Tack för inbjudan!



Har varit ute och åkt lite med pappa, har inte haft något annat för mig för en viss person svek mig idag för några andra idioter. Så jävla dålig stil, fyfan! Så vi åkte in till Timrå och kollade lite och sådär. Sen åkte vi till Fagervik en sväng. Fick först en ibjudan av några killar att ta en öl med dem. Tack för inbjudan, men nej tack. Sen åkte vi till Benke vart bjuden på öl där också. Tack för inbjudan, men nej tack. Vart kvar där ett tag sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här som vanligt. Har ont i huvudet också, inget ovanligt. Tänkte väl titta på någon film sen försöka sova tidigt. Ska jobba imorgon också. Så hej på er!


Jag säger bara, fuck allt!



Så jävla trött på allt just nu. Hur mer dåligt kan man må egentligen? Tror jag har nått den djupaste botten man kan nå. Jag är så jävla sviken och sårad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag skulle vilja ha något just nu i denna sekund som jag kunde bara slänga iväg men jag har inget. Vet seriöst inte vart jag ska ta vägen, vill bara fly härifrån. Dit jag kan få vara mig själv. Fundera även på att byta nr eller inte ha något nr alls. Skulle vara så skönt om ingen kunde få tag på mig, då hade jag fått varit ifred och sluppit blivit sårad. Alla hårda ord och allt skrikande, jag orkar inge mer. Alla lögner kan du stoppa upp någonstans för jag är så jävla spyfärdig på alla dina lögner och påhitt så det är sjukt. Alla i denna sketna håla, Timrå, är så störd i huvudet så det är synd om dem för fan. Psykfall är vad dem är, ni borde läggas in på pysket så fort som möjligt. Men inte änns psyket vill ha er där, då är det illa. Mycket illa! Usch fy blääää. Vilken jävla ilska jag känner just nu och otroligt jävla mycket hat. Nu ska jag ta mig en snus räkna alla mina hårstrån sen ska jag ut för att fixa upp en sak så jag får det problemet ur vägen iallafall.  Peace!

Kan Matilda komma hem någon jävla gång innan jag åker till henne och släpper hem hon. Jag vill att du kommer hem Matilda så att jag har någon jag kan prata skit med och någon som är precis som mig, så jävla freak båda två! AAAAAAH, kom hem din tönt sluta nörda dig i Huddik vafan. Du är skyldig mig ett stort förlåt när du kommer hem, inte kan du bara lämna mig här inte, helt själv och allt. Nej, det går ju inte. HAHA. Love  you sis!

Och en sak till en person. Det är lugnt, du behöver inte prata med mig. Men då behöver du inte komma sen och säga att du vill vara med mig heller!


Helt slut!



Nu är jag hemma igen. Tog mig en promenad till Timrå förut för jag skulle hjälpa till på loppisen. Gick ju bra, rätt skönt att komma ut också. Men det kom någon gubbe dit som började skälla på oss och påstå att vi hade tagit bort hans skyltar. Haha shit, jag fattade ingenting. Tyckte bara att han gjorde bort sig själv. Han stod och skakade hur mycket som helst så hans kaffe rann ner på golvet. Haha. Ja ibland kan det vara lite roligt. Sen när det var stängdags så åkte jag och pappa igenom Timrå och kollade lite, sen på lidl. Åkte sedan in till Birsta på Mcdonalds så jag fick i mig lite mat, var hur hungrig som helst. Efter maten tog vi oss en glass som efterrätt. Haha, mums. Nu ska jag dona lite här hemma, fixa mig lite och byta om sen ska jag till en vän. Ska hålla mig långt borta från Timråland, haha. Fick erbjudande att vara i Vävland ikväll men avstod. Eftersom jag redan hade andra planer. Nej men nu måste jag börja så jag kommer iväg någongång. Ciao!


Det var oväntat!



Har inget bättre för mig så jag skriver lite här och sen fick jag ett väldigt oväntat sms. Visste först inte vem det var ifrån för jag kände inte igen nummret men sen fick jag veta att det var Jocke från Piteå, längesen man träffade den filuren. Haha. Han var 10 mil från Timrå och tänkte på mig. Haha, vad gulligt att någon tänker på mig iallafall. Han tyckte att det skulle vara roligt att träffas. Haha jadu! Men lite roligt sådär är det ju att prata med personer man inte har pratat med på länge eller träffat. Nej men jag ska väl titta på en film nu jag. På återseende då!


Jag vill inte att du ska försvinna!



For iväg till Timrå en  sväng och hjälpte pappa och lite andra personer med att fixa till i lokalen tills imorgon. För dem har ska ha loppis där imorgon och på lördag så ska hjälpa till så jag får lite pengar. Skulle behövas just nu, fast jag har pengar men det är aldrig fel att få lite extra. Haha. Sen åkte jag iväg och träffade en annan person, det var dålig stämning och jag grät, grät så otroligt mycket. Tack för att du fanns där och höll om mig och grät tillsammans med mig. Det är bara dig jag kan gråta inför och det är dig jag pratar om det mesta med. (förutom Matilda då) men jag mådde så dåligt och jag vill verkligen inte att du ska försvinna, jag vet att det kanske kan hända när som helst. Därför tycker jag att det är onödigt att vi bråkar. Nu har jag sprängande huvudvärk, tack till Lisa som gav mig alvedon förut som jag kan ta nu. Även fast alvedon är typ sämst för det hjälper inte för mig. Men ska ta ett iallafall och se om det går över. Tänkte krypa ner under mitt täcke nu för jag är ganska frusen, har varit ute för länge i kort byxor så tänkte göra det nu snart, ska hämta dricka och ta min godis påse och kolla på film. Och hoppas på att jag kan somna tidigare idag eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Ses!

Det har blivit många inlägg utan bilder, men thats the way it is!


Det går framåt!



Nu har jag nästan nyss kommit hem. Satt ute och solade förut och då ringde pappa och sa att jag skulle göra mig klar och gå ner för vi skulle åka och äta någonting gott. Så jag bytte om och sådär och gick ner och väntade. Då kommer pappa, Lisa och Anna och vi åker till Timrå. Vi åt på Atlantic efter det så skjutsade vi hem Lisa och Anna. Jag och pappa for hem och hämtade upp några saker från förrådet sen gick jag upp, hem med andra ord, och satt mig här. Ska väl åka iväg om ett tag tänkte bara ta det lugnt först.

Det börjar bli bättre nu mellan oss tycker jag, det går framåt helt enkelt. Jag är glad att vi pratat mer och mer med varandra nu än vad vi har gjort dem senaste dagarna. Allt kommer bli som förr om vi bara kämpar för det. Det ska inte bli mer bråk nu, vi mår bara dåligt av det. Låt oss ha det lika bra som vi brukar. För jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra, det vet du, glöm aldrig det!


Ny dag, nya tag!



Hej! Vaknde vid elva tiden men klev inte upp förrän vid tolv. Tog ett tag att somna igår, låg bara och tänkte hur han hade det på sjukhuset och om han fortfarande hade ont och hur han mådde. Men jag somnade senare iaf. Han berättade lite för mig idag vad läkarna tror och det dem tror är att det är ganska allvarligt och det är dödligt. Men dem är inte säkert, dem skulle ta prover och sådär och se om dem får fram vad det kan vara. Men du får inte försvinna, du får inte. Men nu ska jag sätta mig ute i solen och ta det lugnt hade jag tänkt. Så hej!


Vilken lättnad!



Fick ett samtal där han sa att han skulle bli kvar över natten, hans hjärtslag hade slagit ojämt men det är bra nu. Jag har varit otroligt orolig men glad att han fick åka in till sjukhuset, det borde han har gjort tidigare om han hade lyssnat på mig. Hann inte prata så länge för det var någon doktor som stod och väntade men nu vet jag att det är bra och det är en lättnad. Tur att Carro åkte in dit iallafall så att han slapp vara där själv men hon var ju tvungen att åka hem och nu precis fick jag ett sms av henne hon skulle ringa mig imorgon och berätta mer vad doktorn sa. 
 
Nu sitter jag iallafall och kollar på den nya Harry Potter filmen, haha. Egentligen borde jag sova. Tänkte kliva upp tidigt imorgon för det skulle bli bra väder imorgon tror jag och då vill jag inte sova bort dagen. Ska ju kanske åka och bada imorgon. Får se hur det blir. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, sen sova. Hej!


Så jävla orolig!



Här sitter jag och är jävligt orolig över dig. Undrar hur det går på sjukhuset? Hur du mår? Om du måste stanna kvar? Om det är allvarligt? Alltså jag klarar inte av väntan på svar. Ett samtal från dig eller din syster Carro sitter jag bara och väntar på nu, mer kan jag inte göra. Men jag är så jävla orolig. Jag vet att din syster har problem med hjärtat och din pappa hade det. Jag klarar inte det här. Jag måste få veta hur det är med dig. Jag är så jävla orolig. Fan denna känsla har jag inte haft på länge. Jag vet hur det brukar bli när du får ont i hjärtat och inte kan andas, jag har suttit där hos dig och gråtit tilsammans. Kom ihåg den gången det var som värst, då trodde jag seriöst att jag skulle förlora dig. Det var så jävla hemskt, jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Du vägrade att jag skulle ringa efter en ambulans och vi lovade varandra att jag skulle följa med dig till sjukhuset och kolla upp om det var något allvarligt, men vi gjorde det aldrig.

Just nu när jag satt och skrev det här fick jag ett sms av Carro att jag kunde ringa så jag ringde och fick veta att allting var bra men att dem ville ha kvar han över natten men han ville inte. Kunde inte prata så länge för doktorn kom, Carro skulle iallafall ringa upp mig om ett tag.

Jag är glad allting är bra iallafall, men fan vad jag vart orolig. Du vet att du inte kan dricka för då får du ont men ändå gör du det. Du borde lyssna på mig någon gång. Men som jag sa, glad att du mår bra iallafall. Vilken lättnad!


Ibland är det som om jag inte känner dig!



Har bara varit hemma idag, känns ju otroligt roligt. Men har inte funnits något att göra. Gick bort på macken en sväng iallafall. Köpte godis, ganska mycket fast jag egentligen inte brukar äta så mycket godis men kände att jag ville ha något att tröst äta på. Är så jävla nerstämd som man kan bli tror jag. Känner ingen glädje alls. Fyllde på mobilen gjorde jag också eftersom mina gratis sms tog slut idag och jag är beroende av gratis sms. Men nu har jag otroligt mycket pengar på mobilen ist. Haha fult. Har nyss kollat klart på en film "How she moves" rätt så okej. Men ska se på  någon annan film nu hade jag tänkt och fortsätta att äta mitt godis. Ska försöka somna tidigare än igår, somnade inte förrän vid fyra. Tog ett piller förut också för min huvudvärk, men huvudvärken är fortfarande kvar. Jag blir galen. Nej nu är det filmdags igen.

