Glad men samtidigt ledsen!



Det har gått några dagar sen jag skrev. Kommer väl inte riktigt ihåg vad jag har gjort dem senaste dagarna men ska försöka att gå tillbaka i tiden och skriva ner det jag har haft för mig.

Måndag. Dagen började med praktik efter en skön helg. Gjorde väl inte så mycket senare på kvällen, ute och gled säkert. Kom inte riktigt ihåg. Vart en tidig kväll iallafall för jag for hem och kollade på 2012 med pappa.

Tisdag. Har inge mer att skriva än att jag var på praktiken för vad jag gjorde på kvällen kommer jag inte ihåg. Lite tråkigt, känner att jag borde uppdatera lite mer här på bloggen om vad jag har för mig på dagarna. Då kan jag kolla tillbaka och minnas vad jag har gjort. Känns som om mitt minne är helt lost just nu.

Onsdag.
Skjutsade in pappa till tågstationen för han skulle åka till Stockholm och köpa en bil. Sen åkte jag till praktiken. När jag slutade for jag hem och tillagade mig lite mat. Blev fläskfilé och lite godsaker. For ut och gled lite senare sen for jag hem och bytte bil till den nya. Svin skön bil, älskar den. Haha.

Torsdag. Jobbade hårt på praktiken. På lunchen så kom Mika och Christian förbi och chillade lite ute i det "fina" vädret, blåste ju hur kallt som helst. Fick sluta lite tidigare idag, skönt det också. När jag kom hem tog jag bara det lugnt innan jag gled iväg med älsklingen till Elin. Sen var jag, Elin, Christian och Macke bara ute och gled lite. Chillade lite här och var. Så kom nästan nyss hem och jag tänkte ta mig en dusch sen lägga mig i sängen och glo tv. Imorgon är det ju sista april och allt, lär ju ska dricka. Härligt det också. Men nu orkar jag inte skriva mer. Slänger in några bilder på ny bilen. Hej!


















Det bara flyter på!


Då börjar helgen lida mot sitt slut. Otroligt skönt med lite ledighet, behövdes verkligen. Igår så åkte jag och Elin på Birsta, gick runt där ett tag. Sen var vi ute i fin vädret. Senare åkte jag hem ett tag sen for jag bort till Forsmon, blev bjuden på middag så vi grillade. Väldigt gott och trevligt. Sen for jag och hämtade Elin och sen skjutsade vi in bror, hans tjej och hans kompis in till stan sen åkte vi till Matilda ett tag. Åkte och träffade Christian och Macke. Sen hämtade vi upp Solle också. Vi gjorde väl inte så värst mycket. Skjutsade hem både Solle och Matilda senare så jag och Elin var ute och skjutsade lite folk. Sen åkte jag, Elin, Christian och Macke till Kvissleby och var där ett tag. Kom hem runt fyra tiden men somnade inte förrän vid halv fem, så är ganska trött idag. Idag får jag se vad dagen erbjuder. Haha. Hej!

Allting är så mycket bättre nu, mitt liv har blivit lättare.


kush, världens sötaste kanske?!


Amazing!


Igår kom den efterlängtade helgen.
Åkte och träffade Matilda, Marra och David. Vi gjorde väl inte så mycket, var ute och gled lite sen åkte vi och hämtade Ponuts. Senare så åkte jag och umgicks med Pato, Danny och Solle. Chillade där ett tag tills jag skulle skjutsa in dem till stan sen så skjutsade jag några andra också. Somnade till ganska sent men vaknade hela tiden, somnade helt runt halv fem. Var ju en viss som störde min skönhetssömn. Haha.

Nu ska jag snart ut i fin vädret. Nu är jag klar, ska bara ladda mobilen lite till så den inte dör. Ska hämta upp Elin och vi ska på Birsta en sväng och sen njuta ute i solen. Längesen vi gjorde någonting nu. Ska bli trevligt att träffas. Men nu ska jag iaf stänga av datorn och förbereda mig för att åka. På återseende allihopa!

Miss you!


