I break the rules so I don’t care!



Ska väl snart gå och lägga mig för jag är egentligen inte på bra humör. Men försöker att inte göra så att det går ut över andra. Åkte ut till Timrå förut iallafall. Träffade Millan sen så pratade jag med Bodil för att få tag på en tjej som jag skulle prata med. Vad det handlar om är hemlighetstämplat tills vidare, tills jag vet att allting är klar. Så jag inte berättar något nu i förväg och sen blir det inte så, väldigt onödigt. Men återkommer med det så fort som möjligt. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Kom hem och då har jag kollat på tv med pappa, ska fortsätta med det nu sen ska jag sova. Så god natt på er, skriver mer imorgon!

Jag känner mig helt jävla värdelös.


The world's greatest



 

Skön låt! eller tycker ni inte?

 


Another lover's gone





Tror ni inte kanske att jag gillar denna kille?
  • Han sjunger bra
  • Han ser inte dålig ut
När han var med idol hade jag stora förhoppningar om
att han skulle vinna hela skiten, men tyvärr, så blev det inte.


Halkbana!



Då var man hemma igen efter att ha varit i Härnösand på halkbanan hela dagen. Eller det var ett tag sen jag kom hem men har hållt på med teorin ett bra tag också. Det var jag och två killar till. Haha. Det gick bra idag iallafall, förutom att jag fick den sämsta bilen som knappt fungerade så jag fick byta bil. Men det var rätt så roligt faktist. Men drygt att stå och vänta imorse eftersom dem kom senare än beräknat.

Har egentligen inte så mycket att skriva mer. Jag ska väl hålla på med teorin ett tag till sen ska jag väl äta och sådär. Blir sen att jag måste städa till på rummet sen göra mig klar för att åka ut till Timrå. Nu måste jag fortsätta med teorin. Tack och hej!


Dags för sängen snart!



Nu inom kort så ska jag lägga mig i sängen för att försöka sova så jag kommer upp imorgon utan att ha försovit mig eftersom det blir en tidig morgon och jag ska ta mig en promenad till Sörberge Norra också. Det kan ju vara ganska skönt att gå en morgonpromenad så man vaknar till sådär innan halkbanan. Sen kan det ju också vara ganska skönt att sova tidigt. Men ska först kolla lite på tv. Men detta blir mitt sista inlägg. Mer av mig hör ni imorgon. God natt!


När man inte orkar mer!



Varför ska det alltid hända mig någonting när jag åker buss, det är jämt något. Som idag tex. så fick inte bussen åka igenom Timrå för dem håller på att göra om och skit. Så vi fick åka en väldigt onödig sväng men när vi åkte tillbaka så fick vi tydligen åka igenom. Det är jämt något sånt här eller att det blir fel på bussen, alltid när jag åker. Och idag på skolan var det brandövning, lite drygt. Sen när vi kom in i klassrummet igen, då skulle vi tydligen ut igen. Vi skulle gå någon frågeslinga, en aning kallt ute det var då.

Halkbana
har jag imorgon och det ser jag inte fram imot, känns som om allting kommer att gå åt helvete för att jag mår som jag gör. Men ska försöka göra mitt bästa. Ska iallafall sova tidigt idag så jag kommer upp imorgon eftersom jag ska upp ganska tidigt. Ska gå till Sörberge Norra där jag blir upphämtad. Återkommer mer om detta imorgon!

Mår inte alls bra nuförtiden, som idag på näst sista lektion så mådde jag verkligen skit. Var svimfärdig och mådde illa och varm som en stekpanna var jag också. Så jag gick hem från skolan då. Och mitt psyke tär på mina krafter för jag mår inge bra. Har mått skit dem senaste dagarna utan egentligen veta varför, förutom allt bråk.

Jag orkar inte ha det såhär som det är nu för jag mår inge bra av det, jag skiter verkligen i allt. Skolan blir drabbad och folk i omgivningen blir drabbad av mitt dåliga humör och mitt nertrappande psyke. Känner ångest för ingenting, mår dåligt för allt. Jag tar åt mig av små saker. Gråter ibland utan anledning, för gamla saker. Jag kan inte släppa saker och ting som har hänt, det kommer alltid upp i tankarna på nytt även fast jag har försökt att glömt och gå vidare men jag kan inte. Jag står kvar på samma plats. Det enda jag vill nu är att kunna må bra och känna glädje utan att låtsas. Jag vill inte visa mina känslor inför folk, därför sitter jag i min ensamhet och tänker på allt och gråter. Jag kan inte prata med någon för det känns som om ingen förstår mig. Vad fan ska jag ta mig till? Kan inte allt bara bli bra. Vill inte gå runt och må såhär, ha dem här tankarna i mitt huvud. Kan ingen bara förstå mig?



Riktigt kyligt!



For till Timrå förut idag och skulle vänta på Millan men hon var ju en aning seg då, haha. Så Jerry var snäll och höll mig sällskap. Sen kom Millan och då gick vi ut och satt oss på en bänk och pratade om lite saker och sådär. Det var ju nå jävulst kallt iallafall kan jag lova för vi satt ute ett tag. Jag, Millan och Jerry satt där ute och frös en aning. Men sen åkte Millan, Jerry gick hem och jag fick sitta ute lite längre och vänta på bussen. Jag trodde den skulle gå 35 men den gick inte förrän 42, my bad! Men när jag äntligen kom hem så skyndade jag mig in i duschen. Stod i duschen jättelänge och varmt duschade jag, hur skönt som helst. Sen hade pappa min, snäll som han är, gjort en räkmacka åt mig. Han hade läst mina tankar om att jag var hungrig. Nu ska jag fortsätta kolla på film med pappa sen ska jag sova. Så natti på er!


Jobbiga tider!



Här sitter jag och pluggar till körkortet så jag tror jag spriker. Dagen började inte bra, försov mig för det första. Sen vart det bråk som jag egentlinge inte orkar med. Det är skit jobbigt just nu tycker jag, men vad finns det att göra åt det egentligen? Orkar liksom inte ta mer av sånt här. Skit samma. Gick på stan med Jennifer, Frida och Erika ett tag. När jag väl kom in till stan. På stan hittade jag mig ett par jeans tights för 150:-, det var rea. Efter det kom jag och tänkte på min ekonomi. Men får lite mer pengar imorgon. Efter stan gick jag till körskolan och satt mig där ett tag tills det var dags för körlektion. Sen när den var klar så skulle jag gå in och prata med Anna om onsdag, har ju halkbana då. Senare går jag och tar bussen hem och när jag klivit av den så ropar pappa på mig. Då ska jag tydligen följa med ut en sväng, så vi åker ut. Senare när jag kommer hem så ska jag ta fram min snusdosa, nej då finns den inte i väskan. Har tappat den i bilen när jag hade körlektion, fuck säger bara jag. Menmen, får väl ringa och höra med Fredrik sen om han har hittat den. Men måste köpa en ny sen, vilket fall som helst. Ska till Timrå om ett tag, träffa Millan. I helgen ska vi dricka också har vi bestämt, måste bara köpa något gott att dricka. Nej nu ska jag fortsätta med teorin sen ska jag göra mig klar och åka ut. Hej så länge!


Ett litet schema bara..

Onsdag 30/9 - Halkbana
Måndag/Tisdag 5-6/10 - Stockholm
Torsdag 15/10 - Grattis till mig!
Torsdag 15-16/10 - Borgvattnet
Fredag 30/10 - Niklas kommer hem!?

Tror det var lite av sakerna jag måste komma ihåg.
Måste väl skriva dit lite mer sen, om jag kommer på fler saker


Rapattack mot Kissie!


Hade inget annat för mig..





I have become a nerd!



Tillbaka här igen då efter att jag har suttit och nörda spel på facebook.se. Men jag har även hunnit ätit, idag blev det en ganska sen middag den blev runt halv sju. Det blev fläskfile, potatisgratäng, bearnaisesås och sallad. Jättegott var det. Nu tänkte jag ta en dusch och titta lite på tv. Måste ifrån datorn så jag inte blir en nörd på heltid som bara ägnar sitt liv åt datorn och spelandet så man glömmer bort allt annat. Nej det går inte, måste gå nu. Återkommer senare kanske!


Ordning och reda!