Varför är du såhär emot mig för? Du beter dig så jävla konstigt emot mig. Det känns som om jag inte änns känner dig ibland. Allt ditt skrikande och allt ditt "det är alltid du som börjar bråka, varför ska du alltid bråka på mig för", ja det är ju alltid jag som gör fel. Alltid. Du är ju så perfekt och jag aldrig fel. Jag vill bara må bra, är det verkligen för mycket begärt? Varför skriker du åt mig? Varför behandlar du mig som du gör? Varför skämmer du ut mig inför alla du känner? Varför? Kan du svara på det? Jag har vissa saker jag skäms över eller som jag åtminstonde ångrar, nej det skriker du ut till allmänheten. Inte konstigt att alla andra vet mer om mig än vad jag vet själv när du sitter och jag mig till åtlöje inför allt och alla.

Jag ber dig bara sluta behandla mig som du gör och sluta skrik på mig, jag är ingen person som du tror att du kan göra som du vill med. Jag har känslor jag också och jag blir sårad av det du gör och det du säger. Snälla, kan du bara sluta för jag orkar inte mer. Klarar inte av att ta mer skit nu. Kan du för en gångs skull tänka på hur jag mår och hur jag har det? Kan du det?


Solen tittar fram!



Hallå på er. Skönt att solen kan titta fram idag också. Har suttit ute i värmen ett tag men jag har en sådan huvudvärk att jag klarade inte av mer. Mår inte speciellt bra, det är bråk hela tiden. Och jag spydde inatt, mysigt. Och huvudvärken bara dunkar. Får se om jag ska hitta på något senare. Försöker göra Emma pepp på att göra något. Men vad finns det att göra egentligen? Jo ingenting. Justja, jag fick ju en present av Carro igår. Ett par stringtrosor, haha, söttjej! Nej nu ska jag ta en dusch och klä på mig, kan inte sitta här i bikini och shorts hela dagen. Haha! Seeya

Det finns en person som jag är en aning besviken på. Varför sitta och ljuga för mig? Jag vet ju att det är bara lögn alltihopa. Du kan inte säga sammasak till två olika personer. Jag har varit med om detta förr och tänker inte vara med om det igen. Du behöver inte säga att du tycker om mig när du ändå har en annan på sidan om. Så jävla oseriöst och meningslöst. Trött på allt!


Allt jag gör blir bara fel!



Det spelar ingen roll vad jag gör eller vad jag säger så blir det fel vilket som. Jag ber om ursäkt att jag inte är perfekt, men vem i helvete är det? Jag är den jag är, duger inte det? Om det inte duger, så stick åt helvete. Jag tänker inte ändra på mig bara för att vissa tycker det. Jag kanske inte säger eller gör det bästa varje gång, men vem gör inte misstag? Jag ber om ursäkt om jag har gjort fel. Men som sagt, jag är inte perfekt. Men vissa behöver inte sitta och säga att jag bara tänker på mig själv för det är de sista jag gör. Jag brukar alltid bry mig om andra före mig. Men visst, uppskattar ni inte det så skiter jag i det hädanefter. Men ni ska inte komma och påstå att jag bara tänker på mig själv för det gör jag verkligen inte. Trött på folk som tror att dem är bättre än alla andra och som tror att dem aldrig gör fel. Alla gör vi misstag, vissa står för det andra inte. Och vissa inser det andra inte. Det är bara att acceptera eller inte, ditt val. Det är bara du som kan göra ditt val, ingen annan, bara du. Låt ingen annan styra över dig och dina val. Och kom ihåg en sak, att misslyckas är männskligt att förlåta är gudomligt. Lyd ett råd - älska, glömma och förlåta! Det handlar inte om vem som har gjort  vad eller sagt vad, det handlar om vem som sväljer sin stolthet och säger förlåt.

Kände bara för att skriva av mig lite för jag har suttit och tänkt att varje gång det är något så är det tydligen mitt fel, och jag tänker bara på mig själv. Tack, verkligen roligt att höra av folk som jag har ställt upp på till hundra procent och som jag har stöttat när dem har behövt mig. Och som har funnits där jämt och ständigt, aldrig svikit. Tack, det värmer mitt hjärta, det värmer verkligen en kylig vinter kväll. Sak samma. Har nyss kollat klart på "Stomp the yard" en sevärdig film kan jag säga. Jag tänker inte berätta vad den handlar om, titta på filmen så får ni en egen handling om ni tycker den är bra eller inte. Klockan är verkligen sängdags. Ska ta en piller först sen ska jag lägga mig. Inte för att jag är trött eller så men känner att jag måste sova. Har lite samtal jag måste ringa imorgon och sådär och det får inte bli försent. För lägger jag mig inte inom kort då vet jag att jag kommer sova länge, inte bra. Så ska sova nu. God natt på er allihopa!


Vilken glädje!



Så var man hemma igen. For ut förut, vilket jävla ösregn det kom dårå. Åkte iallafall iväg och träffade några vänner. Fick träffa Carro och Emilia också. Hua vad Emilia har blivit stor, så söt hon är och vilken glädje det var på henne idag. Hon var helt uppe i varv, men hon var ju övertrött så inte konstigt. Haha. Sen när hon hade lagt sig så satt vi andra och kollade på tv och på några filmer sen åkte jag hem igen. När jag kom hem så tog jag en varm och skön dusch, efterlängtat. Nu har jag lagt mig i sängen och hade tänkt mig att kolla på en film, det är ju inget ovanligt?! Haha.



Vilken glädje det är i barn. De har inga bekymmer alls. Den enda smärta dem har är när dem ramlar och skrapar upp ett knä ungefär. De gråter i några minuter sen är allt bra igen. Allting är så bra i deras värld. Jag önskar man var liten igen då man inte visste änns vad ordet bekymmer betydde. Och glädje var allt man visste, när man lekte med sina barbiedockor och alla andra lekser man hade på sitt rum. Allt var så bra. Jag önskar livet kunde vara lika enkelt som det var när man var liten.


Herregud!



Idag har jag inte gjort någonting alls. Vaknde runt halv två tror jag klockan var, eller jag klev upp ur sängen då iallafall. Sen la jag mig igen i sängen vid datorn och här har jag legat. Har bara klivit upp när jag skulle äta och byta om och göra mig klar.  Annars har jag legat här. Ska snart åka iväg, ska träffa några vänner.

Herregud vad jag stör mig på personer som tycker själv att dem är snyggast av alla. Visst det är väl bra att dem har självförtroende, men hallå, ni behöver ju inte överdriva som ni gör. Ni skämmer bara ut er själva när ni sitter och säger att ni är så jävla snygg och ni passar i alla kläder osv. Haha, jag kan inte göra mer än att skratta åt er för ni kanske inte märker hur dumt det egentligen låter. Hahaha. Shit. Ajja, har annat för mig nu än att störa mig på en massa dumjävlar som tror att dem är nåt. Haha!

Emilia när hon var liten, eller iaf mindre än vad hon är nu. Haha, söt unge!




Haha!



Det var meningen att jag skulle ut idag men jag stannade hemma, kändes bäst så. Var inte på humör för att göra någonting. Men ska ut imorgon. Ska träffa några. ikväll har jag bara varit hemma och kollat på film.

Haha, hur dum får man bli egentligen? Jag kan fan inte sluta och skratta. Kan du och din kompis bara sluta och ringa mig, Förstå att jag vill inte basta eller mysa med dig. Låt mig bara vara för du skämmer bara ut dig själv.




Är det du?



Jag letar efter en älskare inte en vän. Någon som kan vara där när jag behöver någon att prata med. Jag letar efter någon som inte låtsas, någon som inte rädd för att säga hur han tycker om mig. Och jag letar efter någon som förstår hur jag känner, som visar att han bryr sig. Är du den som jag har väntat på? Är det du? Kanske du är den som jag har väntat på Kan du vara en för mig? Skulle du kunna vara det jag behöver? Jag letar efter någon att dela min smärta med. Någon som skulle bo hos mig när det regnar. Någon som jag kan gråta med hela natten. Någon som jag kan lita på som hjärta är rätt.


Shake that thing!



En sak är klart, I love to dance. Haha. Nej men jag har nyss kollat klart på step up 2, grymt bra. Ettan är också bra. Alla som tycker om dans och att dansa, se dem två filmerna. När jag ser på dansfilmer så tänker jag på när jag själv dansade hiphop/street, saknar det faktist. Måste börja igen tror jag, skulle vara grymt. Haha. Att tävla är skit roligt. Förutom en gång när jag skämde ut mig men vafan sånt händer och det var ju roligt. Men en gång kom vi ju fyra, yeah! Haha. Jaja, nu ska jag försöka hitta någon annan bra film jag kan kolla på. Ha det bra, hej!


Du är så skrattretande!



Har nyss kommit hem, for till Birsta med pappa för vi åt på Mcdonalds. Gott, det var ett tag sen. Ska väl vila min mätta mage och ta ett piller så min mensvärk kanske gå över, får jag hoppas på. Sen ska jag åka iväg. Ska träffa Carro och Emilia som jag inte har träffat på ett tag, eftersom dem bor i Stockholm. Det var ju ett år sen jag träffade dem, När Emilia fyllde ett år, då följde jag med till Stockholm. Emilia har ju  blivit så stor nu, en stor flicka. Hon är så söt. Tycker inte det var längesen hon var en bebis när jag satt och höll om henne. Vi kanske skulle gå och fiska eller så skulle vi bara ta det lugnt. Får väl se hur det blir.

Haha, shit vad du är patetisk. Aldrig i mitt liv att jag skulle ge dig en chans att visa att du kan vara seriös. Den tiden då det var något emellan oss, eller ja, hur man ska förklara det vi höll på med. Så var det bara jag som var seriös för du var bara oseriös hela tiden och dryg. Du var seriös en gång tror jag, och det var när du hade druckit. Jag dög bara för dig i vissa stunder. Jag var dum nog som gick på dina jävla lögner. Du sa att du tyckte om mig och jag gick på det eftersom jag tyckte om dig så jävla mycket. Första gången jag träffade dig när du kom fram och kramde om mig och satt där hos mig då trodde jag att du var en bra person, men nu vet jag att det var du inte. En sak ska du veta, du behöver inte höra av dig för att fråga om vi ska göra något. Som igår, att jag skulle följa med och basta. Hurru du, stick jag ska inte vara med dig. Och att du inte kunde förstå igår att ett nej är ett nej. Jag kan vara din vän, inge mer. Men jag tänker inte vara din vän så länge du ska vara dryg och oseriös. Och du sa till mig att jag kunde prata med dig om allt. Jag stå för vad jag sa åt dig igår. Om jag skulle vilja prata med någon så skulle inte det vara dig iallafall. Hoppas du förstod det för jag menade de verkligen. Du sårade mig, thats it. Och jag tycker inte om dig längre, det är historia.

Jag har så mycket jag vill säga till vissa personer. Men det tänker jag inte ta här. Det tar jag med dem personerna det rör sig om. Det blir bäst så.




Dåligt samvete!



