väl duscha snart hade jag tänkt. Imorgon är det helg också, sjukt skönt. Får se om något roligt händer, lär ju! Nu lägger jag ner detta. Hej


Slö dag!



Idag har det inte hänt speciellt mycket, ganska skönt ändå. Var hemma ett bra tag innan jag drog till Elin. Städade lite, gjorde mat till pappa och min bror. Sen fixade jag till lite mys belysning i rummet mitt. Haha. Senare så skjutsade min bror mig till Elin. Där satt vi som två säckar innan vi drog ut på en kortare promenad. För att införskaffa oss lite gott och blandat. Efter det gick vi tillbaka till Elin, smaskade i oss popcorn och is vatten. Tog bussen hem och här sitter jag. Tänkte lägga mig och kika på tv nu innan jag ska sova hade jag tänkt. Nu är det snart helg igen, hur skönt är inte det? Jo det är typ hur skönt som helst. Nu ska jag kila, god natt på er.


Vilket oväder!



Det är riktigt snökaos ute må jag säga. Snön den bara vräker ner, nu skulle man vara på ett varmt ställa med en drink i handen. Haha. Känner att jag verkligen vill ha sommar nu. Jaja, nog om det. Skoldagen gick bra, hade gympa första timmen sen hade jag bara klassråd och personlig försäljning. Skulle sluta vid kvart i två men slutade någon gång innan ett. Mycket skönt. Pappa min kom och hämtade mig och då åkte vi och kollade på en ny stereo. Vart dock inget köp men ska kolla lite mer. Ingen panik egentligen. Nu ska jag fixa några saker sen kanske jag ska till stan med Elin. Uppdaterar kanske senare.


En lista!



1. Jag har insett att min senaste kyss... var bara något som hände.
2. Jag lyssnar just nu på... ljudet som kommer ifrån pappas tv
3. Jag pratar... alldeles för mycket, ibland. Haha
4. Jag älskar/tycker om... För mycket!?
5. Min bästa vän är... ??
6. Min första riktiga kyss... vill jag nog glömma just nu
8. Jag avskyr när folk frågar... om jag är sur
9. Kärlek är... underbart när det väl funkar
11. Någonstans, tänker någon... gud vad gott med DONKEN = Elin Sedergren + Sussane Tingström
12. Jag kommer alltid att hata... väldigt många saker
13. Jag är hemligt förälskad i... nobody!
14. Sist jag grät var.. Var nog helgen kanske?
15. Min mobiltelefon är... MITT LIV!
16. När jag vaknar på morgonen...vill jag bara somna om igen
17. Innan jag går och lägger mig... så gör jag lite av varje
18. Just nu tänker jag på.. att Elin måste hjälpa mig, det är knas!
19. Bebisar är... Så söta
20. Idag ska jag... sova för det är time fore bed
21. I kväll ska jag... sova
22. I morgon kommer jag... att vara med master sneaker och andra goda kamrater
23. Jag vill verkligen vara... med ELIN just nu, så vi kan skratta tillsammans!! HAHHA

 

Listan tagen av Anna

 


Dagen lider mot sitt slut!



Kom nästan nyss hem efter att ha varit med vänner. Har varit med Elin, Mika och Pato. Har inte gjort så mycket. Glidit runt lite här och var. Gick hem tidigare idag från skolan iallafall, hade bussines to do! Så när jag kom hem så kom Elin till mig. Chillade lite, kollade på film och diverse. Senare när pappa min kom hem så lagade jag och Elin tacos. Mums var det iallafall, men vart lite över mätt. Senare så for vi till Elin en snabbis innan vi åkte till Mika. Mycket mer än det har jag inte gjort. Ska väl snart sova hade jag tänkt så jag orkar med morgondagen. Ska nog hitta på något med the master sneaker and the gang imorgon, lär ju, like always! Haha. Tänkte bara göra en snabb uppdatering eftersom jag inte har haft tid med det idag. Så hörs!


Nu ska man sova snart!



Har inte haft tid eller ork att uppdatera idag. Gör bara en snabb uppdatering innan jag ska dejta kudden. Idag har jag varit med Elin. Vi har ätit på donken sen varit med Rickard, Emil och David. Har inge mer att berätta egentligen så uppdaterar imorgon. Hej!


Fick min tröja idag, svin snygg!



Kvällen börjar lida mot sitt slut!



Nu är det dags för en dusch. Efter det så ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, måste försöka somna tidigt idag eftersom jag ska upp på skolan imorgon. Måste vara utvilad så jag orkar med hela dagen. Ganska jobbig dag imorgon må jag säga. Har nyss kollat klart på "en annan del av köping", haha fan vad jag skrattar. Det är sjukt. Men nu ska jag gå, uppdaterar imorgon. Lär ju ska ta med mig master sneaker ut på äventyr. Haha. Hejdå..


För mycket av det goda helt enkelt!



Jag är otroligt sliten efter gårdagens festligheter. Men jag må säga att jag hade ju roligt ändå, eller vad säger Elin min vän? Hon hade det nog roligt hon med. Haha. Vi åkte till Bredsand där min bror, Andre och Heffa var. Drack lite och umgicks sen så åkte vi till Skönsmon. Vi satt och spelade "över eller under", tror jag fick dricka mest nästan. Fy säger jag bara. Haha. Senare på natten när jag kände att allting hade ett slut så tog vi en taxi tillbaka till Bredsand. Kollade på film och tog det lugnt. Först var jag as pigg och två sekunder senare sov jag. Haha. Jävulst fult. Imorse, eller ja rättare sagt i eftermiddag, så var jag helt död. Var ju fan full när jag vaknade. Pappa kom och hämtade oss senare iallafall. Då skjutsade vi hem Elin sen kollade vi på en bil som jag egentligen skulle få men tror inte det blir något av, den var ju lite rostig här och där. Åkte hem sen och då köpte vi en kebabrulle, var så otroligt hungrig. Sen har jag bara suttit här. Nördat lite facebook spel och surrat med Elin i telefon. Imorgon är det skola också, suck, kommer aldrig orka. Nu ska jag poppa musik och chilla. Peace!


Ikväll är det fest!



