Grattis min bror!



Nu har man nyss duschat. Håller på och kollar igenom min garderob nu vad det finns att ha på sig. Kanske gömmer det sig något plagg där som jag har glömt bort och som skulle passa bra idag. Tveksamt men kan ju alltid kika. Ska sen börja göra mig klar. Vid fem tiden så är jag och pappa bjuden hem till min bror för att äta tårta. Han fyller ju år idag, 27 år. Grattis till han! Senare ska jag väl hitta på något med Elin.

Skönt med en kort dag. Idag hade jag bara haft två lektioner. As usual på fredagar. Slutar kvart över tolv men idag fick vi sluta lite tidigare. Jobbade hårt på historian iallafall. Duktigt Sussane. Senare hoppade jag av vid Birsta för att möta upp pappa för vi skulle inhandla en present till Linus sen skulle vi handla lite också. Vart ingen Birsta för min och Elins del idag. Vi ska ta det någon annan dag. Nu känner jag att det var bra att vi inte åkte för då hade jag nog inte hunnit med mig själv. Hade nog stressat ihjäl mig då. Men nu kan jag ta det lugnt. Nu ska jag fortsätta och gräva i garderoben. Hejsvejs!



Jag ger dig en sekund!



Idag har det inte hänt mycket. Varit i skolan och sen har jag varit hemma. Elin kom förbi och åt lite middag med mig och min far. Sedan drog vi till Elin. Ska varva ner nu med lite tv sen så ska jag sova, upp på skolan imorgon. Skönt att jag slutar tidigt för jag har ju bara två lektioner så slutar vid tolv ungefär. Ska väl kanske dra på Birsta en sväng med Elin när hon har slutat skolan. Sen är det minsann helg igen, skönt skönt. Nej nu ska jag dra mig från datorn för att ta mig en tur till sängen.

It's time to wake up you're mind!



Dålig uppdatering dem senaste dagarna. Har varken haft tid eller ork till att skriva ett inlägg. Känner att jag har haft bättre saker för mig. Sen har jag inte haft så mycket att skriva om så allting hade bara blivit kort och tråkigt. Inte för att jag har mycket mer att berätta nu men tänkte ändå skriva ett inlägg.

Igår var det vårmässa. Där stod vi och orkade inte vara engagerad alls. Jag frös bara hela tiden och tiden gick långsamt och inte vart det mycket bättre av att Tomas dileva var där heller. Det var ju sämst av allt. Även att han spelade två gånger, samma låtar. Vart ju ganska tjatigt.

Värmen lockar mig alldeles för mycket nu. Jag och min vän är väldigt sugen på att ta en utlandsresa vecka 14, dvs påsklovsveckan. Så har suttit nästan hela dagen idag och kolla efter några bra resor. Var även en sväng på Birsta förut och hämtade några kataloger på Resia för att försöka hitta något fint resemål. Får väl se vart det bär av.

En dusch sen blir det sängen. Som sagt så ska jag ta mig en dusch sen ska jag nog lägga mig i sängen och glo lite tv innan det är dags att sova. Ska upp till skolan imorgon, är bara fyra veckor kvar nu ungefär. Var ju på skolan idag och det enda vi gjorde var att välja praktikplats sen så slutade vi. Skön dag må jag säga. Nej nu ska jag gå. Hejhej!

Tänker inte acceptera det här längre!



