Imorgon drar vi!



Fredag.
Var med Matilda, satt först hos henne ett tag innan vi åkte ut. Skjutsade lite folk. Åkte senare ut med Matilda, Viktor, Jimmy och Niclas. For till Skönsberg där alla andra var och festade. Var kvar där ett tag tills vi åkte iväg. Vart lite knas där på kvällen/natten men inte mycket att göra åt den saken. Åkte ner till stan och träffade Jimmy. Träffade upp dem andra sen åkte jag och träffade Elin, pratade lite. Åkte därifrån ungefär vid sex på morgonen så somnade inte förrän vid halv sju. Ganska död.

Lördag. Sov till ungefär tre tiden innan jag ansåg att nej nu är det dags att kliva upp. Satt bara och nördade vid datorn innan jag åkte ut en sväng. Åkte och träffade Mika senare träffade jag Linda. Vi for en sväng sen hamnade vi vid Pato. Men sen så åkte jag till Matilda och där var vi inte allt för länge innan vi begav oss upp till mig. Efter det så gled vi vidare till Gångviken där Jimmy, Viktor och Lajo var. Satt där och chillade. Senare bestämde jag, Matilda, Viktor och Jimmy oss för att dricka så vi satt och drack vin. Haha. Senare in mot natten när Matilda hade åkt hem så kom även Micke och Danny förbi. Jag somnade runt halv sex.

Söndag. Vaknade några gånger av att jag frös och sen när Viktor kom in och gav mig täcke och sen vaknade jag en gång till. Men då förflyttade jag mig ifrån soffan till sängen. Där Jimmy låg och sov för sig själv eftersom Viktor hade åkt iväg en sväng. Haha. Somnade om igen och vaknade igen. Sådär fortsatt det hela tiden fram till klockan tre ungefär. Var helt död idag. Tillslut så beslöt jag mig för att åka hemöver. När jag kom hem så var det nästan mat på en gång så käkade lite och sen satt jag bara vid datorn. Senare så åkte jag ner till Matilda. Tog en promenad och efter det så åkte vi och hämtade upp Jimmy. Han skulle åka hem till Huddik igen. Sen tog jag och Matilda oss en sväng till hennes mamma. Men efter det så åkte vi hemöver och jag släppte av henne och nu sitter jag här. Har städat lite på rummet också och nu ska jag snart ta mig en dusch. Efter det ska jag ta något ätbart och sätta mig framför tvn ett tag innan det är dags att lägga sig. Ska ju upp ganska tidigt imorgon. Matilda och hennes pappa hämtar mig sjugio i åtta så då måste jag vara klar. Vi åker in mot stan och sen börjar våran resa mot Huddik kvart över nio ungefär. Sen fortsätter vi ifrån huddik med tåg till Stockholm. Ska bli skönt att få komma bort ett lite tag. Roligt om inte annat. Men nu har jag inte tid med detta längre, klockan tickar. Hejdå Sundsvall säger jag bara!

Stockholm nästa!



Tisdag.
Vart att jag, Matilda, Viktor och Jimmy satt hemma hos Viktor och drack. Hade det väldigt trevligt faktist. Haha. Somnade en aning sent. Men klev upp ganska tidigt ändå.

Onsdag.
När vi hade vaknat så skjutsade jag Jimmy till tandläkaren sen skjutsade jag hem Matilda. Senare for jag hem och då tog jag mig en dusch. Var bara ut en sväng sen for jag hem och tittade på tv med pappa.

Torsdag. Åkte ut med Elin en sväng. Gick in på Timrå kommun och fixade lite saker sen vart det Um och efter det en sväng till Öb. Vi mötte upp pappa på Favorit och käkade en pizza. Sen var vi bara ute och gled lite. Skjutsade hem Elin och då åkte jag hem en sväng. När jag kom hem då så såg jag att jag hade fått ett brev från Sf. Så öppnade och till min stora förvåning så hade jag vunnit två biljetter till Twilight fan event på hovet på måndag. Vart överlycklig. Inte kom jag ihåg att jag hade varit med i någon tävling. Haha. Så på måndag åker jag och Matilda till Stockholm och har otroligt roligt. Äntligen någonting att göra istället för att vara här i Sundsvall. På kvällen var jag med Mika, Rickard och Jocke ett tag. Sen så var jag även och träffade Matilda och innan jag åkte hemöver så gjorde jag ett stopp i Gångviken och träffade Jimmy. När jag kom hem så vart det sängen, glodde lite tv innan jag somnade.

