Allt har en mening!



Tänkte göra en liten snabb uppdatering. Idag har jag inte gjort allt för mycket, har varit på Birsta och ätit sen i stan en sväng. Sen har jag varit hos en vän och senare till stan igen och vidare in till Timrå. Var där ett tag sen åkte jag hem och nu sitter jag här och funderar på att lägga mig i sängen och titta på tv, bara njuta! Haha. Imorgon blir det nog bara lugnt för min del, det är ju söndag, tråkig dag. Nu har jag inge mer att skriva. Ha det bra, hej!

Du är så fin!


Frånvarande!



Hej! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade men jag har inte haft någon dator/internet så har varit lite problem då sen har jag haft så mycket för mig. Har varit med vänner och hittat på olika saker och sådär sen har det varit skolan så har inte haft tid då heller. Igår kväll så var jag på en lång promenad. Några vänner hämtade mig igår sen åkte vi till Granloholm, satt där och drack ett tag men det var en aning tråkigt så jag och min vän skulle gå och ta bussen men då blev det bråk så då gick jag, gick från Granloholm till Shell i bydalen, lite drygt var det iallafall. Sen kom Christian, skjutsade hem mig och när jag kom hem så gick jag och la mig nästan på en gång för jag var inte på bra humör. Nu ska jag duscha och göra mig klar för jag ska ut så jag får se när nästa gång jag uppdaterar, ska försöka uppdatera något mer så småningom. Hej!


Skolan har dragit igång!



Har varit i skolan idag, ungefär sjugio minuter bara. Sen åkte jag och Emma in till Timrå och bara tog det lungt sen åkte jag hem och nu har jag nyss ätit. Ska ut senare. Igår var jag med några vänner, var ute och åkte och sådär. Slog min näsa så har hur ont som helst i näsan och smärtan går upp i huvudet på mig, ont ont. Ska snart åka iväg och kolla på en stuga med pappa och sen som sagt ska jag ut. Så måste gå nu! Hej.

Har inte hunnit uppdatera semstern i Turkiet, men det kommer.
'

Hur trött som helst!



Idag tog jag en behövande sovmorgon. Har ju klivit upp rätt så tidigt i en veckas tid och imorgon börjar ju skolan så tänkte att jag behövde sova ut. När jag vaknade klev jag upp och gjorde nudlar efter det så satt jag mig vid datorn en sväng. Klädde sedan på mig och åkte in till Timrå och solade. Gick och träffade Emma så vi satt oss ner på en bänk och pratade. Sen kom Linda förbi men hon gick efter ett tag men sedan kom Julia, Linnéa och Amanda så vi satt där ett bra tag sen åkte jag hem igen för jag skulle äta. Nu sitter jag här vid datorn och funderar starkt på att byta om och åka ut igen. Så inte klockan hinner bli så mycket för imorgon är det skolan men som skönt är så börjar jag inte förrän vid ett. Så nu ska jag bara fixa några saker sen sticker jag nog ut igen. Hej!


Vilken kyla!



Hua, min kropp får en chock av detta växlande tempratur. Har iallafall varit ute med folk. Åkt runt lite och sådär, svin kallt ute iallafall. Nu är jag hemma och hela jag är som en isskulptur. Var tänkt att jag skulle åka till Älandsbro imorgon och hälsa på Ronja och Kevin för det var ett tag sen plus att jag har en liten present med mig också. Men får ta det till helgen för allting blir så pang på. Tänkte iallafall åka och sola imorgon och kanske åka en sväng till Birsta och senare på kvällen ska jag ut igen med folk. Tror det blir så iallafall. Ska väl försöka uppdatera min semster bild för bild, ord för ord imorgon om jag hinner.

Så Ronja om du ser det här så försöker jag ringa dig imorgon, har inte haft pengar på mobilen idag för allt har gått åt i Turkiet men ska fylla på den imorgon. Så ringer dig då eftersom du kanske inte har pengar på mobilen och kan svara på mitt sms.

Skolan börjar på tisdag också, hua, det känns som man nyss var där. Men ska försöka skärpa mig nu iallafall när det gäller skolan och skolarbete. Måste fixa skolan nu.  Har ju inte direkt tagit det på största allvar och jag får skylla mig själv men ska ta tag i allt sånt nu iallafall.


Äntligen hemma!



Hej allihopa! Nu är man äntligen hemma, på svenskmark. Det har varit otroligt jobbigt dem senaste dagarna. Speciellt igår och sådär. Vi skulle ju egentligen åka vid elva, då skulle bussen komma till hotellet och plocka upp oss men då får vi veta att planet kommer vara försenat i tolv timmar, minst fem men upp till tolv timmar. Så vi skulle få mer information senare och då fick vi veta senare att klockan halv sju skulle det komma en buss och plocka upp oss för då skulle vi få åka men då också fick vi veta att vi får inte åka hem och dem sa att det var pilotstrejk och dem viste inte alls när vi skulle få åka hem. Detur skulle betala lunch och middag till oss. Men jag säger bara det, de som serverades det kan inte jag kalla för lunch eller middag. Fyfan på ren svenska vad dåligt det var. Så från sex till elva satt vi utan mat och vi ringde och klagade hejvilt men ingen verkade bry sig. Sen fick vi veta att vi skulle egentligen ha fått åkt till ett annat hotell och fått ätit buffe men ingen hade sagt något till oss. Men iallafall vid elva så fixade det sig med maten, då fick vi välja mellan pizza margarita eller kycklingspett. Men liksom det var ju ganska sent att äta middag då sen fick vi veta att vi skulle få åka hem idag då, bussen skulle komma kvart i sex. Men jag tänkte att det kommer inte hända, det kommer bli förseningar igen. Men jag klev upp klockan fem i morse och sprang ner till lobbyn och kollade om det hade kommit några ändringar men ingenting hade kommit upp. Så vi alla gick ner till lobbyn med våra väskor och väntade på att få åka. Till slut så kommer då bussen och vi åker iväg. Men när vi väl har kommit till flygplatsen, till gaten då vart det lite försenat då också. Men nu har man kommit hem iallafall och skönt är det, trodde först att man skulle bli kvar längre. Hua! Så imorse hann man inte äta någonting så jag höll på svimma, hela jag var alldeles skakis. Men jag fick köpa mig en burgerking där på flygplatsen men det var ju inte så mättande och inte åt jag flygmaten heller, äckligt. Men nu har jag nyss fått i mig en hamburgare med räksallad på och en trocadero, gott gott. Haha! Nu ska jag iväg så jag uppdaterar mer senare. Hej!


Turkiet!