Mår så jävla sämst just nu. Vill inte vara här längre, vill långt härifrån. Orkar inte med mer skit. För hur mycket är det meningen att man ska få ta egentligen? Jag tänker iallafall inte ta mer skit nu. Trodde att vi kunde lösa detta men du ger dig aldrig. Det är ju tydligen bara mitt fel hela tiden och det är ju bara jag som beter mig dåligt. Men det kan jag dock inte påstå. Det är faktist inte bara jag som är problemet jämt och ständigt. Du är inte så perfekt du heller. Vill bara må bra och ha det bra. Men det är väl för mycket begärt. Så ska väl låta dig vara så du slipper mig, det är ju precis det du vill. Dessutom lyssnar du på alla andra förutom mig. Du ger mig inte äns en chans att förklara utan du tror på precis allting alla andra säger. Men visst, det är ditt val. Men gör du det, så förlorar du mig. Om du inte redan har gjort det. För nu ger jag upp. Hoppas du någon gång inser att det inte bara är mitt fel hela tiden. Och att alla dina hårda ord faktist sårar mig. Behöver inte mer skit när jag redan mår så jävla dåligt som jag gör. Har redan fått gått igenom massa jävla saker som jag inte änns kan komma över. Men du förstår inte att jag också mår dåligt. Tänker dra härifrån nu iallfall. Hejhej!


Here for you!



Sitter i Elins säng som vanligt typ. Vaknade vid två idag, ganska så sliten. Förkylningen har inte gått över heller. Hur jobbigt som helst är det. Igår vart det mycket körande. Körde lite folk hit och dit. Vi var även en sväng på festen i Soc stugan men där sög det ju. Massa fjortisar överallt. Pallar inte sånt. Idag ska jag åka hem. Har inte sovit hemma sen tisdags. Har inte sovit själv sen i tisdags natt heller. Kommer kännas konstigt att få sova i sin egna säng och helt själv också. Haha. Men imorgon är det skola så därför tänkte jag sova hemma, om jag nu ska på skolan imorgon. Beror på hur jag mår imorgon. Har bara lust att ligga hemma och vila upp mig inför tisdag då vi ska vara på vårmässan hela dagen. Jajaja. Får se det där imorgon. Nu har jag inge mer att skriva.

Idag fyller pappa år också, grattis till han!


Fan vad kallt!


Sitter hemma hos Elin nu. Kom nästan nyss hit. Vi har varit ute och åkt lite. Ätit på donken har vi gjort också sen har vi skjutsat Tommy och Annika. Fick köra Tommys golf, det var de värsta. Haha fy. Vi ska väl snart skjutsa Rickard senare ska vi väl skjutsa lite mer folk. Nästan så att man inte änns vill gå utanför dörren när det är såhär kallt ute. Det är ju hemskt. Nu har jag inge mer att berätta. Hejsan!

Helt förstörd!



Nu har man vaknat till liv, men känns verkligen inte som det. Förkyld och ont i halsen. Fan för dig Elin. Haha. Är jävulst trött iallafall. Somnade inte förrän vid sjugio i fyra inatt. Alla andra sov men jag låg och kollade på tv jag. Var en aning pigg. Men sen så somnade jag iallafall men vaknade ett antal gånger inatt. För dem andra låg och hostade hela tiden så man vaknade men det var bara att somna om igen. Ikväll vet jag inte vad som sker. Ikväll har vi iallafall bil. Hur skönt som helst. Elins bror är snäll han, låna ut bilen åt oss. Då kan vi iallfall ta oss ut istället för att sitta hemma hela kvällen men när man mår såhär så kan det vara skönt det också. Skulle kunna somna om igen. Är så otroligt trött och mitt huvud dunkar som fan. Menmen. Nu har jag inge mer att skriva. Hej!


Chilling!



Vart en lång och skön power nap förut. Sen dess har vi inte gjort mycket. Ätit mat och sen har jag i stort sätt legat i Elins säng hela tiden och bara suttit här vid datorn och kikat lite på hockeyn. Dessutom har jag kollat på en film. Har blivit sjuk igen men det är ju bara för att jag har sovit bredvid Elin som är sjuk och varit med henne konstant. Menmen. Just nu inväntar vi Christian och Solle som ska vara lite social och umgås. Trevligt. Lite ont i huvudet har jag men det är bara att le och nicka. Det är ju pga att jag har suttit och kollat på denna lill skärm allt för länge och ett minus på det är att jag är en aning less på vissa saker just nu. Men det går väl över hoppas jag. Dessutom så har jag ont i nacken och ryggen. Typiskt. Tänk framåt, tänk positivt. Nej nu har jag bättre saker för mig än att skriva om det lilla som har hänt denna dag. Seeya!