Nu är det klart städat för min del för nu är det städat och fint i min garderob. Ordning och reda, lådvin på fredag. Sen har jag bara suttit vid datorn och tagit det lugnt. Nu säger pappa att vi måste åka och handla, fan vad jobbigt. Jag som hade tänkt att sitta här hela dagen med mjukisbyxor och bara ta det lugnt. Nej nu måste jag byta om och göra mig klar så jag inte ser ut som om liket är löst. Hua! Ja men jag ska väl börja med det nu då så det inte blir nå gnäll. Hej!


Då var det söndag igen!



Att helgen alltid ska ta slut så fort, det känns som om det var fredag igår. Fast iofs så hade jag helg redan i onsdags eftersom det inte blev någon skola för mig i torsdags och fredags. Idag sov jag ut och det var hur skönt som helst. Sov till sjugio över ett ungefär. Sen satt jag mig vid datorn och efter ett tag fikade jag lite. Tänkte att jag skulle plugga idag, det är ett måste. Nu ska jag städa min garderob. Återkommer senare!


Inte svårt när det är lätt!



En timma tog det att få maten när jag, pappa, Annika och Tommy var på Atlantic tidigare idag och skulle äta. Det var ju inge drygt, inte alls. Det var väldigt mycket folk där eftersom dem visade timrå matchen på projektor och alla typ var fulla och skrek, en aning störande. Efter det gick jag in mot Timrå och väntade på att Millan, Jocke och Kim skulle komma. Vi vart kvar i Timrå ett tag men senare åkte vi till Mcdonalds, igen. Beställde lite mat sen åkte vi vidare in mot stan. Vart en sväng till Granloholm senare för Millan skulle hem sen skulle Kim hem och sedan skjutsade Jocke hem mig. Och nu sitter jag här och ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv ett tag sen ska jag sova. Imorgon måste jag plugga eftersom jag har prov på tisdag och sen ska jag plugga teori plus att jag måste städa och gå igenom min garderob vilka kläder jag ska ha kvar och inte, för jag har så mycket kläder att det inte får plats i garderoben och då är det kaos. Nej nu har jag inge mer att skriva för denna gång. Återkommer imorgon, god natt!


Tjänat pengar!




Idag har jag
hjälpt pappa på loppisen och tjänat pengar och det känns väldigt bra, känner mig inte så fattig längre och Emma är skyldig mig lite pengar så jag har ju trots allt inte gjort av med alla pengar så jag klarar mig nog tills jag fyller år för jag hoppas jag får pengar då sen är det ju bara några dagar efter det så får jag pengar igen, så nästa månad är jag nog ännu rikare. Haha.

Har varit ganska
mycket folk på loppisen idag, roligt. Köpte mig en bak dricka av Lars-Åke för 100:- plus att jag fick några extra för han tycker om mig han, haha. Så jag kom hem bara för ett tag sen och nu ska jag väl fixa mig lite sen ska jag städa på rummet senare kommer pappa och hämtar mig för då ska vi åka och äta någonting tror jag. Sen blir det väl att jag åker in till Timrå till mina vänner.

Orange helg
har jag och Millan haft denna helg, istället för vit helg som man dock säger när man inte ska dricka något och vi bestämde oss för att inte dricka denna helg och döpte därefter denna helg till orange helg och nästa helg blir rosa helg för då ska vi dricka lite. Haha. Fast jag bröt det lite igår, tog mig en lätt öl på Mcdonalds igår, varför det vet jag inte. Haha. Men roligt hade jag igår iallafall. Det är ju roligt när man är med roligt folk om jag säger så.

Nu ska jag
börja och fixa mig och städa så jag hinner med allting innan pappa ringer och säger att han är här och att jag måste gå ut. Så har inte så mycket mer att skriva nu. Skriver väl mer sen när jag kommer hem. Tills dess får ni ha det så bra.


Dålig uppdatering!



Ursäkta för min
dåliga uppdatering idag men jag har knappt varit hemma. Var ju på rättegång idag och det gick ju bra. Sen vart det stan en sväng sen åkte jag hem till Kim och kollade på hans mammas nya hund, så jävla söt. Vill ha en jag också. Senare åkte jag hemöver men hann bara vara hemma ungefär en kvart sen kom pappa och hämtade mig för vi skulle åka och äta och efter det så följde jag med till loppis lokalen eftersom det är loppis imorgon och jag ska hjälpa till sen gick jag därifrån till Timrå och träffade Millan sedan åkte jag, Millan, Kim och Jocke ut. Vi åkte på Mcdonalds och åt. Tror det är första gången jag hade sådär roligt på Mcdonalds iallafall. Haha. Sen var vi ute och letade en lampa som lyssna ganska stark så vi hittade den till slut och den fann vi på Gärde för där var det dansgalan. Sen så åkte jag och Millan hem till henne i Granloholm för Kim och Jocke skulle skjutsa Millans mamma och hennes kille så jag och Millan satt och prata lite sådär sen kom dem och då åkte vi ut. Gjorde inte så jättemycket och nu alldeles nyss skjutsade dem hem mig och nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon. Så jag uppdaterar imorgon när jag kommer hem. God natt!


Godmorgon!



Tidigt morgons inlägg och det är väl första gången jag skriver såhär tidigt tror jag, brukar inte hinna med sånt här på morgonen men skulle ändå titta till en sak på datorn så jag passade på. Ska alldeles strax fika någonting sen så ska jag väl fixa mig lite. Men bussen går fem i nio så ska fixa klart nu. Mer av mig hör ni när jag kommer hem, hej då!

 


Saknar dig otroligt mycket!



Detta är sista inlägget för idag, jag lovar, för jag är så trött så att jag inte kan hålla ögona öppna nästan men jag tänkte bara skriva att jag saknar min bror Niklas som är i Island och han kommer inte hem förrän nästa måndag, då har han varit där i två månader. Jobbigt att inte träffa min bror på två månader. Saknar han som fan, vill att han ska komma hem nu så att jag kan krama om han. Tycker synd om han eftersom någon/några där i Island har snott hans systemkamra och internetdosan, moget. Sen hade den/dem snott av hans rumskompis också. Men han verkar iallafall ha det bra där och det är ju bra. Men han kan ju ta och komma hem nu tycker jag. Han är dock inte hemma när jag fyller år och det suger, ville att han skulle var hemma då men nu åker jag ju ändå till Borgvattnet då så det spelar ju ingen roll. Vi träffas ju när han kommer hem, då får han fira mig. Haha. Nej nu måste jag verkligen sova, god natt för sista gången.



Inte så bra bild men det syns att det är jag och min bror för tre års när vi var i Turkiet.
Jag saknar dig min bror och jag älskar dig, det vet du!


Tänkte bara säga Grattis!



Ja just det idag fyller Gabriella år så tänkte göra ett inlägg för att gratta henne.

Här är en bild på henne och hennes kille Markus när vi var i Turkiet.
Grattis till dig på 18-årsdagen!



Mer bilder från när jag var i Turkiet dyker upp här på bloggen inom
kort för nu har jag hittat igen alla bilder så ska bara ta mig tid till
att lägga upp dem så får ni se lite bilder från den resan.

Nu ska jag som sagt göra mig klar för sängen, så god natt på er så hör
ni mer av mig imorgon någon gång när jag kommer hem om jag inte
hinner skriva något innan jag åker iväg imorgon bitti. Men som sagt,
god natt på er kära läsare.

 


Dags att dejta kudden!



Tillbaka hos mig
efter att jag har varit med Kim, Christian och hans bror Andreas. Åkte till Timrå förut och träffade dem var inte där så länge för då åkte vi till Mcdonalds sen har vi bara varit ute och åkt. Senare så skulle Christian skjutsa hem sin bror för hans pappa skulle vara hemma vid åtta men sen ringde han och sa att han kommer inte hem förrän nio så vi satt där och väntade och jag höll på att somna men efter ett tag så kom hans mamma hem och då kunde vi åka så Christian skjutsade hem mig och nu sitter jag här. Ska göra mig klar för sängdags för jag är så otroligt trött. Ska på rättegång imorgon, körskolan och sen stan tror jag. Så måste vara pigg tillsdess. Så god natt på er!


Nu bär det av ut!



Nu ska jag åka ut hade jag tänkt och träffa mina vänner. Har iallafall pluggat idag och städat lite sen har jag bara suttit här, ätit och gjort mig klar. Varit irriterad idag också och är det lite fortfarande. Menmen. Har inte så mycket mer att skriva så det blir väl ett ganska kort inlägg denna gång. Men skriver mer när jag kommer hem, det lär ju inte ha hänt något så intressant men kan skriva några rader ändå. Hej så länge!