Jag mår inge bra att se dig må sådär jävla dåligt, jag mår dåligt jag också. Jag vill inte att det ska vara såhär emellan oss. Varför kan inte allt bara vara bra för? Så som vi har haft det tidigare. Varför ska detta bråk förstöra så mycket. Vi har ju annars så jävla bra kontakt med varandra och vi har roligt tillsammans, och jag kan säga allt till dig. Vi pratar om allt. Du berättar ju allt för mig också. Jag vill inte slippa dig, det vet du. Du finns ju alltid där för mig. Jag vill inte ha det såhär, ingen av oss mår bra av det här. Förlåt för allt. Jag får så dåligt samvete, det känns som att allting är mitt fel. Men det kanske är det? Jag vill inte ha dyra saker, jag vill inte ha en massa pengar. Jag vill ha kvar dig i mitt liv. Jag skiter i om jag inte har en massa kläder, massa pengar, den senaste mobilen eller något annat. Bara jag har dig kvar i mitt liv och att vi har det bra tillsammans som vi brukar. Då är jag nöjd. Alla borde uppskatta det dem har mer och mer ofta. Man vet aldrig när det kan tas ifrån en. Det kan hända närsomhelst och det kan hända fort. Låt inget förstöra det ni har. Ibland bråkar man, det gör man. Det tillhör liksom själva livet. Men man behöver inte bråka så det går överstyrd. Man måste kunna behärska sig och det man har. En sak är klart, jag tänker inte förlora dig. Jag vet att du inte mår bra, jag vet att du har visa problem som inte går att lösa eller som kommer kunna försvinna. Du kommer alltid ha den där jävla smärtan, men jag vet också att den blir värre när det är såhär emellan oss. När vi inte bråkar då har du också ont, men inte lika mycket. Du har försökt att gjort det bästa av situationen och jag tycker du har gjort det bra. Det är inte många som skulle klara av det du har gjort för bland annat mig. Jag uppskattar verkligen det ska du veta. För du är den som alltid har funnits för mig, som inte någon annan har gjort. Du finns där, det spelar ingen roll vad det än är, du finns alltid där. Och jag är så jävla tacksam. Du är världens bästa. Fast jag inte visar det jämt och ständigt. Men det är ofta iallafall. Jag lovar dig, att vi klarar oss igenom det här. Vi har gjort det så många gånger förut, låt inte det här få förstöra för oss. Jag älskar dig!


I need a miracel!



Nu har jag nyss sett klart på en ganska bra film. Ska se en till film snart tänkte jag. Fast egentligen vill jag bara lägga mig och sova för jag har sprängande huvudvärk och en otrolig smärta i magen. Undra om jag har något mirakel piller här någonstans, ska nog ta en titt. Egentligen hjälper inte tabletter för mig men ska testa med det mirakelpillret jag har. Kanske hjälper, man kan ju alltid hoppas. Haha. Förutom alla smärta så har jag nog den största i hjärtat, jag mår så otroligt dåligt. Vill bara att allting ska lösa sig och bli bra. Orkar inte må såhär mer. Jag gör verkligen inte det. Och jag vill verkligen inte se en annan person som jag verkligen älskar må så jävla dåligt, jag klarar inte av det. Då mår jag ännu sämre pga det.

Jag hoppas att vi kan lösa det här snart, vi måste prata ut. Jag kan bara inte förlora dig, kan bara inte förlora en till person som jag älskar. Du är den som alltid ställer upp, som har gjort så otroligt mycket för mig och hjälpt mig i mitt liv. Du måste finnas kvar för mig. Jag klarar mig inte utan dig. För vad skulle jag göra om du försvann? Jag skulle inte kunna ta det, försvinner du så försvinner jag. Thats it. Det var som du sa till mig igår, tar jag livet av mig så gör du. Samma gäller utifall du skulle göra det. Skulle inte klara av att leva utan dig, för du har en stor plats i mitt liv och i mitt hjärta. Du är bäst och du är den som betyder mest.  jag älskar dig och det kommer jag alltid göra no matter what!



Jag vet att vi klarar det här tillsammans.  


Jag faller bakåt!



Hej på er. Har egentligen ingen lust eller ork att blogga men gör det ändå för jag har inget bättre för mig. Igår var det alldeles för mycket, jag orkade verkligen inte. Gick hemifrån och då gick jag till Timrå, sen gick jag till framnäskajen och satt där vid vattnet. Det var så fridfullt och jag fick tid att tänka för mig själv. Det var skönt. Sen så tog jag bussen till en vän. Skulle dit och sova, behövde komma bort lite. Vi kollade på film och sådär. Somna ganska sent. Plus att jag vaknade typ hela tiden. När vi vaknade fikade vi lite. Sen vart det bussen in till stan upptäckte att min buss inte gick hem förrän vid kvart över fem, orkade liksom inte sitta på navet i två timmar. Gick på stan ett tag sen vart det bussen in till Birsta. Vi gick och kollade lite. Träffade Peter också. Haha.Jag och Peter gick in på Öb för vi skulle köpa dricka. Sen när Peter skulle öppna sin dricka så tror jag att han hade skakat den lite. Haha, vilken stjärna. Sen lämnade jag dem där två filurerna och gick och tog bussen hem. När jag kom hem så satt jag mig bara i sängen helt upp och ner, mådde så jävla dåligt pga vissa omständigheter. Ska se på film nu tänkte jag och bara ta det lugnt. Känner att jag ändå inte orkar göra någonting, allt känns så förjävligt. Allt verkar gå åt helvete. Meningslöst! Fan för allt. Jaja, filmdags. Hejhej.


Jag lever nu!



Godmorgon på er alla. Vart mycket sen kväll för mig iallafall. Somnade inte förrän halv fyra tiden. Låg först och kollade på film. Sen tänkte jag att jag skulle sova, men kunde inte. Då låg jag bara och tänkte på allt möjligt. Sen var det någon utanför som höll på att tönta sig med bilen och det var massa folk utanför. Så jag kollade ut vilka det var och sådär. Då ser jag på andra sidan att det var fler som hade vaknat av allt ljud. En gubbe vart skit sur och börja skrika och ha sig. Haha. När allt var slut så la jag mig för att försöka sova, och då somnade jag efter ett tag. Har nyss fikat så ska snart gå och duscha. Hej!



Jag sover lugnt, vilar i din famn
det känns så tryggt, att du är här
du har fått mig att förstå att det vi
önskar oss, att det vi drömmer om
kan vi få, så bara för en stund

Jag lever nu, jag vill alltid vara ung
att allt ska kännas nytt, precis som
första gången
Jag lever nu, jag känner mig så stark
jag vill se och göra allt, men tiden går
så fort och allting har ett slut

Lev och njut, ta vara på den stund vi
fått tillsammans, tiden går
Jag är så rädd att något ont ska hända
någon som står mig nära, som jag älskar
och allting blir försent

Jag lever nu, jag vill alltid vara ung
att allt ska kännas nytt, precis som
första gången
Jag lever nu, jag känner mig så stark
jag vill se och göra allt, men tiden går
så fort

Och svara mig, om det finns en högre
makt, vill jag ha ett evigt liv och aldrig
någonsin dö
Det skrämmer mig att allting ska ta slut
och att allting som vi gjort betyder inget, nej,
som vissna löv i vinden

Jag lever nu, jag vill alltid vara ung,
att allt ska kännas nytt, precis som första
gången
Jag lever nu, jag känner mig så stark, att
se och göra allt, men tiden går så fort,
jag vill aldrig dö.






Aldrig för gammal för barnfilmer!



Nu har jag nyss sett klart på "Happy feet", rätt svänging film. Haha. Första gången jag såg klart på hela filmen. Har legat här i min säng med popcorn, dricka och en snusdosa. Kvällen var räddad. Men nu ska jag se på en till film sen ska jag nog sova. Skrev förut att jag skulle försöka lägga mig lite tidigare, men jag ångrade mig. Haha. Orka sova när jag har så många filmer att se klart på. Alla verkar så sur eller nåt idag, vet inte alls vad det är med alla. Alla verkar jättekonstiga. Jaja, erat problem. Tråkigt att det måste gå ut över mig hela tiden. Menmen. Nu har jag inte tid att grubbla över det. Ciao!


Trist!



Nu sitter jag på mina andra dator för lite omväxling. Fan vad allting är trist, finns inget att göra. Så det blir att man sitter hemma som vanligt. Roligt, jippi! Ska inte klaga, skönt att vara hemma också. Då kanske man är riktigt utvilad tills skolan börjar och det behöver jag. Så jag inte är så stressad och mår dåligt varje dag. För när jag kommer tillbaka till skolan är det mycket jag ska göra. Men om jag bara vill och inte gör annat istället innan jag gör det jag ska göra så kommer nog allting flyta på bra. Men nu är det sommarlov, inte ska man tänka på skolan då inte. Haha. Ska väl kolla om jag har någon bra film att kolla på. Ska väl försöka sova i tid inatt men vet att det kommer jag inte göra. Men ska gå nu, hej!



Städning!



Nu har jag varit duktig tycker jag. Jag har städat mitt rum ordentligt. Har satt upp en hylla och några tavlor också. För pappa tyckte att jag borde göra det så gjorde det då. Så nu är det lite mer trevligare kanske? Haha. Har så jävla mensvärk så vet inte vart jag ska ta vägen. Måste nog ta ett piller. Men det brukar aldrig hjälpa med piller. Borde kanske ta en promenad, det brukar bli bättre då. Men går det inte över så hoppar jag från balkongen. Nej nu ska jag ta ett piller och lägga mig och kolla på film. Har inge bättre för mig, är så jävla nerstämd. Hoppas ni andra har det bättre. Hej!



Sängliggarn!



Hej gott folk! Har klivit upp en gång ur sängen idag och det var när jag vaknade och gjorde fika. Sen har jag legat här och kollat på film. Känner mig så less och trött på allt och på vissa personer. Finns dessutom inget att göra. Får se om jag får något att göra ikväll. Igår vart det sent iallaflal. Låg och kollade på några filmer. Somnade kanske runt halv två, vet inte riktigt. Vaknade några gånger inatt också. Nej men nu ska jag väl gå upp och duscha och se till att få någon mat i mig. På återseende!



Ny öppnat!



Hej på er. Jag har nyss kommit hem. Satt först hemma och kollade på en film "What happen in Vegas" men sen ringde Emma och sa att hon skulle komma hit. Sen när hon hade kommit hit så gick vi på det ny öppnade cafe, ja kiosk också. Så vi köpte en dricka sen satt vi där och tog det lugnt. Men nyss bestämde vi oss för att röra på oss. Så Emma gick hem och jag gick hem. Nu ska jag städa sen se på film. Tjingeling!





Välkommen till världen!





Fick sms av Alle förut att jag kunde komma och hälsa på. Så jag gick och duschade och gjorde mig klar. Sen skyndade jag mig att gå till affärn för Ronja ville ha godis. Alle förklarade att hon ville ha fruktiga, goda, läckra, smaskiga och färgglada godis. Ja men det var ju en bra beskrivning. Haha. Så jag köpte lite av varje. De vart bra iallafall tyckte dem. Sen köpte jag dricka också för det ville Ronja också ha. Sen köpte jag en nalle till lillen och en liten annan leksak. Sen gick jag hem igen. Då åkte jag och pappa och hämtade upp Emma. Sen åkte vi till min brors jobb och bytte bil med honom. För vi hade hans och den går verkligen dåligt, den går inte på alla sylindrar. Sen skjusade pappa oss till sjukhuset. Då mötte jag och Emma upp Alle sen gick vi till Ronja. Gumman då, hon såg så trött ut. Men det förstår jag. Lill bebisen var så söt. Fick hålla i han, lite tung var han ju. Haha. Men otroligt söt. Han var ju så liten. Åh vilken sötis. Sen Efter ett tag så kom pappa och hämtade oss. Då skjusad vi hem Emma sen åkte vi hemöver. Gick på pizzan först och åt sen gick vi hem. Nu måste jag verkligen städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag. Så ciao!