Power nap!



Hej på er alla glada. Här ligger jag i Elins säng som vanligt och efter en hård dag. Haha. Klev upp klockan sju för att fika och göra sig lite fresh innan vi skulle åka till Elins skola. Blev kina mat till frukost. Sjukt gott. Satt med Elin på hennes lektioner och nörda. Senare åkte vi till mig och packa stor väskan. Har ju som sagt mer eller mindre flyttat till Elin för tillfälle. För mycket beef just nu. Sen åkte vi hit och har nyss druckit ett glas Oboy som var otroligt dödligt alltså. Nu ska vi ta en power nap. Vad som händer ikväll återstår att se. Hejhej..

Sweet!



Denna dag har jag mest spenderat i Elins säng. Vart kina mat förut och cheesecake och det gjorde verkligen min dag må jag säga. Hur gott som helst. Efter det så fick vi låna Elins brors bil för att kunna ta oss till Birsta. Först och främst så åkte vi till Ica maxi för att handla lite till Elins mamma. Sen for vi på pressbyrån och sist så svängde vi förbi Siba för att Elin äntligen skulle gå köpa sina efterlängtade högtalare. For senare hem och tog det lungt. Christian och Macke kom förbi och umgicks lite. Sen så gjorde vi inte så mycket. Själv har jag bara legat här i sängen hela tiden och nördat vid datorn och tvn. Händer inte speciellt mycket kväll. Imorgon är det helg igen, hur skönt som helst. Har inte så mycket mer att skriva nu. Uppdaterar senare eller imorgon. Hej!

God morgon världen!



Nu sitter man här i sängen och har nästan nyss vaknat. Kollar lite på tv och sitter vid datorn, Elin sitter vid hennes dator. Värsta nördarna. Haha. Somnade någon gång vid tre, så är en aning trött. Kanske blir en sväng på Birsta idag. Elin ska ju shoppa hon. Nu har jag inge mer att skriva. Hejhej.


Övertrött tjej!



Just nu är jag en aning trött så jag skrattar åt typ allt. Har nyss ätit Polly och haft ett skrattanfall med Elin. Vi har varit och skjutsat Rickard iallafall sen for vi till Ljusta och där satt vi och väntade in tills klockan skulle slå tolv så Elin fick pengar så att vi kunde åka på Donken. Dödligt. Elin ligger bredvid mig och hostar sönder. Men nu ska jag nog lägga ifrån mig datorn och försöka sova lite. Fett trött. Haha. God natt

Så jävla less!



Det är sjukt vad less jag är. Så jävla less på allting just nu. Vill bara fara långt härifrån och aldrig mer komma tillbaka. Jajaja. Åkte iallafall till Elin och här sitter jag. Vi har fått låna Elins brors bil så vi ska fara och skjutsa Elins andra brorsa till Kovland först sen blir det Ljusta och umgås lite. Har inge mer att skriva. Hejhej!


Need you!



Nyss kommit hem efter att ha umgås med folk. Har varit i Ljusta, like always typ. Det har börjat blivit ganska självklart nu nästan. Är där varje dag. Nu tänkte jag ta en dusch sen göra ordning lite fika sedan ska jag väl lägga mig i sängen och kolla på tv innan jag lägger mig och sover. Vart ett kort inlägg. Seeya!

Ännu en ny vecka!