Hej på er alla! Nu var det längesedan jag skrev men det är bara för att jag är faktist i Turkiet och då vill man kunna koppla av, sola och bada. Så därför har jag inte änns haft tanken på datorn. Men idag är det 47 grader här och man håller på att dö ute ungefär. Har varit nere på stranden idag och sådär sen poolen. Sen vart det upp på hotellet och ta en kall öl. Vi har det jättebra här iallafall. Saknar mina bröder hemma. Köpt en hel del har jag gjort också men ska köpa mer. Ikväll ska vi kolla på magdansör show och orm show samt modevisning. Har även träffat Gabriella och Markus, min kusins kompisar. De är jättetrevliga och rolig att umgås med. När jag kommer hem så skriver jag mer om vad vi har gjort och vad som har hänt. Vi har gjort mycket och mycket har hänt. Bilder kommer också. Nu har jag inge mer att skriva, ni får veta mer när jag kommer hem. Hej då.



Min nya bikini och min bränna. Haha


Hej då Sverige, Hej Turkiet!



Åkte till loppisen förut och då hjälpte jag Sandra och dem att prismärka lite och ge dem lite tips på vad man kan sätta för priser och andra saker. Senare åkte jag och pappa till Sibylla, vi åt lite och pratade med Sirre. Klockan hann bli ungefär sju innan jag hann komma iväg. Då åkte jag till min vän, vi pratade lite och sådär. Sen åkte jag hem. Och nu har jag hållt på och packa och packa. Snart är jag klar. Det är bara lite små saker jag ska packa ner nu sen är allt packat och klart. Och nu är det inte långt kvar. Vid den här tiden imorgon är jag nästan framme. Känns skönt att komma till värmen, äntligen. Jag som har längtat efter att åkt utomlands så länge. Men det finns ju några nackdelar, menmen. Är inte borta så länge som förra året, då jag var i Spaninen i två veckor med Matilda och hennes familj. Det var lite överdrivet tyckte dock jag. Hade så in i helvete hemlängtat, var nära på att ringa hem och säga att pappa min skulle boka om min flygbiljett så jag kunde åka hem tidigare. Men jag kan ju inte säga det att jag och Matilda hade det tråkigt på kvällarna. Haha, var ju rätt roligt. Eller Matilda? Haha. Men så full fart blir det inte denna resa, ska bara koppla av och njuta av solen och värmen. Detta kanske är mitt sista inlägg tills jag kommer till hotellet i Turkiet för vet inte om jag hinner uppdatera något imorgon. Men om inte jag gör det så får ni ha det så bra och det är vissa personer jag kommer sakna iallafall. Men en vecka går fort, jag är hemma snart igen. Så på återseende då tills jag kan uppdatera nästa gång. Hej då kära läsare!


Nu är nästan allt klart!



Nu har jag kollat igenom mina kläder och det jag ska ha med mig nu är det bara att jag ska packa ner allt i resväskan. Nu är det väl bara städningen kvar tror jag. Justja, har även varit och hämtat ut det jag beställde. Good stuff! Blir väl mat om ett tag sen ska jag kanske hjälpa Sandra för hon skulle vara med på loppisen imorgon. För imorgon känns det som om jag inte änns hinner med mig själv. Ska kliva upp rätt tidigt, åka iväg och hjälpa till på loppisen sen ska jag hem en sväng och äta sen ska jag ut och träffa en vän sen är det bara att åka till flygplatsen och sitta och vänta på att man får kliva ombord på planet. Vet att jag kommer känna mig hur stressad som helst imorgon, men jag får försöka ta det lugnt. Egentligen så kanske jag och Emma skulle på selånger en sväng idag som sagt men tror inte jag hinner med det, vill inte stressa ihjäl mig idag också. Så skippar det tror jag, är ändå inget märkvärdigt med det. Nu måste jag fixa lite saker. Så ses!


Imorgon så sticker jag!



Hej på er alla! Var tvungen att sova så länge jag kunde idag eftersom jag inte kommer få sova ut på ett bra tag framöver. Men nu är jag vaken iallafall. Tänkte kolla över mina kläder och det jag ska ha med mig imorgon när vi åker. Sen tänkte jag ta en lång varm dusch. Senare idag så kanske jag åker till selånger en sväng med Emma om inte så ska jag till en vän. Måste även plocka bort lite på mitt rum. Jag måste sätta igång med allting nu om jag ska hinna göra någonting sen. Så hej på er!


Ingenting att ha!



Ibland är allt bara för mycket..

Jag skrev i mitt senaste inlägg att jag skulle åka till en vän och det gjorde jag också. Var först nere vid bilen och höll på och fixa lite sen gick vi hemöver. Vi lyssnade lite på musik och sådär sen vart det att vi satt oss framför tvn. Senare åkte jag hem för jag var alldeles för trött, höll på att somna i soffan. När jag kom hem så var jag och pappa nere  i förrådet för vi skulle plocka upp väskorna vi ska ha tills på lördag sen kollade vi efter lite prylar som vi kan sälja på loppisen på lördag. Haha. Vi hittade väl några saker iallafall. Niklas kom förbi också, roligt att träffa honom. När jag kom hem, upp i lägenheten så började jag att städa lite smått. Ska ju städa ännu mer imorgon och på lördag och tvätta innan vi åker. Nu tänkte jag faktist kolla på en film och sen sova för jag kommer nog somna snart, hur trött som helst. Så det blir nog inga mer inlägg för mig. Säger stopp för denna dag. Återkommer imorgon. Natti på er!

Falska vänner är ingenting att ha. De som går bakom ryggen på en och snackar en massa skit, det är helt enkelt inga riktiga vänner och sånna behöver inte jag. För just nu vet man inte vilka ens vänner är längre.


Inte långt kvar nu!



Här är jag igen då och tänkte skriva lite om dagen. Det började ju som vanligt att jag klev upp ur min sköna säng som jag egentligen hade kunnat legat kvar i hela dagen. Men vilket som så klev jag upp och gjorde fika. Sen satt jag mig ett tag vid datorn. Sen var det bara att göra sig klar för min bror skulle komma hit för jag och pappa skulle låna hans bil eftersom min andra bror har våran bil eftersom hans bil har varit på lagning. Så jag och pappa åkte in till stan för vi skulle växla lite pengar på Forex tills vi åker till Turkiet. Sen skulle vi till försäkringskassan men där hade dem lunchstäng så vi åkte in till Birsta på Berners för att kolla om dem hade en reservdel till våran bil men det hade dem inte så då åkte vi till Mekonomen men dem hade inte heller, då åkte vi tillbaka till stan och pappa släppte av mig där och han åkte på försäkringskassan. Då mötte jag upp min så kallade vän och då gick vi till Um, jag skulle hämta ut ett nytt recept. Fick sitta där och vänta över en timma tills jag fick komma in till tanten, och där tog det bara fem/tio minuter. Så det var ganska långtråkigt. Efter det vart den en sväng på Apoteket då. Men inte var det slut på väntat, fick vänta på bussen sen när jag skulle åka hem också. Ojoj, vad mycket jag har suttit ner och väntat idag. Bussen från stan och hem tar ju nästan en timma också. När jag kom hem så vart det pannkaka till middag, gott. Och nu sitter jag här. Ska åka iväg om ett tag. Så fortsatt trevlig dag allihopa!