Fredag. Vaknade och klev upp, fikade lite och nu har jag nyss duschat och gjort mig klar. Vad som händer ikväll får vi nog allt se. Nu har jag inte tid att skriva mer. Hejhej!



Studenten 2010!


Onsdag. Kom inte riktigt ihåg vad jag gjorde men det blev en tidig kväll för min del iallafall.

Torsdag. En tidig morgon för att mötte upp klassen i busbacken. Började dricka klockan sju sen vandrade vi ner mot Hedbergska för guldtrofén skulle dra igång. Var kvar där ett bra tag sen for jag hem. Duschade och gjorde mig klar. Bror min skjutsade sen in mig till stan igen. Då var det avslutningscermoni i aulan efter det så gick vi upp i klassrummet med mentorn och tog ett adjö och sådär. Efter det så var det dags för oss studenter att vandra ut på trappan. Gick väldigt fort allting. När vi väl var ute så träffade man familj och släkt. Senare vandrade vi ner till torget där vi klev på lastbilen. Vi stod där ett bra tag innan vi började åka. Åkte fem varv eller något liknade, ganska drygt efter ett tag. Haha. Efter det så åkte jag hem. Möttes av världens överrasknings fest. Hade väldigt trevligt. Trevligt folk, presenter och god mat. Gick hem och bytte om sen åkte jag till Skönsberg till vännerna och fortsatt och drack. Senare på kvällen så drog vi oss mot Memento. Var där tills det stängde sen var vi ute och snurrade på till halv fyra, så kom hem vid fyra och deckade på en gång. Hade en väldigt trevlig student. Tack till alla som medverkade.

Fredag. Var med Matilda och vi for till Andreas, först var det bara vi men sen kom det mer folk eftersom. Men för mig blev det en tidig kväll för jag mådde inte så värst bra jag. Hur trött som helst.

Lördag. Satt i Skönsberg med vännerna och drack sen for jag, Elin och Matilda till Ljusta där vi fortsatt att drack. Vart en sen kväll eller snarare tidig morgon. Somnade vid nio tiden och vid tolv väckte Elin mig av att vi skulle åka hem.

Söndag. När jag kom hem så tog jag mig en dusch och blev människa igen. Var med Matilda ett tag men senare på kvällen var jag med Elin och company i Ljusta. Men jag var så himla trött så jag mådde illa så for hem ganska tidigt.

Mådag. Försökte sova ut men det gick inge vidare. Var iallafall med Matilda, Viktor och Jimmy senare på kvällen. Var där och chillade och sen kom även Micke och Danny. Hade en trevlig kväll.

Tisdag. Idag har jag haft mycket för mig känns det som. Klev upp vid halv tio, fikade och sådär. Tog mig en dusch och gjorde mig klar. Sen for jag till tandläkaren och efter det så blev det en sväng till af. Efter det så åkte jag hem och började städa här hemma, städa garderoben. Kan säga att det behövdes verkligen. Nu ska jag väl snart börja göra mig klar tills ikväll. Blir till att vara med Matilda, Jimmy och Viktor ikväll. Hörde något om ett party? haha. Vi ska iallafall dricka vad jag vet. Blir säkert trevligt. Nu har jag inte tid med detta mer. Hejhej!



Keep the faith!



Tänkte slänga in ett inlägg. Var ju ett tag sen jag skrev så måste ju uppdatera lite.


Torsdag. Åkte till Forsmon, tittade på tv och inväntade Sebbe. Ett tag senare när han hade kommit hem och sådär så åkte jag och hämtade Elin. När vi kom tillbaka till Forsmon så tog vi det lugnt ett tag tills vi gjorde lite mat. Efter maten så låg vi och kollade på film. Sen åkte jag, Elin och Sebbe på affärn. Handlade lite gosaker till kvällen. Låg bara framför tvn hela kvällen och chillade. Somnade runt halv ett.