Ibland kan man bli så otroligt less!



De kan ju glömma att jag ska på något socmöte för att några påstår att jag har "misshandlat" dem när jag inte gjorde det. Det heter självförsvar om ni inte redan visste det. Så jag har inget att bli anmäld för. Jag tänker inte sitta på något socmöte bara för att jag har blivit anklagad för något jag inte har gjort. Fyfan vad less jag blir just nu. Men synd att jag inte kan komma då, för jag har halkbana då. Jag tänker ändå inte gå på något möte för något jag inte har gjort. Hua vad less jag är just nu, går inte att beskriva. Herregud, vissa har ju lite att göra.


Sen kväll!



Det blev väldigt
sent igår för jag låg uppe och kollade på film, män som hatar kvinnor kollade jag på. Väldigt bra film, förut hade jag bara kollat från början av filmen men igår tog jag mig tid till att titta klart på hela. Somnade inte förrän tre någon gång och vaknade halv tolv idag. Har fikat och sådär ska snart börja städa sen ska jag plugga affärsjuridik sen körkortet, det är mycket idag känner jag. Men ska väl börja med allt nu så jag blir klar snart. Hej!


Love, I need love!



Här ligger jag i sängen med min älskling och ska snart se på film.

Gör mig lycklig, få mig att skratta. Jag behöver kärlek, vill inte känna mig ensam.
Jag vill inte ha det såhär för jag vill känna kärleken och vara lycklig.
Varför kan man inte hitta någon som inte ser vilka fel man har utan som ser vem man egentligen är.
Vill inte vara någon som bara duger ibland eller någon som inte är bra nog.
Många säger att kärleken är evig, jag säger att kärleken är kort.
Många säger att kärlek är vacker, jag säger att kärleken är hemsk.
Visst kan kärlek vara underbart men ibland kan det vara åt helvete.
Jag vill ha någon som älskar mig för den jag är och någon som bry sig.

Varför ska man behöva må dåligt? Varför får man inte må bra?
Det spelar ingen roll vad jag än gör, så är det tydligen fel ändå.
Jag försöker verkligen göra allt för att allt ska vara bra men skit får man för det också.
Varför är det alltid mitt fel? Det är ju inte alltid jag som gör fel.
Det är inte en persons fel att två bråkar.
Jämt är det jag som ska säga förlåt fast det inte är mitt fel, det är alltid jag.
Personer som gör fel inser inte att dem gör det utan skyller hellre på andra.
Det spelar ingen roll om personer säger att jag har gjort fel, bara jag vet hur det ligger till.



Jag är den jag är och skiter i vad andra tycker.
Alla behöver inte tycka om mig och alla behöver inte tycka att jag är snygg.
Jag bryr mig ärligt talat inte. Jag är ingen jävla dum blondin som sitter och
säger att alla är så avis på mig och att jag är snyggast i världen och att alla
tycker om mig. För så är det inte. Ingen är avis på mig, jag är inte snyggast i
världen och alla tycker inte om mig. Jag vet att det är så, thats the real life.
Det är bara att gilla läget eller hålla käften. Stör mig på folk som tror att
dem är störst, bäst och vackrast men låt dem fortsätta och drömma, det är
bara dem som förlorar på det i längden om dem håller på sådär.

 


Trött tjej!



Ibland blir jag så otroligt irriterad och vill bara kasta sönder något. For ut till Timrå förut som sagt och var med vännerna. Gjorde inte speciellt mycket. Vi for till Mcdonalds i Birsta en sväng sen tillbaka till Timrå. Vid nio tiden åkte jag hem och när jag kom hem så satt jag mig här på en gång. Imorgon börjar jag inte förrän kvart över ett och då har jag en lektion, känns väldigt onödigt att åka till stan fram och tillbaka. Så blir nog liggandes i sängen. Måste ändå göra en städning här imorgon så att det ser bra ut, är lite stökigt. Hann inte städa färdigt innan jag åkte ut. Sen måste jag ta mig tid till att plugga affärsjuridik för jag har prov i det på tisdag och Egor tror inte att jag kommer klara det så måste bevisa honom att han har fel. Haha. Nu tänkte jag lägga mig i sängen med min älskling och kolla på film. För jag är så otroligt trött efter denna dag. Så till er alla, god natt på er om jag inte uppdaterar mer under kvällen!


Vilket äventyr!



Idag har det varit en mycket bra dag faktist. Började med att vi var på Norra berget och skulle gå en orientering. Ganska jobbigt var det för man skulle gå i skogen, upp på berg och det var ju inte direkt så enkelt men vi fick iallafall sex stycken kontroller och det var godkänt. Haha. Efter det så åkte jag och Emma hem till mig en snabbis och hämtade en present till Kevin sen åkte vi till Torsboda för vi var tvungen att tanka sen så råkade vi åka ut på fel infart till motorvägen så vi var tvungen att börja backa där då. Haha herregud. Sen bar det iväg till Älandsbro. Åkte till Ronja och när vi kom dit så satt Ronja och mata Kevin sen gjorde hon sig klar sen åkte vi. Var lite krongligt att få in barnvagnen i bilen men det gick till slut. Sen for vi på Dollar Store, min gamla praktik plats. Saknar det. Shoppade väl lite saker. Var snäll mot pappa och köpte massa godis till han sen köpte jag ljus som man kan ha på graven och lite andra små prylar. Senare åkte vi till centrum i Härnösand där Ronja handlade lite saker. Åt på Big Boy gjorde vi också för jag var döds hungrig. Sen vart det stor shopping på Hemköp. Haha. Jag säger bara en sak "Allt i korgen".. Haha. Efter det så åkte jag och Emma hemåt igen. Så nu ska jag duscha sen ska jag städa rummet sen bär det av till Timrå för att vara med Millan och Lisa ska väl komma hon också. Så på återseende allihopa!




Saknar ord!



Ibland känner jag mig bara så jävla arg och besviken så att jag inte kan beskriva det i ord. Det är som om allt står still och jag vet inte änns själv vad jag heter. Jag finner inga ord för att förklara. Iallafall så har jag varit i Timrå med Millan samt Lisa då och vi satt på "tjejkväll" då vi fick rita självporträtt med fel hand, alltså den man inte skriver med i vanliga fall och sen skriva två egenskaper som vi tyckte stämmde in på oss själva. Fast allt började ju med att vi skulle säga våra namn och sen skulle vi skicka runt ett ljus och säga vårat namn igen och säga hur vi mådde idag på en skala 1-10. Det var ju verkligen roligt, jippi! Sen skulle vi göra något mer. Skulle para ihop namn med olika arbeten eller sysselsättning, ungefär. Sen vart det sallad men jag var inte direkt så sugen på inte. För idag har jag varit riktigt jävla förbannad på äckel Media Markt, ska fan inte köpa en pryl där igen. Sämsta jävla affären man kan handla på, bokstavligen och helt ärligt.

Min älskling är tillbaka hos mig och jag är lycklig nu. Fan vad jag har längtat och längtat. Men nu är tiden inne, nu är bebisen här. Ska sova med mig inatt och jag ska gosa med min älskling.

Nu är det såhär
att jag ska sitta här en liten stund till sen ska jag gå och duscha sen gå och lägga mig i sängen och kolla på film, mysa med den bästa. Och imorgon bär det av till Norra berget. Så Emma kommer hit till mig imorgon sen åker vi härifrån i min brors bil och hämtar upp Elin och Jennifer. Ska vara där i ungefär två timmar sen skulle jag egentligen åka till Media Markt och skrika dem i ansikte men det behövs inte nu för mina bilder och allt är upphittat, lycklig lycklig! Men det är fortfarande en skit affär. Så god natt på er kära läsare, mer av mig hör ni imorgon.





Birsta!



Vad drygt det är att vara på skolan när man har sån jävla mensvärk och när man har så långa raster så att man håller på att somna sen på lektionerna. Åkte på Birsta en sväng idag. Men det jag egentligen skulle handla, blev inte handlad. Typiskt! Men en stickad längre tröja vart det iallafall sen köpte jag ett skrivblock för det var ju på tiden sen hårspray, binder om någon vill veta och tekakor. Intressanta saker!? Sedan gick jag över på Coop Forum för där var pappa så vi handlade lite dricka och sånna saker. Har varit hemma ett tag nu och ska väl snart äta sen bär det av ut och göra något. Tråkigt som vanligt. Ska hinna städa på rummet lite också så ska göra det nu. Hej!