Måndag. Praktiken drog igång igen och seg kände jag mig. Hade fortfarande ont från topp till tå. Men kämpade genom dagen så gott det gick vilket fall som helst. Var med vännerna på kvällen.

Tisdag. Även denna dag kämpade jag mig upp med min onda kropp till praktiken. Fick uppdrag att gå till Rusta och kolla lite priser. Skönt när det var så fint väder, skönt att få komma ut och inte bara vara inne i butiken hela dagen. Samma sak här på kvällen, vännerna.

Onsdag. Praktik men gick hem tidigare pga smärtan i kroppen. Klarade inte av att gå runt och låtsas som ingenting. Så skönt att komma hem lite tidigt. Sov en timma sådär innan middagsdags. Senare åkte jag ut. Blev en sväng till Gångviken. Var där med Matilda, Christian och Solle. Senare åkte vi mot stan hållet. Vi bara chillade hela kvällen. Skönt det också.

Torsdag. Idag stod jag ut hela dagen på praktiken, duktigt av mig. Haha. När jag kom hem så tog jag mig en dusch sen fastnade jag här vid datorn. Var meningen att det skulle bli en resa till Göteborg idag men alla flyg är ju inställda pga askan. Skit också säger jag bara! Blir bara en hemma kväll idag, skönt det också. Känner att jag behöver det. Behöver slappna av lite och försöka vila upp mig. Har en sån extrem smärta i fötter, vader, lår, rygg, axlar och nacke. Med andra ord, hela kroppen. Nu ska jag göra någonting annat. Hejhej!

Helgen som har varit!


Passar på att uppdatera lite.


Torsdag.
Praktik som vanligt, gick bra. Lite trött och sådär och senare på kvällen var jag bara hemma med pappa och kollade på tv. Vi gjorde lite chocklad pudding med grädde och strössel samt dipp med gurka och chips. Mums.

Fredag. Tog bilen idag till praktiken, skönt var det. Sliten jag var denna dag iallafall. Kom hem och satt vid datorn en stund sen sov jag en timma för att orka med kvällens händelser. Efter jag hade ätit och så, så åkte jag till Ljusta. Var med grabbarna. Senare så åkte jag och hämtade Christian, vi skjutsade lite folk. Slutade med att jag, Christian, Linda och Pato hamnade hemma hos Pato. Titta på en film sen vart det hemfärd.

Lördag. Skönt det var att äntligen få sova länge och inte behöva kliva upp för att åka och jobba. Chillade bara hela dagen tills pappa kom hem. Då for vi ut. Åt på Kina sen for jag hem en snabbis sen ut igen. Skjutsade lite folk senare på kvällen hamnade jag, Matilda och Macke på bilträffen. Massa folk var det där iallafall. Skjutsade mer folk senare. Vi halv tre ungefär kom jag hem och somnade på en gång.

Söndag. Idag har jag inte gjort så mycket. Bara suttit här och lyssnat på en massa bra musik, reggae. Skönt såhär när solen lyser och allt. Tänkte ta mig en promenad senare eller om man åker ut och bara sätter sig någonstans och njuter, skulle vara härligt det. Nu ska jag plocka bort lite ifrån rummet mit, lite stökigt är det ju.

Bror min får stå för första bilden på länge
. Bara för att jag saknar han så otroligt mycket. Det är ungefär tre veckor tills han kommer hem nu, längtar sjukt mycket efter han. Skulle helst vilja att han kommer hem nu. Men får väl stå ut i tre veckor till. Då har han varit borta i tre hela månader. Fy, otroligt lång tid.


Hemmadag blev en städdag!


Idag blev jag hemma ifrån praktiken. Klev upp vid sju och gjorde fika samt läste tidningen efter det så vaknade min far och sa åt mig att vara hemma idag. Är ju förkyld och verkar som om jag börjar få hosta. Illa. Men jag stanna hemma så jag la mig i sängen och somnade på en gång. Vaknade vid halv ett. Då gjorde jag lite fika igen sen började vi och städa här hemma. Nu har jag nyss tagit mig en dusch, ska göra mig klar. Ska på äventyr med Matilda. Kan ju alltid bli något? Haha. Igår så for jag ut och var med Christian och Macke i det fina vädret. Vi gjorde väl inte så mycket. Var mest i Skönsberg. Kom hem runt halv åtta kanske. Rätt skönt att vara hemma tidigt. Då satt jag och kolla på tv med pappa sen gick jag och la mig. Nu måste jag sätta lite fart. Hej!