Då är man tillbaka till skolan igen då efter en skön helg. Men hade inte första lektionen förrän vid kvart i två. Innan var jag, Frida, Jennifer och Erika på lite affärer och inhandlade saker till mässan på tisdag. Senare hade vi lite dans inför guldtrofén. Nu ska jag väl snart äta och sådär. Senare blir det väl att jag umgås med Elin. Ingen idé att jag berättar det, är ju väl nästan självklart för alla nu att jag är med henne dag in och dag ut!? Igår iallafall så var vi i Ljusta och umgicks lite. Gjorde väl inte så mycket mer. Denna vecka blir det nog lite pluggning för min del, har lite saker att ta igen nu när jag har varit borta så mycket. Ska ta nya tag nu och börja sköta mig. Måste ju. Me nu måste jag nog städa lite innan jag börjar med maten. Har ju ett uppdrag att klara av. Haha.

Väldigt tråkigt!

Jag kommer från: Sundsvall
Jag heter: Sussane Elma Maria Tingström
Hur gammal är du: 18
När fyller du år: 15 Oktober
Är du kär i någon just nu: Ja, Elin!
Jag samlar på: Ingenting
Gröna eller röda äpplen: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mig själv
Gillar du golf: Nej
Vilken tid gick du upp idag: Tolv ungefär
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Ja

Hur svarar du i telefon: Hallå?
Vad ska du göra ikväll: Sova
Vad ska du göra imorgon: Sova
Var vill du bo när du blir stor: Någon annanstans än här iaf
Är det okej att gråta: Ja
När grät du senast: Några dagar sen kanske
Vilken årstid tycker du bäst om: Sommaren
Laddar du ner musik och film från Internet: Ja

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Det är mycket de
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen typ en helgmorgon: Vid tolv tiden kanske
Har du piercing: Ja

Vill du gifta dig: Ingen aning
Vill du ha barn: Kanske
Solar du ofta: På sommarn någon gång solarium
Är du bra på att laga mat: Master chef!
Gillar du att dansa: Visst
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Alldeles för vig
Vad dricker du helst när du är törstig: Is vatten
Vilken är din favoritglass: Twister på sommaren iaf
Tror du på ett liv efter döden: Ja självklart

Tycker du om sushi: Ingen aning
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Nej
Är du morgon eller kvällsmänniska: Inte vet jag
Vilken ögonfärg har du: Blå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Ibland
Är du beroende av något: Mobilen
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Varje dag
Senaste låt du hörde: Wc- So hard

Vad gör du på helgerna: Umgås, dricker ibland men kör för det mesta
Brukar du bädda sängen: Ibland
Har du kysst någon under den senaste veckan: Mm
Vad var det senaste du sa: Men jag ska ta en dusch snart
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland så
Vem kramade du senast: Pappa
Saknar du någon nu: Ja
Vem ringde dig senast: Pato
Var du glad igår: Ja det var jag säkert
Vad är din favoritfärg: Grön
Sminkar du dig: Ja
Har du somnat i skolan någon gång: Självklart

Listan är tagen av Anna

Alla hjärtans dag!



Solen skiner och jag sitter framför datorn. Det är ju väder för att vara ute på en promenad nu men jag är alldeles för trött för det. Annars hade jag nog tagit mig en promenad. Men somnade inte förrän vid fem inatt, för jag kom hem halv fem. Var ute och gled med Elin igår. Åkte en sväng runt hela Alnö sen hämtade vi upp Christian och då var vi ute och åkte lite överallt. Hade inte så mycket för oss. Sen åkte vi till Bosse och tryckte där ett tag tills jag skjutsade hem Elin och jag åkte till Gökböle. Satt där ett bra jävla tag. Hade ganska roligt ändå. Mycket galenskaper och skratt. Väldigt högljudda personer men det var bara att le och nicka. När jag kom hem så slocknade jag på direkten och sov som en gud inatt. Vaknade inte en gång under hela natten, det var ju något nytt. Haha. Har väl inte sovit så bra dem senaste dagarna/veckorna så somnade skönt inatt iallafall. Idag är det alla hjärtans dag också, kan ju alltid hoppas på att Elin inte dissar mig idag. Haha. Någonting ska göras iallafall och imorgon är det skola, suck. Jag orkar inte. Men nu ska jag göra någonting annat än det här. Uppdaterar kanske senare.