Jag slutar aldrig att förvånas!



Tänkte bara skriva om en liten händelse som skedde nyss här hemma. Det var så att jag skulle göra popcorn så jag stoppade in popcorn påsen i mikron och vanligtvis så brukar man sätta tiden på fyra minuter så jag gjorde det. Satt mig och kolla på tv. Sen skulle pappa min gå in i köket och hämta dricka då säger han att det ryker. Så jag går in dit och tar ut popcorna, då brinner dem ju. Haha. Ganska roligt men men. Allt gick bra iallafall men det vart inga popcorn för det var den sista påsen men sen sa pappa att han skulle gå och köpa så nu har han gått iväg för att köpa nya popcorn till mig, söt han är med mig. Det var allt för mig denna gång. Håll koll när ni ska poppa popcorn. Haha. Trevlig kväll allihopa!


Bara du vet själv!



Det är aldrig försent att hitta det som är värt att kämpa för!


Slöseri med tid!



Jag åkte iväg för jag skulle till en vän, behövde någon att prata med. Men den jävla idioten kan inte bete sig emot mig. Pratade med hans mamma och hon sa att han hade varit grinig hela dagen. Men inte fan ska det gå ut över vänner iallafall. Jag hade inte gjort ett skit för att bli behandlad på det där sättet. Han skrek och sa att jag aldrig fattar någonting, nej men tack idiot. Så fick stå ute hur länge som helst och vänta utan någon förbättring så tills slut vart jag less och åkte hem. Jag tänker inte vara din vän om du ska vara sådär emot mig. Vill du ha kvar mig som din vän då ska du se till att få fram en riktig jävla ursäkt och sen ska du vara otroligt jävla snäll med mig annars kan du vinka adjö till din vän, till mig. Jag tänker inte ta emot sånt där skit av en så kallad vän, aldrig i livet. Men jag får väl se hur lång tid det tar innan du sväljer din stolthet och ber om förlåt. Men du vet vad jag sa till dig förut, och det tänker jag hålla. Blir det ingen förbättring på din attityd emot mig då har du fan inte kvar mig som din vän längre. Bara så du är medveten om det. För just nu är jag så otroligt less på dig och ditt jävla beteende så att jag skulle kunna skrika högt och springa rakt in i en betong väg, aaaah!!! Blir så arg på dig.

Föresten, jag saknar en viss person men den personen verkar inte inse det. Allt har varit så konstigt på den senaste tiden. Ungefär som den personen inte vill ha något mer med mig att göra. Men om det skulle vara så, så säg det istället så jag vet. Jag tänker liksom inte försöka att prata med dig när du egentligen inte vill. Förut kändes allting klart, nu känns allting suddigt bara.




Hoppas på bättre tider!



Allting verkar bara gå ner för. Vill bara att allting ska bli bra, vill inte gå runt och oroa mig hela tiden. Jag klarar inte av att gå runt och låtsas vara glad inför alla andra, men vill ändå inte visa min smärta. Vill inte visa mig sårbar. Jag behöver känna mig lycklig och känna att det finns någon som bryr sig, men jag känner mig helt ensam. Denna värld består av hat, bråk, ensamhet och kriminalitet. Vart är kärleken och allt det vackra? Nej det är bara sånt som existerar i kärleksfilmer. Ingenting finns på riktigt. Det är inte alls så fint och romantiskt som det är på alla filmer. Men man kan ju alltid fortsätta att hoppas att en dag kanske man hittar allt som är vackert och kanske till och med kärleken. Men just nu som jag känner så blir man bara sårad och att ingenting spelar roll vad man gör.

Jag hoppas bättre tider är påväg. Det känns som om jag går i en dimma, en svart sådan, och att jag aldrig kommer kunna ta mig ur. Alla i min omgivning verkar försvinna mer eller mindre. Vill inte leva ensam, vill ha någon hos mig.

Jag hatar lögner och otrohet, är man inte mer värd? Det som tar på en det är att en annan person ljuger mig rakt upp i ansikte, det tar. Man blir så djupt sårad när man sen får veta sanningen när man egentligen trodde på den andra personen men man får då inse att allting, precis allting, är bara en lögn.

Varför är det så svårt för vissa att tala sanning? Är det bättre att ljuga då? Jag har så många frågor som snurrar i mitt huvudet men svaret är djupt begravt, för det verkar som om ingen kan svara på det. Varför ska en människa behöva må så jävla dåligt? Det sägs att bara man själv vill, så kan man må bra. Men hur i helvete ska man kunna glömma allt som man har som minnen, dåliga minnen. Och det sägs också att alla personer är inte likadant, men jag har tydligen träffat likadana människor som beter sig lika illa därför dras alla med i samma stup. Visst ska man fokusera på det bättre men det är inte lätt när det känns som om jag står kvar på samma plats vad jag än försöker göra för att det ska bli bättre.

Jag kan säga såhär, jag har inte haft det lätt i mitt liv. Skulle jag berätta allt så tror jag nog att ni skulle förstå mig. Visst jag vet att det finns fler som har det lika dåligt eller till och med sämre, men jag kan inte prata för dem. Jag pratar för mig själv. Det finns en person som vet nästan allt om mig, men den personen har också sårat mig djupt flera antal gånger. Men jag känner ändå att det är den enda jag kan prata med om allt och gråta i dens famn. Det finns ingen annan jag känner så för. Det finns andra personer jag har berätta vissa andra saker för, men dem trodde mig inte änns. Så vad är dem för vänner egentligen? För varför i hela världen skulle jag ljuga om en sån sak? Så dum i huvudet är jag inte.

Hade jag ljugit, varför hade jag då gått runt och mått dåligt? Tror ni verkligen att jag skulle ljuga om en sak och sen gå runt och må dåligt? Ni hör ju själv hur det låter, det låter patetiskt. Jag skulle aldrig göra det. För jag ljuger inte, jag vet hur det är att gå igenom bland annat den här saken jag syftar på nu. Och det är inte lätt. Man går runt och är orolig ständigt. Och man får tillbaka bilder om händelsen. Man kommer aldrig över det, man kan bearbeta det hur mycket som helst, men i längden kommer man inte över det. Man lär sig att hantera det, men aldrig kommer över det.