Börjat praktiken!



Då var det dags för ett nytt inlägg, på tiden kanske?


Lördag.
Var med Matilda och gänget. Sen for vi jag, Matilda och Christian ut. Skjutsa lite folk och sådär. Gjorde allt möjligt denna kväll har jag för mig. Haha. Vart stoppad av polisen också. Kom hem en aning sent.

Söndag.
Kom väl inte ihåg så mycket vad jag gjorde denna dag. Men var med Matilda iallafall.

Måndag. Hämtade upp Christian och Solle sen Matilda. Vi for och storhandlade på Willys. Sen lämnade jag av Matilda. Följde med Christian och Solle hem och var bär hjälp sen for jag hem. Började även praktiken idag. Första timmarna fram till lunch gjorde jag ingenting. Handledaren pratat med mig bara om allt möjligt. Efter lunch plockade jag upp lite varor sen fick jag sluta.

Tisdag.
Var på praktiken, plockade upp varor. Sen fick jag nog och sa till min handledare att jag orkade inte vara kvar för jag är så himla förkyld. Så jag fick åka hem. Skönt att få slippa skorna jag måste ha på mig. Får så otroligt ont i fötterna av dem och även i bena. Hua. For hem och åt lite kycklingsallad. Funderar på att plocka undan lite ifrån rummet, kanske åka ut en sväng sen måste jag hem och laga lite mat. Men egentligen borde jag bara ligga och vila mig så jag blir frisk någon gång. Jaja, får se hur det slutar.

In my head!



Gör en snabb uppdatering av dagarna som har varit sen sist jag uppdaterade.

Onsdag. Gjorde väl inte så mycket på dagen men senare så åkte jag, Emma och Jennifer på Donken en sväng. Sen så åkte dem hemöver jag hade lite annat för mig. Sen åkte jag hem, vart en tidig kväll. Men det var ju ganska skönt för ovanlighetens skull.

Torsdag. Var jag med Christian och Macke. Vi gjorde inte så värst mycket. Senare var vi hos Katja, satt där och bara chillade. Sen vart det hemgång. Ganska tidig kväll denna kväll också.

Fredag. Satt hemma med pappa och kollade på tv tills klockan slog tio. Då drog jag ut. Åkte till tågstationen i stan och träffade Mika och Tobbe. Jag skulle hämta upp Matilda som kom ifrån fjällen. Sen drog vi till Ljustadalen där hela gänget var, dem satt och drack så var där och chillade. Sen drog vi oss imot stan en sväng sen till Gångviken. Denna kväll blev en anning sen. Kom hem runt fyra, halv fem. Men klev upp vid tolv. Ville inte sova bort hela denna dag.

Lördag. Nu ska jag ta mig en dusch så jag piggnar på mig lite. Har gått och dragit på mig en förkylning. Halsen är inte mycket bättre. Känns som om jag hellre vill ligga i sängen hela dagen och inte göra ett shit. Men nej nej. Ska plocka undan ifrån rummet sen också. Det är lite halvt stökigt. Sen senare ikväll blir det väl att vara med Matilda och gänget. Men nu har jag inte tid mer. Hejhej!

I melt with you!



Gårdagens händelser. Åkte till Markus och där var han, Christian och Andreas. Vi åkte till Christian i Gånviken och chillade ett tag innan vi drog till bowlingen. Efter det så åkte vi in mot stan, till Gustav. Där var det lite folk. Senare for vi tillbaka till Christian och kikade på film, vi tittade på 8mile. Grym film ändå. Längesen man såg den. Sen så åkte jag och Markus hem till han, jag tog min bil och åkte hem. Kom hem runt fem så somnade på en gång. Vaknade vid halv två idag sen har jag inte gjort så mycket. Bara suttit här vid datorn typ. Ätit har jag gjort också, nu ska jag väl snart göra mig klar. Ikväll blir det väl alltid något. Hejhej!