Fredag. Jag vaknade först av alla vid sju tiden och då gick jag och väckte Sebbe. Sen vandrade jag ner för att göra frukost. Gick sedan upp igen och väckte Elin. Både kom ner efter ett tag och fika lite. När dem var klar så skickade jag iväg Sebbe till skolan och sen skjutsade jag Elin till skolan. Åkte tillbaka och la mig i soffan, framför tvn. Somnade till ett tag men inte långvarit. Hämtade Elin efter hon hade slutat. Vi låg bara och kollade på tv. Ett tag senare kom Sebbe hem. Senare kom Tommy och Annika hem och då åkte jag och Elin därifrån. Skjutsade hem Elin och jag åkte hem och duschade. Senare på dagen så åkte jag och Elin till Pato där han, Linda och Jimmy befann sig. Vi åkte in till Birsta och sådär sen så for jag och Elin en sväng till mig. Sen begav vi oss alla till Sallyhill där det skulle drickas. Jag drog därifrån bara efter en stund eftersom jag skulle skjutsa min bror, hans tjej och deras kompisar. Kom tillbaka dit senare och var väl kvar där ett tag tills alla skulle hemöver. Åkte bort till Mika en sväng sen därifrån för jag skulle hämta bror min och hans tjej. For tillbaka till Mika där han, Elin och Jimmy var. Vart att jag sov kvar där.

Lördag. När vi vaknade så blev det mest bara chillning. Senare på kvällen så drog jag och Elin till stan på cruisingen. Vi åkte runt med hennes bror och hans kompisar. Väldigt trevligt faktist. Vid två tiden var vi tillbaka hemma hos Mika. Jag tog mig några öl och Elin var dj medans vi väntade in grabbarna. När dem kom hem så gjorde vi väl inte så mycket, vi gick väl och la oss efter ett tag.

Söndag. En aning trött när jag vaknade må jag säga. Gjorde lite av varje innan jag begav mig hemöver. Var i Gångviken med Elin och grabbarna ett tag sen skjutsade jag hem Elin. Åkte och träffade Matilda och hon följde med mig tillbaka till Gångviken.

Måndag. Trött tjej jag var idag iallafall. Ville bara ligga kvar i min stora, sköna säng hela dagen. Men nej det fick jag inte, det var bara att kliva upp. Åkte iallafall in mot Birsta med Elin och Viktor. Vandrade omkring där ett tag tills jag och Elin begav oss vidare. Efter Birsta så åkte vi hem en snabbis sen ut till Gångviken och umgicks med grabbarna. Efter det så blev det att vi åkte till Katja. Senare begav jag, Macke, Jimmy och Viktor iväg ett tag för vi skulle hem till Viktor en sväng och till Rickard. Kom tillbaka till Katja senare men stannade bara där ett tag innan det vart hemfärd.

Tisdag. Klev upp, fikade och sen duschade jag. Hade planer på att åka och sola idag men blev inget av. Så gjorde mig klar och begav mig hem till Viktor. Senare for jag, Viktor, Jimmy, Jonas och Viktors mamma in till Birsta. Släppte av grabbarna där och sen skjutsade jag hem Viktors mamma. For och hämtade Mika för att åka in till stan och träffa folk men dem var ju yrare än yrast så vi vände och åkte mot Timrå hållet. Släppte av han i Timrå och jag for hem och åt. Åkte senare ut igen och skjutsade Mika. Efter det åkte jag hem igen och sen dess har jag varit hemma. Orkade inte göra någonting för jag hade så sjukt ont i huvudet, har haft det i tre dagar nu. Blir en aning less. Imorgon är det lite saker som måste förberedas inför kommande dagar, mest inför torsdagen. Känns lite stressigt nu. Men nu lägger jag det åt sidan, ska lägga mig i sängen och glo på tv nu hade jag tänkt. Så god natt på er!

Summer time!



Söndag. Chillade med Matilda och folket ikväll.

Måndag. Umgicks med folket idag. Sen for jag, Jimmy, Christian och Matilda till Huddik. Jimmy skulle hem men blev inte så, han följde med tillbaka igen.

Tisdag. Var med Elin och Jimmy. Vi chillade i solen med lite jordgubbar. Mysigt. Haha! Senare så var jag med Matilda och Macke ett tag också. Skjutsade senare Jimmy till bussen.

Onsdag.
For in en sväng till stan sen åkte jag till Matilda på praktiken. Hjälpte henne lite där sen så satt vi ute i solen och surrade massa. Satt oss och fikade lite. Senare åkte vi hem till mig och käkade. Åkte till Rickard och chillade där resten av kvällen. For hem rätt så tidigt, var en aning trött.

Torsdag. Idag har jag bara hunnit vaknat, fikat, duschat och packat lite. Åker idag till Forsmon för att vara där med Sebbe tills imorgon. Elin ska vara med oss också. Ska väl bli trevligt. Ska snart åka bort dit och invänta Sebbe. Har inte så mycket mer att skriva nu, en vecka kvar nu tills jag tar studenten. Spännande!