Vissa till och med skriver om sånna saker allmänt, men det gör inte jag. Jag vill inte att varje människa ska veta vad som har hänt, vem eller vilka som har varit delaktiga. Och inte vad jag har gått igenom. Jag har inte lärt mig att bearbeta det här, jag har alltid hållt det inom mig. Jag kan inte änns prata om det. Jag har fått stöd av en person och det är jag tacksam över. Men jag önskar att en till person som jag har ställt upp på åtminstonde kunde tro mig.

Jag har förlorat en värdefull människa i mitt liv, jag kommer aldrig få tillbaka den delen av mig. Den delen kommer alltid att fattas. Men aldrig, aldrig någonsin, kommer någon ta din plats. Så är det bara. Men du hade det inte lätt, du var sjuk och led otroligt mycket. Så vad som hände, kan man säga, vad tur. För du slapp ditt lidande och fick en snabb död. Du hade kanske levt i några år till, men med lidande. Därför kanske det var bra det som hände. Men jag skulle vilja att du var här hos i dag och hade ett normalt liv, frisk och kry. Men man kan inte spola tillbaka tiden.

Jag ville bara skriva av mig lite, känner mig lite nere och har inte någon just nu att prata med. Det finns dock vissa personer som tycker att jag borde gå till någon och prata med men jag vill inte sitta vid en okänd person och prata om allt. Jag vill hellre ha någon som kan stötta mig och krama om mig när jag mår som sämst. Jag behöver riktigt stöd, inget jävla påhitt. Någon männsklig att prata med, inte någon som bara "gör sitt jobb". Därför vänder jag mig till dem som jag vet jag kan vissa min smärta och som ja kan prata med. De är få, men dem finns.


Tips på bra sidor!



Det här är inte ett skämt, alla sidor funkar. Bli medlem och se att det funkar.


Klicka dig in på denna sida, du får garanterar fler besökare till din blogg.
http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=emassus



Klicka dig in på denna sida, du har chansen att få gratis kläder och presentkort.
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=181203



Klicka dig in på denna sida, gratis makeup.
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=216649



Klicka dig in på denna sida, gratis mode.
http://www.gratismode.se/?c=66919



Klicka dig in på denna sida, ännu en sida med chans till gratis kläder.
http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=42443

Besök Gratis-Fashion.se


Klädbeställning!



Nu har jag suttit och kollat runt på dem flesta sidorna efter kläder och diverse. Men hittade inte direkt så mycket, sen tänkte jag att jag skulle ha lite pengar till Turkiet också. Men jag klickade hem några saker som jag tänkte att jag ändå kunde ta med mig till Turkiet när vi åker.



Dessutom tänkte jag kanske lite senare klicka hem denna klänning, tycker den är ganska så fint jag. Vad tycker ni andra om denna klänning då?



Det var allt jag har hittat, nästan, men nu ska jag ägna mig tid åt tvn för jag tänkte kolla på någon film och umgås lite med min pappa. Föresten så blev han jätteglad och nöjd över tangentbordet han fick av mig, det är bra. Så på återseende då!


Birsta runda!



Hej gott folk! Idag när jag klev upp så fikade jag och gjorde mig klar. Satt vid datorn en stund också senare fick jag med mig Emma på Birsta. Vi gick runt och kika på dem flesta butikerna men utan att hitta något. Hoppades på att hitta en ny bikini eller något annat roligt. Men hittade ingenting. Det är så typiskt mig att inte hitta något när jag har pengar och vill handla, men när jag inte har pengar och inte vill handla då hittar jag hur mycket som helst som jag vill ha. Suck! Men thats the way it is, men visst hittar jag väl saker jag vill ha när jag har pengar också. Men men. Köpte iallafall ett nytt tangentbord till pappa för jag tyckte att han behövde en nytt och han har själv sagt att han vill ha ett nytt så då tänkte jag att jag kunde vara snäll och köpa ett till han. Hoppas han blir glad och nöjd. Ska väl göra lite mat snart är ju ganska hungrig nu efter allt springandes runt på Birsta. Senare ska jag kanske ut, får se om vädret tillåter det. För just nu är det ganska regning och trist. Men man kan ju alltid hoppas att det slutar regna.

Nu är det tisdag och inte så många dagar kvar till lördag, men det känns ändå som om det är jättelångt kvar. Tiden går ju så segt må jag säga. Men snart är vi där. Man ska inte längta så mycket för då går tiden bara ännu segare.

Idag har Susanna namnsdag, ganska likt mitt namn men inte riktigt. När jag var mindre var det en person som jämt kallade mig för just Susanna och jag hatade det. Först stod jag ut med det sen bröt jag ut och sa ifrån för jag klarade inte av att den personen sa så när inte det var mitt namn. Och dessutom tycker jag det är extremt störande när folk stavar mitt namn fel för man brukar ju stava Susanne men jag stavas Sussane. Kanske inte så mycket att haka upp sig på men jag gör det, för jag tycker det är störande. Förut tyckte jag inte heller om när folk kallade mig för Sussi men nu bryr jag mig inte längre, för dem flesta säger nästan det. Hellre Sussi än Susanna iallafall.



 

Att älska som bara någon kan!



Nu är jag hemma igen. Har varit hos en vän och vi har tittat på film, pratat och lyssnat på musik. Tänkte nu göra lite fika, eller ja, i pausen på Beck för det börjar nu ser jag. Ska väl kolla på tv tills jag känner att jag börjar bli trött sen ska jag sova. Har haft lite feber idag också så har varit helt slut, har inte varit direkt på humör. Men nu ska jag kolla på Beck. Hej på er kära läsare!

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara,
med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan

Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter
och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans
kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill


Bekvämt!



Nu har jag ätit, vart en sväng ner till pizzan. Nu ska jag bara byta om till lite bekvämare kläder, mjukbyxor och en pösigtröja som man kan ha på sig en sådan kväll som denna när man bara ska till en vän och inte göra någonting alls. Det är bekvämt det. Ska plocka upp på rummet mitt nu. Ciao!


Tiden går segt!



Hejhej! Idag har det varit sämre väder än alla andra dagar, hoppas bara inte det regnar senare bara för jag ska ju till en vän. Då är det tråkigt om det regnar. Niklas har varit här idag också, blir alltid lika glad att träffa honom. Har inte gjort så mycket idag. Har bara tagit det lugnt och sådär. Ska snart skölja ut inpackningen jag har i håret sen ska jag väl göra mig klar, sen ska jag äta. Senare ska jag ut.

Nu när man vet att man ska åka utomlands och att man verkligen vill till värmen. Och att det egentligen inte är så långt kvar, så går tiden segt känns det som. Det känns ungefär som om att lördag är jättelångt borta.