Nu är jag ganska så pepp faktist. Ska bara äta, städa lite och sådär innan jag beger mig till Bredsand för ikväll är det fest som gäller. Ska blir riktigt roligt att få umgås med bror min. Ska nog sova där inatt så jag slipper hålla på att ta bussen eller fixa skjuts. Elin ska nog med hon också. Ska bli roligt. Längesen jag drack känns det som. Ingenting ska få förstöra denna kväll för mig iallafall för jag ska må bra och ha det roligt. Gårdagens händelser var väl inte allt för många. Förutom att jag skjutsade folk, var jävligt irriterad men de personerna jag var med fick mig på bra humör igen. Var i Ljusta och umgicks med folk sen skjutsade jag bror min sen vart det hemfärd. Kom hem vid ungefär sjugio i tre då gick jag och la mig, somnade på en gång och vaknade runt två tiden ungefär. Då klev jag upp, fikade lite och började fixa mig och kolla vad jag ska ha på mig ikväll. Som sagt ska jag städa nu och dona lite. Får se om jag uppdaterar något mer, annars, ha en trevlig kväll allihopa för det ska jag ha. Tjingeling!


Helg igen då!



Väldigt skönt med helg må jag säga. I helgen händer det mycket, ojoj. Haha. For och hämtade Elin efter jag hade varit på skolan. Vi for på Birsta och åt på Mcdonalds sen så gick jag och kikade lite, handlade lite. Senare for vi in till stan och träffade några och sen for vi hem. Lite senare kom hon hem till mig och vi har bara chillat. Hon åkte hem för ett litet tag sen så nu ska jag ta en dusch sen blir det käk och senare utgång. Får se vad det blir för roligheter ikväll. Imorgon är det fest iallafall. Haha. Nu måste jag sätta igång för kvällens händelser. Seeya!


Helt förstörd tjej!


Humöret är inte på topp må jag säga. Mår skit dåligt, är trött och mår illa. Gick hem tidigt ifrån skolan idag, kände att jag inte orkade vara kvar. Spyan satt i halsen på mig. Borde egentligen lägga mig och vila men då blir jag bara mer trött då orkar jag inte åka ut och vara med min vän, master sneaker. Haha. Igår så var jag med Elin. Kollade på tv med hon nördade cs. Sen for vi med lite folk till Mcdonalds. Jag och Elin ville inte bryta våran Mcdonalds vecka så vi var bara tvungen att åka dit. Har nyss kollat på Andra avenyn, kung avsnitt. Nu ska jag göra lite uppgifter till skolan sen blir det nog mat sen beger jag mig ut. På lördag blir det ugång med min bror och hans kompisar, nu har vi bestämt det. Han skickade nyss sms. Söt bror min, det ska bli sjukt roligt tycker jag. Måste ju passa på att vara med han så mycket jag kan nu innan han åker. Nej nu måste jag sätta igång med lite läxor. Tjingeling.


När man äntligen förstår!



Nu har man nyss ätit. Ska väl sätta igång med att göra sig klar för att dra till Elin. Ska byta om och lala på lite smått innan då. Får se vad Rally Sussane och Master sneaker Elin ska göra. Hon kommer nog skratta när hon ser detta. Hon är helt sjuk. Haha! Jag orkar fan inte. Vart ett kort inlägg för jag har inge mer att skriva. Uppdaterar senare om det inte blir för sent. Annars skriver jag väl imorgon. Hej på er.


En vis person talade till mig igår och fick mig att inse en sak, därför tänker jag följa hans visa ord och gå i den riktningen istället för att fastna i detta träsk. Ingen som förstår, only me and the master sneak!

Helgen har satt sina spår!



Hua vad trött jag är. Det är så sjukt att jag kan vara såhär trött, det är fan inte mänskligt. Fast kom ju hem rätt sent igår också. Åkte ju först till Elin sen så skjutsade vi Rickard och Emil. När vi hade skjutsat dem så drog vi till Ljustadalen och umgicks. Vid halv tolv ungefär så drog jag, Elin, Bosse och Solle in på Mcdonalds. Haha. Inget ovanligt. Jag och Elin har ätit där i en veckas tid om vi äter där idag. Haha, kommer sluta med att jag ser ut som en cheeseburger. Åkte hem senare iafllafall, kom hem runt halv ett. Men nu ska jag fika och vila ett tag innan jag måste ta bussen till skolan. Hejhej!



En ledig dag för mig!



Jag stannar hemma idag från skolan. Är alldeles för trött för att gå på skolan idag dessutom har jag en sån jävla mensvärk så jag orkar verkligen inte. Var verkligen död imorse. Somnade ju inte så tidigt igår heller. For ju iväg till Elin igår och var där ett tag sen så skjutsade jag Rickard och David en sväng sen tillbaka till Elin. När hon hade nördat klart så åkte vi till Mcdonalds. Inget ovanligt ifrån våran del nu för tiden. Det är nästan så man måste införskaffa sig ett medlemskort där. Haha. Sen åkte vi till Ljusta och träffade Mika. Senare åkte vi hem. Nu ska snart ska jag åka och träffa Elin, har inget bättre för mig och jag känner ändå att jag måste komma ut en sväng. Ikväll måste jag göra klart en uppgift till skolan sen ska jag och Elin hitta på något roligt. Seeya!


Skola igen då!



Tillbaka till skolan igen efter att helgen har tagit slut. Ganska så seg dag idag eftersom jag var så otroligt trött. Ville egentligen inte kliva upp imorse men var tvungen. Gjorde inte ett skit på lektionen. Vi hade ju UF så hade inget att göra. Satt bara rakt upp och ner. Så orkade inte vara kvar. For till Elin och umgicks med henne och sen kom Mika dit också. Så vi satt och kollade på film och diverse. Sen åkte jag hem. Har nyss ätit och så. Ska väl snart åka ut. Så vi ses!


Otroligt sliten tjej, jag lovar!



Känns som om det var evigheter sen man var hemma. Känns verkligen som om jag inte har varit hemma på en vecka eller så. Haha. Igår så åkte jag till Elin sen åkte vi ut och skjutsade folk. Sen var vi med lite vänner ifrån Ljustadalen. Senare så skjutsade vi min bror och hans kompisar sen var min bror med oss medans vi skulle skjutsa folk. Sen var jag med honom själv ett tag, åkte till Bredsand dit han bor och kollade läget lite. Vi har ju bestämt att vi ska dricka där nästa helg sen blir det krogen och sen ska jag sova där. Blir jag, min bror och hans kompisar. Kan bli riktigt roligt speciellt eftersom han snart åker bort i tre månader så då måste man passa på att umgås med han så mycket man kan. Senare åkte jag tillbaka till Ljustadalen och var med folket där. Hade det väldigt trevligt. Haha. Men sen så somnade alla så jag kollade på två filmer för att fördriva tiden för jag var så otroligt pigg. Men nu är jag döds trött så ska lägga mig snart. Ont i hela kroppen har jag också. Ryggen och nacken har fått tagit smällen efter att jag och Jimmy låg i en liten soffa och trängdes. Inte varje dag man sover två i en soffa, speciellt inte en sån där liten. Haha. Sov ingenting jag. Bara imorse någon timma sådär. Sen åkte jag och Elin på Mcdonalds vid halv sex sen åkte vi hem till henne. Hon satt och nörda cs medans jag kollade på tv och halv sov i hennes säng. Nu ska jag iallafall få sova i min egna säng, haha. Fick ett vredesutbrott igår också men fick andra saker på tankarna sen så tänkte inge mer på det. Skönt de! Nu ska jag sova, ska kliva upp tidigt imorgon. God natt på er alla!