Café Charm!



Tänkte bara lägga upp bilder från idag då jag och Jennifer var på Café charm då Jennifer åt en räkmacka som jag alldeles strax ska tillaga här hemma på egen hand.

Min bebis kommer hem imorgon till mig igen, vilken lycklig tjej jag är nu iallafall. Gud vad jag ska gosa med min mys då. Har verkligen saknat min älskling.




En finne!



Jag är tillbaka
här igen och tänkte göra en uppdatering. Inte för att det har hänt så vidare mycket sen sist jag skrev men tänkte ändå skriva lite så att jag är lite uppdaterad. For iväg till Timrå förut iallafall. Umgicks med vännerna och vad roligt man kan ha av att prata om finnar, herregud, har man lite att göra så har man ju. Därefter följer min rubrik, hade inget annat att skriva. Haha. Senare tog jag bussen hem för ungefär en timma sen. När jag kom hem så startade jag datorn på en gång för jag hade inge bättre för mig då säger pappa att jag ska kolla om jag hittar någon bil så jag går in på trogna blocket.se och tittar. Men visst hittade jag bilar, det var inte problemet. Men jag hittade så många jag ville ha och det var väl de som var problemet. Haha. Men ska titta vidare om jag hittar något vrålåk som pappa har lust att köpa åt mig eftersom det inte är så långt kvar tills jag har mitt körkort, hoppas jag. Men som sagt, nu ska jag leta vidare. På återseende!


Lova ingenting du inte kan hålla!



Vilken jobbig dag det har varit idag. För det första har jag haft nå jävulst mensvärk sen hade vi en otrolig lång rast så jag och Jennifer vandrade ner till stan. Gick och kikade på lite saker och sådär. För jag måste till Birsta någon dag och köpa lite nya underkläder och andra saker. Senare så ville Jennifer fika så gick med henne till Café Charm där hon åt en räkmacka. Haha. Vart väldigt sugen på det så när jag kom hem så åkte jag på affären och köpte tekakor och räkor. Mums! Tog iallafall bussen ifrån stan och klev av vid Sköns kyrka för pappa kunde hämta upp mig där för han var ändå i närheten för att han hade varit på Media Markt och lämnat in min dator. Sen åkte vi till mamma och gjorde lite fint, så nu ser det bra ut där. Saknar dig jättemycket! Sen har jag gjort mat och hjälpt pappa lite. Och nu ska jag bara fixa några saker sen ska jag till Timrå. Så uppdaterar senare!

Trött på folk som ljuger och inte kan hålla saker och ting. Så jävla störande så att jag blir förbannad. Varför ska man ljuga och hålla på? Det är bara så jävla onödigt.

Information!



Tänkte bara ta och berätta en sak. Ibland när jag skriver inlägg så blir vissa ord ljusgråa och man kan klicka på dem så kommer man in på Bubbelroom.se eller Halens.se men det är inte jag som har gjort det utan det blir så automatiskt, så det är inte jag som har länkat till den sidan. Tänkte bara berätta det.


Allt går emot mig!



Uppdaterade inge mer igår för allt slutade i kaos. Jag mådde inge bra så jag gick ut ett tag. Sen kom jag hem igen och då gick jag och la mig på en gång nästan. Idag har jag iallafall städat på mitt rum och sådär. Sen åkte jag och pappa på Birsta och köpte ett nytt tangentbord till mig och bytta mina koss hörlurar sen åt vi på Mcdonalds. Senare åkte vi hem. Sen har jag bara suttit vid datorn och inte gjort speciellt mycket. Skulle ta fram min lilla bebis men den funkade inte så jag måste in på Media Markt imorgon och be dem fixa den. Andra gången det är fel på den, fast sist fick jag en ny. Skit affär är vad det är. Jag blir så otroligt less på allt.

Det är inte meningen att man ska gråta sig till sömns och vaknade gråtandes. Man ska inte behöva må så jävla dåligt att man känner att livet inte har någon mening. Att man mår så dåligt att man bara skiter i allt och inte vill leva mer. Jag orkar inte ha det såhär, vill inte leva såhär. Vill kunna må bra och inte må så jävla dåligt som jag gör. Vissa saker pratar jag om men andra håller jag helst för mig själv. Alla säger till mig att jag måste prata med någon för att få släppa ut allting jag har inom mig men jag vill inte det, jag vill inte prata med någon som bara "gör sitt jobb" då står jag hellre över. Det är så jag känner iallafall. Vissa kanske tycker dem har fått en jävulst bra hjälp av att få prata ut med någon, men jag vill inte. Vill inte jag prata om något, så vill jag inte. Ingen kan tvinga mig. Jag vet att jag kommer må dåligt av det, men jag är van så det stör inte mig. Men jag vill bara att allting ska vara bra, varför kan det aldrig vara bra? Det är väl inte det som är meningen. Men är det för mycket att begära att få må bra?


Nya skor!




Duschade och gjorde mig klar förut och sen åkte jag ut med pappa. Vi åkte till Birsta och kollade på skor till mig och äntligen hittade jag ett par skor som jag fick av min snälla pappa. Sen gick vi och kollade på lite mer saker men sen åkte vi hemöver. När vi kom hem så gjorde vi mat. Det blev fläskfile, potatissallad, béarnaisesås, sallad och vitlöksbröd. Jättegott var de. Vart så mätt så jag känner mig som en ballong. Haha. Ska fixa och dona lite nu sen blir det en sväng ut. Ciao!




Skor - Scorett 460:-

Jättesköna och bekväma skor!


Sliten tjej!



Godmorgon eller rättare sagt godeftermiddag. Sov länge idag och det var hur skönt som helst, älskar helgerna när man kan sova ut och inte behöva kliva upp vid sex/sju tiden. Har fikat mig en bra frukost idag, min kropp får väl en chock nu. Haha. Brukar inte hinna äta frukost på morgonen för att jag är så seg då. Men idag passade jag på att fika ordentligt, duktigt Sussane. Ska väl städa lite idag tror jag. Kvällens planer har jag faktist ingen aning om vad det blir. Men något blir det alltid. Nu ska jag gå igenom alla mina skor och sen ska jag väl kanske åka och köpa nya skor, äntligen! Uppdaterar senare.


Bitch!



Borta bra med hemma bäst eller borta bra mem hemma bitch? Haha. Nej men det är iallafall skönt att vara hemma igen, jobbigt att vara rätt så nykter när alla andra är packade. Hua! Var iallafall först hos Elin, var där ett tag och umgicks. Sen skulle jag och två av mina vänner gå till Millan och dem men då tappade jag bort dem så jag gick dit själv. Var där ett tag och umgicks med dem där sen fick jag skjuts av Emma hem, mycket snällt. Nu har jag nyss fikat för jag var en aning hungrig så ska snart sova hade jag tänkt för jag är trött. Men till er alla andra, ha en fortsatt trevlig kväll eller rättare sagt natt kanske.


Så jävla less på dig!


Ändrade planer för kvällen. Blev ingen grillning ikväll och det var ju tråkigt, jag som ville det. Menmen. Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ungefär kvart över så jag kan gå ner till busshållsplatsen och åka till Timrå, ska till Elin. Matilda och Lisa ska möta upp mig, sötisar!

Så jävla less på allt just nu så jag skulle kunna gå och hänga mig. Helt seriöst. Jag är så irriterad och arg på en person just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Just nu skulle jag vilja stå mitt emot dig och bara skrika dig i ansikte så du fattar någon jävla gång vad jag säger.

Nu ska jag inte slösa tid på sånt där skit, nu ska jag snart iväg och jag hoppas det blir roligt annars dör jag i förtid. Herregud! Egentligen orkar jag inte åka ut men jag orkar inte heller sitta hemma en fredagkväll när jag egentligen hade planer, så därför drar jag ut. Hej!


Äntligen helg!



Nu är det helg och det är så otroligt skönt. Men veckan har gått fort faktist men det är väl kanske för att jag inte har varit så mycket på skolan denna vecka, illa illa. Idag som sagt ska jag umgås med mina vänner, grilla och sådär. Det ska bli trevligt de. Har nyss ätit och jag har varit på affärn också och köpt lite allt möjligt.

Stackars pappa min som har blivit jättesjuk. Han hade 40graders feber igår. Alldeles snuvig och hostar, säkert jag som smittat han. Det skulle inte förvåna mig.