På dåligt humör!



Hej allihopa. Inatt sov jag skönt iallafall, tror inte att jag vaknade en enda gång. Nu har jag fikat och snart ska jag gå och duscha hade jag tänkt. Måste göra lite ärenden idag. Fast jag egentligen inte vill, men jag måste få det överstökat. Jag känner mig inte alls på bra humör idag. Har självklart varit bråk med en viss person, som vanligt. Trött på det. Men vafan, det verkar ju aldrig ta stopp. Jaja. Ska börja städa på rummet nu så att det är klart. Ciao!


Killarnas internationella mens dag!





Efter jag hade ätit och fixat lite så drog jag in till Timrå och var med Emma. Vi gick till Sibylla och pratade lite med Sirre, vi fick en mjukglass av honom också. Haha. Sen satt vi där ett tag sen gick vi runt och kollade på byn. Sen satt vi ner på vårat berömda ställe från förra sommaren, men denna gång var det enbart bara jag och Emma. Sen gick vi och satt oss på en  bänk, försökte roa oss själva. Tyckte att vi gjorde det ganska bra. Haha. Vart bråk idag också med en person. Han sa att jag var en idiot och helt bränd i huvudet, tack tack tack! Och om jag vore en kille så hade han inte tvekat att slå sönder mig sa han. Men vafan spelar det för roll, slå mig då om du så gärna vill det. Jag är inte rädd för dig, inte ett jävla dugg. Men du ska veta en sak, slår du mig så kommer du få ett rent helvete.

Idag är det tamifan killarnas internationella mens dag för varje jävla kille är ju sur. Och det stör mig nå jävulst, vad är det för fel? Kan ni tänka er att vara glad för i helvete? Jag har retat upp mig tillräckligt nu på det här och varför ska vissa saker gå ut över andra när man inte änns har gjort något? Man får fan bara skit när det är någonting. Fattar inte varför varje kille är sur idag. Är det så att det är eran mens dag idag eller? Men whatever, orkar inte bry mig. Har andra saker att bry mig i. Så tjingeling!

Det är nog inte meningen med att jag ska få kärlek och omtanke i mitt liv. Jag kommer få leva ensam och i sorg tills jag dör,  nej det där lät sorligt. Men det känns som så. Verkar aldrig bli bra. Man kan ju alltid hoppas på att man gå emot bättre tider.



Äntligen har lill bebisen kommit!



Vilken dag det har varit idag. Pappa skjutsade in mig till Timrå och då klev jag av vid polisstationen. Fick stå och vänta ett tag tills en av poliserna öppnade dörren. Då fick jag sätta mig på förhör. Det gick bra. Frågade typ tusen frågor. Sen vart det tyst ett antal gånger när han skulle skriva ner allt. Sen skulle han ju berätta flera gånger vad han hade skrivit, om han hade skrivit rätt eller om jag ville ändra på något. Efter sjugio minuter ungefär, lite mer, så fick jag gå. Då gick jag och tog ut pengar sen träffad jag Emma. Vi gick och köpte dricka sen gick vi till Sibylla och pratade lite med Sirre. Efter det så började jag och Emma att vandra till Okq8 då mötte vi på Elin. Och då fick jag ett efterlängtat sms där det stod att bebisen hade kommit. JIIIPPIII!! Vad glad jag blir. Lill pojken, eller rättare sagt stor pojken vägde 4518 gram och 57 cm. En stor liten pojk. Haha. Jag ville egentligen åkte dit och hälsa på och se på bebisen. Men Ronja var så trött och sådär, det förstår jag ju, så det får bli en annan dag. Vi gick till macken efter vi hade pratat med Elin. Sen så gick vi hem till Emma och hämtade mina kläder och pengar. Sen gick vi ut igen. Sen kom jag på att jag var tvungen att ta bussen hem. Så hoppade på den som kom och nu är jag hemma. Ska väl göra mat sen. Får se vad som sker ikväll.

Idag stod det dessutom i Sundsvalls tidning att vi hade sålt huset. Haha!





Godmorgon!



Nu är man vaken och tur är väl det. Har knappt sovit något inatt. För det första kunde jag inte sova sen när jag väl somnade så vaknade jag ändå hela tiden. Ställde klockan på tio imorse men då orkade jag inte kliva upp så ändrade till elva. Klev upp lite innan. Så nu har jag fikat, ska väl duscha och klä på mig snart. Men jag har ganska mycket tid på mig. Pappa skjutsar in mig. Sen går jag in på polisstationen, sen ska jag träffa Emma. Nu ska jag duscha så jag inte behöver stressa sen. Ciao!



Önskar att det kunde vara i närheten till bra!


Har kollat på några filmer nu, ganska bra. Men nu ska jag kolla på andra filmer. Sen ska jag sova. Måste ställa klockan i tid imorgon så jag inte missar att åka in till polisstationen. För jag ska in på förhör, jobbigt. Menmen, det måste göras.

Fan för allt, orkar inte må såhär. Varför ska du alltid skrika på mig och säga dumma saker? Fattar du inte att det sårar och att jag kanske inte orkar ta emot skit från dig hela tiden? Jag vill må bra, är det så svårt att förstå? Jag vill inte sitta här och gråta bara för att du är en idiot emot mig. Jag behöver inte sånt. Låt mig bara vara är du snäll!


Fan för regn!



Då var jag här igen. Loggar in och bloggar om mitt liv, loggar ut. Har nästan nyss kommit hem från Birsta med Frida. Vart en hel del köp för min del. Två skor och ett antal tröjor. Så nu har jag lite nytt ialllafall. Nu har det börjat regnat, fan. Så trist. Måste städa på rummet också. Fy! Imorgon ska jag på förhör hos polisen, klockan ett. Nej nu måste jag göra någon mat. Hej!

Jag och Frida gjorde en god gärning idag. Det kom fram en liten tjej och var jätteledsen och sa att hon hade tappat bort sin mamma. Så vi tog med henne till receptionen så dem fick ropa upp henne. Efter ett tag kom mamman men hon verkade inte så glad att få tillbaka henne, hon bara sa. Vad gör du här? taskigt. Men hon kom tillbaka till sin mamma och det var ju huvudsaken det.


Allting kommer fram!



Nu sitter jag och vänta på att klockan ska bli sjugio över två för då går bussen, ska till Birsta med Frida. Igår gick jag och la mig i sängen ganska tidigt, vid tolv tiden men somnade inte förrän efter ett någon gång. Kunde inte sova, låg bara och tänkte på en massa saker. Vaknade halv ett imorse ungefär. Har gjort mig klar och så. Det regnar iallafall inte idag och det är skönt, Hoppas det inte börjar regna heller. Nej nu ska jag hänga upp tvätten. Seeya!


Var bara dig själv!



Har nyss sett klart på en film. Ganska bra faktist, en riktigt tjej film vill jag påstå. Filmen heter The cliuqe och handlar om en familj som flyttar till Florida till några dem känner och bor i deras gästhus tills dem har hittat ett hus dem har råd med. Den dottern heter Claire och familjen dem bor hos har också en dotter i samma ålder som heter Messie. Claire och hennes familj har inte råd med dyra kläder och sånt medans Messie har det senaste mode, hon har dessutom tre bästisar. Claire är ny i skolan och har ingen kompis än. Hon försöker göra allt för att passa in i Messie och hennes kompisars gäng. Men dem retas med henne dagligen och är kaxig emot henne. Claire försöker förstöra mellan Messie och hennes kompisar samtidigt som hon försöker passa in.

Jag säger en sak till er som kanske känner samma sak att ni inte passar in eller att ni inte har råd med det senaste mode. Kläder är inte det viktigaste, om man har märkeskläder eller inte. Ha det ni trivs i. Man ska inte dömas efter kläder utan personligheten. Att ha det senaste mode, det är upp till en själv. Om man vill ha märkeskläder, det är upp till en själv. Försök inte att vara någon du inte är. Var bara dig själv, duger inte det så är inte dem riktiga vänner. Skaffa vänner som kan se din personlighet och som inte bedömmer dig på kläderna. Det är riktiga vänner som inte bryr sig någonting, utan tycker om dig precis som du är. Gö inte till dig, det är inte värt de.

Att vara den man är, är mer värdefullt än att vara någon annan. Det finns så många kopior i denna värld, var inte en av dem. Bättre att ha få riktiga vänner än många falska vänner.


Slutet gott, allting gott!



Nu har alla gått och jag har nyss plockat redan på allt. Var väldigt trevligt att vi var samlad allihopa. Satt och pratade, skratt vart det mycket av. Min familj dem är lite tokiga. Haha, men bättre det än tråkiga. Eller? Nu ska jag bara ta det lugnt. Kolla på film, as usual. Men det regnar ju, inge roligt att göra något. Dessutom finns det inget att göra så då sitter jag helt enkelt hemma. Mår inte direkt vidare heller, hade sjukt ont i huvudet igår och har det idag också. Min stresshuvudvärk kanske är tillbaka igen. Jaja, får väl leva med det. Det är ju inga jävla tabletter som hjälper, grymt störande. Nej nu har jag inge mer att skriva. Hej!

Har nästan inga bilder på min nya dator och det är bara den jag sitter vid, oftast. Så det blir nästan inga bilder. Tyvärr


Det regnar blött!



Åkte till Stan en sväng istället för Birsta för där var det så mycket folk. Köpte bara två tröjor för allt annat jag provade var pappa så negativ emot och då blir jag bara irriterad. Sen åkte vi ifrån stan. Var meningen att vi  skulle åka in på Birsta en sväng men det var ännu mer folk då. Så då åkte vi till Timrå  och handlade lite. Sen åkte vi hem. Jag städade mitt rum sen började jag med maten. Och snart kommer alla, så måste sluta nu. Hej då!


Min bror, 22 år!



Idag är det verkligen en perfekt dag för att åka och shoppa, bara det slutar och regnar till kvälls. Har ringt och försökt väckt Matilda men hon vaknar fan inte av mobilen så jag ringde hem så hennes mamma skulle väcka henne men hon vaknar inte. Blir så irriterad på ungen när hon ska ligga och sova hela tiden. Jaja, får väl åka på Birsta med pappa. Men då vet jag hur det blir. Menmen. Idag kommer Niklas, Linus och Melinda hit. Vi ska ju ära och sådär här för att fira Niklas. Ska bli roligt tycker jag. Nu ska jag gå och duscha och göra mig klar så jag kommer iväg någon gång.

Justja. Igår så fick jag och pappa städa diskkmaskin, torka golvet och sen städade vi lite mer runt ett tiden till sjugio i två på natten. Lite trött jag var då. Det är en rolig historia hur vi började med det som, jag bara skrattade åt pappa. Det var så jävla roligt tyckte jag. Herregud!