Sen kväll, tidig morgon!



Hua vad trött man är egentligen. Somnade inte förrän vid kvart över sex imorse. Var som en jojjo igår iallafall. Körde hit och dit hela tiden för att hämta och skjutsa folk. Efter jag hade skjutsat några så åkte jag till Elin sen åkte vi och hämtade Matilda sen åkte vi in till stan för att plocka upp Mika, sen blev det Töva. Var där ett tag och kollade på en jävulst grotesk film, jag lovar! Haha. Sen så åkte jag iväg för att hämta upp folk och skjutsa dem. När jag hade skjutsat massa folk så åkte jag och hämtade Rickard och David och vi åkte på Mcdonalds för att möta upp Elin och dem. Sen åkte vi och hämtade fler folk. Säger bara en sak, knas allting. Sen så åkte jag och Elin ut igen och snurrade på. Efter ett tag så åkte vi hem till henne och bara tog det lugnt tills halv fem ungefär för då åkte jag hem. När jag la mig i sängen så somnade jag iallafall på en gång. Vakande vid två tiden någon gång när Elin skickade sms. Klev upp och åt lite kyckling sallad och kollade på Chihuahua i Beverly Hills sen satt jag mig här. Tänkte väl snart duscha, äta och fixa lite sen ska jag väl åka till Elin. Vad kvällen bjuder på får jag se.


Mycket trött!



Uppdaterade inge mer igår pga att allt blev så sent. Var hos Elin ett tag igår sen så var jag och Matilda ute och åkte lite. Hämtade upp Elin senare och då åkte vi tillbaka till stan och möte upp några vänner innan vi åkte vidare till Töva. Var där ett tag sen så åkte vi in till stan och träffa några andra vänner. Hämtade sedan upp Rickard sen blev det Mcdonalds iallafall. Rickard var snäll och bjöd. Sen så skjutsade jag hem allihopa och jag åkte hem jag med. La mig i sängen och somnade nästan direkt. Sov bra länge idag. Klev upp strax innan ett tror jag. Så nu har jag duschat och hållt på och fixat lite saker. Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan äta. Senare ska jag hämta Oskar sen får jag se vad som sker. Kanske något roligt? Hm, får se. Men nu måste jag gå på affärn iallafall. Hejhej!


Då var det helg för mig då!



Nu har jag nyss kommit hem. Har varit och ätit och sådär så nu väntar jag bara in tiden ska gå lite för jag ska skjutsa Emma sen. Idag så åkte jag och pappa till Berners för att plocka ut lite saker ur våran gamla bil, saknar den faktist. Sen så skjutsade han mig till skolan. Imorgon har jag ingen skola för jag har inga lektioner så min helg börjar redan idag, hur skönt som helst.

Vart inge mer uppdatering igår. Kom hem lite sent igår, inte jättesent men för sent att starta datorn och slänga in ett inlägg här på bloggen. Det är ju inte livsviktigt egentligen. Åkte ju först och främst ut till Bredsand med min bror, handlade lite gjorde vi också. Sen så tog jag bilen. Åkte och hämtade upp Matilda och Elin sen var vi ute och raggade lite. Haha. For in på Mcdonalds för att äta. Någon kille var utklädd till en av dem i Star Wars. Jävulst fult. Var alldeles för trött för sånt där påhitt. Sen åkte vi vidare. Ikväll ska jag väl vara med dem igen. Imorgon kanske, inte säkert men kanske. Så ska jag, Elin, David och Matilda gå på bio. Inte säkert, menmen. Nu ska jag kila vidare. Hejsansvejsan!


Snart har jag bil igen!



Hur underbart är det inte att jag snart kan vara ute och åka igen? Men denna gång, mycket lugnare. Haha. Pappa mobbar mig hela tiden och det är inte de minsta roligt, eller jo lite. Haha. Sitter och vänta på att klockan ska gå så att min bror kommer hem med bilen någon gång. Har inge tålamod, vill ut och åka nu. Ska kanske åka till Bredsand iallafall, ska väl skjutsa min bror om han inte åker med sin kompis så. Sen får jag se vad jag ska göra.

Veckan har verkligen gått fort. För imorgon är det redan torsdag, snart helg igen. Haha. Skoldagen idag gick ju bra. Dagen gick faktist väldigt fort idag tycker jag. Gick till Folksam förut idag och gjorde lite ärenden också. Städat har jag hunnit med idag också så nu ser det hyfsat bra ut iallafall. Plockat bort ljusstackarna har jag gjort också. Nu tänkte jag fixa några saker så att tiden går lite fortare. Haha. Hej på er!


Andra klädespaketet, hämtat!



Då var man hemma igen då, borta bra men hemma bäst. Åkte ut en sväng förut för jag skulle åka och hämta lite saker som var mina. Gick först och tog ut paketet med kläder innan jag tog bussen. Har inte gjort så vidare mycket. Så nu när jag är hemma ska jag kika på mina kläder sen ska jag kolla på tv med pappa, sen sova. Imorgon kanske jag har bil, måste hålla tummarna! Skulle vara hur underbart som helst om det blev av. Skulle bli lycklig då jag. Haha. Nej men nu ska jag kila. Hejhej.




När allting säger stopp!



Då var man mätt och belåten då. Slutade tidigare idag, väldigt skönt. Slapp gå till halv fyra. När jag kom hem så var min älskade bror Niklas här men han var inte kvar så länge, väldigt tråkigt. Jag började göra mat för jag var så extremt hungrig. Så det fick bli spagetti och köttfärssås. Mums! Nu ska jag snart gå och hämta ut mitt andra paket som har kommit med posten, lika med att mina andra kläder har anlänt. Mycket glad för det. Sen ska jag åka iväg, ska hämta lite saker som är mina som vill komma hem till mig igen. Haha. Sen ska jag nog bara åka hem och ta det lugnt. Så jag uppdaterar någonting senare.