Ska göra mig klar nu sen ska jag åka iväg. Mer har jag väl inte att berätta änn så länge, återkommer med mer intressantare saker om någonting dyker upp. Ha en trevlig kväll!


Snart är det lördag igen!



Glada jag. Jag har mått bra idag faktist, förutom imorse då. Men humöret är på topp. Det är väl lite ovanligt men det är ju bra, inget att klaga på. Känner mig positiv till allt just nu och jag skulle kunna upp och hoppa för jag är glad av ingen orsak egentligen. Menmen. For ju ut en sväng förut, åkte in till Timrå då. Umgicks med mina vänner och kollade på Idol.

Skönt att inte behöva kliva upp så tidigt imorgon. Emma kommer och hämtar mig imorgon bitti. Så jag behöver inte kliva upp förrän vid sju, det är ju bättre än kvart i sex iallafall. Skönt med helg imorgon. Ska till Jockes pappa imorgon med vännerna och grilla tror jag vi skulle göra och dricka lite, det blir mys de.

En uppfriskande dusch har jag tagit. Nu är det bara rummet som ska städas sen ska jag lägga mig i min älsklings säng som jag tycker är så otroligt skön. En hel dubbelsäng för mig själv som jag kan vrida och vända mig i hur mycket som helst. Fast jag brukar sova i mitten för annars känns de som tomt på andra sidan. Haha. Men städa rummet här näst sen lägga mig i sängen som sagt och titta på tv sen är det natti natti för min del. Så jag säger god natt, mer av mig hör ni imorgon. Hej!


Ni måste nu dock hjälpa mig! Jag har svårt att bestämma mig angående mitt hår, ska jag klippa det kort eller ska jag ha det långt?


(gammla bilder)


(lite nyare bilder)


Tack på förhand! Haha


Back at my place!



Tillbaka här igen då! Nu har jag nästan nyss kommit hem. Gick inte på skolan idag för jag mådde skit dåligt och var hur trött som helst. Så jag sov till tio och klev upp och gjorde mig klar.  For in till stan och gick där en sväng sen tog jag och Kim bussen till honom för att fördriva tiden lite tills jag hade körning. Han vill ju vara där jag är hela tiden och ha koll på mig jämt, ja vissa är ju rädd om en. Herregud. Har haft körning idag, gick väl bra. Trodde jag hade körning fem över halv två idag men tog fel, istället var det fem över halv tre. Så fick vänta ännu längre, det var ju inge drygt. Sen tog jag bussen hem direkt. Ska snart äta sen blir det ut till Timrå och träffa Lisa. Uppdaterar när jag kommer hem, bye!


När kylan är här!



Nu har jag nyss kommit in i värmen och det känns hur skönt som helst. For in till Timrå förut, träffade Lisa sen kom Kim så vi satt och kollade på tv, Idol. Senare åkte jag hem och då åkte jag till Matilda. Umgicks med henne, Christian och Alex. Sen gick vi till Beas mamma och satt där ett väldigt bra tag och dem surrade, jag satt mest och frös jag. Haha. Men nu ska jag göra mig klar för sängen, ska krypa ner i min varma säng och sova. Det ska bli skönt de. Så god natt på er


Just like a tattoo!



Äntligen hemma. Hade två lektioner idag, väldigt skönt. Var inte på idrotten idag pga att jag kände att det hade jag inte klarat av för jag är inte frisk än. Känns som om jag börjar bli mer sjuk. Undra när det ska bli bra igen egentligen. Buss resan hem var jobbig faktist, började må dåligt som fan efter ett tag.

Näringsbrist. Hela min kropp är svag och jag är alldeles skakis. Har inte ätit nästan någonting sen i förrgår. Lite nudlar och mackor sådär. Men idag har jag ätit, åt nyss. Så nu är det väl rätt så okej.

Kvällens påhitt. Ikväll får jag se vad som sker. Ska väl fixa till lite på rummet och sådär sen får jag se vad jag ska. Kanske åker ut en sväng och umgås. Men egentligen skulle jag kunna lägga mig och sova för jag är så slut och trött. Skulle inte sitta fel att sova iallafall. Men ska försöka sova tidigt idag. Imorgon har jag körlektion också, roligt. Det är så roligt, haha. Nej nu måste jag sätta igång. Ciao!





oh oh oh

No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I’m asking for

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I’m wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

I can’t waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I’ve done
Live every second like it was my last one
Don’t look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You’re still a part of everything I do
You’re on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I’ll always have you (I'll always have you)

Sick of playing all of these games
It’s not about taking sides
When I looked in the mirror didn’t deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I’m wrong and then change my mind
Sorry but I’ve gotta be strong and leave you behind

I can’t waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I’ve done
Live every second like it was my last one
Don’t look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You’re still a part of everything I do
You’re on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I’ll always have you (I'll always have you)

If I live every moment
Won’t change any moment
There's still a part of me in you
I will never regret you
Still the memory of you
Marks everything I do, oh

I can’t waste time so give it a moment
I realize nothings broken (yeah)
No need to worry about everything I’ve done
Live every second like it was my last one
Don’t look back got a new direction (don't look back)
I loved you once, needed protection (no, no)
You’re still a part of everything I do
You’re on my heart just like a tattoo

I can’t waste time so give it a moment (i can't waste time)
I realized nothings broken
No need to worry about everything I’ve done (no need to worry)
Live every second like it was my last one
Don’t look back at got a new direction (don't you ever look back)
I loved you once and I needed protection
You’re still a part of everything I do
You’re on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I’ll always have you



Vissa är ju allmänt efterbliven!



Nu är jag tillbaka på hemmaplan. Har varit i Timrå med Kim och Lisa. Har inte gjort så vidare mycket var på gården och där kokade jag nudlar eftersom jag inte hade ätit något sen satt vi bara och kolla på tv, trist men hade ändå inget bättre för oss. Höll på att somna där så nu ska jag gå och ta mig en dusch sen blir det tvn en sväng sen ska jag dejta kudden och sova ett tag imorgon, för jag ska nog inte gå på idrotten imorgon. Inte när jag är sjuk fortfarande.


Fick brev hem från polisen idag eller rättare sagt brottsjouren. Det som stod i brevet fick mig att skratta lite.

Till dig som blivit utsatt för brott.

Det är inte ditt fel att du råkat illa ut. Att bli utsatt för ett brott kan vara en svår upplevelse..

Det var bara en del av det som stod i brevet, det lät ju lite roligt. Men men.


Det som hände natten mot lördag stod det om i tidningen idag, har dem inget bättre för sig? Vissa tycker ju om att gå runt och prata om detta för nu vet typ alla om det. Alla verka tycka det är hur intressant som helst men har man inget bättre för sig så är det väl klart att man tycker det är intressant. Nej nu ska jag inte sitta kvar här så nu får ni ha det så bra och god natt på er, återkommer imorgon.


En månad, inte länge nu!



Idag känner jag mig på väldigt bra humör faktist, förutom att jag har mått dåligt idag men humöret har ändå varit på topp. Hade körlektion idag igen och det gick väldigt bra. Fick mycket beröm, känns bra. Efter det gick jag till skolan men kände att jag inte orkade med det mer. Så gick och träffade Kim, vi skulle prata lite och sådär. Sen var vi hungriga så åkte hem till han och fikade och hämtade hans pass, pratade lite med hans mamma också. Hon är väl underbar hon, så snäll. Sen åkte vi in till stan igen och åkte till polisen, Kim skulle hämta ut en mobil. Sen så gick vi runt på stan en sväng sen åkte jag hem. Nu är jag hemma men ska snart ut igen, ska till Timrå och träffa bland annat Lisa. Så ska fixa lite saker nu innan jag åker ut. Så ha det så bra tills jag skriver igen. Hej!

Just det, en månad kvar tills jag fyller 18 år. Inget speciellt tycker jag förutom körkortet.


Förlåt för allt!



Åkte ut en sväng till Timrå förut för jag skulle hämta pengar och sådär sen var jag inte kvar länge innan jag åkte hem. Har nu suttit och kollat lite på Riverside, jag tycker det är sämst. Inge bra alls. Jag håller mig till Andra Avenyn jag för det är mycket bättre. Ska snart göra mig klar för sängen, är en aning trött och slut. Har fortfarande ont i hela kroppen men det känns iallafall som om det börjar gå över. Det är ju tur de! Inte har jag orkat städat på mitt rum heller som jag borde, må dåligt när jag ser hur det ser ut här inne. Men ska ta tag i det i veckan, jag måste. Men nu ska jag lägga ner detta och lägga mig och kolla på film ett tag. God natt på er!