Idag är det ingen vanligt dag, för idag är det Niklas födelsedag.
HURRA HURRA HURRA!!




Fucking hilarious!


Tänkte göra min sista uppdatering för den här dagen. Har kollat på film med pappa. Filmens namn är Crank high voltage. Det var en gnutta galenskap i den filmen, inte en gnutta, väldigt mycket. Filmen var lite konstig. Men ganska så okej ändå. Haha. Ska väl se på någon film till sen blir det till att sova. Måste på Birsta imorgon och shoppa, pappa tyckte att det gjorde jag helt rätt i. Haha. Så blir nog en trip dit. Nej nu måste jag slå på en ny film. Seeya!


Ser ganska dum ut men vafan, hade inga andra bilder på den här datorn. Haha
Den första bilden ser jag dessutom skel ut, men jag bjuder på det här.



En shoppingrunda, tack!



Här sitter jag och gör ingenting men det finns ju trots allt inget att göra. Trodde vi ska fira Niklas idag därför tackade jag nej till att åka på bio, dumt dumt. Hade ju kunnat följ med men det visste jag inte då. Jaja, sånt som händer inget att grina över. Haha. Nej men det är ganska skönt att bara vara hemma och ta det lugnt också, jag behöver verkligen det. Har suttit och kollat runt lite på kläder och sådär så nu är jag så otroligt sugen på att åka och shoppa men då vet jag att mina pengar kommer att rina iväg och det vill jag helst inte. Vill ha kvar lite också. Men skulle inte vara fel att förnya min garderob en aning. Kanske blir en sväng till Birsta imorgon om jag inte väntar tills man åker till Stockholm och kanske Gotland. Får se hur jag gör. Nu ska jag nog slå på en film och kika på. Så hej!




Jag gav upp för längesen!



Har nyss ätit. Har ju varit i Birsta och kollat på en massa saker för att köpa någon present till min bror. Men nu förtiden är det så svårt att veta vad han vill ha. Det enda jag visste att han ville ha var en bärbardator och fiskesaker. Och en bärbardator är lite över min ekonomi just nu. Så det fick bli lite fiskesaker. Tittade också på lite kläder och sådär men hittade inge bra. Så det jag hade köpt redan fick duga. Vi äter mat här hela familjen imorgon, tacos blir det. Haha. Ska städa lite på rummet nu, som vanligt. Får se om jag ska göra något sen om jag orkar. Har inge mer att skriva nu. Hej!

 


Det är inte lätt!



Egentligen orkar jag inte uppdatera men jag gör det ändå. Har suttit och kollat runt på biljetter till Gotland, har hittat nu iallafall. Blir inge flyg denna gång, det var bara överreklamerat. Så det blir väl antagligen att man ta tåget ner till Stockholm så man är framme på morgonen och sen går man på stan där ett tag sen tar man bussen till Nynäshamn och tar båten därifrån till Gotland. Får se om Matilda skulle med. Om inte så orkar jag nog inte åka, vill ha med mig någon. Men annars sa pappa att då tar vi en resa utomlands istället. Haha. Har suttit ute på balkongen också men nu har jag gjort dipp med gurka och morötter så ska sitta och svulla det till en bra film hade jag tänkt. Orkar inte göra något ikväll ändå, är ganska less. En sak säger jag bara, man vet inte vilka änns riktiga kompisar är längre. Känns som om man bara duger ibland. Nej nu säger jag stopp, hej då!

Inga bilder nu, har inte tid med det.


Take me to another place!



Hejhej! Idag har jag varit i Birsta med min pappa. Vi köpte ett usb minne till mig så jag kan lägga över mina filmer på den iställte för att ha den på laptopen. Den blir så seg annars. Sen kolladae vi på lite andra saker. Sen for vi och handlade lite också. Nu sitter jag ute på balkongen i solen och värmen, och det är hur härligt som helst. Snart ska jag äta. Sen efter det blir de nog att jag drar och badar med en vän. Ska träffa Matilda också, vi måste prata om lite saker.

Matilda du vet att jag alltid ställer upp för dig och lyssnar när du behöver någon. Jag finns alltid för dig. Och du är välkommene hem till mig när du vill, dörren står alltid öppen för dig. Och du kan ringa mig vilken tid på dygnet. Jag lyssnar om du behöver prata och du vet att du kan gråta i min famn om så skulle behövas. Det var som du sa igår till mig, att min familj är en del av dig. Och det har du rätt i. Du är en del av min familj. Vi ställer upp för dig. Du är som en syster för mig. Kärlek och bråk, skratt och tårar. Ja vi har varit med om allt. Men inget kan förstöra min vänskap till dig. Jag bryr mig inte vad andra säger om att jag är kompis med dig. För jag väljer mina kompisar själv. Du vet själv vad jag menar med det. För du vet vilka som inte tycker om det, allt bråk det har varit för att jag blev vän med dig igen efter vi hade bråkat om en liten sak som jag inte änns kan komma ihåg vad det var. Men jag tänker inte välja mellan dig eller någon annan. Jag måste kunna ha fler kompisar utan att någon tycker illa om det. Du är min vän och det kommer du alltid att vara. Jag älskar dig syster yster!



När tårarna har tagit slut!



Men hej på er alla. Nu sitter jag hos en kompis och vi ska se på lite filmer, vi har köpt chips och dricka dessutom ska vi nog prata lite om allt möjligt. Jag har tagit hit min datorn så jag sitter på den. Det blev inget bad, vi valde att titta på film istället. Nej nu har jag inte tid, det blev ett kort inlägg. Ciao!


Skin som den sol du är!


Hejhej. Vilken underbart väder det är. Jag har ju faktis varit ute och då låg jag och sola ett tag, inte så länge men lite iallafall. Jag for iväg för jag skulle lämna en tröja till en person och då pratade jag lite med hans låtsas pappa sen pratade jag lite med den här personen. Sen åkte jag hem igen. Och då kom pappa och hämta upp mig. Vi for till Timrå och åt. Träffade Emma och Jennifer så jag pratade lite med dem. Åkte och träffade min bror också, för jag skulle lämna en nyckel till honom. Min pojk är vad han är. Nu är jag hemma och fundera på om jag ska fixa lite på rummet, tvätta av mig sminket och åka och bada. Eller ja, ska kanske bada ikväll. Får se vad vädret säger om det. Pratade nyss med Matilda och jag har hört efter med henne om hon vill följa med mig till Gotland kanske nästa vecka, vi skulle prata om det sen när hon kom hem. Det är verkligen skit roligt där. Vi känner ju några som bor där, bland annat en kompis till mig. Så jag  brukar umgås med henne och hennes kompisar när jag är där. Så hoppas det blev av. Jag hade egentligen pratat med en annan person om att hon skulle följa med till Gotland men hon verkar ha ändrat sig. Så jag hoppas att jag får med mig Matilda, det skulle vara roligt. Haha. Nej nu har jag inge mer att skriva. Hej då!




Att man ska behöva må såhär!



Gick inte och la mig förren halv fyra imorse. Jag kunde inte sova, låg bara och stirrade rakt upp i taket och lyssnade på alla ljud jag hade omkring mig. Jag låg och tänkte, och grät över att jag mår såhär. Men jag har fått vissa personer att inse lite annat än vad idioten säger och det är bra att jag kunde få dem att ändra sig. Jag somnade äntligen efter ett bra tag stirrandes upp i taket. Sen för ett tag sen vaknade jag av att min bror och pappa satt och surrade om en massa saker. Så då klev jag upp. Ska snart göra mig klar och sådär och fara iväg och lämna tröjan så jag slipper ha den här hemma. Så ska gå och fixa nu. Ciao!


Förnedrad ända ner till botten!



Du har snackat så mycket skit om mig till dina kompisar, snacka om att förndera mig och smuts kasta mig. Fyfan för dig. Du är en idiot, och jag vill aldrig mer se dig. Jag har gjort mitt val för länge sen. Och jag vill inte ha dig. Jag trodde vi kunde vara vänner ändå utan att det skulle vara såhär Men jag kommer aldrig kunna vara din vän, inte nu iallafall. Du sårar mig och sånt behöver inte jag i mitt liv. Jag säger bara en sak. Din mamma är så jävla snäll, hon förstår hur det känns för mig och hon har aldrig gjort mig något.. Jag tycker verkligen om henne. Hon har haft det jobbigt och det förstår jag. Och nu förstår hon mig. Hon tyckte verkligen synd om mig idag hur du kunde vara så dum emot mig och det är ju tur att hon tycker om mig iallafall, det är tur att det är någon som gör det. Men dig vill jag inte ha något med att göra. Jag ska lämna din jävla tröja till din mamma så jag slipper se dig. Hej då idiot jävel. Du har förstört glädjen i mitt liv. Och det ska du aldrig mer få göra, för det kommer jag inte tillåta. Jag har gått vidare, inse det. Jag vill hitta en kille som verkligen kan visa vad kärlek är. Jag trodde du var den rätta, men jag hade så fel, så in i helvete jävla fel. Och det är mitt egna misstag som har tagit tillbaka dig efter alla sex gånger du har varit otrogen, om inte mer. Visst jag har inte varit bättre själv, Men jag höll på med andra när vi inte var tillsammans, och det räknas inte som otrohet så vitt jag vet. Men hur du uppfattar det som det är din ensak. Men jag är ärlig ifrån skillnad från dig. Men nu är du borta från mitt liv. Nu ska jag hitta mig en bra kille som älskar mig och som jag duger för, som inte håller på med massa andra. För jag har aldrig varit bra nog för dig. Jag har gjort allt för dig, jag har stöttat dig när du mått dåligt och tröstat dig. Jag har verkligen gjort allt för dig. Jag har alltid funnits där när du har behövt mig. Och alltid tagit tillbaka dig efter alla lögner och otroheter. Men det är slut med det, för länge sen. Kan du fatta det någon gång? Det kommer aldrig bli vi igen så det är ingen ide att du försöker. För jag kommer aldrig gå tillbaka till dig.Och jag duger ju bara för en sak för dig, och det är när du är kåt och vill ha sex. Då duger jag jävulst bra. Fyfan vilket jävla äckel du är. Jag är ingen person som du bara kan knulla när du känner för det. Jag  vill ha ett förhållande och inte en kk. Eller ett förhållande uppbyggt på lögner och otrohet. Så stick. Usch, fy. Jag mår dåligt. Hej då idiot!

 


Ensamheten tär på mitt inre!



Jag har blivit så sviken och sårad just nu. Jag mår skit dåligt. Jag hatar när man ljuger för mig. Det är de värsta som finns. Det känns som om hela mitt liv är helt jävla värdelöst, finns ingen glädje alls med att leva. Jag vill fan inte bli mer sårad. Det är fan bråk varje dag, jag orkar inge mer. Jag behöver någon som kan vara ärlig och trogen emot mig. Någon som älskar mig för den jag är och någon som visar sin kärlek varje jävla dag. Jag klarar inte av det här mer, vill bara fly härifrån. Bara åka så jävla långt bort jag kan komma. Vill verkligen bort från allt. Tänker inte gråta mer, jag vill bara må bra. Är det för mycket begärt att vilja ha lite kärlek i sitt liv? Svara mig ni som vet, är jag inte värd att bli älskad av någon? Är det meningen att mitt liv ska vara såhär dåligt? Jag behöver verkligen en vändningspunkt som vänder mitt liv till det bättre. Eller finns det inget som kan rädda mig ifrån denna sorg? Jag behöver verkligen någon. Eller iallafall lite glädje, ganska mycket faktist.