Det finns en gräns där allting har ett slut. Man kan inte vara tvingad att ta allt skit. Man måste få leva sitt liv utan bekymmer också. Men jag får ju ta skulden för allt, för det är ju tydligen mitt fel jämt och ständigt. Till och med när det inte är mitt fel så är det tydligen det. Förstår inte hur det går ihop men så är det tydligen. Men jag säger stopp tänker inte tillåta att få mer skit nu. Jag klarar mig bra utan sånt. Så hej då.

Avslappnad men less!



Nu har jag nyss kommit hem efter ha njutit på badhuset. Det var hur skönt som helst på badhuset måste jag få medge. Det är de bästa idag iallafall. Först så solade vi i sjugio minuter sen vart det en ångbastu sen begav vi oss till bubbelpoolen där vi stannade kvar ett bra tag för det var ju så himla skönt. Sen hoppade vi i den stora poolen som är lite kyligare men det var skönt. Simmade några längder sen klev vi upp och gick och bastade. Sen gjorde vi oss klara. Gick på Domus och shoppade lite. Sen hälsade vi på Bodil och Hasse. Haha. Det var då det vart bråk, som vanligt. Jag orkar fan inte bry mig. Så trött på dig! Jag har gått vidare, du har gått vidare. Bra, låt mig då vara. Nu tänkte jag värma på lite popcorn, ta lite dricka och sjunka ner i soffan och kolla på tv. Sen blir det sova för min del, skola imorgon. Måste vara pepp. Hejsansvejsan!


Badhuset!



Nu drar jag iväg iallafall. Nu är inte värmen långt ifrån. Har precis fixat allt som jag skulle fixa så nu ska jag ta en buss in till Timrå och träffa Emma sen beger vi oss till badhuset för att må bra. Uppdaterar när jag kommer hem.




Ny skolvecka!



Då har vi gått in på en ny vecka, skolvecka. Är väldigt trött redan efter första dagen i skolan och nu är det bara fyra till, suck! Orkar verkligen inte jag. Men det är väl bara att kämpa. Nästa vecka får vi nytt schema också och det schemat är soft. Riktigt härligt schema må jag säga. Iallfall om man jämför med det jag har nu. Idag har jag haft en lektion, mycket drygt. För första lektionerna som är hela förmiddagen håller vi på med företaget men det var dock bara jag där så hade absolut ingenting att göra. Så satt från halv nio till halv ett för då hade jag min första lektion. Sen åkte jag och Emma hem. För jag hade grymt ont i mage. Ska snart ta mig en dusch och byta om för senare drar jag och Emma till badhuset och njuter. Haha. Ska bli riktigt skönt att sola, bubbla och basta. Härliga tider. Idag var det meningen det skulle bli en bilaffär men den verkar inte bli av. Slänger ut några slantar till för att få en fin bil. Tror det är bäst så, eller? Jaja. Nu ska jag börja och dona. Hörs, hej!



Dålig bild, I know!

Dags att stänga av datorn!



Nu ska jag duscha och göra mig klar för kvällen. Det blir ju en tidig morgon för imorgon eftersom det är skola igen, suck säger bara jag. Orkar verkligen inte men det är bara att kämpa på. Har inte gjort mycket idag, bara tagit det lugnt och skönt är väl det. Ska ta mig en dusch så jag känner mig som ny igen sen tänkte jag ta och kolla på tv med pappa. Har nyss suttit och kollat på resor utomlands eftersom jag funderar på att åka vecka 10 när det är sportlov. Försöker få med mig Emma också men hon verkar tveksam på sin ekonomi. Får se om hon hinner skrapa ihop några slantar annars får jag väl hitta någon annan reskamrat. Haha. Men nu ska jag gå. Mer av mig hör ni imorgon. Tjingeling!


Ett riktigt fan!



Nu är Dirty Dixxx tröja beställd. Jag är ett riktigt fan till min brors band jag. Min bror Linus ringde upp mig nyss och sa att han skrev upp mig på en tröja, härligt härligt. Så nu är det bara att vänta tills dem är tryckta och klara. Sen ska jag använda den flitigt. Haha. Den är skit snygg tycker jag och hundra kronor är väl inget att grubbla över? Det är liksom bara att betala och se glad ut. Och att ha en sån tröja är ju liksom bara ett måste. Haha. Så om ni vill beställa en ni också kan ni ju hojta till.

 


Mer trött än pigg!



Vaken är jag, men inte det minsta pigg. Vill bara fortsätta sova men det går ju ändå inte. Somnade inte förrän vid kvart över fem/halv sex imorse. Godmorgon liksom! Ganska så okej kväll igår ändå. Om man blundar för bråk och sånt skit. Ett tag hade jag det riktigt roligt. Men sen gick allt åt helvete. Säger bara en sak, det är bara att le och nicka! Tog bussen hem vid tre någon gång. Men pratade i telefon ett bra tag så det var därför jag somnade så sent. Idag ska jag nog bara ta det lungt. Måste ta en dusch eftersom jag luktar så mycket kille. Det är Adams fel, alla parfymer han hedde på mig. Sen måste jag nog fixa håret, eftersom Jocke och Adam hade jätteroligt igår och skulle tupera mitt hår så det är ganska så tovigt. Haha. Men nu ska jag kila. Hej hej.


Det blir party!



Då var det dags för ett party såhär på lördagskvällen.
Tänkte bara uppdatera och skriva att planerna gick igenom, så snart drar jag vidare till Jocke för att börja dricka. Yeah! Skönt att få göra någonting, härligt att få dricka. Var ju ett tag sen eftersom jag har ätit medicin. Äter fortfarande det men nu kan jag dricka iallafall. Blir att dricka vin ikväll och öl då. Pappa var så snäll och gav mig öl. Haha. Ingen bra kombination men shit the same säger jag bara. Så hoppas att det glada humöret håller i sig hela kvällen. Ha en trevlig fortsatt kväll allihopa.


Redo för påhitt!



Då är man klar för att åka ut då. Blir kanske lite party ikväll, får se hur allting slutar. Skulle ju vara roligt om det blir som planerat, eftersom jag inte har större lust att sitta hemma idag igen. Vill ju dock göra något. Men hoppas att allting blir av. Trött är jag också, eftersom jag inte har kunnat sovit så bra inatt. Det har ju varit så jävla mycket liv här så jag får nå psykbryt. Man ska fan inte bo i lägenhet, om man gör det så kan man ju iallafall behärska sig. Det finns ju dem som vill sova på nätterna och det finns ju dem som ska upp tidigt på morgonen. Men vissa verkar ju inte förstå sånt. Jaja. Blir less jag. Nu ska jag fixa lite saker sen får jag se om jag begär mig utåt. Hej på er.