Detta är andra året jag missar selångermarknad, inte för att det är viktigt att vara där. Men det är ju alltid roligt att göra något fast det är tråkigt där. Åker väl dit på fredag kanske. För på lördagen på dan så är det loppis sen ska jag vara med en vän om jag hinner det sen ska man väl äta och senare bär det av till flygplatsen. Det är så skönt när man åker härifrån och inte från Stockholm. Då har man ju ganska mycket tid på sig eftersom man inte bor mer än tio munter med bil från flygplatsen. Det är skönt!

Allting känns så konstigt, känns som om vi börjar tappa varandra mer och mer. Jag kan inte änns säga till dig vad jag tycker och tänker om saker och ting för då blir du skit sur och säger att jag börjar bråka med dig. Men det är ju inte det jag gör. Det är ju du som inte tillåter mig att ha en åsikt om saker. Du säger att jag jämt lägger över skit på dig, men så är det inte heller. Det är ju nätt och jämt jag som får skit för saker. Men jag hoppas inte att vi tappar varandra igen. Du vet att jag behöver dig.


Filmtips!



Kom igen nu kära läsare, kom med filmtips. Ni har säkert några bra filmer som ni har sett som ni kan dela med er till mig av. Skulle vara tacksamt!


Regnet bara öser ner!



Tråkigt väder, mycket tråkigt. Finns inget att göra än att sitta hemma vid datorn eller framför tvn när vädret ska vara på det här viset. Förut idag var det hur fint väder som helst, sen helt plötsligt vänder det och blir såhär. Skulle ju ut till en vän egentligen men vi bestämde oss båda två att det är ingen mening om det bara regnar. Sen vill jag inte göra något, känner mig så trött. Så vi ska ta det imorgon istället. Har nyss gjort lite fika, det blev varma mackor i mikron. Gott! Nu tänker jag kolla på tv och bara ta det lugnt. Ses!


Skönt med sol!



Hallå! Igår åkte jag till en vän och var där. Tittade på film och sådär. Vi pratade, jag grät, pratade, grät. Sen vart det bra igen. När jag kom hem kollade jag på film med pappa. Och vi fick med oss Kajsa till Turkiet också. Så imorse klockan åtta ringde vi och la till henne. Sen somnade jag om och vaknade några timmar senare. Då duschade jag, fikade och sådär. Sen åkte jag och Emma till tjärn och stekte. Haha. Solade och badade gjorde vi, jätteskönt. Senare åkte vi hem. Jag solade ett tag ute med pappa sen vart det middag sen mer solning. Nu kommer snart Niklas sen ska jag till en vän. Nu går jag bara och vänta på att det ska bli lördag igen så att vi kommer iväg någon gång. Det ska bli otroligt skönt. Nu ska jag ut i solen igen. Hej!


Turkiet here we come!



Nu har allting ordnat sig igen med min bärbara och internet. Jag och pappa for in till Media markt förut idag med min dator och där sa dem att jag fick välja en ny dator om jag ville. Så vi gick in i själva butiken och skulle kolla på en ny dator då. För den killen vi pratade med först påstod att det bara fanns demoex av den datorn jag hade innan. Så vi gick in då och skulle kolla men då visade sig att det fanns bara demoex av alla andra och det är ju ingen höjdare och ha det. Men om vi skulle ta en likadan som jag hade innan fast demoex då, då skulle jag få ett par nya koss hörlurar också. Så vi tänkte att vi skulle göra det då. Men när han tog fram datorn så såg han att det var ju inget demoex, det var ju en ny dator. Men fick hörlurarna ändå helt gratis och en ny dator. Helt suveränt. Nu är jag lycklig igen. Sen åkte vi på Bauhaus och köpte en sak sen vart det Mcdonalds för min del. Vi var in på systembolaget också och skulle köpa vin åt Annika men det var ju innan allt. Ajja. Sen efter Mcdonalds åkte vi hemöver. Pappa åt på Popgrillen sen åkte vi hem.

När vi kom hem så ringde pappa och beställde biljetter till Turkiet på lördag, så snart bär det av till ett varmare ställe. Och det som är så bra att jag också fick en ny dator det är ju att trådlösa internet funkar nu och dem har ju trådlöst internet på hotellen där. Så lillbebisen min ska med. Kanon, då kan ju jag uppdatera och jag kan även hålla kontakten med er här hemma. Allt känns som det flyter på just nu. Helt underbart.

Om ett tag ska jag börja och dona lite för ska ut, ska till en vän. Har en hel del att prata om. Sen är det ju så fint väder. Inte vill man sitta hemma då inte, nej nej. Så ut det ska jag iallafall. Men solat det har jag också gjort ett tag idag, skönt var det men det blir ännu skönare om en vecka. Flyget går ju kvart över åtta eller nåt sånt på lördagkväll så jag har ju ändå hela dagen nästan på mig att göra något. Men ska bli skönt att komma bort. Finns bara vissa saker jag kommer och tänka på, eller ja vissa personer.

Du och jag ska prata ut någon dag, jag behöver det. Nu när jag nyss fick veta saker som jag aldrig trodde var sant. Jag vart så otroligt chockad över vad jag fick veta. Tårarna bara rann på mig. Det var inte så att jag vart arg, ledsen eller nåt för att det är som det är. Utan bara en ren chock fick jag. Men det spelar ingen roll hur det ligger till för ingenting kommer att bli annorlunda. Allting kommer ändå vara som det har varit. Men jag är glad att jag fick veta både det ena och det andra, men allting kom så plötsligt. Det var så mycket på en och samma gång. Men jag är iallafall glad att veta sanningen nu. Och som sagt, jag kommer alltid att älska dig. Det spelar ingen roll, no matter what. För du är en av dem jag har som betyder så mycket. Utan dig, då vet jag inte hur mitt liv hade varit. Glad att du finns.

Nu när jag har en ny dator, fast likadan, så har jag inte bilder på denna dator. Ska försöka skaffa några nya bilder så det inte blir samma eller massa gamla bilder hela tiden. Men något inlägg hit och dit utan bilder kan ju inte skada så mycket.

Det var allt för mig denna gång. Peace!


Det kommer inte att förändras ett skit!



Godmorgon. Nu sitter jag här igen och jag känner att magen kurrar, så jag måste göra något att äta. Ska sen gå ut i solen och njuta. Måste förbereda mig inför Turkiet. Haha. Nej nu ska jag göra fika och diverse saker. Ciao!

Allt kom så plötsligt, jag hann inte riktigt förstå allt. Men nu när detta är berättat så kommer inte det förändra ett skit. Det kommer vara precis som innan förutom att jag vet andra saker som jag inte hade en aning om innan. Men som sagt, det kommer inte förändra ett skit. Du har liksom ändå alltid funnits där och det kommer du alltid göra. Men jag vart jävligt ledsen, men allting kom ju som sagt så plötsligt. Men nu vet jag det, och det känns skönt!