Allt går åt helvete!



Har varit på vårdcentralen idag iallafall. Det gick väl bra så nu är allt dokumenterat. Fick berätta vad som hände natten emot lördag, lite kort fattat då. Sen knäppte han kort på skadorna och sådär. Så nu finns det tillräckligt med bevis. Vittnen har jag också så det är ingenting som saknas. Nu ska jag bara fixa några saker sen ska jag ut. Bye!


Jag har mer än vad ni tål!



Tog bussen in till stan idag och satt mig på körskolan och gjorde lite teori innan jag hade körlektion. Gick väldigt bra, min körlärare var stolt över mig. Haha. Var ute och åkte lite överallt. Sen åkte jag till skolan och då hade vi precis slutat lektionen så jag gick och åt med Frida och Erika sen följde jag med dem till vårdcentralen i Skönsberg för Erika skulle dit och när vi är där så ringer pappa och säger att jag ska vara på vårdcentralen i Timrå klockan halv tre. Efter Erika var klar där så åkte vi till apoteket vid City gross efter det så var Erika snäll och skjutsade hem mig för annars om jag hade tagit bussen så skulle jag inte ha hunnit. Det har blivit så stressigt för jag hann ändå inte gå på den lektionen vi skulle ha sjugio ett. Så när jag kom hem så tvättade jag av mig sminket för det kan jag inte ha kvar när jag ska till vårdcentralen. Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Har inget att göra så kan lika gärna sitta här och nörda. Men har inget mer att skriva nu. Uppdaterar senare!


Vi är mystisk vi!



Hej på er alla. Nu har jag nyss kommit hem. Jag och Emma tog min brors bil och åkte ut och raggade lite. For en sväng till Ica maxi och köpte oss lite smaskiga saker. Sen åkte vi till stan en sväng och senare in till Timrå och hämtade Elin åkte en sväng till och sen skjutsade hem Elin åkte åter till stan och Träffade Christian sen Josef och sen Jennifer och senare åkte vi hem. Så nu ska jag ta och förbereda mig för sängen så att jag är pigg imorgon. Så god natt på er.

Jag är så jävla förbannad på dig just nu så det finns inte, har lust att skrika dig i ansikte så du förstår någon jävla gång. För du verkar inte fatta vad fan jag säger åt dig. Att du aldrig fatta!


En sväng på Birsta!



Jag tog en dusch förut, det brukar vara skönt när man duschar men nu var det bara jobbigt eftersom jag har bulor hela huvudet och gör ont överallt. Men efter jag hade duschat gjorde jag mig klar sen for jag och pappa till Birsta en sväng. Jag köpte french manikyr sen gick vi och kolla på lite skor, jag måste ju köpa nya. Ett par skor som jag tyckte om som jag tyckte var skön, det var ju en viss person som gjorde sönder dem i fredags. Är man dum så är man. Herregud. Men sen åt jag på Mcdonalds och pappa på Max. Sen skjutsade han hem mig. Har nyss fixat naglarna och nu sitter jag här. Ska inte göra så mycket idag, bara ta det lugnt hade jag tänkt.


Behöver nya kläder!



Måste antingen ut och springa på Birsta eller stan snart och införskaffa mig nya kläder eller gör det bekvämare och beställer hemifrån för jag känner att jag måste förnya mig för jag är så trött på mina gamla kläder. Ska rensa garderoben någon dag framöver, hade kunnat tagit mig tid att göra det idag men jag har ingen lust att göra det när jag mår som jag gör. Så får bli en annan dag!




Bli medlem!




Besök Gratis-Fashion.se


Ni kommer inte ångra er!

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=42443

Bli medlem redan idag och samla poäng så är ni inte långt
ifrån eran favorit parfym eller varför inte en ipod?



Det som inte dödar, det härdar!



Godmorgon på er alla. Inatt har det varit en jobbig natt för jag har vaknat ganska många gånger av smärtan och att jag hostar så jag har inte kunnit sovit bra. Så jag vaknade nyss och självklart började jag hosta som en tok. Känns som om jag börjar bli mer sjuk. Och ont i hela kroppen. Idag blir det nog en sån dag att bara ligga i sängen och glo på tv. Imorgon har jag körlektion också, undra hur det går när jag knappt kan röra nacken min och när min körlärare vill att jag ska kolla över axeln, kan knappt göra det. Menmen. Måste fixa ordning på mitt rum men jag orkar verkligen inte egentligen men det måste göras. Ska väl börja göra det nu då så jag har det gjort. Hej på er!



Helt slut!



Åkte iväg förut till stan med pappa för vi skulle äta sen skjutsade han ut mig till Timrå och där var jag med några vänner. Var inte direkt så roligt för man var helt slut och hade ont överallt samt att man känner sig mer sjuk nu än innan, hostar hela jävla tiden. Det är ju en aning drygt. Blev inte sjukhuset idag men ska till vårdcentralen på måndag. Det är väl lika bra de. Har knäppt kort på skadorna så att dem finns iallafall. Men det ska dem göra på måndag också antagligen. Har inge hår kvar nästan på vänster sida vid ansikte, jätte tjusigt. Ja det finns ju faktist idioter, helt klart! Ska väl kolla på tv ett tag sen ska jag sova för jag är så otroligt trött och ont som satan.

En sak är klart, trött på folk som går runt och ljuger hela jävla tiden. Vad får ni ut av det? Är det roligt på något vis eller? Så jävla omoget beteende så det är skrämmande. Kan ni inte ägna eran tid på något annat eller? Patetiska människor. Låt mig och mitt liv vara ifred och ägna eran tid till erat liv istället. Eller är mitt liv så jävla intressant så att ni måste lägga ner tid? Herregud, att ni änns orkar hålla på. Så skrattretande så att det nästan är synd om er. Shit alltså. HAHAH!


Inte lätt när det är svårt!



Här sitter jag med smärta överallt och hostar som en tok. Allt är åt helvete känns det som, känns som om jag har blivit överkörd för fan. Hemskt. Menmen! Alla tvingar mig in på sjukhuset så måste väl ta mig en sväng dit sen. Ikväll får jag se om jag orkar göra någonting, men det lär ju bli så ändå.

Gårdagens outfit



Linne - Gina (pris, bortglömt)
Jeans tights - Gina (pris, bortglömt)



Måste fixa mina naglar också, för dem vart ganska så förstörd igår.


Ja hua!



Kvällen igår började bra, hade det ganska så roligt faktist. Var hos Christian ett tag sen tog vi allihopa bussen till stan och där var vi ett tag och yrade omkring, åt lite pizza och sådär. Sen gick vi upp över stan emot bk för våra vänner skulle dit. Så jag, Millan och Lisa gick lite hit och dit. Sen satt vi oss vid Barista i en koja ungefär. Haha. Sen Efter ett tag så var det väl bara jag och Lisa kvar där. Sen kom det två tjejor som jag stör mig grymt mycket på och började bråka och sånt. Efter ett tag kom en till person som jag stör mig på och sparkade mig i ansikte. Skönt liksom. Men polisen gjorde anmälan på alla tre, synd för er. Så ska på sjukhuset idag så dem får skriva en journal om vad som har hänt så jag har det dokumenterat. Jag tänker inte skriva några detaljer eller gå in på vad som hände igår, inte här iallafall. Vi gjorde mer saker under denna kväll men orkar inte skriva allt. Skulle jobba idag egentligen men snäll som pappa är så fick jag stanna hemma och det var tur de för jag har ont fan överallt. Så ska lägga mig och vila lite till för jag har så ont i huvudet också och mer eller mindre så ramlar mitt hår av, jag mår så dåligt. Egor och hans kompis var snäll och skjutsade hem mig från ljusta igår för först skjutsade soc oss till ljusta och då kom jag nästan inte hem därifrån men då fick jag tag i Egor och han skjutsade hem mig, snällt. Var så trött när jag kom hem så jag somnade nästan på en gång. Förutom att jag inte kunde lägga ner huvudet på kudden, hade så jävla ont. Menmen. Hoppas ni andra hade en bättre avslut på kvällen än vad jag hade.


Klar för utgång!