Nej nu får det vara bra, jag klarar inge mer. Jag skriver inte det här för att jag tycker synd om mig själv eller vill att någon annan ska tycka synd om mig. Men jag mår så jävla dåligt, är det verkligen för mycket begärt att bara få må bra?

 


Filmkväll med stort F!



Ännu en film har jag kollat på nu och ännu en film som är värd att se. Men jag kan ju säga såhär också, det är en riktig tjejfilm men visst kan killar också kolla på den det är inte det att dem inte kan. Men jag skulle nog rekommendera denna film främst som en tjejfilm.




När regnet öser ner!



Ja nu lär ju alla sitta hemma när det regnar som det gör. Verkligen trist. Men jag har många bra filmer att kolla på så det blir en riktig filmkväll för mig och det är ju lika bra när det är sånt här väder. då vill man ändå inte gå ut. Såg nyss en film som var otroligt bra, hela filmen handlar om dans. Och jag tycker om dans och att dansa därför tyckte jag verkligen om det här filmen.

FIlmen heter Center stage - turn it up!
Helt suverän film och ni som tycker om dans och att dansa, se den.




If it makes you happy!



Hej på er alla. Vilket skiftande väder det har varit idag. När jag vaknade så var det jättefint sen började det att regna och åska. Sen nu är det fint väder. När det började åska så stängde jag av datorn och låg i sängen och lyssna på allt buller och regnet som ösde ner utanför fönstret. Men nu är datorn igång igen. Och pappa min har varit och köpt kablar så nu kan jag se mina filmer på tvn istället för på datorn, mycket bra.

Igår såg jag ju på filmen en shopaholics bekännelser och jag säger bara en sak till er som inte har sett den, se den. Den är verkligen värd att se om man är tjej och gillar att shoppa. Den handlar om en tjej som är beroende av att shoppa för hon tycker att världen blir mycket bättre när hon shoppar. Det är en film som är roligt, romantisk, lite sorglig kanske och en gnutta galenskap finns även i denna film. Ibland kan man känna igen sig själv i filmen, man handlar saker men man vet inte varför man ska ha det. Man vill bara ha det, bara för att. Ibland kanske man ska ta sig en funderare varje gång man hittar något och man vet att man har mycket kläder hemma och man borde spara pengarna egentligen då borde man fundera, behöver jag verkligen det här? Men som sagt, se den.




En liten god natt hälsning!



Hej på er såhär klockan ett på natten. Jag har nyss kollat klart på en shopaholic bekännelse. Grymt bra film säger bara jag. En uppdateringar om funderingar kring filmen kommer imorgon tänkte bara göra en liten uppdatering och säga god natt till er som är som mig som sitter vid datorn vid den här tiden och någon eller några som läser just min blogg. För jag ser att det blir bara mer och mer läsare för varje dag och det är verkligen trevligt att se så jag säger bara en sak till er alla som läser, keep up the good work. För jag blir glad över att ni läser även fast jag inte skriver om något intressant, skriver ju bara vad jag har gjort och vad jag kommer att göra men jag får väl försöka hitta på lite mer intressantare saker att skriva om. Nej nu ska jag lägga mig och sova, så jag inte sover bort hela dagen imorgon, för vem vet, det kanske är fint väder imorgon. Haha. God natt på er.

Inga bilder i detta inlägget, tyvärr.

 


En av mina älsklingar!



Hallå. Som jag sa förut så var jag ju jävulst hungrig på kebabrulle förut så jag bad pappa att vi skulle äta det och det gjorde vi. Gott var det. Haha. Sen har jag bara varit hemma, laddat hem några filmer. Skräckfilmer och sådär. Så resten av kvällen och natten har jag fullt upp. Nu är en av mina älsklingar här. Jag har suttit och kliat honom på ryggen och kramat om honom. Jag blir alltid lika glad när jag träffar han. Min pojk är vad han är. Nej men nu ska jag umgås med han och pappa. På återseende.


Dålig kvalite på bilden, men det där är gubben min. Jag älskar dig!



Taylor Dayne - Tell it to my heart!





I feel the night explode when we're together. 
Emotion overload In the heat of pleasure. Take me I'm yours into your arms.
Never let me go, tonight i really need to know.
Tell it to my heart, tell me I'm the only one.
Is this really love or just a game.
Tell it to my heart I can feel my body rock every time you call my name.
The passion's so complete it's never ending as long as I receive.
This message you're sending body to body, soul to soul.
Always feel you near so say the words I long to hear.
Love on the run breaking us down, though we keep holding on.
I don't want to lose, no I can't let you go.
Tell it to my heart, tell me from the stars.
Never make it stop, oh take it to the heart.



I'm yours!



Lite piggare tjej nu. Har fikat och duschat men helt återställd är jag inte. Haha, shit. Åkte en sväng med pappa in till Timrå nyss, träffade Emma sen åkte jag hem. Nu sitter jag i soffan och bara lyssnar på musik och känner mig faktist lite hungrig. Jättesugen på en kebabrulle är jag. Haha, kanske ska gå ner till pizzan nedanför mig och köpa mig en kebabrulle. Skulle inte sitta fel, tror jag. Idag eller ikväll rättare sagt blir det nog lugnt. Vore bäst så. Vilken fint väder det är, varmt och skönt. Nej nu ska jag njuta. Hej!

Nu lägger jag ner allt som har med dig att göra, för nu orkar jag inte mer.




Trött tjej!



Godmorgon. Här sitter jag i min säng är mår inte så jättbra, men mådde fan sämre igår. Kvällen slutade inte som jag hade tänkt, trodde det skulle bli ännu en kväll hemma. Men jag kan ju säga att så blev det inte. Jag åkte iallafall till Timrå och träffa Emma. Vi träffade på Johanna, Elin och Micke. Sen åkte dem men Johanna och Micke fick komma tillbaka sen för dem skulle skjutsa oss till Ljustadalen, för vi skulle vara med Linus och Macke. Så när vi kom dit så började vi dricka och spela kort, drickspel. Ja jag kan ju inte påstå att jag hade turen med mig vissa gången. Hua! Satt där och spela, drack, lyssna på musik och umgicks med varandra. Senare så mådde jag verkligen dåligt så fick sätta mig ute ett tag, snarare en timma för jag satt och halv sov. Sen frös jag kan jag lova, det var inte varmt ute igår iallafall. Runt halv tre tror jag att klockan var så ringde vi till Johanna så hon kom och hämtade oss. Kom hem vid tre iallafall och vaknar tio, det är ju verkligen skönt. Mår så dåligt, hua. Och pappa frågade nyss om jag ville ha frukost, men seriöst, nej det vill jag verkligen inte. Den frukosten kommer nog inte vara kvar länge i magen. Kan inte änns tänka på mat just nu. Men jag ska väl försöka få i mig lite frukost sen ska jag hoppa in i en dusch, sen till Timrå. Hejdå!




If you want a good time!



Hej här sitter jag som vanligt vid datorn och inte har någoting för mig eftersom det inte finns något att göra och ingen att vara med. Jag säger bara en sak, tröttt på folk som säger en sak och gör en annan. Men nu orkar jag fan inte bry mig längre. Trött på hur alla beter sig. Hua! Jag tänkte nog dra ifrån datorn nu snart och glo på en film eller flera, för det lär ju inte direkt bara bli en film. Nu har jag inge mer att skriva. Så hej då!

Idag är det ingen vanligt dag, för idag är det Fridas födelsedag.
HURRA HURRA HURRA!!

Grattis Frida på din 17-årsdag




Underbara du!



Hej allihopa! Ni anar inte hur glad jag är just nu. För förut idag när jag vaknade så skulle min pappa åka iväg en sväng och då sa han åt mig att göra mig klar. Så jag gick och duscha och sådär sen när han kom hem så  frågade jag honom vad vi skulle göra men han vägrade att berätta och om jag inte gjorde mig klar ganska snabbt så skulle jag missa något som han visste att jag inte ville. För jag ville ju veta vad vi skulle göra. Jag trodde att vi bara skulle åka ut för att jag skulle köra men så var det inte. Så när vi började åka mot Birsta hållet så fick jag funderingar på om vi kanske skulle åka och köpa en bärbar dator för han vet att jag vill ha en. Och så sant som det är sagt så gjorde vi det. Vi åkte först på Elgiganten och kollade på en sån som jag ville ha. Men sen åkte vi på Media markt och där hittade vi en annan dator. Och den fick jag. Så nu har jag en bärbar dator också, en mini. Jätteglad är jag. Jag måste faktist säga att lite bortskämd är jag faktist eller det är pappa som är så otroligt snäll. Han är helt underbar. Sen åkte vi iallafall hem och gjorde mat. Och nu sitter jag här med min dator. Det är väldigt fint väder ute så funderar på om jag ska slita mig ifrån mina nya dator och gå ut ett tag.  Ja så blir det. Ha det så trevligt i det fina väder gott folk. Ciao!




Gult är inte fult!



Hej där ute! Idag har jag haft mycket för mig. Jag har ju varit med Matilda och det säger ju allt. Haha. Hon kom iallfall hit och sen gick vi ner till macken och träffade Tomas och Simon. Pratade med dem ett tag sen skjutsade dem oss till Ica och då gick vi över till Matildas mamma. Efter ett tag så kom hennes pappa att hämta oss och då for vi till Haga. Vi for på blattejakt och stulen moppe. Vi hade fått uppgift om att en likadan moped som Matilda hade som blev stulen gick och drogs av tre blattar i Haga centrum. Haha. Vi åkte runt i Haga, Skönsberg och en sväng genom Granloholm utan framgång så vi for hem till Matildas mamma igen. Kollade lite på Beck och Matilda hämtade en dator, så nu sitter vi hemma hos mig och lanar. Haha, eller så inte. Men vi är hos mig iallafall och vi sitter vid en varsin dator. Jag vet att Matilda inom kort kommer läsa det här. Så då behöver jag inte fråga henne om  vi ska kolla på en film och äta popcorn och mysa. Hahah, dryg jag är. Nej nu ska jag inte skriva allt för mycket. Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa. Ciao!

Apropå min rubrik "Gult är inte fult". Nej den är inte ful, gul är en jättefin färg. Hahahah




Please don't leave me!



Idag har jag varit med pappa till Fagervik till våran gamla granne. Sen körde jag därifrån, körde till Nordanå (en bra bit att köra kan jag lova, haha) för vi skulle dit och kolla på en stuga. Men det var inget att ha så vi åkte därifrån. Sen åkte vi till Timrå och käkade. Så nu är man hemma och väntar på ett samtal från min vän, vi kanske ska hitta på något om det finns något att göra. Har städat till på mitt rum också, så nu ser det väl ganska bra ut.