Du ska veta att jag älskar dig jätte mycket, no matter what.


Vilken tystnad!



Hej på er kära läsare. Det har varit lite tyst från mig ett tag pga att mitt internet på min bärbara strejkar mer eller mindre. Så har inte kunnat suttit vid internet, men nu sitter jag på mina andra dator så att jag iaf kan göra någon uppdatering under denna dag. Skrev ju igår att jag, pappa och min bror skulle kolla på en stuga. Så vi åkte till Åstön, för att kolla på den stugan vi skulle kolla på. Eftersom vi känner han som har den och funderar på att köpa den. Rätt så mysig stuga faktist. Efter det så åkte vi hem och jag åkte senare till en vän. När jag kom hem så kollade jag på tv med pappa sen gick jag och la mig. Idag vaknade jag runt tio och då klev jag upp och fixade lite sen åkte jag och pappa in till Timrå för att fixa några saker sen åkte jag till Emma. Vi åkte till tjärn och stekte, skönt var det. Haha, Emma hon är rolig hon. "Pupphåret", "Anus" och sen sa hon något annat roligt också när hon lästa på baksidan av solfaktor flaskan. Haha. Jadu. Åkte hem sen och åt sen vart den en sväng till Malandsbadet kikade lite. Sen till en vän. Åkte hem och då skulle jag och pappa boka resa till Turkiet men vi funderade lite till och tänkte höra med några om dem ska med. Har frågat Matilda iaf. Men hon hade ju dock inte så mycket pengar men pappa min var snäll och erbjöd att betala halva resan. Hon skulle fundera. Ska höra med några fler också. Men det blir ju troligen en resa till Turkiet nästa lördag, alltså den 15 augusti. Ska bli skönt de. Komma bort ett tag och komma till värmen. Nu ska jag kolla på film och bara ta det lugnt. Känns bäst så. Har ingen större lust att åka in till stan på drakbåtsfestivalen som dem flesta ska eller har gjort. Det känns liksom inget för mig. Har varit där dem andra åren och tycker inte att det är speciellt roligt så bäst att bara stanna hemma och njuta istället. Så ha en fortsatt trevlig kväll allihopa, peace!



Jag älskar dig!


Solning!



Jag och Emma åkte till tjärn förut och stekte lite sådär. Haha. Var otroligt skönt. Lite roliga saker var vi väl med om, eller vad säger du Emma? Jag gör bara en sak "vinkar" .. Åkte hem för ett tag sen och då blev det middag. Nu sitter jag och lägger över saker för fullt på min externa hårddisk som min snälla pappa har köpt till mig, tack. Det behövdes verkligen en sådan. Ska kanske åka med min pappa och bror och kolla på en stuga om ett tag om inte ska jag till en vän. Det är ju så fint väder så tänker inte sitta inne idag. Ha en fortsätt trevlig dag!

Jonas ringde även idag från körskolan och berättade alla mina körlektioner, halkbana, teoriprov och uppkörningen så nu är allting bokat och klart. Det känn skönt. Nu är det bara teorin och det hänger ju på mig att fixa det. Men det ska inte vara något problem.




Hold me closer and I feel no pain!



Vaknade runt sjugio i elva och var faktist ovanligt pigg. Gjorde lite fika och nu sitter jag här men ska snart plocka ner tvätten, plocka ur diskmaskinen och städa här hemma efter det ska jag nog duscha och göra mig klar. Ska göra lite saker senare. igår kollade ju jag och pappa på nya x-men filmen igår, ganska så bra faktist.

Balkongen står lite på glänt och jag undrar vad dem håller på med utanför, det låter ungefär som om det skulle vara skottlossning. Måste gå och kika vad det kan vara för något sen ska jag börja med mina sysslor. Haha.



You do something to me that I can't explain
Hold me closer and I feel no pain
Every beat of my heart
We got somethin' goin' on






God natt!



 

Detta blir sista inlägget för idag. Kollar på nya x-men med pappa min sen ska jag försöka sova efter det.
Så god natt på er allihopa. Hoppas ni har haft en bra dag. Peace!




Sorg gör tiden tung!



Hejhej! Idag har mitt internet varit lite konstigt så har inte kunnat uppdaterat nått. Har varit i Birsta en sväng och kollat på externa hårddiskar. En sån är ganska nödvändigt när man har en mini bärbar dator. Finns inte så mycket plats på en sån då. Men vart inget köp idag. Sen har jag och pappa varit ute och åkt lite varstans för vi hade inget bättre för oss. Regnat har det också gjort, fy vad tråkigt allt ska vara. Skulle egentligen träna med Matilda idag men hon hade tydligen bättre saker för sig. Så får väl bli en annan dag då. Blir att sitta hemma som vanligt då, alltid lika roligt. Ska väl kika på någon film när jag ändå inte har bättre för mig.

Jag har väl inte världens intressantaste blogg så om ni vill att jag ska skriva om något så får ni ge förslag. För just nu skriver jag ju bara om vad jag har gjort, vad jag ska göra och sånna saker. Vissa bloggar är inriktad på vissa saker som mode, sport osv. Men jag skriver hellre om saker som rör mig personligen. Men som sakt, ge förslag om ni vill att jag skriver om något som ni skulle hellre vilja läsa om.

Måste även börja bearbeta min design snart. Så att det blir lite mer personligt, lite mer mig. Jag har ju ganska mycket tid när jag ändå bara sitter hemma så ska ta tag i det där snart och göra något bra. Ändringar kommer inom kort...




Tiden läker inga sår!



Hallå på er. Ikväll har jag hunnit pluggat lite teori, måste ju göras. Det är ju trots allt inte så långt kvar tills allting gäller. Och då måste allting sitta som ett berg. Haha. När jag bara sitter hemma för det mesta då har jag ju all tid i världen att göra teorin så det är inga problem med det. Sen har jag även kollat på lite film med pappa. Nu tänkte jag kolla på en film till. Sen ska jag väl sova. Ska försöka att hitta något att göra imorgon, men det finns väl dock inte så mycket att göra. Men ska nog hitta på något med Matilda. Nej nu måste jag börja kolla på någon film så inte klockan hinner bli alltför mycket. God natt på er alla!

Hur lång tiden än har gått, så läker den inga sår som en gång har rivits upp. Hur mycket man än försöker bearbeta det som har hänt så dyker minnerna alltid upp. Hur mycket man än försöker att gå vidare så är det som om man står kvar på samma plats. Hur mycket man än vill glömma så går det inte. Hur mycket man än vill få det ogjort så kan man inte spola tillbaka tiden. Det sägs att allting händer av en anledning. Men vad är det för en anledning att något ont och fruktansvärt ska hända? Vad fan är det för menning med det?




