Latast!

Som rubriken lyder så måste jag har varit den lataste människan i världen idag. Har inte gjort mycket alls, varit ute med bebisen sen har jag suttit här endast. Fixat naglar och glott på tv. Så en riktigt slapp dag har det varit men det har ju varit så pass dåligt väder så man blir lite depp för det också. Men lite hurtig har jag ju varit också, det måste jag ju nämna, jag har lagt in mitt cv på olika jobb. Måste ha ett jobb nu, blir galen av att sitta hemma hela dagarna och inte ha någonting att göra. Visst man kan väl alltid försöka sysselsätta sig med någonting men skulle vara roligt att ha en rutin och sen vill man ju ha lön. Bästa av allt ju. Men får se om man får något jobb snart eller inte. Hoppas på jobb iallafall!

Ska väl ta mig ett efterlängtat glas dricka och slå mig ner i soffan och glo på tv, måste försöka sova tidigt ikväll då jag ska upp tidigt imorgon och göra lite ärenden. Viktiga ärenden!
Hej så länge!

Trötter!

Man får väl ta och säga godmorgon då. Trött som man är så sitter man här ändå istället för att ligga i sängen och sova. Men kan inte sova bort hela dagarna känner jag, måste vända tillbaka mina dygn.
Nu tänkte jag ta mig en dusch och vad jag ska göra efter det vet jag inte riktigt. Ska väl bära ner saker till förrådet sen måste jag städa upp lite här och där. Ska ta med bebisen ut på en promenad också.
Hade inte direkt så mycket att skriva men får väl återkomma senare.

Måndags mys!



Godkväll! Här sitter jag i min Onepiece, en stor kopp te och glor på tv. Har inte hänt så mycket senast jag skrev, blev städning och sådär. Åt en god middag som älsklingen tillagade.

Nu ska jag bara ta det lugnt, glo på tv som sagt och sen blir det väl sängen.

God natt...


Det regnar blött!

Goddag! Litet uppehåll på två dagar, har haft lite för mig och sen har jag inte haft ork att skriva någonting. Men nu har jag inte så mycket annat för mig när klockan bara är halv tolv och regnet öser ner. Skit väder! Klev upp vid halv nio för jag skulle till Miroi idag men när jag väl kom dit så var vi där i ungefär en halv timma sen fick vi gå igen. Skönt var ju det.

Så nu sitter man här och funderar på om man ska börja städa eller bara ta det lugnt med bebisen, finns ju inget annat att göra men får väl se om man orkar ta tag i städandet eller om det blir senare.
Ska väl ta mig ett glas dricka, slå mig ner framför tvn och gosa med lill bebisen. Tror det låter som en ide just nu då jag inte har någon lust att bege mig ut i detta väder.
Klart slut!



Ännu en ny dag!


Sitter här i soffan i min onepiece och bara glor på simpsons. Har inte så mycket kraft att göra någonting idag då min nacke och rygg värker och känner bara att jag skulle kunna gå och lägga mig igen. Kom ju inte upp ur sängen förrän vid tre tiden men tillslut så var jag tvungen att kliva upp.

Skulle behöva diskas och plockas undan här hemma men som sagt så vet jag inte om jag har krafter till dig, blir nog bara en riktigt slö dag. En dusch kanske gör så att jag piggnar till.

Vart inte direkt några ändringar på bloggen igår men ska väl försöka någonting senare idag och se om jag får fram någonting bra. Vi får väl vänta och se men någonting måste jag göra åt detta iallafall.

Men nu ska jag fortsätta och kolla på tv, återkommer nog senare.



Säljes!



Ett par ombloggade, helt oanvända (alltså endast testade) kilklackar ifrån Nelly i storleken 37, slutsålda på Nelly.se!


Kommentera vid intresse...


Back in business!


Det var inte igår inte. Tänkte att jag skulle försöka mig på detta igen efter att ha varit frånvarande ett bra tag. Men det är mycket som har hänt på ganska kort tid och jag känner att jag inte haft tid för mitt skrivande. Ska försöka uppta det nu när jag har så mycket tid över.

Sitter och försöker mig på en ny blodddesign då denna är ganska så uttjatad och jag inte kan sova men får se om det blir någonting bra utav det, ingen som vet.

Återkommer inom kort med mer info!