Jag är inte berusad på alkohol, jag är berusad på livet!



Då var det lördag igen då. Men känns som om det vore söndag för gårdagen kändes så lång. Haha. Åkte till Elin rätt tidigt igår. Började dricka lite smått och sådär med henne och Mika. Vart langos och tårta på det, mums var det. Senare så åkte vi till Ljusta. Var hemma hos Bosse med han, Christian, Solle och Elin. Gjorde inte vidare mycket. Somnade iallafall och vaknade upp till en sånhär fin dag. Solen lyste och allt. När jag hade vaknat och blivit lite pigg så vandrade jag ner till Mika för han och Gayman skulle skjutsa hem mig. När jag kom hem chillade jag ett tag, tog en dusch och nu har jag nyss ätit litegrann. Men inte mycket eftersom jag ska på kina med Elin och äta buffe. Dödligt för fan! Så ska göra mig i ordning nu sen drar jag. Hej då..

En hyllning till min vän!



Grattis till Elin som fyller 17 år idag.



Jävulst dryg dag idag iallafall. Sov väldigt lite inatt, mindre än tre timmar. Ändå klev jag upp kvart över sex för att åka till skolan. När jag kommer in till stan så får jag veta att jag bara har en lektion och dne börjar tio, då var klockan åtta. Tog en cigg med Mika och Tobbe iallafall sen så fick jag sitta på navet nästan en timma innan bussen kom. Åkte hem och bäddade ner mig i sängen igen. Skulle ha lyssnat på pappa, han sa ju innan jag gick att jag skulle lägga mig igen. Han tyckte inte att jag skulle gå på skolan idag eftersom jag höll på dö imorse av hosta. Menmen. Nu har jag sovit så nu är jag pigg inför ikväll. Har städat också för det behövdes verkligen. Väntar nu in pappa för han kommer med mina godsaker tills ikväll. När han kommer så ska jag väl äta något lätt, är väldigt hungrig eftersom jag inte har ätit någonting idag. Illa. Senare ska jag iallafall åka till Elin. Ska bli trevligt. Mer uppdatering kommer imorgon. Hej!

Mår inge bra!



Hostar och hostar hela tiden. Måste nog halsa hela cocillanaflaska för att bli av med hostan tror jag. Mår iallafall inte bra. Känns som om jag helst vill dö typ. Det är gnäll hit och dit, hela jävla tiden. Tankarna snurrar i huvudet på mig och saker som jag inte vill minnas dyker upp igen. Jag orkar seriöst inte. Vill bara glömma allt men det går inte. Trodde jag hade gjort det tills jag kom och tänka på det igen. Sjukt jobbigt. Menmen. Positiva tankar nu. Imorgon är det fredag och min vän fyller år. Det ska bli roligt. Ska väl till henne imorgon och fira hon. Kanske drar några kalla? Får se hur kvällen slutar, men den slutar nog bra. Vart jag hamnar, får vi också se. Känner iallafall att jag inte vill vara hemma just nu. Behöver komma bort. Behöver resa bort. Har iallafall varit hemma hela dagen idag. Har mått skit. Suttit vid datorn hela dagen. Kollat på sommaren med göran och nyss kollade jag klart på andra avenyn. Nu tänkte jag lägga mig och sova. Ska försöka kliva upp till skolan imorgon. Hejhej


Pallar fan inte!