Trevlig kväll!

Move time!



Då var det dags för sista inlägget för denna dag.
Nu ska en film rulla på tvn hemma hos mig. Ska nämligen kika på en film med min pappa. Så därför blir det här de sista jag skriver för dagen. Ska stänga av datorn också så tänkte att jag skulle skriva några rader innan. Jävligt trött är jag, så det ska bli skönt att få sova ut imorgon igen. Fast jag tog ju mig en power nap på tre rimmar förut. Det var de som gjorde mig alldeles trött. Typiskt. Haha. Nej men nu måste jag fylla upp ett glas dricka. Fortsatt trevlig kväll på er!


Lite go rock'n roll!



Tänkte bjuda lite på fredagsmusik.
En liten låt ifrån min brors band, finns mer låtar att lyssna på här!, dessutom hittar ni dem kommande spelningarna där också. Nu kan man även beställa tröjor med bandets loga.



Såhär ser tröjan ut!







Här är bandmedlemmarna!

Christian "Woot" Thörnlund Johansson - Vocals
Tobias "Tjobba" Andersson - Guitar/Backing
Linus Tingström - Guitar (älsklings bror min)
Björn "Bj" Jonsson - Bass/Backing
Jon Sjöberg - Drums (ny i bandet)


Christian, Linus, Krille(dock inte med i bandet längre) Björn, Tobias

Lyssna och njut!

Kort skoldag!



Gick bara till sjugio över elva ungefär idag. Hur skönt som helst. Hade bara två lektioner men sen fick jag och Emma sitta inne på vårat favorit ställe i en timma ungefär. Det var ju absolut inge drygt, nej inte alls. Svin kallt är det ute också, jag fryser nästan ihjäl. Man har inte direkt någon lust att gå ut något mer idag. Vill helst bara ligga hemma och ha det varmt och skönt. Nu tänkte jag iallafall göra någonting annat än att sitta här. Inte för att det finns så mycket att göra men, sova kanske. Det skulle inte sitta helt fel. Får se om jag tar mig en blund eller inte. Hej på er!


Ännu en förlust!



Kan det bli mycket sämre? 3-5, hallå? Vad håller ni på med egentligen? Blir så less. Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Sen blir det sängen för mig, skola imorgon igen sen är det helg. Haha. Inte så längesen man var ledig. Men skönt att det vart helg fort iallafall. För i helgen vill jag göra någonting roligt och något roligt ska det bli. Ska inte sitta hemma och häcka. Thats it! Så god natt på er, för detta är mitt sista inlägg för idag. Seeya.


Första klädespaketet, hämtat!



Äntligen har mina kläder kommit. Sprang iväg en sväng på Ica förut för att hämta ut ett paket ifrån Ellos, mina kläder som jag har beställt med andra ord. En kavaj, ett par leggings och armband var det paketet innehöll. Nu är det bara paketet ifrån HM jag väntar på. Det innehåller lite mer kläder. Närmare bestämt fem tröjor. Haha. Som om jag inte har tillräckligt då? Jo egentligen så, men man måste ju förnya sig. Kavajen var mycket finare i verkligheten, det var ju positivt. Men i vilket fall som helst så var jag bara tvungen att ha den när den var så billig. Haha.

Min bror var nyss här, fan vad lycklig jag blev. Så glad har jag inte varit på länge tror jag. Har saknat han så otroligt mycket, han skulle nog komma förbi imorgon också. Sen så sa jag åt han att vi ska hitta på något någon dag eftersom den 4 februari åker han till Asien i tre månader och hur i helvete ska jag klara mig utan han då? Det kommer inte att gå. Höll på att dö när han var borta i Island tre månader och nu ska han vara borta lika länge. Sen kommer han hem och jobbar ett tag sen åker han till Island igen. Fan, får aldrig träffa min lilla pojk nicke! Det är sorligt. Tycker ju om han så otroligt mycket. Vill bara fortsätta krama om han när jag väl har kramat han. Haha. Syskonkärlek till tusen. Mina bröder och min pappa, dem kan inte klaga över att jag inte visar att jag älskar dem. Jag är fan tokig i dem. Speciellt Niklas, så lite man får träffa honom.

Hockey time för min del nu då. Nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn. Egentligen ingen ide eftersom dem kommer ändå förlora som vanligt. De har gått tillbaka till att vara sämst igen. Vad fan hände kan man ju fråga sig? De vann ju hela tiden förut men nu går det bara nerför. Jävla skit. Men ska fylla upp ett glas med dricka sen ska jag heja på Timrå. Haha. Det kanske hjälper?! 

Lägger ut några bilder på mina nya saker som tar plats i garderoben från och med idag, samt armbandet tar plats i smyckeslådan.
Och som sagt, kavajen är inte så ful som på bilden. Mycket finare i verkligheten. Om ni börjar fundera tänkte jag. Haha. Men det är ju ändå inte ni som ska ha den på er, det är ju jag!




På återseende!


Rena rama istiden!



Jag håller på att bli isskulptur, bokstavligen. Värme någon? Jag behöver värme, tack. Jag överlever helt ärligt inte om det är såhär kallt. Jag har väl då ingen vinterpäls, men det skulle inte sitta fel att ha lite päls på kroppen nu. Lycko djuren som har deras vinterpäls dem kan gosa i. Fy, det är fusk. Tror jag går i ide nu jag. Ska nog krypa ner i sängen men en kopp choklad och mina kanelbullar jag köpte idag. Haha. Låter riktigt festligt tycker jag. Inte tänker jag gå utanför dörren iallafall, helst inte.

Då var man tillbaka i skolan igen då. Ja idag var det inte mycket till lektioner. Men jag var där iallafall, duktigt Sussane. Inte ligger jag på latsidan inte, nej nej. Här var man uppe med tuppen och pallrade sig ut i kylan för att ta sig till skolan. Mycket strongt gjort av mig tycker jag. Haha. Vi var inte speciellt många idag heller, typ fem stycken. Första lektionen hade jag inget att göra så satt bara vid datorn och nördade sen på den andra lektionen så satt vi bara och surrade på. Så slutade tidigare än vad schemat säger. Det var mycket bra. Gick och handlade lite på Ica innan jag och Emma stod inne på alkisnavet och väntade på bussen. Ja inte hade jag då tänkt att stå ute i kylan, glöm de. Så vi stod där inne, träffade goa människor. Mycket pratglada och kärleksvänliga. Haha. "Har inte du kärlek till mig?", "Är inte jag värd din kärlek?". Haha. Den där killen alltså, blir aldrig klok på han. Nu ska jag faktist ta och kila vidare. Har ju inge mer att skriva. Kanske ska på badhuset sen föresten, om Emma kan hitta några slantar i sin spargris. Vi vill sola,bada,basta och bara må bra i värmen. Men som sagt, vi får se hur det blir. Hur som haver så uppdaterar jag senare vid ett annat tillfälle. Herrå!