Tråkigt!



Idag har jag bara varit hemma och det har ju varit en aning tråkigt men det finns ju dock inget att göra. Har suttit och kollat på gamla bilder och videoklipp. Haha. Ganska roligt faktist. Har städat på rummet också. Alla verkar vara så sur och det är knappt någon som hör av sig, men visst, det är erat val. Ajja. Snart ska jag se på film tänkte jag. Så får se om jag har något intressant att skriva sen annars blir det väl inge mer skrivande. Får se vad som händer och sker. Ciao!


Upp till er kära läsare!






Säg vad ni tycker om dessa skor.
Personligen dissar jag dem.

Lite att göra!


Bara för att jag inte har något att göra så blir det en till musikvideo




Musik och filmtips, tack!



Om ni har några bra musik och filmtips
så kan ni gärna dela med er av dem till mig.
Tack på förhand då!


Blottare i Sörberge!



Hallå på er gott folk. Här sitter jag i min säng och inte har så mycket för mig mer än att lyssnar på musik och kollar runt på lite sidor. Ska snart duscha och sådär så jag har det klart utifall jag ska ut någonting sen. Väntar på ett samtal från Jonas så jag vet hur mina kommande körlektioner ser ut, vilka dagar och tider. Så jag har koll på det iallafall för det skulle ju vara en aning bra. Haha. Måste även städa på rummet mitt, men det är ju inget ovanligt, haha. Men ska väl göra det snart.


På en av dem här bilderna ser man till och med min lägenhet. Man blir ju berörd när det är så nära där man själv rör sig. Tycker det är sjukt att det finns folk som gör såhär, vad tänker dem på egentligen? Men dem får väl en kick av att hålla på så som dem gör men det är ju ett sjukt beteende. Jag hoppas verkligen att dem får tag på han så att han kommer bort från allmänheten. För en sådan sjuk människa ska inte få härja fritt på gatorna.



Klockan 22.30 på söndagskvällen dök blottaren i Sörberge upp igen framför två förskräckta 13-åriga flickor. Den här gången valde han centrala Sörberge, vid återvinningsstationen intill Solhemsvägen, för sitt ogenerade agerande.


Det var sjunde gången sedan den 7:e maj som blottaren dök upp och ofredade flickor eller unga kvinnor. Även denna gång är signalementet vagt, bara att mannen var helt naken, att han har ordinär kroppsform och är i 25-35-årsåldern. Flera av vittnesmålen uppger också att han förefaller "vältränad".


Två män?

I ett av de sju fallen avviker signalement och beteende markant och det kan vara fråga om ytterligare en man som blottat sig i Sörberge de senaste månaderna.


Oftast har blottaren visat sig tidigt på kvällarna och på vardagar. Nu valde han en söndagskväll.


Anmälan gjordes först på måndagsmorgonen och därför fanns ingen möjlighet att skicka en polispatrull till platsen medan spåren fortfarande var färska.


Lokalkännedom

Det är inte säkert att blottaren bor i Sörberge men han har god kännedom om området.
Polisen har gått igenom en mängd av de personer som är kända för sexuella brott eller ofredanden, men ingen tycks stämma på den bild man hittills har av mannen i Sörberge.


En omständighet som polisen noterat är att mannen oftast dyker upp i närheten av återvinningsstationer, vad det nu kan innebära om det inte är en ren tillfällighet.


Eftersom söndagen bjöd vackert väder kan det ha varit många personer som rört sig i centrala delarna av Sörberge och polisen i Timrå är intresserad av alla iakttagelser man eventuellt gjort.


Platsen för det senaste ofredandet ligger också så till att många kan ha haft möjlighet att göra iakttagelser från sin lägenhet.


Godkväll!



Hejhej! Idag har jag haft det fullt upp. Föresten så gick det väldigt bra på körlektionen idag. Körde med Fredrik idag. Ska egentligen ha Anna men tror jag väljer att ha kvar Fredrik så slipper jag hålla på att byta kör lärare hela tiden. Lättare om man har en och samma från första början. Imorgon skulle Jonas ringa så jag får veta när mina andra lektioner är. Pappa hämtade upp mig i stan iallafall och då åkte vi till Timrå och åt. Sen åkte vi hemöver och då fick jag ett samtal av Matilda att hon var på Cosmos, så gick dit. Sen gick jag, Matilda och Krille till cafet satt där ett tag sen gick jag hem. När jag kom hem så kom Tommy efter ett tag, han skulle få några filmer av mig som jag hade. Sen så satt jag mig med teorin och har suttit och pluggat med det tills nu, förutom att jag har kollat på Prison break också. Men nu ska jag lägga teorin och böckerna åt sidan och luta mig bakåt i soffan och titta på en film. Fortsätt trevlig kväll allihopa!


Körlektion!



Hej på er. Har nästan nyss kommit hem. Jag och pappa for in till stan förut för jag ska ju ha körlektion idag så skulle kolla vilken tid det var och vem jag skulle ha, har lektion klockan 17.00. Efter det åkte vi in på Birsta en sväng och kollade sen körde jag, åkte en lång sväng. Och när jag körde på en väg i skogen så kom det utspringande ett rådjur. Jag som inte har varit med om det förut, visst jag har väl kört ett tag men aldrig varit med om det. Men det gick bra, jag tog det lungt. Vart en lugn bromsning, ingen tvärnit direkt. Haha. Men alla klarade sig ju och det var ju bra. Ingen skada skedd med andra ord. Så nu är jag hemma, ska ta det lugnt ett tag sen ska jag in till stan och köra. Ska köra med någon kille idag för Anna har ju gått på semester men kommer tillbaka om en och en halv vecka, då får jag köra med henne. Efter körningen ska jag väl äta, antingen hemma eller så blir det ute någonstans. Sen om jag orkar senare ikväll så ska jag vara med min vän. Har ganska fult upp idag känns det som. Nu har jag inge mer att skriva. Ses!


Du är en nolla och jag din idol!



Godkväll! For ut förut till en vän och vi gjorde inte så mkt. Låg och lyssnade på musik tills vi somnde i en timma ungefär. Haha. Sen gick vi ner till affärn och köpte dricka och annat gott. Stod och pratade ett tag sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och kollar på film med pappa. Det ska bli en tidigare natt än igår iallafall. Så trevlig fortsättning på kvällen.




Stor handling!



Goddag! Vilket fint väder det är idag, eller hur? Vart ju rätt sent igår, somnade inte förrän vid fyra och vaknade vid ett idag. Då tog jag mig en dusch och gjorde mig klar. For sen och storhandlade med pappa. Tyckte det var dags att göra det. Så nu är allt eller iallafall det mesta påfyllt. Nu ska jag hjälpa pappa lite sen ska jag fixa lite på rummet sen ska jag åka ut. Vill inte sitta inne när det är så fint väder och jag ska ändå göra ett ärende. så på återseende då.