Allting känns så värdelöst. Just nu sitter jag och känner mig värsta depp. Men det är väl inte konstigt när det är gnäll hit och dit. Hur mycket orkar man ta egentligen innan det brister? Känns som det inte är långt kvar nu. Men jag fortsätter kämpa, ler och nickar! Saknar Niklas fett mycket, vill bara att han kommer hem. Det skulle göra mig så sjukt glad. Bara få krama om honom och veta att han är hemma. Men får stå ut tre månader, suck! Jajaja. Åkte till skolan idag iallafall. Hade klassråd och personligförsäljning sen så slutade jag. Efter det så åkte jag till Elin. Färgade hennes utväxt, käkade lite sen åkte vi hem till mig och hämtade bilen. Åkte till Ljustadalen like always. For på donken en sväng sen tillbaka till Ljusta. Bar av en sväng till Nacksta sen tillbaka till Ljusta. Ett jävla åkande känns det som. Är hemma nu iallafall och ska snart lägga mig i sängen och kika tv. Blir ingen skola imorgon. Pallar inte. Mår sämst. Men nu har jag inge mer vettigt att skriva, känner bara att jag vill dö ändå så. Hej!!


Hemma dag!



Stannade hemma idag ifrån skolan, kände att jag behövde det.
Annars kommer jag väl aldrig bli frisk om jag inte tar det lugnt någon gång. Kunde inte somna inatt, somnade kanske vid tre halv tre. Låg och stirrade i taket och lyssnade på musik. Ganska drygt var det men till slut så somnade jag. Idag har jag inte gjort mycket. Fikat och tagit det lugnt. Ska nog bara vara hemma idag och ta det lugnt. Orkar inte göra någonting när jag mår såhär. Igår var det nära att det blev akuten iallafall. Hade så jävla ont, tur att det har gått över idag iallafall. Får ont lite då och då men inte likadan smärta som det var igår iallafall. Tur det! Ska väl ta en dusch om ett tag så jag kanske blir lite piggare iallafall.

Lägger upp några bilder ifrån helgen, Lisa har inte skickat alla än så tog
dem här ifrån Facebook




På bilderna: Christian, Micke, Shani, Daniel, Solle, Elin och Jag

Sjuk och jävlig!



Då har man gått och blivit sjuk då.
Fan vad sämst detta känns. Är förkyld och har ont i halsen. Bara det hinner gå över innan helgen för då fyller min siamesiska tvilling år och därmed party all night long, two days in the row. Right? Idag fick jag skjuts till skolan av pappa. Skulle hämta ett papper sen drog jag ner på stan och mötte uppe Bosse och Chirstian. Vi gick på banken och fixa med lite cash sen vandrade vi lite på stan. Tog bussen hem för att äta lite och sen åkte jag och hämtade upp Elin. Åkte till Ljusta. Umgicks med Bosse, Christian och Solle. Sen for vi på Donken sen tillbaka till Ljusta igen. Skjutsade hem Elin för ett tag sen och jag åkte hem. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på tv, känner mig inge pigg alls. Har egentligen lust att vara hemma imorgon och bara vila. Men får väl pallra mig upp för att känna hur jag mår. Men nu ska jag kila.

Bilder ifrån helgen läggs upp när jag har mer tid och ork.

Helgen är nu snart slut!



Haft lång helg men känner ändå att jag vill ha mer helg. Kommer kännas väldigt konstigt att få sova i sin egna säng idag. Har inte sovit i den på två dar nu. Har knappt varit hemma på två dar känns det också som. Men det är soft när man är med skönt folk. Har haft en kanon helg må jag säga. Har varit med Elin och company. Lite fest och sådär. Ikväll så har jag väl inte gjort så mycket. Åkte till Elin en sväng sen drog vi till Ljusta för att hämta upp Mika och Christian. Vi for på donken och senare till Ljusta och tryckte där ett tag tills vi drog oss hem. Så nu sitter man här vid datorn igen. Funderar på att ta en dusch och krypa ner i sängen och kika tv med ett stort glas dricka bredvid sig, man kanske hitta några andra godsaker på samma gång. Imorgon är det skola igen då. Inte för att jag orkar, men för att jag måste. Känns tungt. Måste sköta mig denna vecka eftersom det har varit lite knas med närvaron den senaste tiden. Känns som om jag måste ta tag i detta nu, inte långt kvar. Jajaja. Nu ska jag ta en dusch sen blir det sängen. God natt!