Jag fick låna en ängel som spred sitt ljus i mitt liv, i varje andetag. Du togs bort från mig alldeles för tidigt. Jag fick låna en ängel för en stund. Du gav mig allt ett hjärta kan. Du lever kvar i mig så länge livet ger mig tid. Du sa till mig "var inte rädd". Men säg mig hur kan man någonsin vara beredd? Jag fick låna en ängel som spred sitt ljus i mitt liv, i varje andetag. Du togs bort från mig alldeles för tidigt. Jag fick låna en ängel för en stund.





Film kväll!



Hej igen! Jag och pappa for förut in til Birsta sen till stan till Mcdonals och köpte glass. Sen åkte vi på Ica Maxi. Därifrån körde jag, tog motorvägen till Söråker och runt där lite och tillbaka. När jag kom hem så gjorde jag dipp med gurka och morötter och satt mig och kollade på en film så det är paus nu, börjar snart. Och tack till Tommy som fixade Spotify till mig. Men nu börjar filmen. Trevlig kväll allihopa!


- Den här filmen på kanal 5 kollar jag på.

Till våra barns försvar
Amerikanskt drama från 2003. Berättelsen om mamman som gick ut i strid mot pedofiler som härjar fritt på internets chatrum. En dag upptäcker Julie Posey att hennes dotter Kristyn åkt iväg för att träffa en man hon chattat med på internet. I sista sekund får Julie tag i sin dotter och bestämmer sig för att ge polisen hjälp i sökandet efter pedofiler på nätet.


Många funderingar!



Hej allihopa! Idag är det väl en ganska bra dag förutom att min smärta har kommit tillbaka. Nacken och ryggen värker som aldrig förr. Egentligen skulle jag kunna ligga i sängen hela dagen och glo på massvis med filmer. Men jag känner att det är bortkastad tid. Man vill ju helst göra något på sin lediga tid. Så jag har nyss duschat och sådär så får se om jag tar mig en tripp ut inom kort. Jag och pappa satt och diskutera om vi skulle ta en sista minuten till solen och värmen till helgen. Men vi får väl se hur det blir. Vill ju trots allt vara hemma när en av mina älsklingar fyller år, trots att han inte kommer vara hemma när jag fyller år pga att han då är i Island. Men han har ju lovat mig att jag skulle få många presenter när han kom hem. Så utifall det skulle bli så att jag åker till värmen nu i helgen så hoppas jag att han inte blir allt för ledsen på mig, jag kommer ju köpa många presenter till han tills jag kommer hem. Och då blir han säkert nöjd. Haha. Men jag funderar lite på att åka på storsjöyran också, undra om det verkligen är värt 1665 kr för tredagars biljetter, camping och resa. Eller om jag ska bara åka dit en dag. Jag är iallafall otroligt intresserad av att åka. Det kanske blir roligt, vem vet? Haha. Det är ju några artister som man skulle vilja kika på. Jag får nog fundera vidare ett litet tag och se hur min ekonomi säger om den resan. Men som sagt, blir det en resa utomlands då kanske jag skippar yran annars är det självklart att jag ska dit, tror jag. Hua, vad jag har svårt att bestämma mig. Men ska diskutera saken med min far och se om han kan hjälpa mig med min obeslutsamhet. Nu ska jag nog röra mig så jag får någonting gjort denna dag. Ha det bra. Ciao!




Happyface!



Hallå hallå! Nu är jag hemma igen. Är lite frusen nu men jag ska nog krypa ner under mitt täcke och se på en film med lite gott tilltugg. Har varit med en vän, vi var och köpte lite behövande saker. Haha. Så nu är allt bra igen, hallelulja moment! Idag for ju jag och pappa och hämtade farmor för vi skulle lämna henne ute i stugan på Alnö, men vi blev kvar där en stund och hjälpte henne med lite saker. Sen for jag och pappa till blomsterlandet och köpte några blommor sen for vi till mamma och satt dem där, så att det skulle vara fint hos henne. Sen åkte vi till Timrå och åt. Åkte hem efter det och då sprang jag bara upp i lägenheten och hämtade några saker sen åkte jag till min vän. Nej nu måste jag verkligen krypa ner i täcket, jag fryser. Tjingeling på er!


Dagens outfit: Lång blå kortärmad kofta, svarta leggings och ett nitbälte

Jag har fått nitar på hjärnan, tycker det är så otroligt snyggt.

Make my day!



Jag har så sjukt svårt att bestämma mig, det har jag alltid haft och ibland kan det verkligen få mig att bli helt tokig. För jag har hittat så mycket jag vill ha nu och jag skulle vilja beställa allt när min lön kommer, men jag kan ju dock inte göra det. Så jag har valt ut några saker jag ska beställa. Jag har nu hittat några skor som jag vill ha, och där också var jag tvungen att välja bort några pga det var för många som jag ville ha. Haha. Några klackskor blir det inte, men jag har hittat två sandaler. Snarlika varandra, men ändå inte. Men problemet är att jag kan inte välja, men tror jag kommer ta dem hel svarta. Eller vad tycker ni? Var med att bestäm, hjälp mig att välja vilken av dem två!



Igår kom Annika och Tommy hit. Vi satt och pratade om allt, verkligen allt. Gamla saker och sådär också. Herregud vad jag fick mig ett gott skratt iallafall, tårarna rann på mig för jag skrattade så otroligt mycket. Haha, hua! De vandrade hemöver vid ett tiden och då vart det natten för mig, jag hade ont överallt, precis överallt. Var så sjukt less. Så jag gick och la mig, somnade nästan direkt och första natten på länge jag fick sova ut och inte vaknade sådär en gång i timmen. Men jag vaknade en gång vid nio, sen vaknade jag vid halv tolv ungefär om inte tidigare och då klev jag upp och fikade sen har jag bara suttit här vid datorn och tittat på kläder. Nu ska jag börja göra mig klar för jag ska följa med pappa, för vi ska skjutsa farmor ut till stugan. Idag är det mycekt finare väder, och jag blir så otroligt glad då. Så ikväll blir det nog att jag drar ut, måste ju trots allt fixa några saker. Nej men nu måste jag skynda på lite. På återseende!

En hyllning!



Har nästan nyss kommit hem. Har varit på Birsta med pappa sen var vi och handlade lite mat. Hjälpte pappa att hitta ett par nya skor och sådär. Sen kollade jag på kläder till Niklas, för han fyller år den 20 Juli. Och då tittade jag på kläder åt honom för jag t ycker om att köpa killkläder, jag vet inte varför men jag tycker det är mycket roligare att köpa än tjejkläder. Haha, jag måste ju vara knäpp. Så åker väl på onsdag eller torsdag då jag har fått min lön så jag kan köpa något fint till han. Men han får alltid kläder av mig, vare sig han fyller år eller inte så måste köpa något annat fint än bara kläder nu när han fyller år. Jag hittar säkert något bra, får väl se hur det blir. Inatt kunde jag inte somna, somnade runt halv tre. Sen vaknade jag en gång i timmen tror jag. Klev upp runt tolv tiden och jag kände hur ont jag hade överallt. Undra vad jag har gjort inatt då. Antingen har jag väl gått i sömnen eller så har jag väl slagit mig själv när jag har sovit på något vis. För det känns som om jag har slagit i huvudet någonstans, för jag har otroligt ont bak vid nacken så jag får huvudvärk. Sen när jag har ont i nacken så stramar smärtan ut i axlarna och går ner i ryggen. Och det gör så jävla ont, tror jag blir sängliggande hela dagen och kvällen idag. Lika bra för min del. Finns ju trots allt inget att göra för regnet det bara öser ner och blåser gör det också. Det är ingen bra dag idag, inget nikotin heller, det är slut. Måste lösa det. Idag skulle jag egentligen ha varit på väg till Riga med pappa, Tommy och Annika. Men det blev tyvärr inte av, tråkigt. Jag som vill göra något. Men får se om det blir någon resa framöver någonstans. Nej nu måste jag städa mitt rum för det ligger kläder tamifan överallt och jag mår dåligt över att jag alltid slänger kläder omkring mig. Skärpning nu, för jag orkar inte städa varje dag. Sen ska jag laga mat, sen ska jag vila ett tag tror jag. Så hej då!

Idag är det ingen vanligt dag, för idag är det Emmas födelsedag.
HURRA HURRA HURRA!!

Grattis Emma på din 18-årsdag.




I don’t want a broken heart!



Idag sov jag länge, igen. Men pappa väckte mig med några ganska jobbiga ljud, som tillexempel ett vindspel. Otroligt jobbigt att höra när man vill ligga och sova. Så det var bara att kliva upp. Senare åkte jag och Pappa in till Birsta för vi skulle in och äta på Mcdonalds. Sen åkte vi hem. Efter ett tag så gick jag ut och träffade Matilda, vi satt och pratade lite sen gick vi upp till mig. Vi satt och kollade runt lite på internet, hahaha. Sen kollade vi på film och åt popcorn. Efter filmen satt vi och kollade igenom gamla sms på min gamla mobil. Ganska roligt. Haha. Sen gick jag ut med Matilda igen. Gick bort med henne och då gick hon hem och sen gick jag hem. Nu måste jag fixa till lite på mitt rum, tänkte kolla på en film och sen lägga mig och sova. Så hej då!

You’re everything I thought you never were and nothing like I thought you could’ve been. But still you live inside of me so tell me how is that? You’re the only one I wish I could forget. The only one I’d love to not forgive and though you break my heart, you’re the only one and though there are times when I hate you. Cause I can’t erase the times that you hurt me and put tears on my face and even now while I hate you It pains me to say I know I’ll be there at the end of the day. I don’t wanna be without you babe. I don’t want a broken heart. Don’t wanna take a breath with out you babe. I don’t wanna play that part. I know that I love you but let me just say, I don’t want to love you in no kind of way no no. I don’t want a broken heart and I don’t wanna play the broken-hearted girl, no, no, no broken-hearted girl. I’m no broken-hearted girl. Something that I feel I need to say but up to now I’ve always been afraid. That you would never come around and still I want to put this out You say you’ve got the most respect for me But sometimes I feel you’re not deserving me And still you’re in my heart but you’re the only one and yes there are times when I hate you but I don’t complain. Cause I’ve been afraid that you would've walk away ,Oh but now I don’t hate you. I’m happy to say that I will be there at the end of the day.




Jag vill va din verklighet!



Nu har jag nästan nyss kommit hem. Gick ut och mötte Matilda, Alex och Simon för vi skulle gå till Bergeforsen men det blev inget av så jag och Matilda gick hem till henne. När vi kom dit så åt vi tacos och sådär. Sen fick vi för oss att vi skulle åka in till stan. Så Matilda gick och duschade och gjorde sig klar, som tog sin tid som vanligt. Sen gick vi till Bea en snabbis sen hem till mig. Men vi fick inte tag i Mattias som vi skulle till och vi visste inte hur vi skulle ta oss dit eller hem så då orkade vi inte det. Matilda gick nyss. Nu tänkte iallafall jag göra lite dipp med gurka och morötter och kolla på en film. Ha lite mysigt sådär. Ciao!

Varför är du så konstig emot mig för?




Ångra aldrig de saker, som en gång fick dig att le!