Då bär det av till sängen!



Detta blir min sista uppdatering för idag. Har blivit många inlägg idag, men det gillar ni väl? Då har ni något att läsa. Men nu ska jag göra mig klar för sängen. Är ju skola imorgon, men är väldigt tveksam på den fronten må jag säga. Känner att jag verkligen inte vill, vill hellre gå på stan eller kanske ta en solning? Känner att jag behöver värme och eftersom det inte finns något annat sätt att få värme så är ett solarium ett bra val. Nej, jag bestämmer det där imorgon när jag vaknar. Vilket humör jag är på. Men nu ska jag kila vidare. Mer av mig hör ni imorgon. God natt på er alla.


Detta får duga så länge!



Nu har jag klistrat och pysslat med bloggen.
Hoppas ni tyckte att det blev bättre, iallafall för tillfälle. Ska försöka förbättra den vid ett senare tillfälle. Har ju sagt tidigare att jag ska fixa en mer personligare design och det kommer, ha bara lite tålamod mina kära läsare. Det kommer nog ta en liten tid eftersom jag har så mycket annat som går före en design just nu. Skolan början och det innebär mycket plugg och ingen fritid ungefär. Men så fort jag får tid över ska jag knopa ihop en design. Men nu går det att kommentera igen, hoppas det gör er riktigt glada. Inte för att ni är allt för bra på att kommentera, tycker ni borde kommentera mer. Panta mera, kommentera mera. Right?! Inga missförstånd nu hoppas jag. Alla ska vara nöjda och glada, så löser sig allting.

Jag mår bra, men ändå skit.
Men nu har jag klarat av att gå vidare iallafall. Lämnat vissa saker bakom mig och blickar framåt. Vill försöka få mitt liv stabilt och inte i guggning som det har varit i allt för lång tid nu. Men känns ändå som om jag har kommit in på ett rätt spår. Lite svårt att förstår faktist för mig själv men nu är det bara vissa andra saker jag ska klara av för att allting ska vara bra. Det är mycket just nu men jag hoppas jag har energin till att ta tag i detta och styra upp allt. Vill inte göra någon besviken men om det skulle ske, kan jag inte rå för det. Då ber jag om ursäkt. Har varit lite allt för mycket tjafs en tid nu men det verkar ha lagt sig. Tur är väl det, för jag orkar inte med massa tjafs och bullshit. Det kommer alltid att finnas där men till en viss mängd.

Längtar oerhört mycket till sommaren just nu. Fan vad kallt det är ute och det måste jag bara få tillägga. Kallare ska det tydligen bli också. Hur skönt skulle det inte vara med lite värme nu då? Jo typ hur skönt som helst. Men allra helst ligga på beachen och steka lite kanske? Hm, skulle vara underbart. Måste nog ta mig en sista minuten utomlands. Skulle absolut inte sitta fel. Hur långt är det kvar tills nästa lov egentligen? Det lovet ska jag åka utomlands, det bestämmer jag här och nu. Måste spara varenda slant från och med nu. Så jag har råd att åka och leva livet i värmen. Fy, nu måste jag kolla hur långt kvar det är tills nästa lov. Hej hopp.

 


En mycket god och trevlig middag!



Då var man hemma här framför datorn igen då, back in business med andra ord. Var väldigt trevligt att träffa min bror Linus och hans tjej Melinda. Gott med mat var det också. Det som bjöds på var fläskfile och potatis sen det vanliga som sås och sallad. As gott må jag säga att det var och hua vad mätt jag blev. Sen satt vi och surrade på om allt möjligt. Skratta och mådde allmänt bra. Nu tänkte jag väl försöka fixa till bloggen så det går att kommentera och att det inte blir mongolid när man klickar sig vidare till andra inlägg och sånt där tjafs. Hoppas ni alla blir riktig nöjda då. Så ska sätta igång med det nu. Måste bara säga att imorgon är det skola igen och jag orkar verkligen inte. Kommer jag verkligen orka gå imorgon? Upp tar jag mig nog men till skolan? Hm, det är en annan sak. Kanske, kanske inte. Får se, kanske blir en sväng någon annanstans för just nu känner jag att skolan suger men det gör den jämt så det är inga konstigheter! Men måste egentligen ta tag i detta och börja skärpa mig men vafan, jag känner inte någon lust alls. Vill hoppa av, men det är inte långt kvar. Får lida in i det sista. Nej nu ska jag fixa denna förbannad blogg. Uppdaterar senare!


Stor städning!



Jag har nog fått städsjukan, städar ju för fulla muggar. Men det är väl lika bra det? Har städat min garderob, rensat gammalt skit. Så nu ser det bra ut. Fast det är många klädesplagg som fortfarande har en plats i min garderob som inte borde ha det. Men jag får ångest om jag slänger bort det, även fast jag inte använder dem. Men dem får stanna kvar ett tag till. Iallafall tills jag har nya kläder som jag kan ersätta dem gamla med. Haha. Har städat rummet, städat inne på toaletten men det är fortfarande lite städning inne på mitt rum som ska göras. Ska göra det sen blir det en dusch för jag måste börja göra mig klar inför middagen. Ska på middag klockan fem då måste jag vara klar. Så måste sätta igång igen med det jag höll på med. Tänkte bara göra en snabb uppdatering så ni inte saknar mig allt för mycket. Mohaha! Uppdaterar nog någonting senare när jag kommer hem. Tjingeling.


Detta suger sten hårt!



Fick nyss veta av min vän Anna att hela min blogg är cp. För mig ser det bra ut, men tydligen inte för alla andra och det går inte att kommentera. Varför ska allt fucka sig för? Blir så otroligt less. Detta problem tänker jag inte fixa idag, inte imorgon eller resten av detta år iallafall. Jo det ska jag väl göra, men nu är jag så less så orkar inte bry mig och jag har inte tid nu, imorgon, torsdag eller fredag. Får väl sitta hemma hela helgen för att fixa detta skit. AAAAAH!!! Nu ska jag gå till tvn och koppla av, stänger av alla problem och bara njuter av denna tisdags kväll. Hejsans svejsan på er alla.


When I leave for the night, I aint coming back!