Fint väder!



Nu är man hemma igen, sängen ser väldigt inbjudande ut. Men här ska det inte sovas, har ju sovit en del redan så det är en dusch som måste tas. Sen måste jag få i mig något att äta. Känns som om jag inte har ätit på flera dagar. Skulle inte sitta fel med något riktigt gott nu alltså. Igår så satt jag och Elin först hemma hos mig och tittade på melodifestivalen och åt godsaker. Efter vi hade tittat på lite andra saker också så tog vi bilen och åkte ut. Hamnade i Skönsberg där allting spårade ut. Då åkte jag, Elin, Chiristian och Solle iväg. Var ute och åkte ett tag innan jag åkte och hämtade bror min och hans tjej. Senare åkte vi tillbaka och var med folket. Till slut så hamnade vi i Ljustadalen. Sov över där för var så trött inatt/imorse så orkade inte köra. vaknade vid ett idag men åkte inte hem förrän vid två någon gång. Och solen skiner, underbart. Jättefint väder. Men men. Nu så måste jag ta en dusch, känner mig alldeles för sliten. Hejhej!



Det var party igår!



Har nyss duschat och ätit mat så nu känner man sig hel igen då. Var ju så att man åkte till Elin igår, vart middag där. Jättegott var det, Elin hon är så duktig hon. Sen blev det lite förfest innan vi drog till Bosse. Satt där och drack, umgicks lite. Hade ganska roligt, helt okej. Men som vanligt så deckar ju alla hela tiden. Haha. Somnade faktist ganska sent inatt så är en aning trött. Alla var as hungriga imorse så vi tog oss en promenad till pizzan men väl där orkade jag inte äta något, kände bara att pizza var inget för mig just då. Senare tillbaka till Bosse för att vänta in att pappa skulle komma och hämta oss. Nu ska jag snart börja torka håret och sådär sen ska jag hämta Elin för det blir chill hos mig ikväll hade jag tänkt. Så ska väl börja dona nu. Hejsansvejsan!


Hemma hos Elin!



Här sitter jag medans Elin står i duschen. Har varit här ett bra tag nu, pappa skjutsade hit oss förut. Ska väl äta och så om ett tag sen är det förfest som gäller innan vi drar vidare. Ska bli en skön kväll, hoppas det iallafall. Har inte så mycket mer att skriva egentligen så skriver inget mer. Uppdaterar mer imorgon för har inte tid att uppdatera något mer idag. Hejhej!


Torsdagen lider mot sitt slut!



Nu tänkte jag snart stänga av datorn för att lägga mig i sängen och kika på tv. Är faktist väldigt trött fast jag var ledig idag men då har jag ju städat och stått i. Men sen har jag inte gjort någonting mer. Har inte änns varit utanför dörren idag, det är ju så jäkla trist väder. Hoppas på bättre imorgon iallafall för då ska jag ut. Så jävla party pepp nu iallafall, ska bli riktigt roligt att dricka imorgon känner jag. Att låta bilen stå och få vara en i gänget liksom och inte vara så mobbad och vara nykter jämt och ständigt. Haha. Inga sura miner imorgon, alla ska vara glada. Så ska försöka sova så länge jag kan imorgon så jag får vila ut sen ska jag väl äta och dona innan jag drar ut, lär ju ska till Bosse som det ser ut nu iallafall. Hoppas bara Elin är pigg imorgon för ikväll var hon riktigt sliten, stackarn hon får jobba så hårt. Men hon kommer få jobba lika hårt om inte mer när hon flyttar in hos mig. Hahaha. Den du Elin. Nej men nu ska jag vara snäll ska ändå gå nu så. Hej på er!