Nu ska jag ut. Lisa och hennes mamma kommer och hämtar mig nu så då drar vi till Christian. Hinner inte skriva mer, jag täntke bara uppdatera lite snabbt sådär. Så ha en trevlig kväll allihopa, för det ska jag ha. Haha. Hej då!


Ändringar kommer!



Just nu ser bloggen lite annorlunda ut än vanligt, eller det är bara några små saker som fattas. Ni som brukar kolla in min blogg ofta kan se vad som fattas. Det är bara för att jag har hållt på att försöka ändra min blogg design men blev aldrig nöjd så det vart den gamla som fick stanna. Men ska göra ändringar inom kort. Men det kan ta sin lilla tid eftersom jag inte har så mycket tid över till att göra någon avancerad design men som sagt, det kommer ändringar ha tålamod!

Om någon har lust får ni gärna hjälpa mig med en design, det kanske finns någon som har mer tid än mig att sitta och göra en.


Audi a4 -97 1,8 turbo till salu!



En mycket film bil med farthållare, klimat, vinter/sommardäck, stereo, angeleyes, ögonlock
och tonade rutor. Den är bes. 30/10 -10 och skattad 31/12 -09..  23 000:-




Efterlängtad helg!



Det vart ingen till uppdatering igår när jag kom hem. Var för trött för att skriva så jag gick bara och la mig på en gång. Tog bussen in till stan igår och bytte där till 2:an för jag skulle till Ljustadalen och träffa mina vänner. Sen vart det en sväng på pizzeria Titanic sen gick vi till Christian var inte där speciellt länge utan vi gick ut och satt oss ett bra tag och sen tog jag och Lisa bussen hem. Idag är jag hemma för jag orkade inte åka till Norra berget och gå frågeslinga. Så jag sov ut idag och tänkte ta det lugnt hela dagen förutom att städa och sådär. Men tills ikväll så jag slipper stressa, då har jag ju hela dagen på mig. Ikväll ska jag till Christian för han fyller år idag. Så jag och Lisa ska väl ta bussen dit vid sex tiden någon gång.

Men nu ska jag städa och fixa här hemma. Uppdaterar senare!




Grattis till Christian på 19-årsdagen och Grattis Emma till körkortet!

Fan för allt!



Har fixat mina naglar nu och det vart ganska så bra. Hunnit ätit har jag också gjort så ska väl börja och göra mig klar så att jag kan åka ut någon gång. Fint väder är det också och det är ju härligt men det gör mig inte på bättre humör för jag är så jävla less på allt, precis allt. Det är bråk, bråk, bråk och åter bråk. Folk som ljuger och hittar på saker och personer som går bakom ryggen på en. Jag tänker skita i vad alla andra säger och gör, jag tänker inte stå för deras konsekvenser. Jag är så förbannad och less. Så ska gå nu och försöka lugna ner mig lite. Hej!

<3


Efterbliven person!



Äntligen får man sig en lugn stund. Har varit på skolan idag men sen orkade jag inge mer kände att jag hade för ont och var helt slut hela jag. Men dum som jag är orkade jag tydligen gå på Birsta, vilket var väldigt onödigt. För nu länktar jag ännu mer tills jag får mina pengar för då vill jag shoppa, men då kommer pengarna som vanligt försvinna lika fort som jag fick dem. Det suger verkligen. Nu ska jag fixa och dona lite sen ska jag väl äta och senare ut.

Hatar verkligen vissa personer för vissa personer är bara så jävla efterbliven och störd. Finns inget ord vilken irritation jag känner just nu. Har lust att bara göra något drastiskt. Men måste behärska mig innan jag verkligen slår sönder något. Jag känner hur ilskan bara strömmar inom mig......


Hämnden är ljuv!



Åkte ut förut till en person, vi kollade på film sen hade vi deep talk. Gick senare upp till Christian där Millan, Lisa, Jocke, Anton, Jerry och Solle var. Hann inte vara där så jättelänge eftersom våran buss gick. Så vi tog den sen fick vi sitta vid City gross i sjugio minuter, inge drygt inte. Är hemma nu iallafall och nu ska jag äta sen kolla på tv och sova blir det sen. God natt på er!


Saknar er!



Pratade precis klart med Ronja. Kände att jag skulle ringa henne och surra lite för det var ju trots allt ett tag sen vi pratade, efter jag kom hem från Turkiet någon gång och jag har inte träffat hon och Kevin sen jag och Emma var och hälsade på, på BB så det är dags snart. Roligt att höra allt är bra iallafall. Glad för hennes skull. Man vill nästan ha en liten bebis själv, men det får nog vänta ett litet tag till. Haha. Måste iallafall åka och hälsa på snart, saknar dem. Sen vill jag ju se hur stor Kevin har blivit sen sist.

Jag frågade pappa om vi kunde äta kebabrulle och självklart sa han ja. Det ska bli gott de. Jag bryr mig verkligen inte om vad jag äter. Alltså typ "skräpmat" för jag äter det jag tycker är gott och jag orkar inte sitta som vissa och tänka "det här är för mycket kolhydrater" eller något liknade. Jag går inte på en diet, utan jag vill gå upp i vikt. Det verkar inte funka så jättebra men vissa personer tycker att det syns lite att jag har gått upp i vikt och det är ju positivt. Vill liksom inte vara smal som en pinne som jag trots allt har varit en gång i tiden, mycket smalare än vad jag är i dagens läge.

Nu måste jag fixa lite på rummet, har inte hunnit gjort det för jag har bara suttit och surrat i telefon. Först med Matilda och sen med Ronja. Så ska plocka undan lite och sådär nu så jag har det gjort tills senare. För jag ska ut sen, ha lite deep talk med en viss person och då får vi väl se hur det slutar. Antingen bra eller dåligt. Jag orkar iallafall inte med något bråk så hoppas det går bra. Nej nu måste jag sluta upp med skrivandet och kliva upp ur stolen och börja sätta igång med min städning. Så hej på er!


Sjuk och det verkar bara bli sämre!



Idag klev jag upp och tog bussen in till stan och gick på körskolan och satt mig och gjorde lite teori sen skulle jag ha körlektion. Så det var bara att sätta sig i bilen och åka, vi åkte runt stan hela tiden. Det gick väldigt bra, det tyckte Fredrik också. Haha. Efter det så vandrade jag ner till bussen och tog den hem. För jag har en sån jävla hosta, ont i huvudet och ont överallt i kroppen plus halsen så jag mår inge vidare. Måste städa rummet för det är så jävla stökigt sen ska jag göra lite mat, eller ska nog göra det före sen ska jag sova. Så vi hörs!


Shit happens!



Kom nyss ur duschen och nästan nyss hem. For till Timrå förut för att träffa Millan och Lisa, väntade på grabbarna. Var kvar där ett tag sen åkte vi till Christian och kollade på Idol samt Andra aveny. Jag och Lisa tog bussen därifrån och missade nästan den andra bussen men i sista sekund så hann vi. Kärringen som körde var skit sur, men ett gott skratt fick vi iallafall. Även att det regnade ute, inte lite heller. Nu ska jag bara kolla på tv ett tag sen ska jag sova. Ska upp ganska tidigt imorgon ska in på körskolan och sätta mig och göra lite teori innan min körlektion. På fredag blir det party, jag är ganska så pepp. Hoppas det blir roligt iallafall. Inge bråk eller något sånt. För idag har det varit bråk och jag orkar verkligen inte mer. Jag mår bara psykist dåligt av allt bråk. Nej nu ska jag gå. God natt på er!


Ibland får man sig ett gott skratt!



Jag tänkte dela med mig av en video som jag nyss har kollat på och jag skrattade så mycket så jag grät.

Säg vad ni tyckte om videon och vad var roligast?




Kissie = Ett skämt!



Jag gör inte detta inlägg pga att jag är såkallad "avis" på henne, inte ett jävla dugg. Det är bara de att jag har stört mig så extremt mycket på henne nu en lång tid och jag tycker det borde ta ett stopp nu. Hon säger till andra att dem är fjortisar men i själva verket är det hon själv som är en fjortis. Hon skriver i sin blogg hela tiden att alla är så avis på henne och att det var hon som var den första med rosa mjukisdress, men snälla lilla du, vaknade du upp sen eller? Lägg ner din tid på att gömma dig istället för dem flesta stör sig bara på dig och du är så jävla omogen som startar en uttagning på din blogg och söker en ny bästa kompis och nu pojkvän. Du tror att du är Paris Hilton, men sorry, du kommer aldrig bli som henne. Till och med hon är smartare och finare än vad du är. Du är en fejkad tjej som tror att hon är bäst snyggast och omtyckt av alla. Där tar du fel. Varför du har så många läsare på din blogg det är bara för att folk tycker att det är så roligt att läsa din blogg där du skämmer ut dig totalt och är helt bortkommen. Du är så jävla retard så det är synd om dig, shit!