Skärpning nu!



Är bara tvungen att säga till er kära läsare att ni är dålig på att kommentera och att rösta på omröstningen till höger vid menyn. Nu får ni ju skärpa er. Haha. Ni kan ju iallafall lämna spår efter er att ni har varit här. Visst det visar sig på statistiken men inget annat, det är ju lite tråkigt eller vad tycker ni?

Idag har jag varit duktig tycker jag, eller rättare sagt ikväll/inatt. Har städat rummet, plockat ur diskmaskin och sen har jag skrivit en inköpslista på det som måste inhandlas. Nu sitter jag och vänta på att klockan ska gå, för jag måste öppna dörren sen till pappa när han kommer hem. Därför måste jag vara vaken och vänta. Haha. Tvingade ut honom förut för att han skulle gå ut med sina kompisar och ha roligt, annars sitter han bara hemma och det vill jag inte. Jag bryr mig inte om jag sitter hemma men jag vill inte att han ska göra det. Är en aning trött så jag kommer nog somna fort sen och imorgon kan jag sova ut, behöver inte kliva upp tidigt. Skönt. Men ska väl åka och handla imorgon. Ska köpa en present till Ronja också, eller rättare sagt Kevin. Men vad, kan jag inte skriva för Ronja läser nog min blogg och det är ju meningen att det ska bli en överraskning, men jag har redan berättat en gång för henne vad jag skulle köpa så om hon bara tänker efter lite så vet hon nog redan vad det är jag ska köpa. Haha. Nej nu ska jag fixa lite med en ny bloggdesign eftersom jag inte har något annat för mig. Tills jag skriver nästa gång, god natt på er!


Second hand shopping!



Jag har en kärlek till väskor kan jag lova, har så många så jag skulle kunna kasta ihjäl folk med dem. Haha. Nej då, men jag har många och pappa min får spader på mig när jag hela tiden köper nya väskor, men det där är bara något som tjejer förstår sig på. Haha. Och idag köpte jag mig en ny eller rättade sagt, den var begagnad men det som är gammalt för någon, är nytt för en annan. Egentligen behövde jag inte någon ny väska men jag vet inte varför, ville bara ha den. Tyckte den var ganska så sött faktist. Det vart lite second hand shopping idag. Ibland kan det vara roligt det också.



Vad tycker ni andra då? Tycker ni inte att den är ganska så söt?
Släng iväg en kommentar om vad ni tycker, hissa eller dissa!


Vad är det för fel på folk?



Har jag gjort någoting för att ni ska vara såhär? Alla verkar ignorera mig totalt. Men visst det är erat val. Blir ändå sviken varje dag så jag är van men det är ju inget liv jag vill leva. Efter jag har gått ur skolan och tagit studenten så har jag planer på att flytta ifrån den här hålan. För vem vill egentligen bo i Timrå? Sundsvall över huvudtaget? Inte jag iallafall, för det är skit varje dag. Och folk kan inte betee sig. Vill bort härifrån, från allt och alla. Jag får stå ut ett år till sen så är det adjö till timrå och sundsvall för då sticker jag härifrån.

Så jävla dålig stil av dig att vara så som du är emot mig. Hur fan kan du? Har du inte mer vett i huvudet än att göra såhär? Du fattar inte hur jag känner mig, du fattar ingenting. Du tänker bara på dig själv hela jävla tiden. För lite omväxlings skull så kan du väl börja tänka på andra, på mig.

Ibland duger man, ibland inte. Det går inte för sig att bara höra av sig ibland bara för att ni inte har något annat för er eller för att alla andra är upptagna eller för att ni har tråkigt. Vill ni vara min vän då kan ni fan hålla kontakten och fråga om jag vill följa med att göra något. Men så långt tänker inte ni. Men det är lungt, jag kan sitta hemma varje kväll. Det är ju alltid lika roligt. Jag säger bara en sak, man vet inte vilka änns riktiga kompisar är längre. Och så som ni behandlar mig har jag lust att behandla er, men jag har mer vett i huvudet än vad ni har därför är inte jag som ni och beter mig som ni gör emot mig.

Jag trodde jag visste vilka mina vänner var och vart ni stod någonstans, men inte nu längre. Ni har gjort bort er totalt. Det är en sak som är klart iallafall. Så jävla trött på varenda jävel just nu så jag är spyfärdig. Fyfan, tycker synd om er. För så ni beter, kommer ni inte långt med i livet. Herregud, kan inte göra mer än bara att skaka på huvudet för ni är patetiska.

Nu har jag bättre för mig än att sitta och skriva vad jag tycker och tänker om er, jag har lust att bara säga rakt i ansikte på er vad jag tycker och tänker men då tycker ni att jag är dum i huvudet bara för att jag säger hur jag känner. Men alla får säga sin åsikt och det är ju just det jag gör. Inget mer med det. Hej!


Ett nytt utseende!



Som ni alla ser så har jag ändrat en hel del på utseendet på min blogg. Men ännu är jag inte klar. Försöker kolla runt lite överallt och få lite tips på hur jag ska få till det. Och istället för att sitta och jävlas med header och allt annat så hittade jag en på http://tescho.se/ som jag tänkte använda tills jag får mig tid att sitta och göra en själv. Dessutom ska jag fixa lite bilder och ändra på namnteckningen som dyker upp under varje inlägg, ska ändra på det lite så att det ser lite bättre ut. Så dem ändringarna kommer stegvis, ha tålamod gott folk! Ni ser säkert att jag har lagt in en ipod på min blogg där jag har lagt in några låtar, lyssna om ni vill men jag har inte så många låtar förtillfälle men ska lägga till några fler så småningom. Enjoy

Var snäll och rösta på vad ni tycker om det nya utseendet. Haha!

Och vad roligt att se att det är så många som kollar in min blogg, keep up the good work people.


Vill du få fler besökare till din blogg? Då är denna sida något för just dig. Bli medlem redan idag och se hur din statistik stiger - http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=emassus



Vilket väder!



Nu är man hemma efter en lång dag på loppisen. Var rätt så mycket folk, pratglada om inte annat. Haha. Men herregud vad det har regnat idag. Det har ju bara öst ner. Efter vi hade varit på loppisen så åkte jag och pappa in till Timrå och åt. Så nu ska jag bara fixa och dona på mitt rum, byta om och sådär sen åka ut. Om inte den personen jag ska vara med ändrar sig som vanligt. Det får bli ett kort inlägg, har inge mer att skriva! Hej