Städning!



Då har man städat lägenheten också.
Nu går det ungefär på en kvart att städa förut om man bara skulle städa övervåningen så kanske det tog en timma eller två om inte mer. Skulle man ta undervåningen också så tog det fan en dag. Haha. Jävulst skillnad nu iallafall. Så nu ska jag bara torka lite och sådär sen ska jag ta en dusch. Kanske klippa mig också?! Blir att chilla ett tag sen blir det väl middag. Får se om det bli något påhitt ikväll eller inte. Imoron har jag bestämt att jag ska dricka iallafall. För jag är väldigt party pepp. Hoppas master sneaker också är det, men det tror jag nog att hon är. Nästa fredag fyller hon år också, då blir det party alla dagar i veckan. Haha. Hon har redan fått en present av mig, hon valde ut den själv så hon måste ju vara nöjd. Piercingar till näsan iallafall. Bra där! Blir väl tårta oss henne också, det är de jag längtar till. Haha. Mycket sugen på tårta. Nej nu måste jag fortsätta. Tjingeling


Lång helg!



Hur skönt som helst att vara ledig imorgon och på fredag. Då har man lång helg då, hur underbart som helst men ska ändå inte sova så jättelänge imorgon. Tänkte fixa lite saker och städa lägenheten. Fredag blir det nog dricka, party pepp till max iallafall. Ska bli skönt att låta bilen stå och bara njuta med folk. Haha. Idag orkade jag inte gå på skolan för jag mådde så jävla skit igår, var helt trasig. Bara låg i sängen hela dagen. Somnade vid tre och vaknade sex. Gick och käkade men fick inte i mig mycket sen låg jag där i sängen ända tills jag la mig och sov. Fy. Idag åkte jag in till Birsta en sväng, gjorde av med lite pengar. Känns tärt. Sen har jag varit med Elin, Rickar och Mika ett tag innan jag åkte hemöver. Även att vi köpte ballerina kladdkaka, hur gott som helst. Två goda saker i en liksom. Hur bra är inte det? Haha. Har nyss kollat på andra avenyn och det var great. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på tv, är rätt så trött. Sen måste jag ladda inför städningen imorgon som känns väldigt tungt om jag tänker efter. Men det är bara att kämpa. Uppdaterar imorgon. God natt!


Gonna make you feel alright!



 

Skön låt!

 


Kommer sakna dig sjukt mycket!



Vart en kort skoldag för mig.
Var tvungen att åka hem pga att jag hade jävligt ont i huvudet och sen ville jag träffa min bror innan han åker och då får jag inte träffa han på tre månader. Har iallafall varit lite med honom nu men han skulle försöka hinna hit imorgon också, han åker ju på torsdag. Kommer sakna honom grymt mycket. Nu ska jag försöka plugga lite och kanske städa om jag orkar. Egentligen orkar jag inte. Menmen! Torsdag och fredag är jag ledig, hur skönt är inte det då? Underbart. Kom på det idag, hade glömt bort det. Hur kan man glömma bort en sån sak? Fy. Nej men nu har jag inge mer att skriva. Kanske uppdaterar senare. Hej


Har inte haft tid till uppdatering!



Kom nästan nyss hem, har varit ute med folk. Har varit och glidit lite överallt. Har väl inte gjort så speciellt mycket. Idag så var jag på skolan en sväng, var alldeles för trött så skulle åka hem men vart en sväng på Birsta med Elin sen träffade lite vänner innan vi drog hem till mig. Gjorde mat, värsta goda maten. Haha. Blev fläskfile, kroketter, sallad och bearnaisesås. Mums. Vart alldeles för mätt. Senare drog vi ut som sagt. Nu ska jag lägga mig, skola imorgon. Måste nog vara hemma imorgon och plugga. Jobbigt. God natt på er nu!