Tyck vad ni vill men denna tjej är extremt pinsam.
Alla har en egen åsikt och jag har nu sagt min, visst
finns det mer att säga men jag tänker inte lägga ner
med tid på detta skämt.




Ken Ring - Nu måste vi dra!




Gick hem från skolan idag, igen. Satt bara och hostade och kände mig hängig och helt oengagerad så tyckte var bättre att åka hem och vila lite istället för att sitta på skolan och ändå inte få något gjort. Ska vila ett tag efter jag har städat lite på rummet. Har tagit lite host medicin så hoppas att det hjälper. Får se om jag har krafter att ta mig ut ikväll annars blir jag nog bara hemma. Det känns ändå inga bra sen bråket igår så vet inte om jag har så lust att åka ut, men får se.

Jag vill på party i helgen men får se om jag har blivit bättre annars kommer jag inte känna mig så pepp. Men hoppas att jag blir bättre, för jag vill ha lite roligt för en gångs skull. Menmen, får se hur allting löser sig. Har ju inte direkt nå vidare lust att bara sitta hemma i helgen heller

Nej nu ska jag göra lite sysslor innan jag dejtar kudden. På återseende!


Det blir fan aldrig bra!



Nu har jag nyss kommit hem. Åkte ut efter jag hade ätit, skulle köra lite så tog en sväng till Torsboda. Tanka där på macken sen åkte jag vidare, sen vart det Timrå och träffa Lisa. Vi satt där på en bänk ett bra tag sen kom det några till och gjorde oss sällskap. Vi gick in på gården en sväng för att vänta på grabbarna. När dem kom så var vi kvar där ett tag sen åkte vi till Christian. Satt hos han och kolla på film sen tog jag bussen hem och nu är jag hemma som sagt. När jag hosta så kommer det var och lite blod, mysigt värre. Ska lägga mig snart för jag är ganska trött och ska upp tidigt imorgon. Så god natt på er!


Håll mig hårt eller släpp mig helt!



Nu har jag hållt på och dona och fixa hemma, lika bra tänkte jag. Ska ju försöka fixa någon inflyttnings fest fast det var ett tag sen jag flyttade in i den nya boningen. Haha. Men måste ta tag i det där nu tycker jag. Det är dags att ha ett litet partaj, my place! Vissa har ju redan boka in sig på festen, haha. Ja vissa är ju lite roliga dem. Men alltid roligt att veta att det iallafall är några som vill komma och se hur jag lever, eller är det bara för att dem är ute för att festa? Det kan man ju fundera på. Jaja, fest framöver blir det iallafall det är ju en sak som är klar. Nog pratat om det. Fortfarande är jag sjuk och krasslig, inget vidare. Hoppas det kan gå över snart för här går jag runt och hostar som om jag hade lungcancer, illa illa. Men jag kan ju iallafall andas nu för det kunde jag knappt i lördags.

Idag blir ett stort pådrag, det blir tacos till middag. Haha. Fast det är måndag så måste man kunna unna sig något gott som tacos. Var ju rätt så sugen på det i lördags eller om det till och med var fredags, jag ville iallafall ha tacos och idag blir det de. Gott! Ja som sagt så blir det ut senare, ska kanske ut och köra lite om jag hinner med det också. Ska väl börja och städa lite på rummet och sådär nu sen ska jag börja hacka sallad. Men till er andra, ha en fortsatt trevlig dag. Solen skiner ju trots allt. Hej!


Du berusar mig som ett moget vin. Du har mitt hjärta i din hand. Man måste chansa för att vinna någonting. Jag tar steget ut nu. Jag satsar allt på ett kort, jag fick hjärter dam. Du vet att det tog emot. Men om du frågar ifall jag ångrar mig så vet du vad du får för svar.  Luften darrar, tiden stannar när vi tillbringar natten tillsammans. Var som helst, hur som helst, när som helst, hur som helst. Vi dras till varandra. Jag tycker om dig för du är vacker. Men jag älskar dig för att du är du. När löven faller och hösten är här så är det skönt att ha någon men det måste vara rätt på alla sätt. Annars tar man det på känslor. Ja det är kallt här ute men varmt inne hos sig. Låt oss nu ta av varandra.


I can't take no more!



Idag var jag inte länge på skolan. Var där en lektion sen var det egentligen skolfotografering men jag skule inte vara med på det och dessutom mådde jag dåligt så jag lämnade pengarna till Stockholmsresan sen sjukanmälde jag mig och gick till körskolan, satt där ett bra tag sen tog jag bussen hem. När jag kom hem så gjorde jag nudlar och några mackor. Sitter här nu och funderar på att vila ett tag men får se. Ikväll ska jag nog ut och umgås. Men uppdaterar senare. Hej!

Jag säger bara en sak, fuck!
Varför just ni två?
Jag har lust att bryta nacken av er båda. Hahaha.

Smärta överallt!



Nu har man nyss kommit in. Först kom Matilda, Alex och Krille till mig sen gick vi till Cafe men var inte där så länge innan vi gick till Matilda. Var där ett tag sen gick jag hem och precis när jag kom hem och trodde jag kunde sätta mig vid datorn och ta det lugnt eftersom jag är sjuk och har ont överallt men då ville pappa gå på affären och snäll som jag är följde jag självklart med för jag var tvungen att köpa nudlar och halstabletter. Men nu har jag suttit mig till ro i datastolen men ska faktist kliva upp härifrån och göra lite te och sätta mig och kolla på tv med pappa.

Imorgon är det skolfoto också, men jag har ingen lust att vara med. Jag dissar det! Hoppas jag hinner bli lite bättre innan onsdag så jag kan gå på körlektionen åtminstonde. Det är ju trots allt inte så långt kvar tills det är dags, känns skönt. Då har jag och Matilda bestämt att vi ska dra härifrån, försvinna från det här ett tag och bara åka iväg. Det kommer bli härligt.

Jag saknar dig!


David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch




Hatar att vara sjuk!



Hejhej! Tänkte uppdatera helgens händelser. Har varit hos Christian med Lisa, Elin, Kim, Solle, Alex och Christian då. Vi har druckit lite och sådär. Har inte gjort så mycket mer i helgen än varit där. Jag har gått och blivit sjuk så det är ju dock ingen höjdare. Så ska vara hemma idag och ta det lugnt, plugga på körkortet och sen ska jag kanske träffa Matilda och prata lite. I fredags eller rättare sagt lördags morgon när jag kom hem så hade jag feber, inte lite heller. Var helt slut. Nu sitter man här och hostar, vill inte vara sjuk. Men nu ska jag fortsätta med teorin. Hej!

Finns så mycket att säga, men så få med ord.
Jag vill säga precis hur jag känner, men vet att det tjänar ingenting till.
Blir glad i din närhet och vill alltid stanna kvar där.
Ditt leende gör mig varm.
Du är en sån fin person och jag vill bara ha dig i min famn.


Patetisk person!



Tänkte bara uppdatera lite snabbt.

Det finns en person som jag är så less på just nu, det enda den personen har kommit med det är lögner på lögner. Fel att bara vara ärlig från första början när man frågar något då, du är så jävla patetisk så det är tamifan skrattretande. Jag hoppas du läser detta och tar åt dig för de är det du borde göra. Hatar verkligen personer som ljuger en rakt upp i ansikte. Ni kan helt enkelt dra så långt åt helvete ni kan komma.

Nu har jag inte mer tid, ska göra mat sen ska jag ut på rave. Tjingeling!


Dålig uppdatering!



Hej gott folk! Idag har vi provat studentmössor och sen hade jag körlektion, ganska skön dag. Efter det gick jag på stan med Matilda och några till. Var där ganska länge efter som en viss person var så otroligt jävla seg. Senare tog vi bussen hemöver. Nu sitter jag och Matilda vid en varsin dator och nördar. Lite senare ska vi träffa Alex och Krille, vi ska på Party! Har inte kunnat uppdaterat så mycket, pga dator och internet brist. Nu har jag inge mer att skriva nu. Hej!