Denna låt poppade jag på hög nivå i bilen när jag krockade. Haha.
Komiskt ändå, så denna är min krocklåt. Lyssna och njut hurrni!




Besluts ångest, måste ha hjälp!



Måste göra något åt mitt slitna hår. Finns det ingen som har några ideér hur man kan klippa sig? Funderar på om jag ska klippa mig kort, inte super duper kort men kort. Som jag hade förut ungefär. Men då ångrade jag mig ju iofs men måste verkligen klippa mig. Mår verkligen dåligt över mitt hår.

Några tips? Kort eller behålla min längd?



Funderar på att klippa mig denna vecka eller nästa vecka, så måste bestämma mig ganska så snarast. Jag får panik!!


Träffat gamla goda vänner!



Det vart riktigt roligt att åka på Birsta. Träffade ju på Ronja, Alex och Kevin. Roligt att träffa dem igen för trots allt så var det ett jävligt bra tag sen vi sågs. Kevin har ju blivit så stor nu, sötpojken. Jag gick med dem och strosade omkring lite överallt. Sprang och letade efter diverse prylar. Fick åka med dem hem också, mycket snällt. Måste verkligen skaffa mig en bil så jag tar mig till Älandsbro så jag kan hälsa på dem i deras nya boning. Skulle vara trevligt. Iallafall så fick jag med mig lite saker hem ifrån Birsta. Känns bra men samtidigt känns det väldigt onödigt, gjorde av med en hel del pengar. Vill inte änns ta fram kvittorna och kolla. Haha. Men måste räkna ihop min shoppingbudget för idag. Får jag göra någon annan dag, imorgon kanske. Ska ju ändå ta en städning, en riktigt städning, på mitt rum. Kommer nog ta sin tid. Ska nog rensa ut min garderob också hade jag tänkt. Det är väl lika bra när man ändå är igång med städning och allt. Men får se om jag ge mig in på det imorgon. Resten av kvällen tänkte jag faktist bara ta det lugnt, behövs efter nästan en hel dag på Birsta. Måste ju också kliva upp rätt tidigt imorgon om jag ska hinna med att städa mitt rum och garderoben för jag ska sen på middag så måste vara klar tills dess också, oj, nu vart det mycket. Känner att jag har skrivit en hel del nu. Kunde inte skriva imorse för blogg.se fuckade sig för mig då. Så struntade helt enkelt i det. Men jag klev upp rätt tidigt idag också, jämfört med vad jag brukar. Kanske borde göra som alla andra bloggerskor, som jag har gjort någon gång förut. Att ta bilder på det jag ha köpt och lägga ut. Men det får inte bli i detta inlägg. Blir nog i ett senare. Vissa kanske är hur nyfiken som helst på att se vad jag har köpt och andra inte. Men kom ihåg, det är jag som bestämmer. Haha. Nu ska jag sluta vara dryg. Gud vad jag surrar, nu måste jag sluta. På återseende allihopa!

Tidig kväll!



Då var det dags för sängen då.
Jag blir faktist förvånad själv. Men jag känner mig väldigt trött sen så funderar jag på att kliva upp tidigt imorgon och utföra lite ärenden. Så lika bra att man lägger sig. Men ska kika lite på tv hade jag tänkt. Ska ju inte direkt sova riktigt än men inom kort framtid iallafall. Haha. Gjorde lite dipp och åt chips till förut, smaskens! Var ju ett tag sen som sagt jag fick gotta mig med någonting jag också. Sen så gick det åt helvete i hockeyn, jag blir så less. De kan inte änns spela. Skit Timrå. Jaja, ska inte lägga ut min energi på det. Detta är iallafall sista inlägget för denna dag men imorgon kommer det mera. God natt på er.


Blogg pyssel på hög nivå!



Godis påsen i högsta högg nu är det bara ett glas dricka som fattas. Här sitter jag då och försöker göra någonting bra utav min blogg. Jag själv tycker att jag har kommit en bit på vägen. Men vad tycker ni alla andra? Tänkte ta mig en blogg kväll idag. Så ska sitta och mixa ihop en ny header, får se om jag klarar av det eller om jag skiter i allt. För det brukar inte bli så bra ibland. Men hoppas på tur denna gång. Annars ringer jag hit en expert, med andra ord, min bror Niklas. Han kan verkligen allt han. Han är så duktig. Men ska försöka på egen hand nu och hoppas på att jag inte bryter ihop. Har även suttit och försökt hjälpt Anna över msn, lite svårt att förklara. Men hon var duktig och klarade av det hon skulle göra. Haha. Nu måste jag nog kila till kylskåpet för att hämta mig ett kallt glas dricka innan jag törstar sönder här av allt godis jag har proppat i mig. Men ska inte klaga, kan ju trots allt äta nu. Det är jag överlycklig för. Skriver någonting senare.



Rättegång och medicin uttag!



Vart en tidig morgon för mig idag.
Klev upp vid klockan åtta för att hinna med allt jag skulle göra. Fika, ta medicin, göra mig klar och det ena efter det andra. Lyckades inte missa bussen iallafall, tur var väl det. Var rätt tidig inne i stan men skönt det än att behöva stressa in i sista minuten. Rättegången gick bra, men blir less på folk som ljuger och håller på. Jaja, inte mitt problem. Vill dem ljuga så är det fan deras val. Thats it! Får se när jag får papperna hem och domen och sånt där. Lär väl ta några dag, en vecka eller något åt det hållet. Men jag har ju dock inget att oroa mig för eftersom jag inte var åtalad, jag var den som hade blivit utsatt. Så jag oroar mig inte för någonting. Vill bara se domen och mitt skadestånd, tack! Efter rättegången så gick jag och min pappa ner mot stan för att ta bussen men det var ett tag kvar så vi fick sinna inne hos alkolisterna, alltid lika trevligt och det luktar alltid lika gott där inne. Mums liksom. Sen kom bussen så vi hoppade på den och åkte in mot Timrå. Där vart det en sväng på Apoteket för att hämta ut min sista dos av en av mina mediciner. Antibiotikan tar slut imorgon och kortisonen äter jag ända tills den 12, nästa tisdag med andra ord. Sen är det färdig ätit tabletter för mig. Nu sätter jag stopp för det här. Haha. Nej men jag har ju blivit frisk och infektionen har lagt sig nu. Så nu kan jag äta normalt igen, hur skönt är inte det liksom? Köpte mig en hel godis påse förut bara för att kunna glädja mig att jag kan äta igen sen var det ju dock ett tag sen jag åt godis. Så passar på nu då. Haha.