Var nöjd med allt som livet ger!



Gör en liten uppdatering nu när jag har lite tid över, innan jag ska ut och göra någonting.

Fredag. Var med Christian och Andreas. Vi var ute och gled lite sen blev det irish en sväng innan vi drog oss vidare till Bergsåker. Vi gjorde inte så mycket den kvällen.

Lördag. Var med Christian och Andreas även denna dag samt Matilda ett tag. Skjutsade lite folk hit och dit. Vi gjorde väl inte så värst mycket denna kväll heller.

Söndag. Jag, Christian och Andreas åkte och bowlade en sväng sen åkte vi till Gångviken och chillade innan vi drog oss in mot stan. Träffade upp Markus och då åkte vi hem till han och bytte bil. Åkte in mot stan igen, vi hamnade hemma hos Gustav, tittade på film. Sen var vi ute och gled sen åkte vi hem till Markus. Sen for jag, Christian och Andreas hem. Kom hem runt sex tiden så var en aning trött, somnade på en gång.

Måndag. Sov till två idag, inte så konstigt. Har bara suttit vid datorn och inte gjort någonting alls. Nyss duschat har jag gjort iaf. Så nu ska jag väl göra mig lite klar för att göra någonting. Blir ju alltid någonting. Hejhej!

Mina senaste dagar!



Tänkte göra en uppdatering. Eftersom det är ett tag sen jag skrev några rader så passar på nu när jag inte har något bättre för mig.

Lördag.
Var det ju som sagt fest i gula villan i Gångviken. Pato fyllde ju år. Så for först och främst till Pato och satt där ett tag med lite folk sen for vi till villan innan alla kom dit. Sen rullade det in folk lite titt som tätt. Hade en helt okej kväll faktist. Lite knas här och där kanske, inte vet jag? Haha. Slutade med att jag hamnade hos Christian och Solle. Sov där, men vi somnade inte förrän tidigt på morgonen.

Söndag. Vaknade upp, rätt så trött faktist. Men senare for jag hem och tog mig en dusch. Senare på kvällen var jag med Matilda och Christian.

Måndag.
Var jag med Matilda, Macke och Christian. Vi gjorde inte så värst mycket.

Tisdag. Var påväg till Birsta för att prata med min handledare på praktiken och sen tänkte jag kika runt lite på Birsta. Men då fick jag ett samtal av Christian och han frågade om jag ville följa med till Stockholm. Kunde inte tacka nej så var bara att vända och åka hem igen. Tog en snabb dusch sen lämnade jag bilen till pappa och grabbarna kom och hämtade mig. For till Gångviken en sväng sen så ner på stan. Var lite knas innan vi äntligen kom iväg. Jag körde iaf. Vi stannade i Söderhamn på Dollar store för att köpa lite godis och dricka. Sen bar vi oss vidare till Stockholm, eller rättare sagt Märsta. När vi kom fram fick vi vänta där ett tag men sen for vi hemöver igen. Det var iallafall jag, Andreas, Christian och Tim som åkte. Hade en bra resa och resan gick bra. Haha. Kom hem runt två tiden ungefär.

Onsdag. Gjorde inte så mycket, hjälpte pappa att sortera kvitton och så. Sen var jag med Matilda. Vi for till Gångviken och chillade med boysen. Senare for vi hem.

Torsdag. Har inte gjort så mycket idag. Duschat, städat lite och sådär. Ikväll får jag se vad som sker men någonting blir det ju alltid. Skönt med lov och skönt att inte ha någon mer skola förrän det är studenten. Härligt härligt. Ringde handledaren idag på praktiken. Börjar 10.00 på måndagen efter lovet. Ska ju praktisera på ÖoB. Haha. Men han var väldigt trevlig så det blir nog bra. Nu har jag inge mer att skriva, ska göra någonting vettigare. Hejhej!