Hallå! Gårdagen vart inte som planerat. Det blev inte så att jag följde med pappa till Forsmon, eller ingen av oss åkte. För vi kände att vi inte hade någon lust. Så jag satt bara hemma och tittade på film. Såg några ganska så bra filmer. Och idag vaknade jag inte förrän halv ett. Vaknade flera gånger inatt av att jag hade otroligt ont i ögat, så nu har jag kliat sönder ögat och har ännu ondare än vad jag hade inatt. Typiskt. Drömde sjuka drömmar inatt iallafall. Vissa var bra men andra inte. Idag har jag bara suttit vid datorn och hållt på med körkortet, otroligt jävla drygt. Menmen. Pappa sitter och tjata om att vi ska åka in till Birsta för han vill inte att jag ska sitta vid datorn hela dagarna. Men jag känner mig helt slut i kroppen och negativ till allt. Jag orkar verkligen inte göra något för det finns ändå inget att göra. Och jag orkar inte springa runt på Birsta heller. Jag skulle vilja gå och lägga mig och vakna när det är fint väder och då man kan vara ute och göra något. Men jag ska väl ut och ta luft snart, sen kolla på film antar jag. Roligt liv man kan ha. Får se om Matilda kanske skulle komma hit och prata skit sen eller om det inte blir av. Jaja, hoppas ni andra har roligare än mig och inte är så negativ till livet. Ciao!

Köpte mig en ny piercing häromdan också
eftersom jag knappt har någon hängande,
för den jag hade sist den tappade jag ju.
Som vanligt!



Hurtful!



Hejsan hej. Det kanske blir så att jag om ett tag, någon gång efter sju efter en kille har varit här och fixat Dreamboxen, så åker jag till Forsmon. Ska dit med pappa och vara med Annika, Tommy och Sebbe. Det är jävligt trist väder iallafall, det regnar hela tiden. Kan inte solen och värmen komma tillbaka snart? För man blir så deppig när det är dåligt väder, jag blir iallafall negativ emot allting. Och jag har då ingen lust att hitta på något när vädret ska vara på det här viset. Men hoppas det blir bättre väder inom kort. Nej nu måste jag duscha och göra mig klar om jag ska åka till Forsmon sen. På återseende!

I used to laugh it of. I used to look the other way. I used to save them troubles for another day.I kept my fingers crossed. I used to never take the blame. I'd pull a sunshine story in the pouring rain. The more I have to change I just stay the same. You don't know what you got till you're missing it a lot. I had to go throw it away. I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize. What I did to you was hurtful. What I’m going through is hurtful. I used to bide my time. I used to be around the bush. I'd rather give my ego another push. I used to be a fool. It was a foolish game I played and it's a fool's faith coming mistakes I made. Once I hade it right it was all too late





Förhoppningar blir till besvikelse!



Hallå! Nu har jag nyss städat klart, har städat lägenheten. Så nu ser det bra ut. Håller på att ska laga mat nu också. Det blir potatis, farmarbiff och brunsås. Haha. Idag blir det nog bara en lugn dag som vanligt för det är så trist väder så det finns inget att göra. Sen är jag så otroligt less på allt och alla. Det är lögner och svek hela tiden. Iallafall så satt jag och pratade med pappa igår om att åka bort ett tag. Kanske åker till Stockholm, Gotland, Göteborg eller så utomlands. Känner att jag måste bort härifrån, från allt och alla. Behöver lite tid för mig själv och stressa av mig lite. Så får se hur det blir när jag får lön den 15 juli. Skulle vara så otroligt skönt att bara lämna allt och bara åka, då slipper man allt. Nej men nu kokar potatisarna, nu måste jag sluta skriva. Hej!

Dina ord och dina hot, är nog det enda du har kvar!



Du är ett as coolt tidsfördrivft!



Hejhej! Igår var det en lugn kväll för mig, satt hemma vid tvn hela kvällen och såg på några bra filmer. Vart ganska sent igår också. Idag klev jag upp runt halv tolv, gjorde mig klar och for till Härnösand till Dollar Store och sen åkte jag och pappa bara runt och kikade lite varstans. Sen åkte vi hemöver, åkte på Ica och handlade lite. Nu snart ska jag laga lite mat hade jag tänkt. Det blir wok, vart väldigt hungrig på det. Idag blir det nog en lugn kväll också. Har ont överallt fortfarande men inte i halsen, rösten har börjat kommit tillbaka nu som tur är. Haha. Var nyss nere och lämna Emmas saker och hon berättade en liten sak för mig. Hahahaha, säger jag bara. Nej nu ropar magen på mat. Så hej då!

Det handlar inte om hur man ser ut, utan hur man beter sig. Det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar. Det handlar inte om vart man vill, utan om hur man tänker ta sig dit. Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv. Det handlar inte om att få den alla vill ha, det handlar om att få den man själv vill ha och det handlar inte om att hitta någon du kan leva med, utan någon du inte kan leva utan.

Saknar dig mamma!



Det finns tillfällen i livet, som aldrig kommer igen!



Igår klev jag upp tidigt för att hinna med mig. Jag åkte till Emma sen for vi till Birsta en sväng och jag köpte lite nya saker sådär. Sen åkte vi till Timrå för att fixa några saker sen åkte vi hem till Emma igen för att hon skulle hämta några saker. Åkte sen till Fagervik för att hämta några saker sen åkte vi till Elin och lämna våra saker. Vi åkte hem till mig och åt, gjorde oss klara sen gick vi till Ica för att köpa tuggummi och möbeltassar. Hahahaha. När vi hade gjort det så gick vi till Elin. Satt där och förfestade sen tog vi bussen in till stan. Träffade en jävla massa folk som man kände. Många man inte har sett på länge också, trevligt trevligt. Ja gårdagen var faktist hur bra som helst. Förutom att jag gjorde illa mig lite här och var. Hes blev jag också och är det fortfarande, ganska jobbigt när jag ska prata. Men så blir det ibland. Haha. Vi tog kvart i tre bussen hem och när jag kom hem så gick jag och la mig och somnade på en gång. Sov ett bra tag idag men när jag väl kom upp ur sängen så gjorde jag mig klar och for ut med pappa. Vi åkte till Birsta en sväng sen till stan, gick och åt på restaurang sen for vi hem. Nu har jag nyss varit ner och hämtat pengar av Jennifer. Jag, JenniferO, Elin, Johanna och JenniferB köpte en Gatufest biljett till Emma som en tidig present för hon fyller år på fredag. Egentligen borde jag åkte och lämna Emmas saker och hämta mina kläder hos henne och sen åka till Elin och hämta mina skor som jag glömde där igår men vet inte om jag orkar, jag har så otroligt ont överallt. Menmen, får väl se. Måste städa upp på rummet nu iallafall, det ser ut som ett bombnedslag.


Köpte mig en blommigklänning och ett svart skärp plus några andra små saker.


Jag tycker verkligen om dig!





Äntligen!



Sista dagen jag jobbade idag, otroligt skönt. Var sjukt trött imorse iallafall, jag fick för mig att jag hade sovit över när Annika ringde mig imorse men som tur hade jag inte det. For iallafall till Sebbe lite tidigare idag. Gav han medicin och såg till så att han hade fikat. Sen satt han och visade mig några krigsspel som han spelade, sen gick vi till bussen. Idag har dagen gått ganska så fort men det var sämre väder idag. På slutet började det blåsa och regna lite. Fick även 200 kr av Annika som tack för hjälpen för att jag har tagit hand om Sebbe. Och idag när vi var på stranden så säger Emma plötsligt, men vem är det där? Och jag tittar då bak för att kolla vem det är som kommer. Då ser jag att det är min pappa och min bror som jag har saknat otroligt jävla mycket. Så jag springer fram till honom och kramar om honom. Herregud vad jag har saknat han, är så otroligt glad över att han nu är hemma. Shit vad glad jag är, så lycklig nu. En av mina älsklings bröder. Och när jag kom hem så låg det presenter på min säng, min söta bror hade köpt dem till mig i Bali. Jag fick snäckor och koraller, en slags strandklänning typ. Jättefin. Det var i min älsklings färg som är grön och sen var det delfiner på som jag älskar. Låter ganska töntigt av mig. Haha. Men den var hur fin som helst sen fick jag delfiner i trä, otroligt fina dem också. Så tack så otroligt mycket min bror. Jag åkte till Ica innan jag åkte hem också, hämtade ut min nya bikini och en tröja. Jag är ganska så nöjd faktist. Idag blir jag nog bara hemma och ta det lugnt, jag är så himla trött och det är trist väder och det finns inget att göra. Blir en lugn kväll, skönt. Nu ska jag ta en dusch. Hej!

Det syns inte så bra på den
här bilden men det här
är strandklänningen iaf.




The way you make me feel!



Igår åkte jag ju in till Gatufesten med Emma, Jennifer, Anna och Julia. Åkte cab in. Haha. När vi kom in till stan så gick vi runt och kollade lite sen stod vi och kollade en stund på Agnes när hon sjöng sen gick vi runt igen. Jag, Emma och Jennifer fastnade på en bänk och då kom Elin och Micke dit och pratade. Jag gick efter ett tag för jag såg en person som jag skulle prata med angående vissa saker. Men det blev att den personens kompisar sa att jag skulle följa med dem ett tag och sätta oss vid ån och dricka, fast jag var ju nykter då. Så jag gick med dem till ån och satt där. Det kom bara mer och mer folk eftersom. Sen gick jag och mötte Jennifer och Emma för vi skulle gå till polisstationen för där skulle Patrik hämta upp oss och skjutsa hem oss. När jag kom hem var jag jävulst trött så jag gick och la mig i sängen och somnade på en gång. Var ganska så trött imorse när jag skulle kliva upp för att åka till Sebbe och sen jobba. Men dagen har gått bra, varmt som vanligt. Fick massage och blev målad på armar och ben. Haha, hade färg nästan överallt. När jag hade lämnat Sebbe hemma och sådär så åkte jag hem, duschade och åt. Nu ska jag bara plocka ordning på mitt rum sen ska jag ut en sväng. Det blir inte Gatufesten ikväll för min del iallafall. Kanske på lördag, jag har ju en biljett men får se hur det blir. Nu ska jag fixa lite. Hej!


Nu är det inte långt till lillpojken kommer och här är några kläder jag har köpt,
fast det var ett tag sen. Men jag hade ingen annan bild. Haha!



Gatufesten!



Hallå hej hejsan. Idag har man jobbat, solen stekte iallafall. Det var massa stationer idag som förra veckan, men det var lite annorlunda. Sen hjälpte jag Sebbe att fånga fiskar. Haha. Sen har jag varit badvakt, men behövde inte vara det så länge för efter ett tag så skulle vi gå upp för att samla ihop oss när vi skulle åka hemöver. Har städat lite och ätit. Nu har jag nyss hjälpt pappa och jag har gjort mig klar för jag ska åka in till stan, ska på gatufesten en sväng. Kan inte vara där så jättelänge eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Men ska iallafall in dit en sväng och kika lite. Nu har jag inge mer att skriva, herregud vilket intressant inlägg (or not). Heipa!

Några bilder från förra årets Gatufest, jag kan inte göra något annat än att skratta. Hahaha!