Gårdagens stress. Skrev ju igår som sagt att jag hade väldigt stressigt och hann inte göra klart här på bloggen, men ska sätta mig och konsentrera mig nu riktigt ordentligt för att få till någonting bra. Men jag ska göra en personlig design inom kort, men tills dess, får det vara den som är nu om jag inte byter senare idag. Ni får väl se resultatet senare. För igår hann jag inte. Var tvungen att skynda mig till bussen, skulle åka till stan. Var med Oskar och Rickard. Kollade lite på film och tog det lugnt. När jag kom hem så tog jag medicin sen gick jag och la mig, somnade inte direkt eftersom jag låg och skickade lite sms med min bror Niklas som har kommit hem till Sundsvall igen och stannar ungefär en månad, fatta vad jag blev glad när han skrev det eller?! Men det är under tråkiga omständigheter. Men jag måste bara säga att jag är lycklig över att ha honom hemma. Och på onsdag är det middag hos min andra bror Linus och hans tjej Melinda. Det är ju liksom bara tvärs över gatan så han kan jag ju träffa när som helst. Men ändå. Hoppas det blir någon god mat iallafall, räkcrepesen som dem gör skulle inte sitta fel. De är så otroligt goda. De må jag säga. Ajja. Ikväll får jag se vad som bjuds på. Antingen är jag hemma eller så åker jag någonstans. Uppdaterar mer senare om jag har tid, måste ju städa klart på mitt rum. Har bara kommit halvvägs, om änns det. Suck, måste kila vidare nu. Mer av mig hör ni vid ett annat tillfälle. Hej så länge!

I want to break free!

 


Stressad!



Så mycket att göra, så lite tid. Ni ser ju dock att jag har försökt att ändra lite på bloggen men det har inte gått så bra för just nu strejkar min dator, den är väldigt seg och det går inte att göra någonting nästan. Designen är ganska skel men det ska ändras. Tog bara en design för att få bort det juliga jag hade, vi har ju trots allt passerat julen därför måste det bort. Men jag måste duscha, äta, fixa lite andra saker sen ska jag ta bussen in till stan. Så jag hinner inte mer nu, ni får leva med att min blogg är lite knas just nu.

designen är tagen ifrån: tescho.se


Tråkigaste dagen på hela veckan!




Söndag är en sådan dag då man inte har något att göra. En sån himla tråkig dag må jag säga. Och inte kan jag hitta på något, eller jo visst kan jag, men ska upp tidigt imorgon. Ska in till stan sen måste jag på Apoteket och hämta ut medicin. Får se vad man gör. Måste, jag verkligen måste städa mitt rum idag. Jag får panik när jag tittar mig omkring. Ser ut som om jag har haft ett jävla party hemma med hundra pers ungefär. Kanske inte ska överdriva men i det närmaste så. Därför måste jag göra någonting åt det. Sen ska jag väl duscha och fixa och trixa lite sådär då. Igår så gick jag till Matilda en sväng innan jag åkte vidare in mot Timrå. Var där och umgicks lite sen åkte jag hem. Men nu måste jag sätta igång med sysslorna om dem ska bli klar någon gång, annars kommer mitt rum att se ut såhär tills pappa kastar ut mina saker ut på balkongen eller något liknade. Haha nej då, det skulle han aldrig göra. Men ändå, jag tar det säkra före det osäkra. Haha. På återseende!


If it's not broken, don't try yo fix it!




Idag känner jag mig jättesliten. Inte för att jag gjorde något speciellt igår men man får ju aldrig sova när man behöver det. Det är folk som ringer och skickar sms fan hela tiden, även om man säger åt dem så fattar de inte. Låt mig få sova, är det så svårt? Igår iallafall var det en lugn dag. Lämnade tillbaka hyr bilen sen så vart det kina en sväng för vi skulle ta med oss mat hem, jag bjöd på maten igår för jag är så snäll med min pappa jag. Haha. Senare på kvällen gick jag bort till Matilda där hon och Elin låg och häckade. Så var där ett tag tills dem fick för sig att dra ut. Jag gick hem iallafall för jag var trött och jag var ju tvungen att ta min medicin. Som sagt vaknade jag flera gånger inatt, inte roligt. Men när jag vaknade imorse så upptäckte jag att jag hade blod i munnen sen hade jag blött näsblod också, allt är så himla roligt. Klev upp iallafall, fikade lite och tog min medicin som börjar trappa ner nu, sakna men säkert. Nu ska jag väl inte göra så mycket, men när jag tittar runt i mitt rum så ser jag att jag måste göra en hel del. Jag måste städa! Hur jobbigt är inte det liksom när man är så trött som jag? Nej, jag orkar inte det. Tror jag lägger mig och vilar ett tag innan jag somnar i datastolen. Hej på er.


År 2010!




Då har vi gått in i ett nytt år, nya möjligheter och nya tag.
Min nyårsafton var väl inte så mycket att hurra för men jag klagar inte, hade väl lite trevligt iallafall. Hyrde en bil igår så jag åkte och hämtade upp Emma och då for vi kring lite inne i stan innan vi åkte till Granloholm och var med Viktor och Joel. Efter ett tag så var vi tvungen att åka för vi skulle skjutsa lite folk sen åkte vi tillbaka till granloholm. Men vart inte långvarigt. Skjutsade folk hit och dit, hela tiden. Hämtade även pappa som ville se fyrverkerierna i stan. När vi skjutsade hem honom så passade jag och Emma på att gå upp vi också så Emma kunde få i sig lite mat och jag tog min medicin. Sen åkte vi vidare igen. Efter många timmars körning så var inte bara jag trött och sliten, Emma i passagerarstolen var väldigt sliten också. Körde Oskars bil igår. Jag säger bara en sak, fyfan det gör jag inte om. Tycker inte om att köra andras bilar när jag inte är van speciellt om man ska köra folk och man har aldrig testat kört bilen innan. Sen är det all around däck på bilen också, o dubbade däck med andra ord. Hemskt. Var in på Max en sväng senare också. Inte för att jag skulle äta men det var ju andra som skulle. Sen så skjutsade jag hem alla och jag vart själv. Då var jag tvungen att åka in till stan igen och hämta en person som ville hem till Alnö. Så gjorde det sen åkte jag hem, kom hem halv sex ungefär. Tog min medicin sen vart det sängen för min del. Nu har jag nyss duschat och gjort mig klar. Ska åka och lämna tillbaka bilen om ett litet tag. Senare ikväll får jag se vad som sker. Hej på er!

Gott nytt år på er alla föresten.

Bilder som kommer i repris, hade inga andra att lägga ut nu.